SoMe Guiden Reviews 17

4.6

Company details

1. Consultant

Written by the company

Social Media Manager - Overlad dine sociale medier til SoMeGuiden, så du kan fokusere på din kernevirksomhed.

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Brug SoMe Guiden - Camilla er fremragende!

Camilla fra SoMe Guiden har hjulpet mig med at oprette en politikerside på Facebook og Instagram samt med opsætning og planlægning af annoncer. Hun har hjulpet mig med at oprette annoncekonto, fået styr på betalingsløsninger, oprettet målgrupper og udarbejdet en strategi for, hvordan jeg bedst rammer de relevante målgrupper både geografisk og aldersmæssigt.

Camilla er professionel, imødekommende og god til at forklare tingene på en måde, der gør det nemt at forstå og arbejde videre med. Dertil er priserne meget fair, og man får virkelig meget for pengene.
Jeg har følt mig i særdeles trygge hænder gennem hele processen, og jeg kan på det varmeste anbefale Camilla til alle, der har brug for professionel hjælp til opsætning, annoncering og synlighed på sociale medier.

25 August 2025

Reply from SoMe Guiden

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de pæne ord, Tor.

Det har været en fornøjelse at hjælpe dig i gang med dine sociale medier og få alt sat op, så du er godt klædt på til din kampagne.

Jeg sætter stor pris på din tillid og det gode samarbejde, og jeg er glad for at høre, at du har følt dig tryg og godt guidet hele vejen.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget.

Rated 5 out of 5 stars

Altid god og hurtig service

Camilla er en super god og reel samarbejdspartner, altid hurtig til at hjælpe og til en meget fair pris.
Kan kun anbefale hende.
Jan Bansø
Cafe Kjukken Sønderborg og Nordborg

28 April 2025

Kære Jan!

Tusind tak for dine varme ord og ikke mindst for din evige opbakning. Det betyder virkelig meget!

Det er altid en fornøjelse at samarbejde med dig og Café Kjukken.
Tak for tilliden og det gode samarbejde.

Vi ses snart igen!

Rigtig gode nye vinkler

Camilla var rigtig god til at komme med gode input og nye tilgange, som jeg ikke selv havde tænkt på, og så synes jeg at at prisen var yderst rimelig for det produkt og den tid Camilla sandsynligvis har brugt.

4 June 2024

Reply from SoMe Guiden

Tak for din anmeldelse, Peter!

Jeg er virkelig glad for at høre, at du har haft glæde af mine input og de nye tilgange, vi har arbejdet med. Det betyder meget for mig at kunne bidrage til din vækst på de sociale medier, og din positive feedback er en stor motivation.

Det er også dejligt at høre, at du finder prisen rimelig i forhold til den tid og det arbejde, der er lagt i projektet. Jeg stræber altid efter at levere værdi og kvalitetsrådgivning til en fair pris, så det glæder mig, at du føler, du har fået god værdi for pengene.

Tak endnu en gang for dine venlige ord, og jeg ser frem til at følge din fortsatte succes på de sociale medier!

Facebook

So Me har været gode til at hjælpe os igennem at bruge Facebook på den rigtige måde.
Hans Tjørnelund Flytteboxen

14 December 2023

Reply from SoMe Guiden

Mange tak Hans, det er en fornøjelse at arbejde sammen med dig.

Ser frem til et godt og langt samarbejde

10 ud af 10 anbefaling herfra😊🪄

Jeg fik guiden omkring reels videoer, og er mega glad for de små tips. 10 ud af 10 anbefaling herfra 😊

5 November 2023

Hej,
Jeg glæder mig til at følge med på din profil - Og se dine fede reels! :)

Professionel

SoMe Guiden og Camilla leverer et super godt produkt, der er helt i tråd med de aftaler vi har lavet.
Professionelt udført og med god rådgivning.

2 November 2023

Hej Britta,

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med dig. Ser frem til et fortsat godt samarbejde med :)

Rated 5 out of 5 stars

Perfekt skræddersyet mini kursus til vores firma.

Vi kan kun give Camilla vores varmeste anbefalinger.
Camilla har givet vores salgsteam et mini kursus omkring brugen af SOME i forhold til opslag på instagram og facebook. Hun lavede en rigtig fin præsentation som var skræddersyet vores firma med gode eksempler.
Hun har efterfølgende sendt materialet samt contentplan, så det er nemt at bruge og huske efterfølgende.

