Hulp aan huis gevraagd voor het draadloos aansluiten van mijn printer. Op woensddag middag kwam dhr. George Molenaar. Was volgens hem zo gebeurd. Wifi opnieuw instaleren . Router hangt... See more
Company replied
Vanochtend kwam Dhr. Léon Lodewich mij helpen met mijn computerproblemen. Ik was aangenaam verrast door zijn grote “up to date” kennis en de begrijpelijke taal waarmee hij mij van alles wist uit te... See more
Company replied
Ik wil graag van deze gelegenheid gebruikmaken om de heer Jan Jaarsma te bedanken voor het oplossen van mijn Outlook-account en gerelateerde pc-problemen. Hij was heel bekwaam, vriendeli... See more
Company replied
Ik ben nog niet zolang lid van SeniorWeb maar ik heb al heel wat informatie uit de e-mails kunnen halen. Tevens heb ik een keertje een beroep gedaan op de telefonische helpdesk. Ben zeer tevreden... See more
Company replied
SeniorWeb: de computerhulp voor u De digitale wereld verandert snel. Voor veel mensen is dat soms lastig bij te houden. SeniorWeb helpt u om mee te blijven doen. Wij maken de digitale wereld begrijpelijk en toegankelijk. Bij SeniorWeb geloven we dat internet, computers en smartphones het leven leuker en makkelijker kunnen maken. Daarom bieden wij duidelijke uitleg, handige tips, persoonlijke hulp en leerzame cursussen. Zo kunt u zelfverzekerd gebruikmaken van digitale mogelijkheden. We zijn er voor u, op de manier die bij u past. U kunt kiezen uit cursussen op meer dan 500 locaties in Nederland. Hebt u een digitale vraag of probleem? Onze deskundige vrijwilligers staan voor u klaar via telefoon, internet of zelfs bij u thuis. Onze website wordt jaarlijks 13 miljoen keer bezocht en staat vol met actuele artikelen, stap-voor-stap uitleg en video’s. Daarnaast ontvangen onze 151.000 leden het tijdschrift Enter computertips, uitleg, inspiratie en achtergrondinformatie. Met onze 2.800 deskundige en betrokken vrijwilligers zorgen we ervoor dat u met plezier en vertrouwen gebruik kunt maken van de digitale wereld.
Christiaan Krammlaan 8, 3571 AX , Utrecht, Netherlands
Replied to 90% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik ben bijzonder tevreden. Nadat de heer Kruijswijk W10ESU heeft geactiveerd (wat mij niet gelukt is), heeft hij overbodige software verwijderd en diverse andere werkzaamheden uitgevoerd, waarbij een en ander op prettige wijze werd uitgelegd. Het lijkt wel of mijn laptop een grote beurt heeft gehad.

Reply from SeniorWeb
voor mij is seniorweb een uitkomst als je problemen hebt .
Vandaag had ik problemen met een nota indienen, met de duidelijke
uitleg was ik binnen 10 minuten opgelucht en weet ik nu
hoe ik moet handelen.

Reply from SeniorWeb
Ton Dorland heeft mij uitstekend geholpen met het indienen van een claim, waarbij documenten moesten worden ge-upload. Ik zag er erg tegenop en moet tot de conclusie komen, dat het mij niet zou zijn gelukt. Hij heeft de problemen, die zich voordeden prima opgelost: petje af!!

Reply from SeniorWeb
Na vervanging van Windows 10 door Windows 11 enkele maanden geleden deden er zich steeds weer nieuwe problemen voor op mijn PC. De heer Marco Verhoeckx van Seniorweb heeft eerst de juiste diagnose gesteld ( verouderde licentie, niet meer veilig en niet meer ondersteund), vervolgens een nieuwe licentie aangeschaft en geïnstalleerd. Daarna heb ik uitvoerig uitleg gekregen over hoe nu een en ander werkt, hoe de nieuwe icoontjes eruit zien en waar ik ze kan vinden. En nu werkt alles weer als een zonnetje !!
Ik ben super geholpen en ben zéér tevreden.

