Banner for Behandlingscenter Tjele

Behandlingscenter Tjele Reviews 163

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Et meget faglig kompetent personale havde planlagt og gav deres nærvær tilgang 24/7 Stor medmenneskelig og hjælpsomhed med god plads til 1-1 snakke med behandler. En stor ting var at vi kom til... See more

Rated 5 out of 5 stars

At tage i behandling på Tjele er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget, de er rigtig dygtige til at hjælpe med at jeg kunne få en masse værktøjer til at begynde at ændre mit liv. Personalet e... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kom til Tjele et sted i mit liv, hvor jeg havde brug for hjælp — og jeg fandt mere støtte, end jeg havde turdet håbe på. Personalet på Søgården mødte mig med forståelse, tålmodighed og ægte om... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det var et super godt ophold for mig og møderne samt fælleskabet med de andre både under og efter opholdet gør virkelig en forskel. Efterfølgende dyrker jeg møder 6-7 gange om ugen og så har med... See more

1. Alcoholism treatment programme
  2. Addiction Rehabilitation Centre
  3. Drug Addiction Treatment Centre
  4. Rehabilitation Centre

Written by the company

Behandlingscenter Tjele er Danmark ældste landsdækkende misbrugsbehandlingscenter. Siden 1990 har vi hjulpet tusindevis af misbrugere og deres familier til et nyt og bedre liv, og har i dag centre over hele landet. Hos Behandlingscenter Tjele tilbyder vi døgnbehandling af alkoholmisbrug, hashmisbrug, kokainmisbrug, medicinmisbrug og misbrug af andre euforiserende stoffer. Desuden tilbyder vi behandling for ludomani, sexafhængighed og købemani.

4.8

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Et nyt og bedre liv.

Jeg var i behandling på Tjele for 3 år siden, og er stadig ædru. Kompetente behandlere gjorde at mit liv tog en drejning på 180 grader. Jeg tager nu ansvar for mit liv, og er den mor og mormor min familie fortjener.

22 January 2025

Reply from Behandlingscenter Tjele

Kære Jette. Mange tak for din gode anmeldelse. Kærlig hilsen fra os alle hos Behandlingscenter Tjele.

Kæmpe tusind tak Tjele!

Da jeg for snart to år siden ankom til Tjele, havde jeg mistet al håb og tro på, at jeg nogensinde ville kunne blive clean. Men jeg blev her mødt af dybt engagerede og super professionelle mennesker, der hjalp mig med at vinde mit liv og mig selv tilbage.
Kæmpe tusind tak til alle på Tjele!

22 January 2025

Reply from Behandlingscenter Tjele

Kære Karen. Stort tillykke med dit nye liv uden afhængighed. Kærlig hilsen fra os alle hos Tjele.

Rated 5 out of 5 stars

Det var en ubeskrivelig gave for mig

Jeg blev indskrevet på Tjele, med et liv som der ikke længere var nogen sammenhæng i. Jeg blev indskrevet til et 8 ugers forløb og tænkte at jeg umuligt kunne blive hjulpet - og slet ikke på, hvad jeg mente, var meget kort tid.
Tjele viste sig for mig, at være den løsning som jeg skulle have søgt for lang tid siden.
Ikke alene lærte Tjele mig, hvordan jeg bliver/forbliver ædru og clean, men vigtigst af alt, lærte jeg at alle de områder af mit liv, hvor jeg har haft det svært og ikke har forstået, hvorfor jeg er som jeg er, og har det som jeg har det - de har alle sammen en årsag - og det er rent faktisk muligt at håndtere dem og arbejde med dem. Det kan lyde overdrevet, men det har oprigtigtalt reddet mit liv ❤️

Tak for dét i gør Tjele Behandlingscenter - dét i tilbyder, burde alle få lov at mærke på egen krop og sind. Sikke en gave 🥹

17 February 2024

Reply from Behandlingscenter Tjele

Kære Andi. Jo, du kunne også blive hjulpet og det har været en fornøjelse at have dig i behandling. Kærlig hilsen os alle hos Behandlingscenter Tjele.

Rated 5 out of 5 stars

Tak for at give mig livet tilbage !

