Company replied
Wij waren in Schijndel. Zeer prettig te woord gestaan door verkoopster. Deed veel moeite en wij voelden ons gezien. Vanaf begin tot levering verliep alles zeer goed. Zeer bereikbaar bij vragen tus... See more
Company replied
Hele gave tafels en stoelen. Topkwaliteit. Fijn om in de winkel te kunnen kijken, bespreken, samples neer te kunnen leggen en een goed gevoel te krijgen. Tafel besteld en deze was sneller dan ver... See more
Written by the company
Wij zijn Tables by TIM
We begrijpen dat een tafel meer is dan alleen een functioneel meubel, je brengt er tenslotte uren door om aan te dineren, borrelen en ontbijten. Jouw eethoek is het middelpunt van gezelligheid, gesprekken en samenzijn. Bij Tables by TIM kun je terecht voor stijlvolle tafels met een persoonlijke touch. Jouw tafel moet een weerspiegeling zijn van jouw unieke smaak en interieur. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden om jouw tafel helemaal zelf samen te stellen. De trendy kleuren, bladen- en potencollecties van hoogwaardige materialen regelen wij. En de rest? Dat bepaal jij!
Nobelweg 1, 5482 NN, Schijndel, Netherlands
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fijn bedrijf. We zijn erg blij met onze tafel. Ons tafelblad stond na een half jaar niet meer waterpas en dit werd heel goed en serieus opgepakt door tables by Tim. Kosteloos werd er een nieuw verstevigd tafelblad gemaakt. Snelle en duidelijke communicatie. Heel erg fijn!

Wij waren in Schijndel.
Zeer prettig te woord gestaan door verkoopster.
Deed veel moeite en wij voelden ons gezien.
Vanaf begin tot levering verliep alles zeer goed.
Zeer bereikbaar bij vragen tussentijds en ook de aflevering verliep zeer soepel. Wij zijn blij met onze nieuwe eethoek!

Reply from Tables by TIM
Toen ik ging oriënteren voor een tafel, ben ik heel goed geholpen in de showroom. Werd duidelijk alle opties besproken en meegedacht wat het mooiste zou zijn voor in de ruimte. Na de aankoop hebben ze de levering echt top geregeld en echt vakwerk afgeleverd. Ben zo blij met de tafel, kan er echt jaren mee vooruit!

Reply from Tables by TIM
goed en vriendelijk advies. Bereikbaarheid en reactie was erg goed. De tafel is prachtig en past goed bij mijn interieur. Ook erg fijn dat ik kleur stalen mee mocht nemen.

Reply from Tables by TIM
Fijn showroomcontact, levering op tijd, netjes gemonteerd en achtergelaten. Tafel ziet er prachtig uit. Wij zijn erg blij!

Reply from Tables by TIM
Ik heb goede hulp gekregen bij het samenstellen van mijn tafel. Service was heel goed. En de stoelen en bank zitten heel fijn.

Reply from Tables by TIM
Goed advies en service, super fijn mee gedacht over mogelijkheden van en met onze ruimte!!
De levertijd op de eetbank was wel wat langer, maar kwaliteit van de meubels is echt top en dus het wachten was meer dan de moeite waard 🤩

Reply from Tables by TIM
Tafel besteld en deze was sneller dan verwacht klaar al hadden ze dat niet doorgegeven dus ff schakelen om het gereed te maken voor de levering.
Goed geholpen en vriendelijk Team.

Reply from Tables by TIM
Wij hadden een heel goed gevoel bij het bezoek van de showroom en tevens hoe we werden geholpen.
De tafel en barkrukken zijn gisteren geleverd, eerder dan we in eerste instantie te horen hadden gekregen, zowel de tafel als de barkrukken zijn prachtig en solide. Wij zijn op alle fronten erg tevreden over dit bedrijf.

Reply from Tables by TIM
Ik ben super goed geholpen in de showroom en heb een mooie eettafel en stoelen samengesteld. Ook werd alles keurig optijd geleverd. Zeker een aanrader!

Reply from Tables by TIM
De tafel is prachtig en ook de leverservice was uitstekend

Jesper Home eetkamerstoelen en fauteuil,
tijdens de Blackfriday deals bij Tables by Tim in Schijndel geweest. Daar hebben we 6 eetkamerstoelen en een fauteuil besteld met een mooie 50% korting. En daarna netjes de bevestiging van de bestelling ontvangen. Een aantal dagen later, na de actieperiode, een mailtje dat de stoelen niet geleverd kunnen worden. Als alternatief deed TablesbyTim namens Jesper Home het voorstel om de stoelen met een duurder onderstel en 25% korting. In onze ogen geen fatsoenlijk voorstel. En er wordt totaal niet mee gedacht voor een nette oplossing.

Reply from Tables by TIM
We hebben een outlet blad gekocht en konden daarna de poten zelf kiezen. Alles lag klaar. We zijn goed geholpen. Alles werd goed ingepakt zodat we het mee konden nemen. Ik zat allang te kijken naar een tafel van Tim, maar geen spijt van

Reply from Tables by TIM
We hebben 2 jaar en 4 maanden gelden een tafel gekocht bij Tables bij Tim. Op zich een mooie tafel maar na iets meer dan 2 jaar merkten we dat de tafel begint door te zakken in het midden (afmeting 260 x 100). Toen ik contact opnam, werd aangeven dat ze er niks aan kunnen doen omdat het buiten de garantieperiode (van 2 jaar) valt. Ik kreeg wel het aanbod om een nieuwe tafel te kopen met 15% korting. En daarna nog de tip om de poten te verplaatsen (alsof ik dat zomaar zelf even kan doen?!). Kortom: denk er goed over na als je een grote tafel koopt en let op de garantietermijn want als je er net overheen bent willen ze geen service meer bieden. Helaas dus geen positieve ervaring met Tables by Tim.

Reply from Tables by TIM
Niet zomaar een mooie tafel en bankje maar gewoon een “droom”tafel en bankje!!! Fijne ervaring met hulpvaardige, warme mensen. Alles volgens afspraak!

Prachtige tafel!
Mooie showroom
Goed verkoop gesprek
Mooie deal
Heel blij!

Reply from Tables by TIM
Vriendelijk en deskundig personeel, goed bereikbare locatie. Alleen het voortdurend sturen van herinneringsmails vonden wij vervelend.

Reply from Tables by TIM
Learn more about other kinds of reviews.