Skandinavisk Mote

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Valentemode er ren svindel. De tar bilde av et plagg/en vare, og du får noe helt annet, og ‘simplere’. Utgir seg for å være svensk, men er kinesisk. Forholder seg ikke til kjøpsloven ift angrefrist. I... See more

Rated 1 out of 5 stars

Dinemotetrender. Elendig utseende og kvalitet på klærne. Fra Kina viser det seg. Les vilkår( noe jeg dessverre ikke gjorde). Koster flesk å returnere

Rated 1 out of 5 stars

Hold dere unna !! Kundeservicen deres er dårlig, varen kom veldig sent, kvaliteten var fryktelig, jeg kunne kjøpe det samme i temu med mye mindre penger. Et annet kinesisk selskap som lurer kunder ti... See more

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Dette «firmaet» endrer stadig navn

Dette «firmaet» endrer stadig navn. Varene kommer ifra Kina etter ca en måned, og de har knapt forsøkt å lage klær som minner om dem du så på bildet. Klærne syes på et loft i Kina, og er umulig å retunere. Jeg har sendt utallige klager og involvert klarna, som ikke kan hjelpe med noe som helst. Bestill kun klær fra kjente nettsider og bedrifter!

13 August 2021

SVINDEL!!!😡

Bestilte og betalte ei herrebukse til 400,- for over 3 uker siden og har IKKE mottatt noe bekreftelses mail med ordrenummer eller varen. Det er umulig å få kontakt med firmaet. Styr unna!!

12 August 2021

Ren svindel!!!

Les alltid rewiews og den lille teksten !!!
1.Reklamen er flott og fantastiske bilder av lekre kjoler i bomull/lin med broderier og flott design = Produkt som kom var i teltaktig stoff med trykk, design overhode ikke lik bildet.
2.Reklamen sier: Mote fra Oslo, produseres og shippes fra Kina kom opp etter bestilling var gjort.
3.Reklamen sier: Skandinaviske størrelser= Det som kom var en Large i størrelse x- small!!!
4.Reklamen sier: Enkel retur= Bare å betale 350 for 2 kjoler og sende tilbake til Kina, ikke sikkert de kommer frem engang, ergo ytterligere tap for meg som kunde.
Jeg bestilte 4 kjoler, betalte 1350 for dem.
Retur blir 350×2, blir 2 kjoler i hver forsendelse.
Så styr unna disse lekre bildene, det er kun bilder. Produktene ligner ikke engang.
Misledende reklame, svindel i mine øyne!!!

9 August 2021

Enda ikke fått min vare

Enda ikke fått min vare, ser det er sykt dårlig anmeldelser og betalte klarna akkurat, siden fristen var overskridet! Synd de samarbeider med klarna, ikke fornøyd. Er spent på om jeg i det hele tatt får varen.

8 August 2021
Rated 1 out of 5 stars

Ikke kjøp noe fra denne nettbutikken!

Det tok laang tid å få varene, og når de først kom så var størrelsene helt crappy.
Bestilte to kjoler i str. L etter å ha sjekket størrelsestabellen. Det mangler MANGE cm i.f.t. oppgitte mål.
Stoffet i den ene kjolen minnet om dusjforheng (så noen andre nevnte dusjforheng i en kommentar her og det var akkurat slik det var!) - fullstendig ubrukelig.
Har sendt mail og klaget, fikk raskt svar med "It's a pity" og forklaring på hvordan jeg kan returnere varene. Å sende en sporbar pakke til Kina koster over 400 kroner, noe som nærmer seg verdien på kjolene. Har spurt om hvem som skal dekke returen siden størrelsene ikke stemmer med deres tabell, men det har de ikke svart på.

En ting har jeg lært av dette: google og lese reviews før jeg bestiller fra denne type nettbutikker....

6 August 2021

Det er et fub firma

Det er et fub firma ! Køb ingenting hos dem. Du betaler men får aldrig dine ting. Kundeservice svarer med den samme standard mail på forskellige sprog. Skynd dig væk!

4 August 2021

Svindel!

Svindel! Varene svarer ikke til bilder eller beskrivelse i det hele tatt. En av varene jeg kjøpte het noe med “lin”, men det finnes ikke lin i stoffet. En annen kjole hadde en heeelt annen fasong enn på bildet og alt er i svært simel kvalitet. Får ikke svar når jeg sender e-post! Skulle sjekket firmaet nærmere først..

28 July 2021
Rated 1 out of 5 stars

De som driver denne svindelen opererer…

De som driver denne svindelen opererer under ulike navn. Jeg har selv blitt lurt av Lufty-fash.com som er helt identisk med skandinavisk-mote. com. Norsk-fashionoutlet. com er en 3. nettside der folk er blitt svindlet, samme gjeng som driver denne også. At Klarna kan være betalingsløsning for svindel som dette, er skremmende i og med at mange anser netthandel som trygt når Klarna benyttes.

27 July 2021
Rated 1 out of 5 stars

Fått en vare som ikkr svarte til…

Fått en vare som ikkr svarte til forventningen.En topp som var av en kvalitet lik en kjøkkenfille.Hvorfan får jeg returnert denne varen?Han skevet både mail om mld på messenger uten å få svar.😡😡😡

27 July 2021

Svindel

Svindel, scam, bare lurendrejeri. Beställde jätte fin jumpsuit...trodde jag. 🤣 Fick något helt annat, dålig kvalitet, fula kläder och otroligt dåligt bemötande. Har säkert sänt 400 mail och får bara standardsvar. Ingen av dem på supporten kan läsa, alla verkar totalt blinda då dem sänder fel varor. Dem säger jag ska betala retur, det kostar 1035. Aldrig!!! Har köpt via Klarna och då må dem hjälpa mig genom deras trygghets-avtal. Hur Klarna kan ha ett avtal med denna hemska firma är ett mysterium Håll er borta!!! Alla borde få veta om att detta inte är något skandinaviskt Innan dem köper. Klarna borde avsluta samarbetet med en gång. Dem lurar sina kunder.

