Shopcore Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Ik kwam een flitser tegen voor een zeer mooie prijs, heb 'm aangeklikt, besteld en betaald en binnen no time de bevestiging ontvangen dat het wordt ingepakt en verzonden. Waarschijnlijk wordt het morg... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb hier al meerdere keren besteld. Zo fijn dat je hier ook wat kleinere hoeveelheden van bijvoorbeeld verzenddozen kunt bestellen tegen een hele schappelijke prijs. Bovendien alles razendsnel in h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Geleverde telefoonhouder voor op de fiets was beschadigd. Snel werd kosteloos een nieuwe opgestuurd.

Rated 5 out of 5 stars

De website werkt goed en de communicatie verloopt via de website goed. Een losse vraag met goed advies werd snel beantwoord en het feit dat ik bij het ophalen van mijn bestelling een persoonlijk bedan... See more

Company details

1. Toner cartridge supplier

Written by the company

Shopcore.nl heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van compatible cartridges, batterijen, kantoorartikelen en gereedschap. Shopcore.nl staat voor snelle levering, lage prijzen en goede service. Als u op een werkdag voor 17:45 uur producten bestelt die op voorraad zijn, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden (DPD tot 15:00 uur). 12 redenen om te kiezen voor Shopcore.nl: - Scherpe prijzen - Geen betaalkosten - Veel bezorgopties - Snelle levering - Bijna alles op voorraad - Voorraadweergave - Uitgebreid assortiment - Overzichtelijke website - 28 Dagen recht van retour - Alle prijzen inclusief BTW - Bedrijven België 0% BTW - Goede garantieafhandeling

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

65 reviews in the last 12 months

Write a review

Goeiemorgen

Mijn adres gegevens staan ingevuld bij Shopcore. Maar bij dpd staat afhaalpunt: De platse in aartrijke. Dus het kan maar zo duidelijk zijn he .

Met vriendelijke groet.

Maene gratienne.

7 September 2023
Shopcore logo

Reply from Shopcore

De track & trace van DPD geeft deze melding: "Onjuiste adresgegevens ontvanger." Kunt u controleren of uw adres juist is?

slechte batterijen

Ik heb in oktober 2022, 2 orginele batterijen gekocht,1 voor mij en 1 voor mijn vrouw voor een gsm lg g5.
Beide waren slechter,en sneller leeg dan onze oude batterij van 8 jaar die er in zat !!!!
Niet echt tevreden.

25 October 2022
Rated 1 out of 5 stars

Wij hebben een bestelling gedaan bij Shopcore

Wij hebben een bestelling gedaan bij Shopcore. Dit ging om verzendzakken. Bij levering merkten wij dat de zakken niet goed sluiten. Als reactie kregen wij dat het een kwartier duurt voordat de zakken goed sluiten, we hebben de verzendzakken teruggestuurd maar we hebben niet zoals de wet het voorschrijft de verzendkosten terug gekregen. Wel kregen wij een toelichting dat hij de zakken had gecontroleerd en dat de zakken na een kwartier wel goed sluiten.
Zelfs na meerdere mails waarin wij aangaven dat de zakken niet goed sluiten en dat shopcore verplicht is de kosten terug te storten blijft Shopcore volhouden dat de retourkosten op eigen risico zijn en dat de zakken wel goed sluiten.

Het bijzondere is dat de reactie van shopcore nog steeds hetzelfde is, als je deze zakken bij shopcore koopt en je hebt een webshop, dan moet je als je de bestellingen hebt ingepakt een kwartier wachten voordat je ze verzend anders is het risico groot dat de zak open gaat. Dat is toch een ondeugdelijk product? En geen valse garantieclaim. Wie gaat nou een kwartier zitten wachten voor dat een zakje goed dicht zit? Hoe moeilijk kan het zijn?

21 February 2022
Shopcore logo

Reply from Shopcore

De zakken sluiten direct goed, maar het duurt een kwartier totdat de lijm volledig hard is. Vanaf dat moment kan je de zak alleen nog maar open krijgen door het plastic te scheuren. Ik heb u dit via e-mail ook al uitgelegd. U vertelde dat de zakken die u heeft ontvangen na een kwartier nog steeds niet goed plakken. Ik heb u toen voorgesteld om een retourlabel te sturen, omdat het dan onder de garantie valt. Ik heb u erbij verteld dat de kosten van het retourlabel in rekening worden gebracht als de zakken wel goed blijken te plakken. Dit bleek het geval te zijn. Daarom zijn de kosten van het retourlabel in mindering gebracht op het aankoopbedrag dat teruggestort is.

Dit voldoet aan de wetgeving. U kunt bij ons niet gratis retourneren door middel van een valse garantieclaim.

The Trustpilot Experience

Take a closer look