Toftegaard Biler A/S Reviews 58

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft en virkelig god oplevelse hos Toftegård Biler. Både min kone og jeg leaser vores biler derfra, og hver eneste gang vi kommer forbi, bliver vi mødt med god service og en professionel ti... See more

Rated 5 out of 5 stars

ALERT alle….😊 Skal du handle bil- om det er exklusive biler, eller hylden under, er det her stedet at tage hen. Kunde behandling er super professionel. Før-under og efter en handel. Dine ønsk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde en helt fantastisk oplevelse hos Toftegaard Biler. Super professionel rådgivning, ærlig service og en tryg handel fra start til slut. Kan varmt anbefales! ⭐⭐⭐⭐⭐ Tak for hjælpen Anders & M... See more

Rated 1 out of 5 stars

Kære Mark, Jeg hedder hverken Nikolaj eller andet du kunne komme i tanke om, men jeg vil da håbe at før nævnte navne/personer er klar over at du hænger dem ud personligt i dit forsøg på... See more

4.4

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Har leaset en Porsche cayenne

Har leaset en Porsche cayenne og har Aldrig oplevet en bedre service nogen sinde..
alt gik som smurt og Frederik guidede os i gennem der var nogle fejl på bilen selvom det ikke var billige fejl som lakering at begge kofangere to nye fordæk temperatur sensorer alt blev bare ordnet uden at blinke det er ikke sidste gang kan kun anbefales det kan godt være der er et billigere leasing firma hvad jeg dårligt troe da de fandt et super tilbud men man får hvad man betaler for og i dette tilfælde meget mere syntes jeg 5 stjerner er ikke nok på den Scala til dem her fra...

8 April 2020
Rated 5 out of 5 stars

Toftegaard Biler har virkelig ydet en…

Toftegaard Biler har virkelig ydet en fremragende service da jeg stod og skulle finde et nyt sted at lease min bil. Fik en yderst kompetent og faglig dygtig behandling af Frederik Grünfeld. Helt sikkert et samarbejde jeg ser frem til.

30 July 2019

--> Nej tak til Toftegaard <---

Nej tak til Toftegaard. Hvis du har fundet din drømmebil hos Toftegaard, SÅ DROP DET. Hvad enten det er køb eller leasing. Find din drømmebil andetsteds. Toftegaard overholder ikke mundtlige aftaler, efter at Toftegaard har sagt at det behøves der IKKE papir på. De finder selv på ting, til deres vinding. Toftegaard har ingen moral og etik. Toftegaard er bedre vidende end både motorsagkyndige, synshaller og ordensmagten. Toftegaard overholder IKKE de kontraktlige forpligtigelser. Toftegaard truer også med advokat, RKI mv., for at få ret. Toftegaard gør lige hvad der passer dem, og det er lige til stregen og i forhold til lovgivningen – og måske endda over. Toftegaard arbejder i en gråzone, hvor du som forbruger ikke en chance.
Så derfor NEJ TAK til Toftegaard.

31 March 2019

Leasede en bil af Toftegaard

Leasede en bil af Toftegaard. Vi snakker meget frem og tilbage om bilen og mulighederne ved leasing, som er nyt for mig. En af de ting de siger til mig er, at der, når jeg afleverer min Toyota og skal have ny, vil være et restbeløb, som kan bruges som delvis udbetaling på den næste bil. Nu skal jeg så afleverer bilen og der er en restværdi på kr. 66.000,-. Toftegaard vil gerne tage imod den, men vil kun give kr. 32.000,- for bilen. Selvom jeg ikke ønsker at lease en ny bil fra dem, er den pris de giver mig, i mine øjne noget langt væk fra det de lovede oprindelig. Jeg har så været omkring et par forhandlere med bilen og kontrakten fra Forza Leasing gennem Toftegaard og de er meget lidt begejstrede for Toftegaards metoder og siger de desværre ser det ofte. For mig er det kr. 30.000,- jeg mister og Toftegaard får aldrig mig i butikken eller får mig til at anbefale dem til andre.

18 September 2018
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og letforståelig …

Fantastisk service og letforståelig forklaring af leasing, så jeg kunne gennemskue det! God forståelse for mig og min situation. De fandt bilen der passede perfekt til mig. Top-professionelle sælgere uden sælger-nykker!

27 April 2017
Rated 4 out of 5 stars

Fin behandling

Det blev ikke til en handel denne gang, men jeg oplevede fin og god behandling, og en sælger som forsøgte at finde den rigtige bil til mig. Handler helt sikkert der en anden gang.

