Jeg fik bestået min praktiske prøve igår, på første forsøg med Sameena! Jeg skiftede over til hendes køreskole efter en lang og ærgerlig process med andre køreskoler/kørelærer. Dog er Sameena simpelth... See more
See what reviewers are saying
Jeg skiftede over til Sameenas køreskole efter jeg havde kørt lovpakken hos en anden køreskole. Sameena lavede en rigtig god og intens plan for køretimer op til køreprøven, der gjorde at jeg kom ud... See more
Jeg har haft en rigtig positiv oplevelse hos Sameenas Køreskole. Jeg havde Sameena som kørelærer, og hun gjorde hele forløbet meget trygt og overskueligt. Hun er meget tålmodig og god til at fork... See more
Jeg kan helt klart anbefale Sameenas Køreskole. Jeg bestod første gang, og det er takket være Sameena. Hun er en virkelig dygtig, sjov, tålmodig og forstående kørelærer, som altid sørger for, at man... See more
Company details
Contact info
Borups Alle 5, 2200, Kbh N, Denmark
- sameenaskoereskole@gmail.com
- sameenaskøreskole.dk
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super dygtige og kompetente
Super dygtige og kompetente! Sameena er tålmodig, hård og ærlig. Har haft den bedste oplevelse og vil helt klart anbefale Sameenas kørerskole.
Hård tone og ustruktureret sted. Ingen selvtillids opbygning inden køreprøve.
Første hånds indtryk: lidt kaotisk struktur. Man får ikke altid klar besked på tingene. Jeg havde en oplevelse af at man selv må finde ud af en masse.
Jeg havde kørelærer Sana.
Sana mangler professionalisme. Hun har sine off- dage hvor hun bliver irriteret på eleven. Det er tydeligt at mærke.
Og det virker ikke som om hun er glad for sit job, men at køretimen bare skal ‘overstås’.
Hun kan godt have en skarp tone, hvilket er en smags sag hvad man synes- det fungerede ikke for mig. Jeg har brug for at man taler i en pæn og pædagogisk tone.
Jeg fik sjældent ros, kun kritik. Også selvom jeg gjorde ting rigtigt- det gjorde det svært at vurdere hvor jeg lå og opbygge en selvtillid til køreprøven.
Vil klart anbefale
Jeg vil klart anbefale Sameenas køreskole pga. personalets tålmodighed, pædagogik og professionelle undervisning.
Jeg havde Sana som kørerlærer og kunne ikke være mere tilfreds.
Sana er nok den tålmodigste underviser jeg nogensinde er stødt ind på og vil derfor klart anbefale hende, da hun altid har dannet et forstående og hyggeligt rum, hvor man har kunne udvikle sig som billist.
Kan ikke være mere taknemmelig for både skolen og min kørelærer, Sana
Jeg kan stærkt anbefale Sameenas køreskole!
Jeg kan stærkt anbefale Sameenas køreskole! Jeg bestod både teoriprøven og køreprøven i første forsøg. Jeg havde Sana som kørelærer og jeg kunne ikke have spurgt om en bedre kørelærer. Hun er virkelig rar, meget forstående, kompetent og tålmodig. Jeg nød hver køretur, der altid var hyggelige. Jeg følte mig meget tryg i at fejle og fik altid en god forklaring og tips til, hvad jeg kunne gøre bedre. Det hjalp betydeligt, især at jeg kunne stille alle de spørgsmål, jeg ville. Og med både Sana og Sameena kunne man virkelig mærke, at de kunne deres fag.
Igen, jeg kan stærkt anbefale Sameenas køreskole!
Fantastisk oplevelse hos Sameenas Køreskole
Det har været en virkelig fantastisk oplevelse at lære at køre hos Sameenas Køreskole. Sameena er en utrolig engageret teorilærer – hendes undervisning var både sjov og levende, aldrig tør eller kedelig. Hun formår at skabe en god sammenhæng i stoffet og gør det nemt at forstå.
Sana, som var min kørelærer, var også en vidunderlig lærer. Hun skabte et trygt og roligt læringsrum. Hendes pædagogiske tilgang og store tålmodighed gjorde hele forskellen – jeg følte mig støttet hele vejen igennem.
Jeg kan varmt anbefale Sameenas Køreskole til alle!
Det var en super behagelig oplevelse at…
Det var en super behagelig oplevelse at tage kørekort her. Sameena var god til at formidle teorien på en måde der gjorde noget lidt tungt stof mere fordøjeligt og til at koordinere og holde overblikket. Min kørelærer Sana var også dygtig og pædagogisk. Jeg døjer med angst og Sana var tålmodig og støttende og var god til at foreslå ting, som kunne hjælpe på det, men samtidig også til at lytte og tilpasse undervisningen ud fra min feedback og forslag.
Jeg har kun rosende ord om Sameenas…
Jeg har kun rosende ord om Sameenas køreskole! Jeg bestod begge prøver i første forsøg. Havde Halima som kørelærer og Sameena som teorilærer - og begge var virkelig dygtige, tålmodige og gode formidlere! Sameena kunne alle elevernes navne på holdet allerede på førstedagen, var god til at skabe en hyggelig stemning og samtidig virkelig præcis i sin kommunikation og formidling. Halima var også virkelig en kyndig kørelærer, og så god til at skabe en tryg stemning - samtidig med at være et virkelig hyggeligt og sjovt selskab under kørslen! Hun havde en rigtig god forståelse af, hvor man var henne i forløbet, hvornår man var klar til køreprøven - og man kunne bare fornemme hun virkelig er investeret i sine elever. Tak til denne gode køreskole!!
Jeg kan på det allervarmeste anbefale…
Jeg kan på det allervarmeste anbefale Sameenas køreskole. Er netop vendt hjem efter bestået teoriprøve og køreprøve i første forsøg begge to, og det er helt sikkert kun på grund af Sameenas dygtige og professionelle undervisning.
