See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kvalitet Senseo select Fik min kaffemaskine for 6 måneder siden. Den stopper ret hurtig til i filteret og larmer. Er afkalket pr. 40 pude. Så nu har den været til reparation, og f... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

2.0

All reviews

8 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 3 out of 5 stars

Design går ud over brugervenlighed

Vi købte en Senseo Select for et års tid siden efter at have haft en Original en del år. Vi bruger Gold kaffepuder fra Lidl, er helt ok. Fint med 3 styrker, varmen også ok, men designet af vandtanken gør det svært at afmontere og fastholde den for påfyldning, OG tanken lækker ved studsen når man løfter den af. Det skal være en nobrainer at kunne aftage vandtanken uden problemer. Derfor 4 stjerner for design og ok kaffe, 2 for brugervelighed, gennemsnit 3.

19 July 2026

Har nu smidt ud den 3

Har nu smidt ud den 3. maskine. Design er flot men selv maskine er forfærdelig. Nu er det slut. Vil ikke anbefale.
1. den fylder ikke koppen hele vejen (3 gang)
2. den skal afkalk hele tid.
3. toppen sidde fast hele tid (lige den åben ikke).
Disse har været problemer med alle dem.

22 May 2026

Dårlig kvalitet Senseo select

Dårlig kvalitet Senseo select

Fik min kaffemaskine for 6 måneder siden.
Den stopper ret hurtig til i filteret og larmer.
Er afkalket pr. 40 pude.

Så nu har den været til reparation, og fik sien renset. men nu larmer den så blot endnu mere, og sien stopper hurtig til. Nu laver den så kun små kopper kaffe?
Sælger hører jeg ikke fra, trods flere beskeder.

Meget dårlig maskine, burde fjernes fra marked.
skal lige siges, at jeg tidligere har haft en ældre Senseo, som virkede upåklageligt i mange år.

4 May 2026

Senseo+

Senseo+, Ehrlich gesagt gibt es, außer dem erhöhten Preis, keine wirklichen Verbänderungen. Im Gegenteil. Nach, noch nicht einmal einem Monat, normaler Nutzung, mit weichem Wasser, meldet sich bereits die Kalkwarnung. Außerdem geht kein Vorheizen mehr, das heißt: sie stehen vor der Kaffeemaschine und warten bis der Heizvorgang und die Verbrühung abgeschlossen ist, endlos. Mein Tipp: sparen Sie das Geld und bleiben sie bei der alten Classics.

3 February 2026

Nach 2 Monaten in Gebrauch

Nach 2 Monaten in Gebrauch, sehr Enttäuscht von neuer Pat Kaffee Maschinen, Wasser wird nicht ganz durch gedrückt, beim öffnen läuft Rest Wasser an Seiten herrunter. Hat sich Vorgänger Modell sehr verschlechtert. Kann ich nicht nachvollziehen und weiter empfehlen.

28 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

J en suis à 5 cafetiere LUMO et autres…

J en suis à 5 cafetiere LUMO et autres modèles... c est tres mauvaise qualité derriere un look sympa ...aucune n a duré plus de 1 an ...cafetiere jetable ...ils nous arnaques en plus des capsules ...ils veulent juste que m on consomme sans cesse !!

24 October 2025

Leeres Versprechen bei Aktion 100Pads gratis

Wie bei so vielen: Habe auch die Senseo Padmaschine innerhalb des Aktionszeitraums "Bis zu 100 Pads gratis, max.33€" gekauft und alle Kassenzettel hochgeladen. Das einzige was ich daraufhin erhalten habe war eine email mit der Nachricht: Vielen Dank für Deine Teilnahme! Innerhalb 45 Tage findet die Rückerstattung statt. Jetzt, ein halbes Jahr später, immer noch nichts, keine Reaktion auf Mails. Sowas ist Betrug am Kunden, kann man nicht anders sagen.

