Tables by TIM Reviews 158

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wij waren in Schijndel. Zeer prettig te woord gestaan door verkoopster. Deed veel moeite en wij voelden ons gezien. Vanaf begin tot levering verliep alles zeer goed. Zeer bereikbaar bij vragen tus... See more

Rated 4 out of 5 stars

Hele gave tafels en stoelen. Topkwaliteit. Fijn om in de winkel te kunnen kijken, bespreken, samples neer te kunnen leggen en een goed gevoel te krijgen. Tafel besteld en deze was sneller dan ver... See more

Company details

1. Homewares Shop

About Tables by TIM

Written by the company

Laat je inspireren
Bestel gratis kleurstalen
Bezoek onze showrooms

Wij zijn Tables by TIM

We begrijpen dat een tafel meer is dan alleen een functioneel meubel, je brengt er tenslotte uren door om aan te dineren, borrelen en ontbijten. Jouw eethoek is het middelpunt van gezelligheid, gesprekken en samenzijn. Bij Tables by TIM kun je terecht voor stijlvolle tafels met een persoonlijke touch. Jouw tafel moet een weerspiegeling zijn van jouw unieke smaak en interieur. Daarom bieden we een breed scala aan mogelijkheden om jouw tafel helemaal zelf samen te stellen. De trendy kleuren, bladen- en potencollecties van hoogwaardige materialen regelen wij. En de rest? Dat bepaal jij!

Contact info

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Fijn bedrijf

Fijn bedrijf. We zijn erg blij met onze tafel. Ons tafelblad stond na een half jaar niet meer waterpas en dit werd heel goed en serieus opgepakt door tables by Tim. Kosteloos werd er een nieuw verstevigd tafelblad gemaakt. Snelle en duidelijke communicatie. Heel erg fijn!

15 April 2026

Reply from Tables by TIM

Wat een fijne review, dank je wel!
Super om te horen dat jullie zo blij zijn met de tafel. Fijn dat we het snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen voor jullie.

Bedankt voor het vertrouwen en heel veel plezier nog met jullie tafel! 😊 Groetjes, team TIM

Aanrader!

Wij waren in Schijndel.
Zeer prettig te woord gestaan door verkoopster.
Deed veel moeite en wij voelden ons gezien.
Vanaf begin tot levering verliep alles zeer goed.
Zeer bereikbaar bij vragen tussentijds en ook de aflevering verliep zeer soepel. Wij zijn blij met onze nieuwe eethoek!

8 April 2026

Reply from Tables by TIM

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Heel veel plezier met je eetkamerset!

Rated 5 out of 5 stars

Professioneel bedrijf, levert echt kwaliteit!

Toen ik ging oriënteren voor een tafel, ben ik heel goed geholpen in de showroom. Werd duidelijk alle opties besproken en meegedacht wat het mooiste zou zijn voor in de ruimte. Na de aankoop hebben ze de levering echt top geregeld en echt vakwerk afgeleverd. Ben zo blij met de tafel, kan er echt jaren mee vooruit!

9 April 2026

Reply from Tables by TIM

Wat fijn om te horen dat je zo goed geholpen bent en je blij bent met je nieuwe tafel. Heel veel plezier gewenst!

goed en vriendelijk advies

goed en vriendelijk advies. Bereikbaarheid en reactie was erg goed. De tafel is prachtig en past goed bij mijn interieur. Ook erg fijn dat ik kleur stalen mee mocht nemen.

3 April 2026

Reply from Tables by TIM

Hi Maja, wat een fijn bericht en goed om te horen dat je zo tevreden bent met de nieuwe tafel. We wensen je heel veel plezier ervan! Groetjes, team TIM

Toffe tafel!

Fijn showroomcontact, levering op tijd, netjes gemonteerd en achtergelaten. Tafel ziet er prachtig uit. Wij zijn erg blij!

23 March 2026

Reply from Tables by TIM

Superleuk om te horen dat alles naar wens is. Heel veel plezier gewenst met de prachtige eettafel!

Fijn bedrijf goede service

Ik heb goede hulp gekregen bij het samenstellen van mijn tafel. Service was heel goed. En de stoelen en bank zitten heel fijn.

