Stromtid Reviews 50

TrustScore 2 out of 5

2.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg modtog i november måned en slutopgørelse på strøm efter i lukkede ned som strømleverandør Disse penge blev lovet tilbagebetalt seneste 1.12.24 Pr. 10.12.24 har jeg stadig ikke modtaget... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har problemer at forstå jeres faktura, har endnu ikke løst det . En af jeres søde medarbejdere prøvede at forklare det, men syntes ikke det var logisk,. Så nu betaler jeg bare de regninger der kom... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Aner ikke så meget om jer men har strøm i mine kontakter og har ikke fået nogen vilde regninger, men det er nok fordi boligforeningen har en god aftale

Rated 1 out of 5 stars

Firmaet hed før Go strøm. Samme CVR nummer. Samme uigennemskuelige faktura. Startede under Go Strøm. I starten var strømmen billig, men så accelererede prisen, og langt mere end for konkurrenterne. S... See more

Company replied

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

svindler selskab.

Det er stadig sammen svindler selskab. De tør ikke en gang skrive deres fuld navn og rigtigt oplysninger.

5 September 2022

Kære Tabriz

Vi har for nyligt valgt at omlægge arbejdsgangen i selskabet, så vi nu har en helt anden kundeservice med nye ansatte, arbejdsgange og arbejdsredskaber. Du skal være meget velkommen til at ringe til os på tlf. +45 70 66 64 68 i alle hverdage kl. 10-14. Vi vil meget gerne beklage, at du har haft en skuffende oplevelse hos os.

Elendige svindlerfirma!

Elendige svindlerfirma!! 😡😡😡 Gider ikke engang beskrive forløbet, men de stjæler simpelhen folks penge. Hold jer væk.

1 September 2022

Kære Anja

Det har ikke været muligt for os at finde dig i vores system, så vi kan desværre ikke se årsagen til din dårlige oplevelse hos os.

Dog kan jeg fortælle dig, at vi i et stykke tid har været i gang med at omlægge arbejdsgangen i selskabet, så vi nu har en helt anden kundeservice både i form af nye ansatte, arbejdsgange og arbejdsredskaber. Vi er alligevel kede af, at din oplevelse hos os har været skuffende. Vi arbejder i dag hårdt på at sikre os, at lignende oplevelser ikke sker igen.

Rated 1 out of 5 stars

Strømtid ikke anbefales på nogen måde.

Strømtid ikke anbefales på nogen måde.
Jeg blev overtalt af dygtig sælger til at prøve det. På trods af jeg blev lovet ingen faste abonomentsomk. bliver jeg trukket 15 kr./md. - til at overleve. Jeg blev lovet intet opstartsgebyr. men fik det så retur efter jeg kontaktet dem.
Perioderne for aconto og afregning er ikke de samme, så det er ikke så gennemskueligt.
Da jeg valgte at prøve et mere veletableret selskab fik jeg min slutopgørelse. Her stod med småt at jeg skulle skrive til kundeservice for at få mit tilgodehavende. Det gjorde jeg så. Herefter skulle der gå næsten 3 mdr. med adskillige henvendelser før jeg kunne få mine penge. Virkelig ringe og på grænsen til svindel.

30 August 2022

Kære Nikolaj

Jeg forstår din frustration, og vi har skam også lært af lektien. For at undgå lignende frustration hos andre har vi i den seneste tid været i gang med at omlægge arbejdsgangen i selskabet, så vi nu har en helt anden kundeservice både i form af nye ansatte, arbejdsgange og arbejdsredskaber.

På din regning dækker aconto og opgørelse ikke over samme periode, fordi aconto altid er fremadrettet, mens opgørelsesperioden altid er bagudrettet. Vi har desuden også ændret designet på fakturaen, så den nu er nemmere og mere overskuelig at forstå.

Jeg håber, det giver lidt afklaring på, hvordan vores elregninger skal forstås. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

LØB SKRIGENDE BORT..

LØB SKRIGENDE BORT... Bor i et hus på 114 m2 med 3 personer. Vi sparer hvor vi kan og tænker over forbruget. I følge Strømtids nye beregninger, så vil vores årlige forbrug være 4835 kWh.. Og til en kWh pris af 950,00 øre !!!!!!!! Jeg står med en regning på 16.383 jeg skal betale for 01.09.2022 - 30.11.2022 !? Det kommer så aldrig til at ske.. I har ikke lavet andet end stigninger. siden jeg blev overtalt med hvor billigt og godt et selskab I var... . Ved godt der er krig i Ukraine og mange andre dårligdomme.. Men andre selskaber straffer ikke deres kunder sådan her.. Kan ikke give 0 stjerner, så 1 stjerne er faktisk ikke fortjent.