STYR UNNA!!!!!

En ting har jeg lært av å bestille varer fra dette firmaet, og det er å lese anmeldelser før man bestiller. Jeg har aldri i hele mitt liv mottatt så simple varer fra noen netthandel. Kjøpte en kjole som i følge beskrivelsen skulle være bomullsblanding, en bukse som skulle være kakigrønn, og et par sko. Kjolen var synn i tynn "voksduk", buksa ligna på gasbind i stoffet og var limegrønn mens skoene var mer likt avispapir enn skinn. Jeg tenkte å returnere hele bestillingen, men det kostet mer enn selve bestillingen så da ble det fretex i stedet....kanskje noen kan bruke det til utkledning. Sjekket str.tabellen for å finne riktige str., men den stemmer på ingen måte over ens med de målene som klærne har. Håpløst dårlig rett og slett. STYR UNNA
Jeg leste anmeldelser etter at jeg hadde bestilt og prøvde kanselere bestillingen få timer etter atjeg hadde bestilt varene da dette var et alternativ. Fikk svar på kanseleringen etter noen dager, og da fikk jeg til svar at jeg var for sent ute for varene var allerede pakket og sendt. Gikk 22 dager før jeg fikk varene etter "kanseleringen". Merkelig opplegg.

Rated 1 out of 5 stars

Synd jeg ikke leste anmeldelsene her…

Synd jeg ikke leste anmeldelsene her før jeg bestilte det jeg trodde var en fin sommerkjole. Etter nesten 6 uker kom en bitteliten pakke fra Kina med en krøllete kjole som er altfor liten, så da tapte jeg 400 kroner. Skandinavisk mote legger ut annonser på Facebook, og bruker flere andre navn. Styr unna, dette er svindel. Desverre betalte jeg med Mastercard, så pengene er tapt.

Kontaktet Forbrukerrådet .

Jeg har idag kontaktet Forbrukerrådet , dette er ren skjær svindel ! Varen kommer som en dårlig ebay bestilling og dersom man vil returnere produktet må det sendes tilbake til Kina !!! Dette er ikke holdbart ! Kvaliteten er så lav på klærne at jeg kunne sydd bedre selv.
Håper Forbrukerrådet tar tak i dette.
Kontakt meg gjerne på fb så vi kan være flere som kan gå sammen til Forbrukerrådet.

25 July 2021

Kjøpte bukse ! (400Kr.)
Hull i lomme , stort hull i skrittet, revnet langs sømmen, langsømmen på det ene buksebeinet har først overlappen den ene veien før de plutselig finner ut at de skal ha overlappen den andre veien når de kommer opp på låret , på det andre beinet sitter sømmen med overlappen feil vei slik at det ser ut som om du har en stripe på buksa, når du ser den forfra.
påpeker at buksa ikke har vært i bruk, det var sånn den kom fra Skandinavisk mote.

23 July 2021

Lin du liksom!!

Lin du liksom!!! Svindel og fanteri!!! 100% polyester stod det på lappen i den kjolen som de hadde glemt å klippe den ut av, den andre var det null lapper i, så bare restene etter de, men det var samme møkka! Dessuten var de ikke i nærheten av å ligne på kjolene på bildene. Skulle ønska eg viste om Trustpilot før eg kjøpte de…

22 July 2021

Svindel

Svindel, tull. Stemmer ikke med bildene og stoffet er ubrukelig. Fasong ikke grei!! Må være barnearbeid uten opplæring som jeg uansett ikke vil støtte. Advar andre!!

Rated 1 out of 5 stars

I dag mottok jeg ordren jeg bestilte

I dag mottok jeg ordren jeg bestilte - 24 dager etter bestilling.
Jeg bestilte to shorts Str. XXXL = 58 - 60
Det jeg fikk var Str. 34. ( noe som vel må være damestørrelse)
Jeg klager - så får vi se hva de svarer.

Rated 1 out of 5 stars

Fikk tilsendt noe for pengene, men du verden!

Fikk tilsendt noe for pengene, men du verden! Det er barneklær i str.L! Buksa var i dårlig kvalitet, tynt stoff og ligner en trang nikkers. Den fine kjolen var en trang tunika, passer kanskje som kjole til en tykk 9 - åring! Skjorta var altfor smal til å være str. L. De har brukt andre klesplagg på bildene. Det er svindel!

Rated 1 out of 5 stars

burde lest anmeldelsene her først...

Lang leveringstid, klærne er ikke som forventet. Er ikke som på bildene, og klærne kommer krøllete som bare det. Elendig ordning med retur som er så komplisert at jeg ikke tror det er verdt strevet.

16 July 2021
Rated 1 out of 5 stars

STYR UNNA - falsk markedsføring og svindel!

STYR UNNA! Bildene de viser stemmer IKKE overens med varene du får. De tar norske priser for alle varer (som ikke stemmer overens med hva du får), men bestiller de selv fra produsenter i Kina som sender klærene direkte til deg. Det er derfor det tar månedsvis å få klærene. I realiteten koster disse klærene et par dollar (max!) per stykk. Utseende, passform og kvalitet er rett og slett horribelt, ingenting ligner på hva man kjøper.

16 July 2021

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look