10 April 2017

Ekstrem dårlig kundeservice

Vi har siden 2010 hvor jeg købte en Chevrolet hos Toftegaard biler været faste kunder derude dels med den købte bil og dels med vores anden bil, en Ford Galaxy. De første år oplevede vi kun positiv behandling. Senere skal jeg da lige love for at det er gået ned ad bakke!
Jeg har flere gange været ude at få skiftet dæk og et lille irritationsmoment hat længe været at man får at vide at det vil tage 30min, men efter at have ventet en time har man som oftest stadig siddet og vente. En ting jeg dog har kunne leve med, da jeg egentlig har anset tilbuddet om gratis dækopbevaring ifm dækskift for ret fordelagtig.
I forbindelse med afhentning af min bil efter reparation havde jeg mine to tvillingedrenge med ude for at hente den. De render rundt i butikken mens jeg får udleveret nøgler og den ene får uheldigvis væltet et af prisskiltene ved en af udstillingsbilerne. Det er jeg selvfølgelig rigtig ked af. Jeg kender ingen andre butikker hvor man får regninger med hjem på ødelagte hylder, døre mv medmindre der er tale om decideret hærværk, men ikke mindst fik jeg en fin regning med hjem på 1200kr for skiltet! Siden har vi som familie ikke følt os velkommen.
Denne oplevelse bliver så kraftigt understreget da vores bil for nylig går i stykker og bliver fragtet til Toftegaard biler til reparation.
Vi hører INTET fra dem i 14 dage, kun hvis vi selv ringer og spørger. Og da får vi hver gang at vide at debikke lige har set på den men det vil de snart gøre. Da vi står uden bil hører vi om mulighed for en lånebil, men det kan vi ikke få da alle er udlånt.
Efter 14 dage bliver min mand smådyr og rykker kraftigt for fremgang i sagen, og får at vide at den kan hentes om eftermiddagen. Da kan kommer derud og starter den går den ud med det samme igen! Det mindste man kan forvente er vel at man som mekaniker lige tjekket om bilen nu rent faktisk virker. Men vi får da i det mindste endelig udleveret en lånebil mens der endnu engang bliver kigget på bilen.
Og tiden går og går og går. Vi er flere gange forbi bilen for at hente cykelhjelme og andre ting som ligger i kilen og som vi efterhånden har brug for. Bilen har ikke rykket sig en cm siden min mand stillede den (den holdte lidt unaturligt 1 m langt fremme i båsen fordi han skulle have cyklen i bagagerummet - ikke en normal parkering). Efter yderligere to uger hvor vi intet hører ringer min mand endnu engang en fredag formiddag og siger at nu få de give en tidshorisont for ellers bliver den fragtet er andet sted hen. Vi var forbi torsdag aften og havde konstateret at den stadig holdte på præcis samme sted. Fredag eftermiddag er den endelig færdig og virker efter knap 4(!) uger på værksted. Vi får at vide at den lange ventetid skyldes sygdom, hvilket vi ville have sat pris på var oplyst fra starten så vi kunne have valgt et andet sted hvor det gik hurtigere.
Nu har vi så modtaget en regning på over 9.000kr på udskiftning af et relæ! Der påstås at være brugt over 12 timer på den, og til vores bemærkning om at den da måtte have være nået på en fredag formiddag (den var jo urørt torsdag aften) påstås det at eet er repereret på p-pladsen. Jeg har da godtnok aldrig set dem repetere noget på p-pladsen derude! Jeg synes det er fuldstændig sindssygt at der er brugt så lang tid på at skifte et relæ. Enten er man totalt inkompetente eller også er man virkelig ineffektive!
Jeg vil ALDRIG anbefale Toftegaard biler til nogen medmindre man står overfor at skulle investere i en dyr leasingbil, for det er tilsyneladende de eneste kunder som virksomheden interesserer sig for og ønsker at have.
Bina Madsen

4 July 2016

Utroværdig

Toftegaard biler har sendt mig en regning på misligholdelse af købsaftale på en bil?

Jeg har aldrig købt en bil hos dem, og da jeg henvender mig, og siger det må være en fejl, da jeg ikke har købt eller underskrevet en købsaftale, får jeg at vide jeg kan henvende mig til deres advokat.

Jeg kontakter så advokaten som ikke kender til noget til sagen, som står uforstående over for dette.

Useriøst de henviser til en som ikke kender til sagen .

30 November 2015
Rated 2 out of 5 stars

ik helt i top.....

købte en bmw men der jeg fik den var den ik 100% rengjort og der var en del ting der ik var i orden på den og da de så skulle lave den fik jeg de værste lånebiler.... men de har så udbedret det der var på den.... :-) uden problemer...

10 October 2012
Rated 4 out of 5 stars

luxusbiler med en fin service

Jeg købte i okt. 2010 Touareg, og efter leveringen viste der sig et par fejl, som blev rettet uden brok. Den eneste grund til at de ikke får 5 stjerner er at fejlene var der da bilen blev leveret, og de burde have opdaget dem inden!
Både sælger og værksted skal have ros for deres opførsel og hjælpsomhed.
Stig.

5 January 2011