Har virkelig ikke en finger at sætte på noget som helst, masser af rummelighed, planlægnings fleksibilitet, og plads til at have det sjovt imens. Jeg kommer utvivlsomt til at sende alle jeg kender som skal have et kørekort i fremtiden i Sameena og hendes dygtige kørelæreres retning!
Simpelthen 6 ud af 5 stjerner, tusind tak for et skønt forløb
Virkelig god køreskole!
Jeg har været rigtig glad for at tage kørekort på Sameenas køreskole – og jeg er taknemmelig for at have haft Halima som kørelærer! Jeg har følt mig tryg til alle køretimer, og hun er både dygtig og omsorgsfuld. Jeg kan virkelig godt anbefale køreskolen.
Jeg vil gerne varmt anbefale Sameenas…
Jeg vil gerne varmt anbefale Sameenas køreskole. Jeg har haft en virkelig god oplevelse fra start til slut. Sameena gjorde virkelig at jeg følte mig tryg og var godt forberedt op til prøven ☺️
En vidunderlig køreskole!
Sameenas køreskole har været et vidunderligt sted at tage kørekort.
Jeg havde Sameena til Teori. Hun er en sand menneskekender med god humor og tålmodighed for hendes elever.
Jeg Havde Sana som kørelære. Hun er knivskarp til sit fag. Hun kender en hel masse tricks som jeg tror de færreste kørelærer har kendskab til.
Jeg bestod både Teori og køreprøve i første forsøg.
Hvis du spørger mig bør du uden tvivl vælge sameenas køreskole.
Kæmpe anbefaling!!!
Jeg vil gerne give en stor anbefaling til Sameenas køreskole. Jeg havde Sameena som kørelærer, og hun var utrolig dygtig og formåede virkelig at skabe en tryg atmosfære i bilen. Jeg følte mig sikker og tilpas under alle køretimerne. Der var altid god stemning til teoritimerne, og der var plads til stille spørgsmål. Hun forklarede tingene klart og præcist, hvilket gjorde det nemt at lære. Sameena fik mig hurtigt igennem hele forløbet, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse. Jeg anbefaler hende til alle, der ønsker at tage kørekort – hun er simpelthen dygtig.
Klar anbefaling
Virkelig fint og imødekommende sted, hvor jeg følte mig i trygge hænder med Sana som min kørelærer; hun var både tålmodig, kompetent og ikke mindst rar at køre med. Generelt kan skolen helt klart anbefales!
Jeg skiftede fra en anden køreskole til…
Jeg skiftede fra en anden køreskole til sameenas køreskole. Jeg fik sameena som kører lærer, og hun var rigtig god, hun lærte mig metoder og fik mig hurtigt igennem. Jeg vil 100% anbefale hende, hvis du har haft et svært kørerkort forløb, da hun får dig hurtigt igennem.
Virklige god køreskole
Virklige god køreskole, kørelære er søde og tålmodig. Kæmpe anbefaling herfra
Jeg kan på det varmeste anbefale…
Jeg kan på det varmeste anbefale Sameenas køreskole til alle, der ønsker en tryg, professionel og effektiv køreuddannelse.
Min kørelærer Halima var utrolig tålmodig og dygtig til at forklare både teori og praksis på en måde, der gjorde det let at forstå og huske. Undervisningen var engagerende, og der var altid en god stemning.
Takket være Sameenas køreskole følte jeg mig godt forberedt til både teori- og køreprøven. Hvis du leder efter en køreskole, hvor kvalitet, tryghed og en god oplevelse er i fokus, så er dette stedet.
Jeg vil helt klart anbefale sameena…
Jeg vil helt klart anbefale sameena køreskole. De gjorde så jeg følte mig hurtigt tryg og bestod mine prøver. Min teori undervisning var dybdegående og nem at forstå, og min kørsel med kørelæren Halima, var fantastik. Det var nogle sjove og hyggelige køretimer, hvor jeg samtidig følte mig tryg til at fejle. Jeg lærte også en masse på kort tid som gjorde jeg var hurtig til at bestå. Jeg vil bare sige tusind tak til Sameenas køreskole for at give mig den bedste oplevelse mulig. Det helt klart det sted jeg vil anbefale til mine venner og familie.
Fantastisk køreskole!
Jeg kan helt klart anbefale Sameenas køreskole. Det er uden tvivl den bedste køreskole! Fra starten af blev jeg mødt af et imødekommende og kærligt team.
Det er tydeligt, at de gør en stor indsats for at skabe et trygt miljø og en lærerig oplevelse, og de lever i den grad op til det.
Halima, som var min kørelærer, hjalp mig utrolig meget gennem mit forløb <3 Hun er virkelig dygtig, støttende og tålmodig. Jeg følte mig tryg med Halima, eftersom hendes rolige og professionelle måde at undervise på gav mig muligheden for at lære i mit eget tempo. Hun er en fantastisk kørelærer, der ved, hvordan hun bedst kan hjælpe sine elever. Jeg er dybt taknemlig for at have lært Halima at kende, samt for hendes støtte og motivationen, der hjalp mig med at bestå køreprøven.
Tusind tak til Halima og hele teamet <3
Stor anbefaling!
Efter 2 dumpede køreprøver og en pause på et halvt år, fik jeg anbefalet Sana af en ven. Efter nogle lektioner hvor jeg lærte en masse ting jeg ikke havde lært på min første køreskole bestod jeg min næste køreprøve, kan klart anbefale Sana!
Fremragende køreskole med vidunderlige instruktører
Det var alt i alt en fantastisk oplevelse. Meget venlige og tålmodige kørelærere.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.