Super god oplevelse at købe ny seng i Sovezonen, Hejsinge. Blev mødt af yderst kompetent personale, hvor man ikke var i tvivl om at de vidste hvad de talte om. Har selv erfaring fra branchen og de... See more
Company replied
Bestilte to Dunlopillo madrasser online i december med levering i uge 5. Fik opringning med leverings status og madrasserne blev leveret til tiden og båret op på 3 sal uden overtalelse. Valgte sovezo... See more
Vi har købt den dejligste seng til vores datter efter at have modtaget omhyggelig og kompetent vejledning. Deres faglige viden og udvalget af deres produkter, gjorde at vi blev guidet til det rette k... See more
Company replied
Jeg har købt en seng og fra den første gang jeg talte med Anette har hun givet mig en rigtig god service og sengen kom på dagen som var blevet lovet så der var ikke noget at sætte finger på og prisen for sengen var god jeg søgte på sengen andre steder men sovezonen var ca 1500kr billiger så det var bare helt ok hilsen Lone giusio

Reply from Shop Sovezonen
Både service og den seng vi har købt er helt i top. Vi oplevede en ærlig og ordentlig proces hvor aftaler blev overholdt uden slinger i valsen.

Reply from Shop Sovezonen
Bestilte to varer. Fik mail et par timer senere om, at den ene varer desværre ikke var på lager, men at der ville gå ca. en uge. Herefter ville de sende varen til mig.
Den kom ikke så ikke ugen efter, men jeg havde en telefonsvarer fra dem, hvori de oplyste, at varen desværre var forsinket.
Der gik tre dage herefter, og så havde jeg modtaget pakken.
På trods af at det skulle bruges til en fødselsdagsgave og den derfor var meget forsinket, så var det super god service at holde mig opdateret undervejs :) Og super flotte varer i god kvalitet.

Reply from Shop Sovezonen
Købte 2. stk kuvertlagen 210x210 hvor det stod levering 1 - 2 dage, da jeg intet har hørt fra dem efter 10 dage forsøger jeg at tage kontakt til dem. Jeg ringer om morgen 2 gange uden held og ligger derfor mit nummer i telefonsvaren, hvor de siger de vil ringe til hurtigst muligt. Jeg høre ikke noget fra dem hele dagen og ringer igen 10 minutter inden luk hvor jeg får fat i en dame, som kommer med en lang forklaring på hvorfor det ikke er modtaget. Hvorfor giver i ikke bare en besked/mail med information omkring problemer, det ville alle kunne forstå i disse tider, i stedet for intet at sige før i bliver kontaktet.

Reply from Shop Sovezonen
Meget kompetent og vejledende betjening. Endelig fandt vi den perfekte madras. Den var værd at vente på. Nu bliver det svært at komme ud af fjerene :-)

Reply from Shop Sovezonen
Jeg er 110% tilfreds med SoveZonen og deres service. Jeg vil klart anbefale dem til andre.

Reply from Shop Sovezonen
Min kæreste og jeg har simpelthen fået så god en behandling. Rigtig god vejledning. Jeg er så glad for at jeg købte min seng her.

Reply from Shop Sovezonen
Har købt en fantastisk seng i sovezonen, fik rigtige gode råd om hvilken seng der ville være bedst for mig. det er 2 der yder en utrolig service.
Deres sengetøj har en utrolig kvalitet.
vil absolut handle der og kan varmt anbefale deres butik til andre.