13 October 2023

Hej Maria,

Mange tak for et par hyggelige timer og jeres engagement. Fedt at se hvordan i allerede har implementeret de nye tiltag og løftet jeres medier. Fortsæt det gode arbejde! :)

Rated 5 out of 5 stars

Camilla er professionel og skaber super rammer hos virksomhederne

Camilla hjalp os med at lave reklamevideoer til vores sociale medier i forbindelse med Fagenes Fest Sønderborg 2024. Camilla er professionel fra start til slut og hendes evne til at skabe og sætte gode rammer for at løse opgaverne ude hos virksomhederne, har virkelig gjort en markant forskel. Reklamevideoerne hjalp med at få 3 doblet antallet af deltagere i 2024. Vi havde fuldt hus. Tak!

24 October 2023

Hej Julie,

Det var super hyggeligt at arbejde sammen med dig, og se projektet skride frem som planlagt.

Jeg er glad for at i havde en fantastisk aften!

Jeg ser frem til at arbejde sammen med dig igen næste gang.

Rated 5 out of 5 stars

Gode resultater på kort tid

SoMeGuiden har, med høj professionalisme og kompetence, løftet vores sociale kanaler til et helt andet niveau.
Vi kan på det varmeste anbefale SoMeGuiden :)

12 October 2023

Reply from SoMe Guiden

Tusind tak for din anbefaling! :)
Det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer fra nyit!

Camilla, SoMeGuiden

⭐⭐⭐⭐⭐ Fem stjerner til SoMeGuiden

⭐⭐⭐⭐⭐ Fem stjerner til SoMeGuiden! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi vil gerne dele vores tilfredshed med den service, vi har fået fra Camilla hos SoMeGuiden. Hendes hjælp med at levere en skræddersyet contentplan måned for måned har virkelig gjort en forskel for vores fitnesscenter, Butterfly Fitness.
Camilla har formået at forstå vores specifikke behov og mål som et fitnesscenter, der henvender sig til kvinder. Hun har leveret kreativt indhold, der er både engagerende og relevant for vores målgruppe.
Takket være hendes indsigtsfulde tilgang har vi oplevet en betydelig stigning i engagementet og har tiltrukket flere følgere på vores sociale medieplatforme. Den leverede ydelse har absolut været pengene værd, og vi kan mærke effekten på vores bundlinje.

Vi kan varmt anbefale SoMeGuiden til alle virksomheder, der ønsker at forbedre deres tilstedeværelse på sociale medier. Camilla har virkelig bevist, at hun er ekspert i sit felt, og hendes resultatorienterede tilgang har hjulpet os med at nå vores mål og vækstambitioner.

Vi ser frem til fortsat samarbejde og succes sammen!

Daniel
Butterfly Fitness

1 September 2023

Hej Daniel,

Mange tak for din anmeldelse! Det er en fornøjelse at samarbejde med Butterfly Fitness og hjælpe med at styrke jeres tilstedeværelse på sociale medier.

Det er fantastisk at høre, at den skræddersyede contentplan og det kreative indhold har haft en positiv indvirkning på jeres fitnesscenter.

Jeg ser frem til fortsat samarbejde med Butterfly Fitness og hjælpe jer med at opnå endnu større succes på de sociale medier.

Værdifuld vejledning

Af Camilla fik jeg værdifuld vejledning og indspark til mine sociale medier – det var guld værd og jeg bruger dem hver dag. De bedste anbefalinger herfra 😍

18 May 2023

Kære Helene,

Hvor er det fantastisk! Jeg glæder mig til at se dine sociale medier vokse endnu mere.

Ha' en dejlig dag

Rated 5 out of 5 stars

Varm anbefaling herfra Goboomit!

Tak for hjælpen, Camilla! Varm anbefaling herfra.
Camilla har lavet noget meget brugbart materiale til os, som vi blandt andet kan bruge til at skabe en rød tråd samt den helt rigtige optimering på vores Hjemmeside og sociale medie

1 June 2023

Kære Go Boom It team!

Fantastisk at arbejde sammen med jer, og jeg glæder mig til at fortsætte vores rejse, og se jeres virksomhed blomstre!

Rated 5 out of 5 stars

Camilla er en dygtig passioneret SoMe…

Camilla er en dygtig passioneret SoMe specialist, som meget professionelt rådgiver i SoMe optimering.
Camilla har lavet noget rigtigt brugbart materiale til os, som vi blandt andet kan bruge til at skabe en rød tråd samt den helt rigtige optimering på vores Hjemmeside og sociale medie.

16 June 2023

Kære Christina,
Tusind tak for de rosende ord. Det glæder mig at i kan bruge mine råd, og fedt at se hvordan det løfter jeres virksomhed!

Fortsæt det fantastiske arbejde

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale SoMe guiden

Jeg kan varmt anbefale SoMe guiden.
Jeg brugte den for at få min nye køreskole op at køre og metoderne jeg blev vist gav pote.

Money well spend!

