Too Great To CancelReviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vores 2 ugers ophold på La Perla i Icmeler var en fuldendt herlig oplevelse. Hotellets beliggenhed i den mindre by Icmeler 8 km syd for Marmaris var meget fin. På den ene side små gader og e... See more

Rated 5 out of 5 stars

⭐⭐⭐⭐⭐ En af de bedste ferieoplevelser – allerede inden rejsen er begyndt! Jeg kan kun give Too Great To Cancel mine allerbedste anbefalinger. Fra start til slut har hele oplevelsen været... See more

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse. Var nemt at booke en rejse til en skarp pris, og informationen var klar og pålidelig. Kundeservicen var hurtig og hjælpsom, hvilket gav ekstra tryghed. Rejsen levede helt op til... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi købte en fantastisk rejse til Amalfikysten i Italien. En længe ønsket rejse og Lars/ejer fra TGTC var utrolig hjælpsom og serviceminded gennem hele reservations og bestillings processen. Billet... See more

Company details

1. Travel agent

Written by the company

Too Great To Cancel sælger afbudsrejser. Det er aflyste pakkerejser, som er blevet dækket af en afbestillingsforsikring, og som simpelthen er for gode til at lade gå til spilde.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

All reviews

97 reviews in the last 12 months

Write a review

Gnidningsfrit

Nemt, simpelt og uden nogen problemer. Lige det man ønsker af en afbudsrejse

20 March 2025

Reply from Too Great To Cancel

Vi kunne ikke blive gladere for at høre din feedback. Mange tak for det.

Too Great To Cancel

Rated 5 out of 5 stars

Super let at booke ved flinke søde…

Super let at booke ved flinke søde mennesker og meget behjælpelig

18 March 2025

Reply from Too Great To Cancel

Det var dejligt at høre, og tak for at du tog dig tid til at skrive noget feedback.

Bedste hilsner fra

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Fungerede uden problemer, og rejsen blev overført kort tid efter bestilling. Meget professionelt.

14 March 2025

Reply from Too Great To Cancel

Mange tak for den gode feedback. Det sætter vi stor pris på.

Bh Too Great To Cancel.

God website

God website, hurtig overdragelse og fed rejse

14 March 2025

Reply from Too Great To Cancel

Mange tak for feedback - det glæder os meget at høre.

Bh Too Great To Cancel.

God ferie

En rigtig god oplevelse

6 March 2025

Reply from Too Great To Cancel

Dejligt at høre og tak fordi at du tog dig tid til at skrive feedback.

Bedste hilsner fra

Rated 5 out of 5 stars

Der er altid fantastisk tilbud på…

Der er altid fantastisk tilbud på forskellige rejser.Priserne helt i bunden.Vi har købt rejser 2 gange og hver gang var alt i top. Tjekker hver dag om der er nogen for os igen. Mvh Renata

6 March 2025

Hej Renate
Mange tak for at du tog dig tid til give feedback.

Vi er super glade for at du fandt endnu en spændende rejse hos os.

Bedste hilsner fra Too Great To Cancel.

Godt koncept!

Dette er anden gang vi bruger Too great to Cancel og vi kan varmt anbefale konceptet til andre som er på udkig efter afbudsrejser!

24 January 2025

Reply from Too Great To Cancel

Mange tak. Det sætter vi stor pris på at høre.

Bedste hilsner fra Too Great To Cancel

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse - vi fik en skøn ferie

Vi købte en meget billig skiferie. Servicen var i top og vi fik god hjælp og vejledning i processen. Jeg er meget imponeret over den hjælp vio fik.

24 January 2025

Reply from Too Great To Cancel

Tak for den skønne feedback

Bedste hilsner fra Too Great To Cancel

Alt fungerede fra start

Alt fungerede fra start. Vi oplevede ingen problemer og havde et dejlig ophold. Hotellet levede
fuld op til vore forventninger. Kan varmt anbefale too great to cancel.

2 January 2025

Min fejl Tak for info Mvh John

Min fejl Tak for info Mvh John

21 January 2025
Unprompted review

Hej John
Det ligner at du har haft intention om at lave en anmeldelse af Too Good To Go, som sælger lykkeposer.

Vores virksomhed hedder "Too Great To Cancel" og vi sælger afbudsrejser i samarbejde med forsikringsselskaber. Vi har hverken en app eller sælger lykkeposer. Vi sælger kun rejser.

Vi er ærgerlige over at have fået en anmeldelse der ikke har noget at gøre med vores virksomhed, og håber derfor at du vil slette den hos os, og slå den op på Too Good To Go's side. Det vil være det rette sted med din feedback.

Du er velkommen til at kontakte os på kontakt@toogreattocancel.dk hvis du har nogle spørgsmål.

Bh. Lars

Rated 5 out of 5 stars

Meget effektiv service og de følger op…

Meget effektiv service og de følger op på alt.

Jeg vil helt sikkert bruge dem igen

9 December 2024

Hej Paul.
Det er vi super glade for at høre.

God dag og vi håber at kunne finde en ny spændende rejseoplevelse til dig.

Bh Too Great To Cancel

FANTASTISK SERVICE

Det var en helt igennem, helt fantastisk bestilling. Alt fungerede til 100 % fuld tilfredshed. Vi har haft den skønneste tur til Portugals højdepunkter ( Gislev rejser) Det var så nemt. Alt var ordnet for os. Navneændring osv. FANTASTISK

13 October 2024
Unprompted review

Hej Jeannie
Det var skønt at høre, og tak for at du tog dig tid til at skrive en tilbagemelding. 🌞

Perfekt kundeservice

Perfekt kundeservice. De varmeste anfalinger herfra.

18 September 2024

Hej Pia
Det er vi super glade for at høre 🌞

Dejlig ferie

Det fungerer godt med overdragelse af rejsen og prisen er så lav, at det næsten er for godt til at være sandt.
Der er nogle småting, hvor der ikke er blevet ændret navn, bestilte ture og login på min side. Men det er rejsebureauet, som ikke har fået gjort det og det var ikke et stort problem. Login blev ændret, da jeg ringede til dem og turene skulle vi bare huske, hvad vi hed, hvis det var en forudbestilt tur. Vi havde en dejlig ferie 😁

24 September 2024
Rated 5 out of 5 stars

Dejlig tur til Toscana med masser…

Dejlig tur til Toscana med masser kultur - men også masser af regn ☔️😁

20 September 2024

Hej Niels
Det var også en lækker tur du havde købt. Ærgerligt med regnen, men dejligt at du alligevel havde en god tur.

Take a closer look