24 October 2025

Falsche Versprechen und Betrug am Kunden

Ich kann mich allen schlechten Bewertungen nur anschließen. Allerdings sind meine Erfahrungen auf einer anderen Grundlage. Hier geht es nicht um Geschmack oder eine kaputte Maschine, sondern um Betrug am Kunden. Im Januar gab es eine Werbeaktion "Neuen Senseo und 100 Kaffeepads nach eigener Wahl kaufen" danach 30 Euro zurück. Auf diese 30 Euro warte ich bis heute und wenn man bei denen nachfragt, wird man nur genervt hingehalten und das seit fast 1/2 Jahr. Zwischenzeitlich gab es noch solch eine Aktion, mich würde mal interessieren, ob die anderen Kunden ihr Geld erhalten haben oder auch betrogen wurden. Betrug am Kunden scheint bei dieser Firma, wenn man die anderen Bewertungen hier so liest, normales kaufmännisches Gebaren zu sein.

20 January 2025

Senseo24091

ik had 4 maanden geleden de Senseo sa24091 gekocht, maar nu geeft deze op de bovenste stand nog maar een half kopje koffie, terug sturen voor reparatie is echt een drama online lukte niet, en telefonisch werden veel overbodige vragen gesteld voordat ik een retourlabel kon krijgen.

18 September 2024

2 maskiner på under 3 år

2 maskiner på under 3 år
2 maskiner på under 3 år er for dyrt. Købte en 3i1. Maskinerne laver Vaccum, så de ikke kan åbnes. Kunne pludselig ikke åbne låget. Når jeg langt om længe får låget op (med vold) og lægger en ny pude i, så knurrer den bare. Laver ikke kaffe. Fik så ny maskine efter nytår sidste år, og det samme er dags dato sket med denne maskine. 1 år og 7 måneder. Det er for dyrt. Så jeg er en smule utilfreds, da jeg fyldte skabet op med kaffe i går og er uden maskine i dag. 😥 Er ellers Senseo kunde gennem mange år.

30 July 2024

Senseo

Senseo
Gelukkig heb ik de Senseo gekocht met een aktie zodat deze. Goedkoper was dan normaal
Na week gebruik lekte deze al onderaan dus retour naar afzender nu 9 maand later nogmaals retour
Hoeveelheid doorgelopen water is nog een half kopje ipv volle kop
Zelfs 2 kopjes aantikken geeft hij maar een half kopje. Op hoop van laatste x retour …nu weer van zelfde probleem dus terug naar de winkel moet weer opgestuurd worden
Senseo niet voor herhaling vatbaar

22 February 2023
Rated 4 out of 5 stars

Købt min senseo kaffemaskine 3 i 1 hos…

Købt min senseo kaffemaskine 3 i 1 hos kaffekompagniet i juli 22… rigtig god service, fik både kaffemaskine og meget kaffe og kaffepuder med i tilbudet… desuden en gavecheck på 100kr til senere brug…
Den laver rigtig gode kaffekopper af de forskellige puder og Decaf smager rigtig godt😊
Dog må jeg tilføje, at kaffekanden ikke kan holde kaffen varm… låget bliver varmt, virker ikke nok isoleret … så den er kun i brug når jeg får gæster, så det kan blive drukket med det samme😕

10 September 2022
Rated 1 out of 5 stars

Méfiez-vous des offres de remises !

Après l'acquisition d'une cafetière Senseo de marque Philips chez Auchan, j'ai envoyé dans les délais les papiers demandés pour profiter d'un ODR sur le produit.
Ne constatant aucun retour, j'ai téléphoné moult fois le service client qui, toujours avec une extrème délicatesse, promet de faire avancer le dossier.
Au final, ce dernier sera perdu dans les méandres de l'administration et la remise ne sera jamais remboursée...
Bref, vous paierez plein pot le produit Senseo que vous aurez commandé !