Reply from Shop Sovezonen
Vi er i sovezonen Helsinge, og dette foregik i juli og start august md 2018 og så var det lige at jeg aldrig nogensinde har fået så dårlig en behandling ... af nogen menesker overhovedet....
Jeg er blev råbt af, beskyldt for at lyve bruge deres tid, at de kun var i butikken fordi at jeg havde sagt at jeg ville komme, hvad de ikke havde sagt til mig iøvrigt....Alt dette da jeg havde en top madras som jeg havde vasket efter forskrifterne, den var ikke blevet tørt som der stod, den var i våd tilstand, og min mand og hans store søn trak i den gange mange, og det skumgummi der skulle være inden i passede ikke længere i pga at betrækket nu var blevet for småt, jeg ringede og spurgte dem til hjælp for selvom at den er over to år gammel, og ikke vasket før, skal denstadig, kunne vaskes efter foreskrifterne.
jeg sagde at den var over to år gammel omkring tre år kunne ikke huske det helt, har ikke kvittering, da jeg er flyttet to gange inden for 1 1/2 år.
De finder så kviteringen og siger at den er fire år, og at jeg løj og havde sagt at den var under to år.....
Den er så fire år, og er første gang blevet vasket og gør sådan her, de kunne have været venlige og sagt, vi prøver at sende den ind eller ringe til firmaet, fordi at den skal selvfølgelig ikke gøre sådan når den bliver vasket uanset om den er to eller fire år gammel..... det havde bare været venligt....
men fordi de var så behagelig at snakke med, nedladende, intimiderende, mistolkende, mistroiske, over for alt hvad jeg siger, siger direkte til mig om den jo nok ikke har været våd nok eller at vi jo ikke havde trukket nok i den.... jeg har altså en stor og stærk mand, og ligeså en stor og stærk dreng der trak i den... så jo den er skam blevet trukket i.
Og ja når man får en sådan behandling, så var jeg lidt langsom om at hente min topmadras... tre uger, og hvor jeg sagde at jeg ville hente den en af dagene, men gjorde det ikke, og når jeg ringede for at sige at jeg kom en anden dag, fik jeg skældud og fik at vide, at de ikke ville være til grin over for mig, og at jeg ikke skulle disponere over deres tid, ved at spørge hvornår de så var i butikken.... jeg har aldrig sagt at de skulle... være der på et bestemt tidspunkt, men bare hvornår de var der, for så ville jeg rette mig efter det.
Da jeg så hentede min topmadras, blev jeg råbt af, svinet til, Anettes mand pustede sig op, og gik frem mod mig, hvor jeg måtte sige til ham, at han ikke skulle true mig....
I alt dette her, ville ingen af de to , høre på hvad jeg sagde eller hvad min mening var, den ene råbte højere end den anden.
Jeg blev derefter smidt id af butikken.
Køb aldrig noget i deres butik...
De var så søde hjælpsomme da jeg købte min seng pude og sengetøj, men så snart der et problem bliver de begge ualmindelig grove.....
Har iøvrigt hørt flere lignende historier af denne slags.

Reply from Shop Sovezonen
Bestilte seng i butikken og fik en fantastisk service.
Efterfølgende levering og telefonisk service var helt i top.

Reply from Shop Sovezonen
Super rådgivning, nem bestilling og levering til tiden.. super.
Oven i købet til en meget fornuftig pris.

Reply from Shop Sovezonen
Den bedste personlige service man kan tænke sig samt råd og vejledning man kan bruge til noget. Helt klart også konkurrence dygtige på prisen.
For første gang i vores liv, har vi brugt så mange penge, på en ny seng. Efter at vi havde samlet sengen, faldt den ene motor af og det viste sig, at der manglede de beslag, som skulle holde motoren på plads. Beslagende fik vi så i løbet af et par dage. vi glædede os til at, nu skulle vi sove godt men det gjorde vi ikke. vi havde bestilt 2 stk. madrasser medium, og kunne ikke forstå, at de var så hårde, at ligge på. Så gik der tid med at forsøge, at vænne sig til de nye madrasser- det gik bare ikke. Til vores forbløffelse ser vi, da vi finder kvitteringen frem fra gemmerne, at det er to faste madrasser i stedet for medium. vi skulle selvfølgelig have tjekket op med det samme, men vi forventede at få det, som vi havde bestilt. I forretningen mødte vi ingen forståelse, og som ekspedienten sagde, så gennemgik de jo købet med kunden- vi har bare ikke sagt ja til faste madrasser, det ved vi med sikkerhed. så for at sove godt- er vi altså nødt til, at investere flere penge og købe to nye madrasser, men det bliver i en anden forretning.

