Tilst Dyrehospital Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Meget af det folk skriver herinde…

Meget af det folk skriver herinde overrasker mig / os.

Vi har brugt Søren / tilst dyrehospital i knap 11 år og vi har altid fået det vi kom for.. ALDRIG har vi haft en dårlig behandling eller alt andet det folk skriver.
Vi ville til en hver tid klart anbefale tilst dyrehospitalet. Tænker mange af de dårlig anmelder kommer fra misforståelser. Vi fik aflivet vores hund i onsdag og der var der vitterligt et profesionelle team som stod ved siden af og og guidede os gennem hele processen. Der var fuld opbakning på omsorg og tog sin tid til at lytte til os osv

Søren og team tils dyreklinik kunne vi give jer ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Så havde vi Fan… gjort det..!

Tusin tak for de 11 år vi har haft jer.

17 June 2026

Anmeldelse af Tilst Dyrehospital

Anmeldelse af Tilst Dyrehospital – en oplevelse vi sent vil glemme

Min kone og vores 13-årige datter havde den svære opgave at tage afsked med vores elskede kat, som har været en del af familien i mange år. Det var en tung dag fyldt med sorg og følelser, og vi valgte Tilst Dyrehospital i håb om en professionel og empatisk behandling.

Desværre blev det en oplevelse, vi aldrig ønsker at gentage. Min kone kom grædende hjem og fortalte om en dyrlæge, der udviste en fuldstændig mangel på empati og menneskelig forståelse. Hun beskrev ham som kold, ubehagelig og direkte modbydelig i sin tilgang.

Værst af alt var oplevelsen for vores datter, som blev mødt af en hård og sur attitude og endda fik at vide, at hun ikke skulle græde. Det er hjerteløst og fuldstændig uacceptabelt at tale sådan til en 13-årig pige, der netop har mistet sit kæledyr og bedste ven.

At skulle sige farvel til sit dyr er en af de sværeste beslutninger, en familie kan tage. Det mindste, man bør kunne forvente fra fagpersoner i den situation, er medfølelse og forståelse. Det mødte vi ikke hos Tilst Dyrehospital.

Vi kommer aldrig igen – og vi kan desværre ikke anbefale dette sted til andre, der står over for en sorgfuld afsked med deres kæledyr.

Skam jer.

26 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Har haft Søren i al den tid

Har haft Søren i al den tid, han har haft klinikken. Han er reel og siger altid sandheden. Han har aldrig behandlet mine hunde for noget unødvendigt. Jeg kan altid ringe, er han der ikke, ringer han altid tilbage. Henviser til specialist hvis det er nødvendigt. Ud over det er verdens bedste veterinær sygeplejerske Line der, også altid god for et råd. Hold jer fra de store kæder, de vil bare tjene penge. Gitte.

1 April 2025

Intet at påtale her.

Intet at påtale her..
Måske har vi bare været heldige, men jeg har nu en gang altid oplevet Søren som værende en der gladeligt svarede på ens spørgsmål og især emails hvis der var noget man var i tvivl om.
Vi fik aflivet vores kat der, og min kæreste syntes det var foregået så fint som det nu kunne.
Da vi fik hund, var de helt vilde med ham, og han har aldrig nogensinde virket bange for Søren eller i det hele taget at tage til dyrelæge.

4 April 2024
Rated 1 out of 5 stars

Kunne man give 0 stjerner ville de få…

Kunne man give 0 stjerner ville de få det.
Dårlig og ubehøvlet dyrlæge.
Skulle have min hvalp vaccineret for 2. gang, 12 ugers vaccination, dyrlægen tager min hvalp i nakkeskindet, ryster ham og jager kanylen ind og så er han vaccineret.
Rigtig ubehøvlet, laver ingen undersøgelse af hvalpen, udfylder ikke sundhedsattesten ordentligt.
Kan bestemt ikke anbefale at bruge denne dyrlæge.

11 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vil lige give Søren en stor ros for

Vil lige give Søren en stor ros for, at have steriliseret vores skønne bullerpige🐾❤️ Vi afleverede hende kl.8.00 og hentede hende kl.16.00...vi fik en afslappet og træt hund med hjem, operationen gik over alt forventning. Vi vil rose Søren og personale med 5 stjerner, da vi har haft en meget positiv oplevelse og vil klart anbefale Tilst Dyrehospital til andre...er sikker på Søren er en meget dygtig, seriøs og arrangeret dyrlæge, der brænder for sit arbejde med, vores elskede dyr🐾
Af hjertet tak🙏

3 May 2024

Lidt usympatisk dyrelæge

Øvrige personale er rar og venlig og tager sig god tid men selve dyrelægen er meget kort fattet, skynder sig igennem så man stadig virker uoplyst efter en konsultation og så virker dyrelægen faktisk usympatisk overfor dyr.

4 May 2024
Rated 1 out of 5 stars

Vi kom til åben konsultation med vores…

Vi kom til åben konsultation med vores hund (vi fik af vide det var vores tur, jeg hentede vores hund og gik ind) efter kort bliver vi smidt ud da vores hund var lidt for højlydt (GSD Working Line) da dette er anden gang dette sker, stiller vi sprøgsmål ved dette og får af vide hvis vi er utilfredse kunne vi finde et andet sted til vores hund. Ikke nok med man søger hjælp til sin hund, så er det også denne behandling man får..

Vil ikke anbefale tilst dyrehospital!

Udover dette har de dermed også delt et billede af vores hund uden samtykke (har bedt dem fjerne dette)

30 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

Har aldrig haft problemer med tider…

Har aldrig haft problemer med tider eller aflysninger af tider
Tværtimod er alle behandlinger af mine dyr udført perfekt også operationer om det var dyrlægen eller andre ansatte med hver deres kompetence indtil videre..
Jeg kender flere der tilfredse og de er bestemt konkurrence dygtige på priser...

1 September 2023
Rated 2 out of 5 stars

Min hund har det rigtig skidt med…

Min hund har det rigtig skidt med bagpartiet og jeg forklarer de symptomer der er. Han mærker så lidt og kniber noget væske ud at brystvorterne og giver mig så noget mod falsk drægtighed og smerter. Mandag kan jeg endelig komme til egen dyrlæge og hun må indlægges med høje infektionstal i tyndtarm og nyrer. Her var det hurtigt ind hurtigt ud og så var der tjent lørdagstillæg. 2 stjerner for at jeg kunne komme hurtigt til…

3 February 2023

Afviser et akut besøg

Afviser et akut besøg. Hvis ikke det netop er det et dyrehospital skal bruges til, hvad så?

Få klippet negle på dine dyr, vaccineret dem mv. Men når man virkelig har brug for hjælp, så er det ikke Tilst Dyrehospital man skal regne med.

Vi kommer ikke igen.

17 August 2022