24 August 2022

Kære Christina

Det er korrekt, at du havde betalt for meget i aconto i september, hvilket du også fik refunderet, da dit realiserede forbrug blev opgjort. Den primære årsag til de høje acontoberegninger var, at der i 2022 var meget store prisstigninger på elprisen. Vi var nødt til at følge udviklingen og forsøgte så vidt muligt at ramme rigtigt. Vi har også ændret design på fakturaen siden da for at gøre den nemmere og mere overskuelig at forstå.

Jeg håber, det gav lidt afklaring på forløbet, du har været igennem? For jeg forstår skam godt din frustration. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

HOLD JER LANGT VÆK !!!!!

HOLD JER LANGT VÆK !!!!!
Desværre lod jeg mig besnaskke af en meget vedholdende sælger, til at skifte. Første PBS overførelse lød på over 15000 !!!! Hvilket svarer til over et års forbrug !!!! Min budgetkonto var lænset totalt. Fik skiftet til ny leverandør i en fart og skal have 11000 tilbage, jeg kan ikke få svar på, hvornår pengene kommer retur. Så nu bliver firmaet politianmeldt, det er rent tyveri !!!!

13 August 2022

Kære Lise

Den primære årsag til de høje acontoberegninger var, at der i 2022 var meget store prisstigninger på elprisen. Vi var derfor nødt til at følge udviklingen og forsøge at ramme så vidt muligt rigtigt. Jeg kan også se, at vi har tilbagebetalt de 11.000 kr., som du skulle have tilbage.

Vi er virkelig kede af, at din oplevelse hos os har efterladt et dårligt indtryk. Vi vil gerne forsikre dig, at vi vægter vores kunders tilfredshed højt og arbejder i dag hårdt på at sikre os, at lignende oplevelser ikke sker igen.

Rod i regningerne Strømtid/Go strøm

Siden d.25/3 2022 har jeg forsøgt at få en forklaring på besynderlige dato afgrænsninger i mine regninger, da det bl. a. ser ud til at jeg har betalt to gange for en periode. En af medarbejderne ved navn xxx har anerkendt at det så underligt ud, men på trods af utallige rykkere er problemet endnu ikke løst. Vi har haft en lang mailudveksling, hvor jeg bl. a. har modtaget en saldoopgørelse hvor nogen af fakturaerne manglede.
Seneste stunt er en alenlang dataudskrift over mit forbrug - så kan jeg selv regne efter (hvis ellers jeg kan gætte mig frem til hvilke data jeg skal bruge.)
Det er min egen dumhed, at jeg hoppede på limpinden da jeg blev ringet op, og jeg har selvfølgelig forlængst skiftet leverandør igen.
Jeg vil anbefale at man holder sig fra dette selskab.

8 August 2022

Kære Anne Marie

Vi har set din sag igennem og kan se, at du desværre har modtaget dårlig og mangelfuld kundeservice fra os. Det beklager vi mange gange. Det kommer ikke til at ske fremover.

Vi er som sagt meget kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Vi har i et stykke tid været i gang med at omlægge arbejdsgangen i selskabet, så vi nu har en helt anden kundeservice med nye ansatte, arbejdsgange og arbejdsredskaber for at sikre os, at lignende oplevelser ikke sker igen.

Rated 1 out of 5 stars

Gør dig selv en tjeneste, hold dig fra strømtid.

Jeg har ca. et halvt år været kunde hos (på det tidspunkt) go strøm. Fra 1/2 22 valgte jeg at skifte til andet selskab. I april modtager jeg så en opgørelse fra Strøm tid. Jeg har godt kr. 4000 tilgode. Jeg kontakter Strømtig, og får besked på pengene vil blive sat ind på min konto primo maj. Dette ske ikke, og jeg har gentagen gange haft telefonisk kontakt med Strømtid, de fleste gange med en medarbejder.Hun lover gang på gang, at nu kommer pengene, hun har haft fat i bogholderiet, men intet sker der.
Rigtig mange gange har jeg ringet og blevet sat i kø. Nå jeg så har ventet op mod en time og endelig er nummer et i køen, bliver forbindelsen afbrudt. 😡

Håber stadig at få mine penge.
8/7. Efter 2 måneders tov trækkeri, har jeg nu modtaget mine penge 👏🏼🤗
Birgitte

24 May 2023
Rated 1 out of 5 stars

En ung medarbejder fra Go Strøm…

En ung medarbejder fra Go Strøm kontakter mig og starter samtalen ud med at fortælle, at han ringer vedrørende en el-regning. Jeg har ikke "Go Strøm", og står ikke selv for el-regningen, da min udlejer sørger for dette.
Da dette fortælles til medarbejderen lægges der på med det samme.
Dette er ikke første gang jeg bliver kontaktet af Go Strøm, og det er samme humle hver gang. Løgne og lange fortællinger bliver slynget ud, så man skulle tro det var løgn.

