Valentemode er ren svindel. De tar bilde av et plagg/en vare, og du får noe helt annet, og ‘simplere’. Utgir seg for å være svensk, men er kinesisk. Forholder seg ikke til kjøpsloven ift angrefrist. I... See more
Skandinavisk Mote
See what reviewers are saying
Dinemotetrender. Elendig utseende og kvalitet på klærne. Fra Kina viser det seg. Les vilkår( noe jeg dessverre ikke gjorde). Koster flesk å returnere
Hold dere unna !! Kundeservicen deres er dårlig, varen kom veldig sent, kvaliteten var fryktelig, jeg kunne kjøpe det samme i temu med mye mindre penger. Et annet kinesisk selskap som lurer kunder ti... See more
Dette «firmaet» endrer stadig navn. Varene kommer ifra Kina etter ca en måned, og de har knapt forsøkt å lage klær som minner om dem du så på bildet. Klærne syes på et loft i Kina, og er umulig å retu... See more
Varene kommer ikke
Varene kommer ikke, KLARNA må avslutte samarbeidet om betaling med Skandinavisk mote, dette er svindel!
Kalkulert svindel!!
Kynisk svindel forkledd som en ordentlig nettbutikk. Varene er av ekstremt dårlig kvalitet, de kalkulerer med at det blir for dyrt å returnere til Kina og dermed tjener de likevel penger. Jeg har fått kjolen som ikke er den samme som på bildet. Feil mønster, farge og stoff kvalitet. Den ligner, men er ikke samme produkt som jeg bestilte. Jeg har gitt beskjed til Klarna og håper andre også gjør det slik at samarbeidet avsluttes. Har bedt nettbutikken dekke retur siden de har sendt meg feil produkt. Det var 2 døgn siden, men stille fra den såkalte 24/7 kundeservice. Bare svindel hele greia!
Svindel og lureri
Svindel og lureri! Styr unna! Synd at Klarna har et samarbeid med disse. Klarna er seriøse, bruker de mye, og dum som jeg var tenkte jeg at dette var sikkert greit- siden jeg kunne betale med Klarna. Feil vurdering. Skulle lest anmeldelsene først.... Str XL var XS, ( dette er Kina str....) tok over tre uker før varene kom, og er bare billige og stygge Kina kopier. Det kommer ikke lett fram når du bestiller at du faktisk får varene tilsendt fra Kina! Skandinavisk mote... ingenting med Skandinavia å gjøre... Der tapte jeg 900 kr, en dyr erfaring rikere. Retur her er bare å glemme, ingen returseddel og håpløse å kommunisere med. IKKE BESTILL HERFRA!
0 stjerner. Varene ligner ikke på bildet engang og str. er heller ikke i samsvar. Søppel rett og slett. Styr unna! Skulle helt klart lest anmeldelsene først🤷♀️😞
0 stjerner.
Akkurat samme erfaring som alle de andre her. Burde selvfølgelig sjekket ut her først 😅 betalte heldigvis med Klarna.
De sender ikke varene som er betalt…
De sender ikke varene som er betalt for, og stopper å svare på henvendelser. Bare svindel!
Dette er bare svindel
Dette er bare svindel! De sier de bruker KLARNA- det gjør de ikke. Varene blir aldri sendt og når jeg ønsker å kanselere stopper de å svare. STYR UNNA! Ps de opererer under mange navn!
Dette er bare lureri
Dette er bare lureri. Kjøpte en bukse for 400 i str.L
Buksen som kom var ikke lik som den på bildet og den er i str 8 år.
STYR UNNA!
0 stjerne.
Varen kommer flere måneder etter bestilling. Ser ut som du bestiller fra Europa. Varen kommer fra Kina. Veldig dårlig etterligning av hva jeg bestilte. Flettede Skinnsko som jeg bestilte, kom som plastikksko, og bitte små. Hadde dessverre betalt 🙃- synd for de som lager ting dom bare må kastes.
0 stjerner er det korrekte her
0 stjerner er det korrekte her. Bestilte to linkjoler. I dag, etter ca fire uker, kom to kjoler i tynn polyester/bomull. Stoffet minner om gamle strykefrie skjorter som man svettet i. Farge og fasong ligner, men stoffet er altså så grusomt at de bare er å kaste i søpla. Fulgte ingen returslipp med. Det var en kalkulert risiko, summen var kun 510,-. Nå vet også du at skandinavisk mote er svindel!
Styr unna
Fikk 2 bukser nesten 6 uker etter jeg bestilte… angrer på at jeg betalte fakturaen på 800 da buksene ikke samsvarte til bildet i det hele tatt. 2 stygge barnebukser i merkelig stoff kom i posten.. grusomt stygge og passet til en 6 åring hvis han hadde vært liten av vekst. Skulle være til en gutt på 180 cm.
Blir spennende om jeg får noe svar på returen nå.. har mine mistanker om at pengene er tapt.. styr unna..
Linbluse uten lin: bomull og polyester!
Min kone bestilte en Agnes linbluse til kr. 300,- den 15.mai som ankom idag, 15. juni.
Fargen er helt feil, stoffet er ikke lin, men 35% bomull og 65% polyester. Snittet og fasongen er også helt ulikt bildet på firmaets hjemmeside.
Elendig selskap fra ende til annen: ikke bestill noe der!!
Elendig service
Hva slags firma er dette? Leveringstiden blir opplyst til å være 10-20 dager først etter at man har foretatt bestilling. Varene er for mitt vedkommende fremdeles ikke mottatt etter 22 dager,og fakturaen hadde 14 dagers forfall fra bestilling.Sporingsnummeret som jeg har fått er heller ikke sporbart.Heldigvis har jeg fått stoppet betalingen i Klarna, så anbefaler IKKE netthandel med dette firma!
For lang leveringstid i forhold til betalingsfrist
Bestilte og fikk faktura med 14 dagers betalingsfrist samme dag. Deretter fikk jeg mail 2-3 dager etterpå om at varene var sendt og at leveringstiden var på 10-20 virkedager slik at uansett om det tar "kun" 10 dager får jeg varene etter betalingsfristen. De opplyste heller ikke om den lange leveringstiden når jeg bestilte, men siden de sikkert vet selv hvor lang den er så burde det være mulig å sende fakturaer med såpass lang betalingsfrist at man ikke må betale FØR man har mottatt varen. Har nå prøvd å avbestille siden jeg ikke får sporet varen de påstår de har sendt på sporingsnummeret.
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.