16 March 2026

Reply from Tables by TIM

Bedankt voor je bericht en super fijn om te horen dat je zo goed geholpen en alles naar wens is. Veel plezier gewenst met je nieuwe eetkamerset!

Rated 5 out of 5 stars

Top meubels, goede service en advies

Goed advies en service, super fijn mee gedacht over mogelijkheden van en met onze ruimte!!
De levertijd op de eetbank was wel wat langer, maar kwaliteit van de meubels is echt top en dus het wachten was meer dan de moeite waard 🤩

13 March 2026

Reply from Tables by TIM

Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over het advies en dat we goed mee hebben kunnen denken over de mogelijkheden in jullie ruimte.

Klopt dat de levertijd van de eetbank iets langer is, maar super om te lezen dat de kwaliteit van de meubels het wachten meer dan waard maakt. Heel veel plezier met jullie nieuwe interieur! Groetjes, team TIM

Rated 4 out of 5 stars

Hele gave tafels en stoelen van topkwaliteit

Tafel besteld en deze was sneller dan verwacht klaar al hadden ze dat niet doorgegeven dus ff schakelen om het gereed te maken voor de levering.

Goed geholpen en vriendelijk Team.

5 March 2026

Reply from Tables by TIM

Hi Teun, bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de tafels en stoelen en je bezoek aan de winkel. Veel plezier met de tafel! Groetjes, team TIM

Rated 5 out of 5 stars

Heel blij met de tafel en barkrukken

Wij hadden een heel goed gevoel bij het bezoek van de showroom en tevens hoe we werden geholpen.
De tafel en barkrukken zijn gisteren geleverd, eerder dan we in eerste instantie te horen hadden gekregen, zowel de tafel als de barkrukken zijn prachtig en solide. Wij zijn op alle fronten erg tevreden over dit bedrijf.

20 January 2026

Reply from Tables by TIM

Wat leuk om te lezen, dank jullie wel! Fijn dat het showroombezoek en het advies zo goed zijn bevallen. Super dat de tafel en barkrukken zelfs eerder geleverd zijn en dat jullie zo tevreden zijn over de kwaliteit. Geniet van jullie nieuwe eethoek! Groetjes, team TIM

Rated 5 out of 5 stars

Super goed geholpen en een mooie eetkamerset

Ik ben super goed geholpen in de showroom en heb een mooie eettafel en stoelen samengesteld. Ook werd alles keurig optijd geleverd. Zeker een aanrader!

9 December 2025

Reply from Tables by TIM

Super om te lezen, dank je wel! Geniet van jullie mooie eettafel en stoelen. Groetjes, Liset van team TIM

Rated 5 out of 5 stars

De tafel is prachtig en ook de…

De tafel is prachtig en ook de leverservice was uitstekend

26 November 2025

Hi Sigrid,
Wat fijn om te horen dat de tafel zo in de smaak valt én dat de levering goed is verlopen! Bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen. We wensen je heel veel plezier van de tafel en zien je graag nog eens terug. 😊

Groetjes, team TIM

Rated 1 out of 5 stars

Jesper Home eetkamerstoelen en fauteuil

Jesper Home eetkamerstoelen en fauteuil,
tijdens de Blackfriday deals bij Tables by Tim in Schijndel geweest. Daar hebben we 6 eetkamerstoelen en een fauteuil besteld met een mooie 50% korting. En daarna netjes de bevestiging van de bestelling ontvangen. Een aantal dagen later, na de actieperiode, een mailtje dat de stoelen niet geleverd kunnen worden. Als alternatief deed TablesbyTim namens Jesper Home het voorstel om de stoelen met een duurder onderstel en 25% korting. In onze ogen geen fatsoenlijk voorstel. En er wordt totaal niet mee gedacht voor een nette oplossing.

28 November 2025

Hi Daan,

Wat jammer dat je deze review hebt geplaatst zonder onze reactie verder af te wachten. Zoals eerder per mail aangegeven denken wij mee waar mogelijk, maar helaas waren de gewenste onderstellen bij Jesper Home definitief uitverkocht. We hebben daarom een alternatief met korting aangeboden binnen wat er nog leverbaar was.

