Det er første gang, jeg har fået lavet briller hos Skjold Optik i Odder – og det bliver bestemt ikke sidste gang. Jeg er utrolig tilfreds med hele oplevelsen. Sara, som stod for min synsprøve og... See more
See what reviewers are saying
I Skjold Optik fik jeg en varm velkomst, personlig betjening, et bredt udvalg af brillestel og solbriller som konstant bliver fornyet. Byen bedste service med en ærlig og kompetent vurdering og anbef... See more
Jeg har besøgt butikken men bliver især også inspireret igennem Instagram! Men har man mulighed for at tage et smut forbi butikken, så gør det! Søde og mest hjælpesomme piger der er i butikken - udval... See more
Hos Skjold Optik føler du dig vel modtaget, de har god tid til at betjene dig, er ærlige omkring hvorvidt en given briller passer til dig og har et stort udvalg af lækre briller. Deres koncept med Bri... See more
Professionel rådgivning og en rigtig god kundeoplevelse
Jeg er utrolig tilfreds med hele oplevelsen. Sara, som stod for min synsprøve og vejledning omkring brilleglas og stel, er meget fagligt dygtig. Hun arbejder grundigt, er imødekommende og har en imponerende evne til hurtigt at spore sig ind på, hvad der betyder noget for kunden.
Samtidig fandt hun en virkelig genial teknisk løsning til mine golf solbriller, som fungerer fantastisk i praksis.
Hele forretningen emmer af godt humør og høj faglighed. Personalet er smilende, hjælpsomme og professionelle, og man føler sig virkelig godt behandlet som kunde fra start til slut.
En rigtig god oplevelse hele vejen igennem – de varmeste anbefalinger herfra.
Personlig behandling
Meget personlig behandling ved køb af nye briller. Bliver mødt med et smil hver gang til trods for jeg har været forbi nogle gange for mindre rettelser.
Jeg giver gerne min anbefaling til Skjoldoptik
Super god service og venlig betjening
Absolute verdensklasse service
Absolute verdensklasse service, jeg kunne ikke være mere tilfreds med mine nye briller, der opstod en lille udfordring undervejs men de er absolut service minded og super positive, så vi fandt en rigtig god løsning.
Deres andre anmeldelser taler for sig selv, jeg kunne virkelig ikke forestille mig en bedre service!
Skjold Optik i Odder yder en meget…
Skjold Optik i Odder yder en meget professionel og gedigen kundeservice.
De har desuden et meget stort udvalg af briller og solbriller; fra de hippeste mærke modebrillestel - til de mere konservative eller sporty brillestel.
Fornylig blev jeg serviceret af
butikkens meget kompetente og
dygtige Mette.
Det endte med, at jeg bestilte ikke mindre end to par fine og unikke briller, der passer perfekt til mit
hverdags- og festbehov.
Jeg anbefaler derfor på det varmeste
Skjold Optik, hvis du står og skal
finde nye briller eller solbriller.
Yderst behagelig oplevelse
Yderst behagelig og afslappende atmosfære med kompetent rådgivning ved køb af briller
Altid fremragende og personlig…
Altid fremragende og personlig betjening. Det har jeg selv oplevet MANGE gange!
Min far har demens, hvilket jo kan gøre besøg hos en optiker svær, men hos Skjold bliver far mødt på en virkelig forstående måde - med stor respekt og også varm humor. Det har lettet flere situationer utrolig meget. TAK!
Jeg kan varmt anbefale Skjoldoptik
Jeg kan varmt anbefale Skjoldoptik. Jeg køre gerne fra Hedensted til Odder for at få deres hjælp til nye briller. Jeg er især glad for “brillegarderoben” som giver mig muligheden for at have flere briller at vælge i mellem. De er professionelle og har et godt udvalg at vælge imellem. Altid den bedste service og meget tolmodige. Især da jeg skulle lære at bruge kontaktlinser.
Super kompetent ekspedition
Super kompetent ekspedition - kunden i fokus!
Kæmpe anbefaling!
Vi køber briller til hele familien hos Skjold Optik. Både solbriller og almindelige briller. Og vi kører gerne fra København, hvor vi bor, til Odder for at finde de helt rigtige. Servicen er i top og udvalget er fantastisk. Kæmpe anbefaling herfra!🤩
Altid god service
Altid god service lige meget, hvem du hjælpes af. Derudover et virkeligt stort udvalg af brillestel inkl. solbriller.
Smukke briller
Skjold optik har de smukkeste briller og de helt rigtige mærker👌🏻jeg har lige købt 2 par Dior briller, og jeg elsker dem❤️tak til Sofie og hendes meget dygtige personale for super Service.
Fantastik service og altid glad…
Fantastik service og altid glad serviceminded personale kan helt sikkert anbefale Skjold optik
Altid venlige og smilende personer
Altid venlige og smilende personer til at tage imod en og de finder altid en løsning hvis man har et problem 😊
De flotteste briller
Som altid fik jeg så venlig betjening og god service da jeg lige skulle tjekke de nyeste briller ud, der er altid så mange flotte og smarte briller hos jer, jeg har heldigvis brillegarderoben så jeg kan nemt have flere par briller og stadig til en god pris
Har været kunde hos Skjold Optik i…
Har været kunde hos Skjold Optik i mange år og kunne ikke finde på at skifte. Personalet er utrolig søde, rare imødekommende, man bliver altid mødt af et smil. Det faglige niveau er på et utrolig højt plan og kundeservicen er eminent.
Rigtig god service af søde og smilende…
Rigtig god service af søde og smilende personale
Bedste betjening
ALTID den bedste betjening hos Skjoldoptik.
Professionel og super skøn personale.
Har været kunde i mange år, og bliver der mange år endnu.