Company replied
Goede klantenservice! Wat veel slechte beoordelingen, ik deel deze ervaringen totaal niet! En de klantenservice vind ik echt top, ben erg blij zoals ik al een paar keer geholpen ben door Fleur! Ps... See more
Replied to 87% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Ik wou het ook bestellen omdat ik weinig groente eet Maar ik zag op alle slechte reviews 64% Ik vind het jammer dat ze antwoorden alleen met een copy en plak verhaal, Dus ik zie hier van af Geen persoonlijk antwoord Zie hier "Wat jammer om te lezen dat je destijds niet tevreden was, en onze excuses dat we je bericht toen niet hebben gezien. We hebben de pagina pas recent geclaimd en kwamen je review nu pas tegen. We willen het graag goedmaken en kijken of we alsnog iets voor je kunnen doen. Als je wilt, kun je ons een bericht sturen, dan lossen we het graag netjes op" Dit had beter gemoeten en 64% negatieve reacties dat betekent dat er ergens dat het niet goed gaat! 64% slechte reviews nodigen niet uit tot bestellen.Een antwoord is welkom en ik hoop dat het beter wordt want ik ben degelijk wel geïnteresseerd in de producten.

Reply from Superfoodies
De nieuwe formule green juice is echt heel erg lekker. En geeft genoeg energie om je door een drukke dag heen te helpen.

Reply from Superfoodies
Een pluspunt is wel dat het bio en vegan is maar
geen enkele verbetering in mijn darmgezondheid na 100 dagen proberen. Ondanks dat ik zeer gezond leef. Ik snoep nooit en drink nooit alcohol of koffie, rook niet, eet niet te grote porties maar wel veel groenten en 3 stukken fruit per dag, daarbuiten eet ik rauwe noten en neem algenolie voor omega drie, ik eet evenwichtig en gevarieerd. Ik doe 3 keer per week aan intensieve sport en doe dagelijks voldoende lichte beweging. Voor mij werkt het echt niet. Verloren moeite en geld. Ik zou graag mijn geld terug krijgen. Groeten

Reply from Superfoodies
Slechte bedrijf, ze nemen de telefoon bewust niet op, ik heb 6 potten move freely besteld na 5 potten gebruikt te hebben is er geen verschil te merken heb er heel veel spijt van, zelfs mijn haren vallen ervan uit, niet bestellen!! Het is troep! Geloof ze niet! Enorm veel spijt van!
heel fijn product voor mijn darmen. gebruik het ook na een antibiotica kuur. ik kan alleen niet wennen aan de smaak, zie er tegenop om het te nemen.

Reply from Superfoodies
Producten zijn goed maar klanten'service' is niet te bereiken. Je betaalt voor iets dat je niet geleverd krijgt. Communicatie hierover is verschrikkelijk moeizaam. Dit maakt het niet tot een fijne shopervaring!

Reply from Superfoodies
Ik had op 4 september een probleem gemeld aan een pakketje dat bezorgd was. 1 van de potten die geleverd waren was stuk. Ik kreeg op geen enkel mogelijke manier contact.
Uiteindelijk is er toch op mijn berichten gereageerd. Niet binnen de 24 uur, maar na een week.
Ik heb een nieuwe pot toegestuurd gekregen en hiermee is wat mij betreft de klacht naar behoren opgelost.
Ik hoop dat de onderbezetting, waar men het gebrek aan reageren aan weet, snel wordt opgelost.

Reply from Superfoodies
Snelle levering zonder problemen. Elke stap van het leverproces werd per mail gecommuniceerd.
Betrouwbare site met producten waarmee ikzelf en m'n familie goede resultaten krijgen.

Reply from Superfoodies
Ik deel de mening van de vorige review. Er is iets niet goed gegaan met een bestelling en helaas krijg ik de klantenservice al 2 dagen op rij niet te pakken. : (

Reply from Superfoodies
Koop het niet, hele slechte service het product wacht ik al weken op krijg niemand te pakken bij klanten service wordt ook niet teruggebeld wordt ook niet op m’n mail gereageerd, er klopt hier iets niets bij dit bedrijf, ik raad iedereen aan om hier niet in te trappen, wat ze ook beweren/beloven.

Reply from Superfoodies
Het zijn vriendelijke mensen hoor die je, wanneer je ze eindelijk aan de telefoon krijgt, graag willen verder helpen.
Ze beloven echter van als een doen het niet.
Ik wacht al weken op een terugbetaling die ze wel hebben toegezegd.
Wordt er echt niet goed van en kan deze firma helaas niet aanbevelen.
Het zijn geen oplichters maar ze bieden gewoon een slechte service waar je keer op keer bij aan de bel moet trekken als er iets niet goed gaat met de bestelling.

Reply from Superfoodies
Tot nu toe is het me niet gelukt in te loggen. Wel € 7 betaald maar mijn wachtwoord wordt niet vgeaccepteerd, ik maak een ander wachtwoord, krijg weer een mail, etc.

Reply from Superfoodies
Ook ik herken de negatieve ervaringen helemaal niet! Ben super tevreden over de producten, ze hebben mijn gezondheid en energie niveau echt verbeterd, maar ook over de klantenservice. Ze zijn totaal niet flauw als er iets niet klopt, krijg je meteen vervanging. Top bedrijf met goede intenties en idealen!

Reply from Superfoodies
Ik herken de negatieve reviews totaal niet. Bestel al jaren mijn Green Juice zonder problemen! Fantastisch aanvulling op mijn normale, gezonde voeding. Ook klantenservice prima!

Reply from Superfoodies
Heel tevreden over de producten. Ook met de klantenservice een goed contact gehad nadat een pot kapot aankwam. Gelijk reactie en oplossing.

Reply from Superfoodies
Niet leveren en gewoon niet opnemen

Reply from Superfoodies
Pas op niet bestellen! Slechte webshop, ze leveren producten die andere voedingswaren hebben dan aangegeven op internet. Als je het wilt retourneren wat erg lastig is, en veel tijd kost om dit voor elkaar te krijgen. Krijg je je verzendkosten niet terug. Omdat ze anders kosten maken. Wat vreemd is omdat ze producten leveren die niet overeen komen.

Reply from Superfoodies
Snelle levering, fantastische producten. Ik ben fan! En vandaag kreeg ik ook nog 2 kado's bij mijn bestelling. Super bedankt!

Reply from Superfoodies
Slechte klantenservice! Ik wacht al een week op mijn Green Juice. Als je belt, wordt er niet opgenomen en ze bellen niet terug. Ik ben benieuwd wanneer mijn Green Juice gaat arriveren of wanneer ze gaan terug mailen.

Reply from Superfoodies
Learn more about other kinds of reviews.