TAK - bare tak. Både mig og min familie fik livet tilbage - efter jeg fandt modet til at komme til Tjele. Fik den mest omsorgsfulde og professionelle behandling. 7 år senere er jeg stadig dybt taknemmelig. ❤️

19 December 2024

Reply from Behandlingscenter Tjele

Kæmpe stort tillykke med de 7 år uden afhængighed. Her hos Behandlingscenter Tjele har vi verdens bedste job, når vi hører fra dig og alle de andre, der har fået et godt liv tilbage.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har været igennem et 11 ugers…

Jeg har været igennem et 11 ugers forløb.
Uden den her chance i livet, havde jeg ikke kunnet se fremad.
De har givet mig min person tilbage via deres programmer og håndtering af mine udfodringer.
Det er den bedste investering man kan gøre for sig selv.
Ikke mindst er personalet tidligere afhængige eller medafhængige, hvilket gør du ikke sidder og snakker til "en mappe", hvilket giver en bedre intim oplevelse i stolen.
Tak til Tjele Døgnbehandling for og tilbyde dette <3

7 November 2024

Reply from Behandlingscenter Tjele

Kære Esben. Vi har været så glade for at have dig i behandlingen. Tusind tak for de 5-stjerner. Hilsen fra os alle hos Tjele.

Tilbage til livet

Tak fordi I tog jer af mig da jeg var aller længst nede og havde mistet troen og håbet på mig selv ❤️
Er i dag clean og ædru.
Jeg lever igen et ganske almindeligt liv på godt og ondt, livet på livets betingelser TAK

Kærlig hilsen.
BS

26 October 2024

Reply from Behandlingscenter Tjele

Kære BS. Det er godt at høre du stadig er ude af misbruget. Det kan måske lyde kedeligt at leve et almindeligt liv, men for os der har været i et misbrug, er det en kæmpe sejr. Vi ønsker dig alt godt videre i livet.

Rated 5 out of 5 stars

Tågelund har reddet min datters liv.

Min datter har lige afsluttet sit 6 ugers behandling på Tågelund .
Tågelund har reddet min datters liv.
HELT fantastisk personale .
HELT fantastisk behandling.
Jeg har ingen ord for den forvandling min datter har opnået .
Min datter havde et svært stofmisbrug, og var total ødelagt psysisk ,og fysisk , og havde ikke lyst til at leve.
Idag 6 uger senere er hun lykkelig, og kan mærke sig selv, og er fuldstændig forandret.
Jeg er evig taknemmelig for Tågelund .

3 November 2024

Reply from Behandlingscenter Tjele

Kære Karina. Tillykke med dit og din datters nye liv uden stofmisbrug. Kærlig hilsen fra os alle på Tjele Tågelund.

Rated 5 out of 5 stars

Tak til Tjele og tak til min datter

Tak til Tjele og tak til min datter, fordi jeg fik lov til at være med til en meget rørende eftermiddag som afslutning på hendes efterbehandling.
Alle de mange glade, der afsluttede efterbehandlingen og de glade pårørende, der var med. Dét vil jeg huske længe.

5 April 2024

Reply from Behandlingscenter Tjele

Kære Inge. Stor tak for de flotte ord. Afslutninger af behandlinger er en festdag, for det er starten på et nyt og bedre liv. Kærlig hilsen os alle hos Tjele.

Rated 1 out of 5 stars

Min mand er igen på ophold afd

Min mand er igen på ophold afd. tågelund.
Et misbrugstilbud, der for mig at se, kan sammenlignes med et højskoleophold, hvor han møde, personer med samme interesse. Her betaler de for kost og logi,bønnemøder, hvilke ingen effekt har haft.
Det er skuffende at, der ikke inddrages os, der står tilbage, med vreden,afmagten og alt det andet der følger med, af svigt.
Men pyt de hygger sig.

3 July 2024

Reply from Behandlingscenter Tjele

Kære Pia. Vi er kede af at din mand har taget et tilbagefald og at du ikke har deltaget i vores familiebehandling.

Alle pårørende bliver tilbudt familiebehandling - op til 3 pårørende kan deltage gratis. Det er du også blevet tilbudt pr. telefon, men du vendte ikke tilbage om du ønskede at deltage?

Du er velkommen til at kontakte os på 70 20 40 80, så kommer du med på næste hold.