2 April 2023

Hej Dennis,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse af SoMe Guiden! Jeg sætter virkelig pris på din positive feedback og støtte. Det betyder meget for mig at vide, at jeg har leveret en god oplevelse til din virksomhed, og fantastisk at se din virksomhed vokse!

Fortsæt det gode arbejde!

Suveræn indsigt og fremgang

Vi besluttede os for at gøre brug af Camilla fra Some Guiden for at øge vores synlighed på de sociale medier, og det har vist sig at være en fantastisk beslutning. Vores hjemmeside har fået en markant bedre placering på Google, og vi modtager nu henvendelser fra andre medier end blot vores hjemmeside. Det har været og er en sand fornøjelse at samarbejde med Camilla, da hun er suveræn på sit felt.

Camilla har fingeren på pulsen og formår at sætte ind de rigtige steder på den helt rigtige måde. Vi var spændte på at se, om vi kunne måle hendes indsats, og det er uden tvivl blevet besvaret med et stort JA. Vi er blevet opmærksomme på, hvor vigtigt det er at investere i kendskab til vores virksomhed, og resultatet er kommet i form af henvendelser fra kunder, som ellers ikke ville have fundet os.

Der er ingen tvivl om, at vi vil fortsætte samarbejdet med Some Guiden og blive ved med at øge vores virksomheds synlighed på de sociale medier, som man på ingen måde skal undervurdere betydningen af. Vi er dybt taknemmelige over for Camilla for hendes fantastiske viden, indsigt og sympatiske måde at være på.

Camilla har ikke blot hjulpet os med at blive mere synlige online, men hun har også vist os, hvor vigtigt det er at have en strategi for at nå ud til vores målgruppe. Vi er taknemmelige for at have hende som vores partner.

Mange hilsner
Team Himex

1 May 2023

Kære Himex

Tusind tak for den gode anmeldelse af SoMe Guiden! Jeg sætter virkelig pris på jeres støtte og positive feedback. Det glæder mig at vide, at jeg har kunnet leve op til jeres forventninger og hjælpe med at optimere jeres sociale medier.

Jeres anmeldelse betyder meget for mig og jeg er taknemmelig for jeres tillid og ser frem til at fortsætte vores samarbejde.

Fantastisk oplevelse samt resultat

Kære Camilla

Jeg vil gerne sige tak for den hjælp, du har givet os i vores bestræbelser på at forbedre vores tilstedeværelse på sociale medier
Vi var helt nystartet og havde brug for at blive set på de sociale medier, takket dig er vi kommet utrolig og over al forventning godt fra start og rundede de 1000 følger meget hurtig, som resulterede i mange medlemmer til vores Fitness center.

Især vil vi gerne fremhæve din kyndige vejledning med hensyn til at bruge business suite og redigeringsapps til billeder og videoer. Din ekspertise på dette område har hjulpet os med at forbedre kvaliteten af vores opslag og skabe mere engagerende indhold. Vi har også sat pris på de billeder af vores trænerstab, som du har hjulpet os med at inkludere i vores opslag, da de har tilføjet en personlig og autentisk touch til vores sociale medieprofil.

Selvom vi ved, at vi sommetider har haft lidt udfordringer i at implementere alle dine råd, har din tålmodighed og professionalisme været konstante. Du har formået at forklare komplekse koncepter på en forståelig måde og hjælpe os med at navigere i den skiftende verden af sociale medier.

Vi er taknemmelige for det arbejde, du har udført, og vi ser frem til at fortsætte med at bruge dine råd og vejledning til at forbedre vores tilstedeværelse på sociale medier. Tak for din indsats og din dedikation til at hjælpe os med at nå vores mål.

Bedste hilsner
Shir o Khan

1 May 2023

Hej,

Tusind tak for de rosende ord, det betyder meget!

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med jer og at se jeres synlighed vokser stødt!

Fortsæt det gode arbejde.

Mvh
Camilla, SoMe Guiden

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil gerne give en varm anbefaling…

Jeg vil gerne give en varm anbefaling til SoMe Guiden og Camilla for det fremragende arbejde med at levere produktbilleder til min klinik.

Camilla var en fornøjelse at arbejde sammen med og er super sød og imødekommende. Hun lyttede opmærksomt til mine behov og var i stand til at oversætte mine ideer til enestående billeder.

Jeg er imponeret over den høje kvalitet af arbejdet og den hurtige omsætningstid, som SoMe Guiden leverede. Jeg ville helt sikkert overveje at arbejde med hende igen i fremtiden og anbefaler hende varmt.

13 March 2023

TUSIND tak søde Carina!

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med andre der brænder for deres fag, og jeg er glad for at må følge dig på din rejse, og se din virksomhed vokse! :)

Take a closer look