Reply from SeniorWeb
De heer Paul Nooren van seniorweb heeft mij weer blij gemaakt met het herinstalleren van mijn printer.
Dat deed hij weer zo rustig, geduldig en vriendelijk.
Hij heeft ook uitgelegd dat ipv printen ik ook (beter) kan werken met opslag in de cloud of op andere wijze brieven kan beantwoorden ipv steeds ouderwets printen
Op mijn vraag over podcasts beluisteren of gesproken boek heeft hij enthousiast antwoord gegeven.
Ook heeft hij de mogelijkheid aangegeven om mijn apple8 mobiel te vervangen door een betere nieuwe maar dat dat ook goed kan door een “oudere-jaars nieuwe”aan te schaffen bij bv mijn eigen provider. Dat kan dan voordeliger zijn; die iphones zijn even goed.
Om die te installeren kan hj mij helpen. Ik werd meteen enthousiast over installatie van gesproken-boek waar ik al een tijdje over had nagedacht, doch op Apple 8 is dat niet mogelijk.
Ik ga dus mijn iphonegebruik binnenkort waarschijnlijk intensiveren. Meer mogelijkheden. Leuk!
Fantastisch dat Seniorweb bestaat en deskundige en aardige “helpers” hebben die de digibeten zoals ik (85) wegwijs willen maken in deze ingewikkelde, maar interessante wereld.
Dank aan Paul Nooren! 🙏🏼😆

Reply from SeniorWeb
Ik vind het niet meer dan fair ook een positieve review te plaatsen wanneer daartoe aanleiding is. Ik heb in een aantal reviews mijn ervaringen gedeeld over de slechte dienstverlening en dito klachtenbehandeling. Voor mij reden mijn lidmaatschap na twee maanden op te zeggen. Voor de meeste organisaties geldt een opzegtermijn van 1 maand. Ik dacht: ik ben er ruim op tijd bij voor 2026. Niet dus. SeniorWeb hanteert een opzegtermijn van twee maanden. Zit ik nog een jaar bij de club met de nodige kosten. Toch maar een mail gestuurd. Mijn verzoek een uitzondering te maken gezien mijn ervaringen van de afgelopen tijd werd gehonoreerd. Een vorm van rehabilitatie voor SeniorWeb. Met dank.

Reply from SeniorWeb
Heb wederom de hulp moeten inroepen van SeniorWeb, in dit geval de heer Ben Mulder.
Ben heeft mij op een enigermate humorvolle wijze uitgelegd wat ik fout deed, maar nog belangrijker was zijn uitleg over de juiste wijze van handelen.
Heel leerzaam.
Nogmaals bedankt Ben.

Reply from SeniorWeb
Ik ben heel tevreden over de hulp en het advies van Dries Blauwbroek. Rustig en zorgvuldig werden alle mogelijke oorzaken voor de traagheid van mijn laptop nagelopen. Ook al werd geen duidelijke oorzaak voor de traagheid gevonden, wel werd vastgesteld dat mijn configuratie in orde en redelijk bij de tijd is.
Nuttige adviezen mbt printer en emailapp.

Reply from SeniorWeb
Heel tevreden ben ik over Bart die voor de tweede keer bij ons langs kwam. Mijn nieuwe IPhone is goed geïnstalleerd en ook hielp hij ons nog even met een update van Windows en het was ook weer gezellig 👍

Reply from SeniorWeb
Omdat ik er zelf niet uitkwam heb ik Senior Web gevraagd om te helpen. Dat is inmiddels gebeurd, vlot en deskundig! Alles van mijn oude desktop pc is overgezet op mijn nieuwe laptop. Blij mee :-)

Reply from SeniorWeb
Ik ben heel erg tevreden over de hulp die Seniorweb, in mijn geval in de persoon van Han Ellenbroek, mij geboden heeft. Zo prettig om iemand, gezeten achter mijn eigen computer, alle obstakels te zien oplossen.
Heel fijn dat ik nu weer verder kan. Dit was mijn eerste ervaring met Seniorweb. Mocht ik weer vastlopen dan ga ik zeker weer een beroep op hen doen. Dank

Reply from SeniorWeb
Ik had problemen met mijn outlook, maar door de heer Ottevanger uitstekend geholpen en alles werkt perfect.