2 March 2021
Rated 1 out of 5 stars

Promesse de remboursement non tenu

j'ai acheté une cafetière Senseo en février 21 avec une offre promotionnelle d'un remboursement de 39 € dont la moitié en bon d'achat et l'autre en remboursement sur compte bancaire. Je rempli l'ensemble des formalités : inscription sur le net avec indication du RIB, envoi du ticket de caisse original et du code barre de l'emballage... 8 semaines plus tard ne voyant rien venir je contact le service client, je redonne les informations du dossier. Ce service client me rappelle dans les 48h pour me dire que tout sera réglé d'ici fin avril... et m'envoie un questionnaire de satisfaction. Début mai et n'ayant toujours rien reçu, je rappelle le service client qui me répond n'avoir aucune trace de mon dossier et me demande de renvoyer l'original de mon ticket de caisse... la bonne blague... Bref ils n'ont pas l'intention de tenir leur engagement ! je met 1 étoile pour leur service client toujours très poli...

17 May 2021
Rated 2 out of 5 stars

Kaffen er god

Kaffen er god, men..... Det kan ikke være rigtigt at holderen til puderne stopper til efter cirka en måned. Eneste løsning er ny holder til 100kr. Der er prøvet afkalkning, rens, opvaskemaskine og manuel skrubning😕
Så bliver en ellers dejlig maskine, alt for dyr i brug

8 September 2020
Rated 4 out of 5 stars

Dejlig kop kaffe med Senseo 3i1

Alle skriver om manglende puder, men det er jo rent faktisk et spørgsmål om kaffesmag, og ikke et spørgsmål om manglende puder.

Jeg har haft min senseo i over 1 år, og jeg er utrolig glad for den. Bruger senseo puder: Strong og lille kop.
Efter brygning lidt mælk i.
Smager dejligt.
Koppen kunne dog godt være lidt større.
Kruset er tilgengæld lidt for stor, når man som jeg, gerne vil have lidt mælk i kaffen, og det kræver større krus end normalt.
Senseo er meget billigere at bruge fremfor kapselmaskinerne, og det er jo også værd at tage med.
Kan kun anbefale maskinen, men vælg den rigtige kaffe. Classic smager af ingenting.

17 July 2020

Dårlig service!!

Dårlig service!!

Jeg fik i julegave en senseo kaffemaskine, hvortil der medfulgte en kampagne på et vist antal kaffepuder. Jeg skulle blot sende et billede af kvitteringen, hvilket jeg gjorde. Jeg fik hurtigt herefter at vide, at jeg snart villle modtage mine kaffepuder.

Efter ca. 2 måneder skrev jeg til dem pr. mail og rykkede for dem, hvortil jeg blev informeret om, at der var udsolgt fra deres lager. Derfor ventede de på, at kaffepuderne kom på lager igen, og at jeg ville modtage kaffepuderne snarest muligt herefter.

Jeg venter herefter 2 måneder mere. Der sker stadig intet. Jeg skriver til dem igen for at rykke for kaffepuderne. Her skriver de, at kaffepuderne var afsendt for 1 måned siden, men blev sendt retur til dem, fordi de ikke blev afhentet på posthuset. Jeg er på intet tidspunkt blevet informeret om, at noget er afsendt til mig og har heller ikke modtaget hverken afsendelsesbekræftelse eller SMS/mail om, at jeg har en pakke, som venter på mig på posthuset. Efter at have klaget over dette, vil de ikke tage ansvar for fejlen, men går med til at afsende pakken (igen). De skriver, at den vil afsendes i løbet af ugen, bare så jeg har en status. Jeg understreger her, at jeg er nødt til at blive informeret, når de afsender pakken til mig samt at få en SMS/mail, når pakken er fremme, og giver dem derfor alle mine kontaktoplysninger igen. Så kan de i hvert fald ikke bruge det som en undskyldning!

Nu er der snart gået yderligere 1 måned og jeg har stadig intet modtaget eller hørt. Jeg tvivler stærkt på at pakken nogensinde har været afsendt og på at jeg overhovedet modtager noget i fremtiden - især efter at have læst herinde, at jeg ikke er den eneste med det her problem.

Det er simpelthen ikke i orden...

10 June 2020

Is this your company?