Vores misbrugsbehandling er bestemt ikke som et "højskoleophold", det er et intensivt behandlingsforløb, der for langt hovedparten giver en varig effekt.
For dem der på et senere tidspunkt tager et tilbagefald, tilbyder vi tilbagefaldsbehandling, som i din mands tilfælde.

Du omtaler "bønnemøder" i din kritik. Det ved vi ikke hvad er, men måske mener du, at der er i behandlingen er fællesmøder, hvor man taler om problemerne med misbrug?

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at håndtere vreden, afmagten og svigtet, så kontakt os hurtigst muligt.

Alle os på Tjele Tågelund

Tak for livet

Tak til Tjele og Tågelund for at jeg har fået livet tilbage igen.

6 October 2023

Reply from Behandlingscenter Tjele

Kære Joe. Mange tak for din anmeldelse og vi ønsker dig alt godt videre i livet. Hilsen fra os alle på Tjele Tågelund.

Rated 5 out of 5 stars

Hej jeg hedder hans og er alkoholiker.

Hej jeg hedder hans og er alkoholiker.

Behandlingscenter Tjele har givet mig livet tilbage, mentalt og fysisk og ikke mindst den venlighed og omsorg man bliver mødt med.
Jeg har nu været ædru i 12 år og fortryder ikke et sekund behandlingen.
Tak

13 October 2022

Reply from Behandlingscenter Tjele

Kære Hans. Mange tak for din fine anmeldelse og tillykke med de 12 år ædru. Hilsen fra os alle hos Tjele.

Rated 4 out of 5 stars

Kong Alkohol tog over i mit liv

Jeg var nået til en punkt i mit liv hvor jeg var så langt ude i mit misbrug ,hvor ikke kunne styre mit liv, hvor alkoholen havde taget over, min kone ha de givet mig et ultimatum hende eller alkoholen, mine børn og børnebørn have jeg heller kontakt med , så Tågelund blev Min redning, jeg takker for mit nye liv som nu er 5 år gammelt

6 October 2023

Reply from Behandlingscenter Tjele

Kære Ulrich. Stort tillykke med de 5 år ædru og tak for din flotte anmeldelse. Hilsen fra os alle på Tjele Tågelund.

Tak Behandlingscenter Tjele

Takket være Behandlingscenter Tjele,
kom undertegnede ud af et alkoholmisbrug og har nu været ædru i 12 år.

21 August 2023

Reply from Behandlingscenter Tjele

Kære Henrik. Stort kæmpe tillykke med de 12 år ædru. Kærlig hilsen fra alle os hos Tjele.

Jeg blev clean for 2,5 år siden

Jeg blev clean for 2,5 år siden, efter over 20 års misbrug. Behandlingen hjalp mig videre og lærte mig de værktøjer til at fungere bedre i livet.

19 September 2023

Reply from Behandlingscenter Tjele

Kære Peter. Tillykke med de 2½ år clean - godt gået. Tusind tak for din fine anmeldelse.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg kontaktede Tjele for at få min søn…

Jeg kontaktede Tjele for at få min søn i behandling. Iflg. medarbejderen i telefonen tager de slet ikke metadon misbrugere - og det var ikke til diskussion. Det kan da være deres politik, men det må siges ordentligt til en pårørende, der ringer i fortvivlelse. I stedet fik jeg en meget uvenlig behandling og en afbrudt samtale.

28 June 2023

Reply from Behandlingscenter Tjele

Kære Anne. Ingen skal få en uvenlig behandling, når de ringer til os og vi beklager at du har haft den oplevelse. Vi vil nu arbejde på at det ikke sker igen.

Behandlingscenter Tjele

Rated 3 out of 5 stars

De tabte M til sidst:(.

Rådgivningen op til vores intervention var super god og hotlinen har også være søde at tale med.

Jeg havde en familie medlem (M) der var i døgnbehandling i 5 uger hos Tjele og de 5 uger virkede som om det gik så godt, vi, familien havde en så god fornemmelse indtil ugen op til M skulle hjem, for der ændrede M sig igen. Jeg troede de professionelle kunne gennemskue folk bedre, for da M kom hjem fortalte M, at M havde spillet skuespil alle 5 uger, så det kunne overstås hurtigt.