Reply from SeniorWeb
Hoewel de assistentie door externe omstandigheden veel meer tijd vergde dan aanvankelijk werd gedacht, bleef dhr Sirag rustig en vriendelijk proberen om mij, maar ook de externe partij ervan te doorgronden dat enkele zaken niet zonder medewerking van die externe partij konden worden afgerond.
Tenslotte zijn allebei mijn laptops volledig op schadelijke zaken gecontroleerd en zo nodig enkele dingen verwijderd, waardoor ik weer met een gerust hart van de laptops gebruik kan maken.
Bij het afscheid gaf hij mij nog de nodige aanwijzingen om dat ook in de toekomst te kunnen continueren.
Ik ben dan ook uiterst dankbaar en tevreden.

Reply from SeniorWeb
Outlook accounts waren geimporteetd in Gmail. In outlook verdwenen de mails. Voor elkaar gekregen dat mails nu ook weer in de outlook account blijven staan.

Reply from SeniorWeb
ij dezen wil ik graag laten weten dat ik gisteren perfect geholpen ben door de heer A. Muijs. Ik heb twee oude computers, met Windows 10. Een desktop en een laptop. Beide zijn in uitstekende staat, maar vanwege hun ouderdom kan ik geen Windows 11 installeren. Dankzij jullie nieuwsbrief heb ik mijn desktop kunnen beveiligen tot oktober 2026. Bij mijn laptop lukte mij dat niet. Ik heb toen telefonische hulp gezocht bij Seniorweb. Kreeg de heer Muijs aan de telefoon. Hij heeft mijn computer met mijn toestemming overgenomen en er voor gezorgd dat mijn laptop ook tot oktober 2026 beschermd is. Ik wilde op de site van Seniorweb een review achterlaten, maar wist niet waar dat kon. Vandaar dat ik op deze manier graag wil laten weten hoe tevreden ik ben over de hulp die de heer Muijs heeft geleverd.
Jan van der Valk

Reply from SeniorWeb
Windows 10 verlenging. Er staat een uitgebreide uitleg over hoe je windows 10 nog een jaar kunt verlengen. Die acties en de eisen voor w10 verlenging voer ik uit. Maar helaas. Het is niet mogelijk om de verlenging te krijgen. Alles wat in de uitleg van seniorweg staat werkt ook gewoon weg niet. maar je kunt dit oplossen door lid te worden van seniorweg. Jaja, gewoon dus lid worden. daar is het dus om te doen. ik ka zelfs geen reactie geven op de fouten die zij maken. Ook werken niet alle links die in dit artikel staan. Erg slecht van seniorweg.

Reply from SeniorWeb
SeniorWeb is een top club. Niet alleen de nieuwsbrieven zijn fantastisch met telkens goede en bruikbare tips, maar ook de telefonische ondersteuning is erg goed. De technische ondersteuning aan huis is geweldig!!! Ik ben de laatste 2 maanden thuis uitstekend begeleid bij de aanschaf van een nieuwe computer en de overgang naar Windows 11. Zelfs ik snap nu alles.(86 jaar oud)

Reply from SeniorWeb
Mijn laptop was niet meer aan de praat te krijgen door een mislukte installatie van Win11 met behulp van een opstartbare USB stick met de app Rufus. Ipv mij verder te helpen word ik beschuldigd van een "Illegale actie" door de medewerker van Seniorweb. Dat vind ik nogal moralistisch geoordeeld.
Rufus is een app die gewoon legaal in de Microsoft store verkrijgbaar is en zowel mijn laptop als het Windows OS zijn legaal verkregen met een licentie.
Microsoft stelt het Win11 iso bestand gewoon voor ieder beschikbaar via hun download site.
Voor mij is het duidelijk dat Seniorweb onzinnige regeltjes stelt boven het verlenen van hulp. Toch vreemd wanneer je zoveel reclame maakt voor PCHulp!

Reply from SeniorWeb
Ik bewaar alle exemplaren, zodat ik altijd iets terug kan vinden. Ook fijn dat vragen snel en correct beantwoord worden.
Jac van Oers

Reply from SeniorWeb
SeniorWeb is een fantatisch medium. Als ik een probleem heb met mijn computer, ga ik naar SeniorWeb. Er staan talrijke instructies voor de Apple en Microsoft-computers op de website. En voor de tablet en de smartphone. En kom je er niet uit met de instructie, dan is er altijd PC-hulp. En alle hulp is gratis, wat het zit in je abonnement.

Reply from SeniorWeb
Learn more about other kinds of reviews.