Beklagelig at null stjerner ikke er…
Beklagelig at null stjerner ikke er mulig å gi.
Svindel og bedrag, fikk tak i dem på telefon etter en stund, å virker til at jeg er heldig som har fått penger refundert. Varene dukket aldri opp!
Beklagelig at null stjerner ikke er mulig å gi.
Betalt med Vipps for basket ball kurv og bakplate til min sønn for ganske lenge siden. Purret flere ganger uten svar. Ren svindel!!! Alle må holde seg langt unna Domingo!!!
Kjøpte ett produkt for 2 uker siden. Angrer på at jeg betalte før varene har kommet. Fikk beskjed at pakken var sendt for over 1 uke siden.
Den pakken har nok aldri blitt sendt er nok mer riktig her.
Har kjøpt samme produkt ett annet sted i mellom tiden. Alt er bare velstand fra fruugo.no. handlet der flere ganger er kjempe fornøyd.
Skal aldri handle av Domingo igjen. Dette var en gang for mye.
Bestilte kjøkkenmaskin og fikk en mix masteren. Ble lovet at de skulle sende en returlapp men neida. Hadde tenkt å sende den tilbake men får vel ikke igjen det jeg betalte. Dårlig og useriøst firma. Ikke svarer de på mail eller tlf.
26.10.22 bestilte jeg og Vippset jeg kr.298.- for ny digital kjøkkenvekt.Har idag 1mnd.senere ikke mottatt varen og har ikke fått melding om at forsendelse av varen er forsinket.
Jeg bestilte og betalte for en støvsuger først i september som jeg ikke har mottatt. Umulig å kontakte butikken. Klarna Bank lover pengene tilbakebetalt, men ingenting skjer. SVINDEL!
Juks og fanteri. Bestilte en kjøkkenmaskin i oktober og har ikke mottatt den. Blir å anmelde dette til politiet !!
Jeg har også kjøpt vare uten å ha mottatt varen. Kundeservice besvarer heller ikke henvendelser. Dessverre må jeg gi 1 stjerne siden 0 ikke er et alternativ. Alle dere som har kjøpt varer/returnert varer til Sogoshop uten å ha fått varer eller fått penger tilbake bør anmelde dette til politiet med dokumentasjon. Dersom flere anmelder selskapet/kontaktpersoner, viser dette et omfang som gjør at sjansen for henleggelse blir mindre.
Tydeligvis samme eiere på sogoshop og domingo.no. Bestilte noen varer fra cdon. De ble aldri sendt fra forhandler. Forhandler svarer verken meg som kunde, cdon som mellomledd eller qliro som håndterer faktura. Holdt på frem og tilbake i en måned nå, uten å få respons. Aldri mer….
STYR UNNA!!!
De samme styremedlemmene hos nettpris.eu / Culinae AS slo seg konkurs 06.04.2022 har nå startet på ny med Sogoshop.no / Nordic Vital AS.
STYR UNNA!!!
Returnerte en varmevifte på grunnlag av feil dimensjoner på nettsiden uten å få 1 krone tilbake. Kommunikasjon var fraværende etter å fått returlapp.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.