Reply from Shop Sovezonen
Har netop bestilt seng hos Sovezonen - lynhurtig levering på 2 dage og god telefonisk service.
Fandt en fantastisk flot seng hvor kvaliteten er i top. Fik Fremragende vejledning i butikken i Helsinge. Fejlfri levering. Tak skal I have SoveZonen.
Jeg har d. 20/5-2016 købt en Mesina sengeramme 180x210 i kernebøg, som blev leveret d. 9/6-2016 efter aftale med butikken.
Da jeg modtager pakkerne som sengerammen er i kan jeg konstatere at pakkerne har/er gået i stykker under leveringen og at der ikke er noget ”flamingo” til at stoppe brædderne i at glide rundt i kassen.
Jeg opdager da jeg begynder at samle rammen at der er 2 dele som er defekte (går ud fra at dette er en fejl fra fabrikkens side) Jeg kontakter Sovezonen med det samme og gør dem opmærksom på defekten. De fortæller mig at de lige skal have fat i fabrikken og så vil de vende tilbage, da Sovezonen vender tilbage for jeg at vide, at jeg vil modtage 2 nye dele d. 17/6-2016.
Da jeg intet har hørt d. 16/6-2016 ringer jeg til Sovezonen for at hørt om status på mine nye dele, og efter at Sovezonen igen har været i kontakt med fabrikken for jeg at vide at der må være tale om en fejl, og fabrikken først har plan om at levere delene til mig ugen efter.
Sovezonen kontaktede mig d. 21/6-2016 og sagde at de kunne levere delene fredag d. 24/6-2016.
Da jeg modtog de nye dele begyndte jeg at samle sengerammen, men igen finder jeg defekter/fejl ikke på de nye dele men på de ”orginale” dele som var blevet leveret d. 9/6-2016.
• Ingen forboret eller markeret skrue huller i hovedgavl og endegavl.
• 2 sider af 2 forskellige skuffer har ”revner” som ikke er synlige før man montere skruerne.
• Monteringen af ”midterbjælken” kan ikke lade sige gøre, hvis man følger brugsanvisningen (Den skal vende på hovedet)
Alle ”nye” defekter/fejl kontakter jeg Sovezonen med d. 25/6-2016 da jeg ikke kunne kontakte dem d. 24/6-2016 da jeg først modtog mine nye dele efter forretningens lukketid.
Igen for jeg at vide at jeg skal vente til de har kontaktet fabrikken den først kommende mandag, og at Sovezonen eller fabrikken derefter vil kontakte mig.
EKSTRA INFO:
Da jeg købte sengerammen fortæller jeg sælgeren at jeg ikke har mulighed for selv at samle den, da jeg er blevet opereret i min hofte. Da først defekt opstår, gør jeg yderligere Sovezonen opmærksom på at jeg bor i en 2 værelses lejlighed, så jeg har ikke mulighed for at have en usamlet sengeramme og min seng stående i mit soveværelse, ergo står min seng i stuen sammen med alle andre møbler jeg ejer, og dette er ikke særlig hensigtsmæssigt som hofte opereret.
Endvidere gjorde jeg også opmærksom på at sengen senest skulle være leveret og samlet senest d. 30/6-2016, og som situationen ser ud nu er den tidshorisont pist væk.
Venlig Hilsen
En meget Utilfreds kunde.
Alt er bare gået som det skulle!
God Info fra butikken mens jeg ventede på at de skulle få min seng hjem
Har bestilt en seng, der har kommet i forkert størrelse (det var sikkert et fabrikkens skyld). Fik manglende dele leveret på næste hverdag.
Meget tilfreds med sengen :-)
Har for nylig modtaget vores seng fra Sovezonen. Den er super lækker. Eneste minus ved transaktionen var at den lovede leveringstid på ca. 8 dage ikke holdt. Og at jeg fandt ud af det fordi jeg selv kontaktede firmaet. Der kunne de godt have været venlige lige at informere via mail, og så kunne de godt have smidt et lagen eller noget med, som undskyld for forsinkelsen.