Hvorfor skriver jeg så en anmeldelse på Stromtids trustpilot?
Efter en google søgning, kan jeg se at Go strøms hjemmeside er blevet fjernet, bl.a. fordi de gentagne gange er blevet anmeldt til forbrugerombudsmanden for ulovligt telefonsalg.

Når man så søger på Go Strøms hjemmeside, kommer man ind på en side ved navnet "Strømtid".
For at varificere at selskabet har skiftet navn, ringer jeg til kundeservice hos Strømtid, og får bekræftet at de tidligere hed Go Strøm.

Det kunne være man skulle ændre på sine arbejdsmetoder, istedet for at skifte navn på selskabet, så snart det brænder på.
En ny klage er sendt afsted til forbrugerombudsmanden.

God dag.

16 June 2022

Kære Oscar

Jeg forstår godt, at du undrer dig. Grunden til, at vi i dag hedder Strømtid, er, fordi vi tabte en navnesag i retten mod et andet selskab, hvorfor det var nødvendigt med navneændring og ændringer ift. vores hjemmeside. Navneændringen har altså ikke noget at gøre med sagen, du henviser til, som i øvrigt ikke er afgjort endnu.

I forbindelse med den opringning, du modtog: Vi er godt klar over, at det eksterne telemarketingfirma, vi brugte, har gjort brug af ufine metoder, vi absolut ikke kunne stå inde for. Derfor ophørte samarbejdet med dem, lige så snart vi opdagede dette. Det er også grunden til, at vi nu samarbejder med politiet i sagen mod dette firma. Jeg vil meget gerne at sende dig denne pressemeddelelse, hvis du ønsker dette?

Derudover har vi, som du selv foreslår, i et stykke tid været i gang med at omlægge arbejdsgangen i selskabet, så vi nu har en helt anden kundeservice både i form af nye ansatte, arbejdsgange og arbejdsredskaber.

Rated 1 out of 5 stars

Sådan får du dine penge tilbage!

Edit: Efter min oplevelse indbragte jeg min sag for Ankenævnet for Energi. Jeg har nu fået alle mine penge tilbage. Jeg kan virkelig anbefale at man opretter en klagesag på ankenævnets hjemmeside.

Jeg er dybt rystet!
Blev kunde hos Go Strøm / Strømtid efter en opringning fra firmaet, som lovede guld og grønne skove - en metode jeg efterfølgende har fundet ud af er strafbar.
På 4 måneder har jeg nu betalt ligeså meget som hele sidste år tilsammen! Regninger og opgørelser og fakturaer kommer i uoverskuelige skemaer. Supporten består af kortfattede beskeder på en chat.
Da jeg for nylig opsagde mit kundeforhold, modtog jeg en slutppgørelse på 500 kr i mit favør, men da jeg rykkede for at få mit tilgodehavende tilbage, sendte de en faktura på 1500 kr istedet for. Og sådan bliver det åbenbart bare ved!
Jeg har skrevet til Kontant OG nu også til Ankenævnet, da dette firma skal stoppes.

22 May 2022

Kære Birgitte

Vi havde tidligere et samarbejde med et eksternt telemarketingfirma, der gjorde brug af ufine metoder, som vi absolut ikke kunne stå inde for. Lige så snart vi opdagede det, ophørte vi samarbejdet med dem. Vi samarbejder også i dag med politiet i sagen mod dette firma.

Vi har af samme grund været i gang med at omlægge arbejdsgangen i selskabet, så vi nu har en helt anden kundeservice både i form af nye ansatte, arbejdsgange og arbejdsredskaber.

Vi er virkelig kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os, og vi arbejder også i dag på at sikre os, at lignende oplevelser ikke sker igen.

Svindel

Ringer og lader som om de er fra ens eget selvskab, hold jer væk

18 May 2022

Kære Michael

Vi har tidligere haft et samarbejde med et eksternt telemarketingfirma, som gjorde brug af ufine metoder, vi absolut ikke kunne stå inde for og ophørte derfor samarbejdet med dem, lige så snart vi blev klar over dette.

Vi er virkelig kede af, at du er blevet efterladt med et dårligt indtryk af os. Vi arbejder i dag hårdt på at sikre os, at vi har en høj tilfredshed blandt vores kunder.

Is this your company?

Get free account