Og så tabte de fuldstændig M i efterbehandlingen, jeg havde håbet Tjele måske ville være lidt mere vedholdende når de slap dem. For selvom der måske går noget op for dem i behandlingen, så er vanerne lette at falde tilbage i når de slippes.

Jeg troede måske naivt, at 5 ugers døgnbehandling var et mirakel, men det var det langt fra og så er det virkelig dyrt at bruge så mange penge, hvis der ikke gøres en større indsats også bagefter.

Familie behandlingen manglede der også en del. Jeg manglede redskaber til at takle M når M kom hjem, for der var enorm meget vrede og benægtelse, som jeg ikke blev klædt på til at håndtere.

Ellers er deres faciliteter virkelig fine og behandlingen foregår i natur smukke omgivelser.

2 June 2023

Kære Ann
Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er kede af at høre, at døgnbehandlingen ikke levede op til forventningerne.

Vi har aftalt et møde i behandlerteamet, for at gennemgå din kritik og undersøge om vi kunne have planlagt behandlingsforløbet anderledes.

Det var bestemt ikke naivt af dig at tro på et mirakel, for langt størstedelen af dem der kommer i behandling, bliver ædru/clean og lærer hvordan de kan få et liv i balance uden rusmidler.
Men, det er ikke nemt og desværre er det ikke alle der kan/vil/tør slippe afhængigheden.

Vores behandlere er professionelle og har alle selv personlige erfaringer med misbrug. De har nok også gennemskuet, at der blev ”skuespillet” i behandlingen, men det er jo op til den enkelte deltager om man vil være ædru/clean – vi kan ikke tvinge nogen.
Det mest ulykkelige er i virkeligheden, at man snyder sig selv.

Du er selvfølgelig velkommen til at kontakte os og få rådgivning om, hvordan du bedst håndterer, at M stadig har et misbrug og øjensynligt ikke vil være ædru/clean.

Behandlingscenter Tjele

Hjælp når der er behov

Så er der gået 3 md. siden vi fik vores søn på afvænning for stof misbrug. Den hjælp vi fik til at få ham afsted og det at vi kunne ringe og få hjælp på alle tidspunkter, var med til at det lykkedes. I dag er han hjemme og i gang med en ny fremtid. Familien har haft en stor hjælp ved at deltage i familie kurserne og prøver at bruge det vi har lært.Tak for god behandling.

15 February 2023

Reply from Behandlingscenter Tjele

Kære Lone. Stort tillykke til din søn og hele jeres familie. Tak for din flotte anmeldelse, der gør os alle glade her hos Tjele. Både ros og konstruktiv kritik er velkommen og giver os mulighed for hele tiden at tilrette vores behandlingstilbud til at være mest muligt effektive.
Stor hilsen fra os alle hos Tjele.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg var for 16 md siden på et 5 ugers…

Jeg var for 16 md siden på et 5 ugers ophold på orelund . Min søster og svoger havde lavet en intervention på mig, og jeg blev lovet respekt hvis jeg deltog. Jeg gennemførte, min søster deltog aldrig i nogen samtaler, og vi har ikke haft kontakt siden. Orelund’s strategi er at nedbryde en som menneske, skyld, skam og gud. De gjorde intet for at samle mig med den familie der instilledde mig. Jeg drikker nu sjældent , og har aldrig drukket dagligt. Om det er orelund eller min dybt savnede families skyld, ved jeg ikke. Men jeg har siden isoleret mig meget og er nu i psykolog hjælp, støttet fra det offentlige , for at overleve min nedgørende oplevelse på orelund.

19 February 2022

Reply from Behandlingscenter Tjele

Kære Katrine Balling. Vi er kede af at du ikke har kontakt med din familie. Hos Tjele tilbyder vi familiebehandling og inviterer de nære pårørende til samtaler, mens behandlingsforløbet foregår. I langt de fleste tilfælde finder familien sammen igen og familiebåndene bliver styrket. Det er ikke sket for dig og det er trist, men vi kan ikke tvinge pårørende til at genoptage kontakten.

Vores behandling handler ikke om at nedbryde mennesker, tværtimod.

Vi ønsker dig alt det bedste Katrine og håber at du på et tidspunkt finder sammen med din søster og resten af familien.

Kærlig hilsen Behandlingscenter Tjele

Take a closer look