Ik heb je net nog een mail gestuurd. Hopelijk kunnen we dit alsnog samen oplossen en deze 1-ster ervaring omzetten naar een positieve ervaring.

Met vriendelijke groet, Tables by Tim

Top aankoop

We hebben een outlet blad gekocht en konden daarna de poten zelf kiezen. Alles lag klaar. We zijn goed geholpen. Alles werd goed ingepakt zodat we het mee konden nemen. Ik zat allang te kijken naar een tafel van Tim, maar geen spijt van

25 October 2025

Reply from Tables by TIM

Bedankt voor jullie mooie review! Fijn om te horen dat alles klaar lag, jullie goed geholpen zijn en tevreden zijn met jullie tafel. Heel leuk dat het ontwerp helemaal naar wens is. Veel plezier ermee! Groetjes, team TIM

Rated 2 out of 5 stars

Let op je garantieperiode

We hebben 2 jaar en 4 maanden gelden een tafel gekocht bij Tables bij Tim. Op zich een mooie tafel maar na iets meer dan 2 jaar merkten we dat de tafel begint door te zakken in het midden (afmeting 260 x 100). Toen ik contact opnam, werd aangeven dat ze er niks aan kunnen doen omdat het buiten de garantieperiode (van 2 jaar) valt. Ik kreeg wel het aanbod om een nieuwe tafel te kopen met 15% korting. En daarna nog de tip om de poten te verplaatsen (alsof ik dat zomaar zelf even kan doen?!). Kortom: denk er goed over na als je een grote tafel koopt en let op de garantietermijn want als je er net overheen bent willen ze geen service meer bieden. Helaas dus geen positieve ervaring met Tables by Tim.

20 October 2025

Hi Lonneke,

Wat jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent, dat vinden we vervelend. De garantieperiode is inderdaad twee jaar, maar ook daarna proberen we altijd mee te denken. Daarom boden we korting aan op een nieuwe tafel en de tip om de poten iets te verplaatsen voor extra ondersteuning.

We denken graag met je mee over een passende oplossing. Neem gerust contact met ons op via info@tablesbytim.nl

Het team van Tables by Tim

Goede service!!

4 October 2025

Dankjewel voor het fijne compliment! Groetjes, team Tables by TIM

Droomtafel en bankje

Niet zomaar een mooie tafel en bankje maar gewoon een “droom”tafel en bankje!!! Fijne ervaring met hulpvaardige, warme mensen. Alles volgens afspraak!

25 September 2025

Reply from Tables by TIM

Wat een prachtige woorden, dankjewel! 🧡We vinden het heel bijzonder om te horen dat de tafel en het bankje écht als een droom aanvoelen. Geweldig dat jullie de samenwerking als warm en prettig hebben ervaren, daar doen we het voor! Heel veel plezier met jullie droomtafel en bankje. Groetjes, Liset - team TIM

Heel mooie tafel

23 September 2025

Reply from Tables by TIM

Hi Tim, wat een leuke naam heb je ;) En heel fijn om te horen dat je blij bent met je unieke eettafel! Geniet ervan. Groetjes, team TIM

Mooie tafel

Mooie tafel! Super blij ermee!

19 September 2025

Reply from Tables by TIM

Hi, wat fijn om te horen dat je blij bent met je nieuwe tafel. Geniet ervan! Groetjes, team TIM

Prachtige tafel!

Prachtige tafel!
Mooie showroom
Goed verkoop gesprek
Mooie deal
Heel blij!

19 September 2025

Reply from Tables by TIM

Hi Hans, fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met de nieuwe tafel. We wensen jullie veel plezier met de eettafel Nora! Groetjes, team TIM

Vriendelijk en deskundig personeel

Vriendelijk en deskundig personeel, goed bereikbare locatie. Alleen het voortdurend sturen van herinneringsmails vonden wij vervelend.

24 July 2025

Reply from Tables by TIM

Dank voor de positieve feedback. We begrijpen dat de herinneringsmails als vervelend zijn ervaren en nemen dit mee om te verbeteren. Groetjes, team TIM

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look