I forbindelse med en reklamation over en varer, der var købt nogle måneder tilbage, fik jeg den fineste service. Blev mødt af den sødeste medarbejder i telefonen, som var så imødekommende og ven... See more
See what reviewers are saying
Alt fungerede perfekt. Lige fra bestilling som var nemt til levering af smykket, En rigtig god oplevelse. Derfor 5 *=
Super oplevelse, modtog lynhurtigt mine øreringe efter bestilling. Det er 2. gang jeg handler hos dem nu, og er meget tilfreds✨
Company replied
Replied to 57% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Helt igennem perfekt
Helt igennem perfekt! De var meget imødekommende og lydhør overfor mine ønsker! De får de bedste anbefalinger herfra!

Reply from Rokkjaers
Bestilte og fik varen som lovet
Bestilte og fik varen som lovet.
Så god service og 👍🏼 herfra.

Nægter retur
Jeg har haft en meget skuffende oplevelse med Rokkjærs, som jeg føler mig nødt til at advare andre om.
Jeg købte en kjole, prøvede den kort indendørs én gang og returnerede den hurtigt igen – i original emballage, med mærke på, og i præcis samme stand som ved modtagelsen. Jeg kontaktede også kundeservice med det samme for at sikre korrekt retur.
Alligevel nægter Rokkjærs at refundere mit køb. De hævder bl.a., at kjolen lugter af røg og parfume (jeg ryger ikke og har aldrig røget), at den blev sendt retur på vrangen (hvilket de tolker som "ikke omhyggeligt pakket"), og at der skulle være mærker på, at jeg har siddet ned i den (!)
Der står ingen steder i deres returpolitik, at man ikke må prøve tøjet – eller at man ikke må sætte sig ned i det i et kort øjeblik. Det er helt almindeligt og nødvendigt for at vurdere pasformen. Og hvis man har haft lidt parfume på huden, så er det jo helt forventeligt, at der kan være en svag duft, hvis man prøver noget tøj i få minutter. Det betyder ikke, at varen er brugt eller ikke kan sælges.
Det virker ærligt talt som om, Rokkjærs leder efter undskyldninger for at undgå at acceptere legitime returneringer. Jeg har behandlet varen med omhu og returneret i god tro – og med vilje kontaktet dem angående forkert størrelse for at sikre korrekt returproces.
Jeg kan desværre ikke anbefale at handle hos Rokkjærs, hvis du ønsker tryghed, fair behandling og ordentlig kundeservice. Det er meget tydeligt at der opdigtes scenarier for at de ikke skal betale pengene retur.

Reply from Rokkjaers
Dejligt med en butik som lige har det…
Dejligt med en butik som lige har det som ikke kunne findes andre steder.
Pakken modtaget efter et par dage og den var pakket fint ind.
Kan kun anbefale at handle her.

Fantastisk service
Fantastisk service - hele vejen igennem 🤗 hilsen Annette -Køge

Super service
Super service. Kan ikke siges anderledes. Uret skulle ikke sendes til os før efter 3 uger pga ferie. Intet problem. Modtog uret helt som aftalt.

Reply from Rokkjaers
Nem bestilling og hurtig levering
Jeg fandt det smykke, som min datter ønsker sig i fødselsdagsgave på Rokkjærs hjemmeside. Smykket ankom efter et par dage, smukt indpakket lige til at give som gave.

Rigtig god oplevelse
Super hurtig levering, og der var vedlagt et lille personligt kort i pakken.
Handler meget gerne med jer igen!

Reply from Rokkjaers
Super god og venlig kundeservice.
Super god og venlig kundeservice.
Kh. Anja

Reply from Rokkjaers
Perfekt pris og næste dags levering
Perfekt pris og næste dags levering. Jeg er super tilfreds.

Det virkede så seriøst
Det virkede så seriøst, og alt fungerede til punkt og prikke👍🤗

Utrolig flink betjening
Bestilte en udgået vare, blev ringet op dagen efter. Blev vejledt godt, af en flink ekspedient, til en anden vare, som de sendte billede af.
Og modtog pakken dagen efter.

Reply from Rokkjaers
Trods meget sen modtagelse af ordre…
Trods meget sen modtagelse af ordre grundt fragtfirma er jeg yderst tilfreds med mit køb samt dialog

Elendig kundeservice
Gavekort kan ikke bruges på hjemmesiden, derfor opsøger jeg butikken. Da varerne er kommet hjem forlanger de normal pris selvom jeg blev garanteret tilbudspris, da jeg stod i butikken ugen forinden og var udstyret med ordre seddel osv. den ene medarbejder opleves at kaste den anden under bussen og pludselig var hun lang tid væk, men min telefon? Enormt upassende. Jeg vil hverken anbefale til andre eller handle her igen.
Kommentar lavet efter Rokkjær kontakt; Hvis I med løsning mener kompensation, så må jeg bare tilføje, at dette er usandt! Jeg blev ingen kompensation tilbudt? Og nej tak jeg ønsker ikke en ny opringning! Jeg bad heller ikke om den første!

Virkelig god service.
Virkelig god service.. ringede tilbage og fortalte at nu var pakken på vej.

5 ⭐️’er her fra
Flot udvalg, gode priser og hurtig levering. Det var min første gang i webshoppen, men ikke min sidste!

Super Service
Super Service
fik en opringning da varen var lidt forsinket fra leverandøren, se det er service, handler gerne hos Rokkjærs igen

Fantastisk kundeservice
Jeg bestilte en cirkelring i hvidguld med diamanter til min kone (Eva Dyrskjø)t - en gave til vort kobberbryllup.
Til trods for min sene bestilling kom ringen til tiden.
Gennem vor dialog fik jeg en fin og professionel vejledning.
Jeg vil især fremhæve Iris, som hele vejen fulgte min ordre.
Man kan kun give 5 stjerner - ellers ville det blive ren stjernedrys fra mig.
En MEGET tilfreds kunde, som helt sikkert vender tilbage - og jeg kan varmt anbefale Rokkjjærs til andre.

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.