Første gang jeg har handlet her! Bestilt i påsken og fik dem leveret i påsken!! Er meget tilfreds med både service og produkt
Company replied
Super lækker kvalitet. Jeg valgte (Sølv) Da reflekserne er skarpe, og så sikkerheden er i top når jeg løber. Jeg syntes reflekserne er i orden 👍🏼 Endnu en positiv ting er, rummet til nøglerne. Det... See more
Top service, og virkelig fed løbevest - fedt, endelig at kunne have sin mobil med på turen! Kommer helt klart til at købe fra Runmate i fremtiden, og har anbefalet til alle løbere jeg kender 🙌🏼
Company replied
Super service. Min pakke var blevet væk, kontakter Runmate og de sender med det samme en ny pakke afsted. Produktet virker også lækkert.
Company replied
RUNMATE sælger innovativt løbeudstyr til løbeturen. Vores kerneprodukt er en løbevest med mobilholder i sort eller refleks.
Denmark
Første gang jeg har handlet her! Bestilt i påsken og fik dem leveret i påsken!!
Er meget tilfreds med både service og produkt

Reply from RUNMATE
Produktet virker også lækkert.

Tilfreds med mit køb,god service og hurtig levering. Så derfor 5 stjerner 👍😉

Reply from RUNMATE
Den er helt perfekt til løb. Jeg er virkelig glad for min, og selvom jeg har en stor telefon, kan jeg slet ikke mærke, at jeg har den på mig, når den ligger i løbevesten. Jeg kan kun varmt anbefale den!

Reply from RUNMATE
Endnu en positiv ting er, rummet til nøglerne. Det syntes jeg er godt tænkt, da det tit og ofte kan være ret irriterende at løbe med raslende nøgler i lommen. Og at man kan vippe telefonen ud nemt. Jeg er super tilfreds! 😊
Lynhurtig levering 👌 Det var en gave til mit barnebarn - hun blev glad og tilfreds 😃

Reply from RUNMATE
Løbevesten er god kvalitet, den var nem at købe og der var superhurtig levering

Reply from RUNMATE
Vesten fungere som den skal, sidder godt.
Kunne godt bruge lidt flere lommer.
Hurtig leverance.

Reply from RUNMATE
Hurtig levering og varen lever op til forventningen 😊

Reply from RUNMATE
Super god kvalitet og hurtig forsendelse. Alt i alt en god oplevelse. 100% en anbefaling herfra!

Reply from RUNMATE
God kundeservice og hurtig levering af løbevest :) Kan kun anbefale.

Reply from RUNMATE
Levering til tiden og jeg er glad for vesten. :-)

Reply from RUNMATE
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.