Jurk was niet de juiste maat voor mij. Teruggestuurd. Pakket bleef maar in een automaat liggen gebeld en uiteindelijk verwerkt. Andere jurk snel opgestuurd en dubbele verzendkosten in rekening gebrach... See more
Company replied
3 t-shirts besteld in verschillende maten. Helaas viel de M echt te klein uit, wat later ook bleek na het extra opmeten. Rustaagh heeft het uitgezocht en mij snel een nieuw shirt geleverd in maat L.... See more
Super snelle levering. Hele aardige klantenservice, er was een fout artikel geleverd, het werd direct rechtgezet en dag daarna had ik het correcte artikel in huis. Het foute geleverde artikel mocht i... See more
Company replied
Wat een top service bij Rustaagh, ik ben fan! Mijn bestelling, 2 hoodies en 3 t-shirts waren snel binnen. Op 1 van de hoodies zat een streep, het leek wel een pennenstreep. Ik heb vrijdag gemaild en m... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik bestelde de sweater, kutkou van 34.90 euro. Ohh ook nog een GRATIS muts erbij, leuk.
Ik bestelde een xxl, lekker warm en goed oversized. Groot was mijn teleurstelling toen ik een flinterdunne sweater aan kreeg die ook nog eens lekker aanpaste (xxl?). De trui dus terug in het pakketje en hup. Daar ik de muts niet had besteld en deze GRATIS was stopte ik die niet terug bij het pakket. Mss vond één van de kleinzonen hem wel leuk?
Ik kreeg een bedrag van 15 euro terug gestort! Ik had immers de muts niet terug gestuurd. Maar deze was een GRATIS cadeautje, ik had ze toch niet besteld, en ze staan trouwens aan 14.95euro geprijsd. Dan had ik toch graag het overige verschil nog terug gekregen, of een label om de muts alsnog terug te sturen! Mevrouw, wij rekenen u ook nog 4.95euro verzendkosten aan! 😳😳😳

Reply from Rustaagh
Zit totaal geen model in de shirts en slechte kwaliteit. Maten komen niet overeen met hoe de maten moeten zijn. Dit aangegeven, maar de service ver te zoeken. Typisch een bedrijf wanneer iets niet gaat zoals zij het willen, het af laten weten. Dus pasvorm en kwaliteit bar slecht. Dan is zelfs een aanbieding te duur.
En mooi dat je 2,5 jaar na dato een reactie krijgt!! (Febr 2022/sept 2024)O ja, ik heb geen betaling ontvangen ;)
Jullie reactie zegt meer dan genoeg. Je weet zelfs niet hoe het destijds is verlopen. Reageer dan eerder en niet dom na 2,5 jaar.

Reply from Rustaagh
Uitstekende service, ik had zelf een fout gemaakt maar door het snel reageren via de chat is alles goed gekomen! 2 bestellingen in korte tijd en allebei netjes met 2 dagen in huis. Kwaliteit weten we nog niet maar voor zo'n lage prijs kun je ook geen super kwaliteit verwachten, wij zijn er heel blij mee!!!
Leuke teksten, maar kwaliteit t shits matig. Zeer dunne stof. Leuke aanbieding 3 voor €30,- maar meer zou ik er echt niet voor betalen.

Reply from Rustaagh
Snelle levering.maar wat een slechte kwaliteit.super dunne stof het T-shirt.paat x wassen en alles valt uitelkaar.

Reply from Rustaagh
Hoodie besteld, keurig binnen de levertijden geleverd.
Helemaal top. Snel met verzenden en goede, leuke producten.
Ik ben heel tevreden met de service van rustaagh de levering wordt op tijd geleverd en heb je een vraag wordt je uitstekend geholpen ik ben erg tevreden
Ik had via rustaagh mondkapjes besteld, 3 stuks en ik kreeg een paar dagen melding van DHL dat ze geleverd zouden worden maar helaas niets ontvangen, ik heb daarop met paul van RUSTAAGH gesproken die heeft met DHL contact opgenomen maar DHL reageerde niet, waarop Paul de bestelling gisteren opnieuw heeft verzonden en deze zijn zojuist netjes door DHL afgeleverd. Bedankt voor de service. Waar de eerste lichting is gebleven,weet ik niet maar dit is niet de eerste keer van DHL iets "kwijtraakt" dit vind ik zeer kwalijk van dit bedrijf. Maar RUSTAAGH heeft zijn bestelling dus nogmaals gestuurd welke ik nu heb mogen ontvangen. Ik raad dit bedrijf dus aan! top service RUSTAAGH!