Bij Trendybed heb ik dekbedovertrek naar mijn wens kunnen vinden. zij waren de enige die een flanellen dekbed in de collectie hadden ZONDER instop strook en met drukknopen als afsluiting. gewoon 200x2... See more
See what reviewers are saying
L.S., vanmiddag mijn bestelling ontvangen. Service is heel zeer goed te noemen.Via mailberichten werd de status van mijn bestelling doorgegeven, zeer prettig. Artikel is goed verpakt en op de beloofde... See more
Op 16 mei heb ik dekbedden besteld, volgens advertentietekst binnen 12/24 uur levering, maar tot nu toe niets ontvangen. Ondertussen 3 mails verstuurd, maar daar wordt niet op gereageerd. Vreemd dat e... See more
Company replied
In een van dekbedhoezen die ik had besteld zat een scheur. Direct nadat ik de klantenservice daarvan in kennis had gesteld en een foto had opgestuurd, kreeg ik te horen dat ze mijn klacht hadden ontva... See more
Company details
Written by the company
Dekbedovertrek kopen | Trendy en voordelig! Bij TrendyBed maken we beddengoed kopen voordelig, eenvoudig en leuk voor iedereen. Hier vind je jouw trendy dekbedovertrek, zachte dekbed of mooie hoeslaken voor de beste prijs! Snel online besteld en thuisbezorgd, met de vertrouwde service van Decoware. Voor stijlvolle en comfortabele nachten Onze collectie dekbedovertrekken wordt continu aangevuld met de nieuwste ontwerpen van diverse merken. Zo vind je voor iedere slaapkamer de perfecte match! Kies je favoriete kleur, stijl en ontwerp, maar selecteer ook het materiaal dat het beste bij jouw slaapvoorkeuren past. Knuffelzachte teddy bijvoorbeeld, of lekker fris katoen. Zo geniet je altijd van een prachtig opgemaakt bed met het beste comfort! Beddengoed online kopen Bij TrendyBed kun je voordelig terecht om je hele bed op te maken. Alle soorten beddengoed, van molton tot dekbed, zijn bij ons in verschillende maten, soorten en materialen verkrijgbaar. Speciaal voor kinderen vind je bij ons het leukste beddengoed met de meest populaire prints in alle kindermaten. Voor een vrolijke slaapkamer en een goede nachtrust! Met de uitstekende service van Decoware Sinds 2022 is TrendyBed onderdeel van ons familiebedrijf Decoware. Met de overname van TrendyBed hopen we iedereen nog beter te kunnen voorzien van mooi en betaalbaar beddengoed. Uiteraard met de goede service en snelle verzending die je van Decoware gewend bent! Beddengoed dat voor 17:00 uur is besteld, wordt dezelfde dag vanuit onze winkelvoorraad verzonden. Meestal kun je de volgende dag al van jouw nieuwe dekbedovertrek genieten! Heb je nog vragen? Onze specialisten staan je graag te woord via telefoon, mail of WhatsApp!
Contact info
Fahrenheitstraat 7, 7701BV, Dedemsvaart, Netherlands
- 0523-617240
- klantenservice@trendybed.nl
- trendybed.nl
Goede ervaring en snelle levering
Snelle levering en product was exact volgens verwachting en zoals afbeelding op de website.
Ik lees allemaal slechte reviews en…
Ik lees allemaal slechte reviews en lange levertijd. ik heb het dekbed besteld en de volgende dag al binnen. super stof en erg mooi dochter is er erg blij mee .
Zeer lange levertijd, slechte service en communicatie
Zeer lange levertijd. Slechte service en communicatie.
Een maand moeten wachten op mijn…
Een maand moeten wachten op mijn bestelling en dan na een maand te horen krijgen dat 1 artikel niet in voorraad is. Erg slechte communicatie!
Prachtig wit sprei
Prachtig wit sprei
Exact zoals beschreven
Hoogwaardige kwaliteit satijn.
Ik schrijf hier niets meer
Ik schrijf hier niets meer. Heb al vele malen gebeld.
Vriendelijke groet,
S.Rijser
3641XP. nr.35
Goeie levering mooi op tijd ziet er…
Goeie levering mooi op tijd ziet er keurig uit
Lange levertijd
Levering op tijd dekbedhoes prima.
Snelle levering en product precies…
Snelle levering en product precies zoals verwacht.
Ondanks de coronatijd was de levering ontzettend snel.
Dekbedovertrek zag er precies zo uit als op de foto.
Een dekbedovertrek besteld in januari…leveren na 4 weken
Een dekbedovertrek besteld in januari waarbij de levertijd uiteindelijk meer dan 3 weken op zich heeft laten wachten. Na tot 2 maal toe zelf contact te moeten leggen heb ik na lang wachten een bericht ontvangen dat de levering eind januari zou zijn afgerond. Uiteindelijk heb ik 4 weken na bestel datum het bestelde ontvangen, zonder enige status melding en als laatste een excuus. Een keer maar nooit meer.
Lekker lui lezen kussens…
Wij hadden 2 lekker lui lezen kussens besteld. Helaas bleek er bij een de rits stuk te zijn.
Na een mailtje aan de klantenservice kregen we per direct een nieuwe toegestuurd!
Het zijn heerlijke kussens om bijvoorbeeld in bed te lezen of televisie te kijken!
Nooit bestellen! Malafide bedrijf en slechte service
Dekbed besteld van 220 x 240 in juni. Nooit gemerkt dat het eigenlijk een maat kleiner is, pas nadat er een verkeerd overtrek overheen ging beseften we dat dat niet zou moeten kunnen en hebben we direct het dekbed opgemeten. Het dekbed is niet 220 x 240 maar 200 x 220. Een van de eerste vragen ‘heeft u het gebruikt’ en ‘heeft u het gewassen’. Domme vragen natuurlijk, want het lijkt me logisch dat het gebruikt is na 6 maanden en NEE ik heb het dekbed niet gewassen maar al had ik het WEL gewassen zou het nooit precies 1 maat krimpen. Malafide bedrijf dat hun fout niet toegeeft en ook nog eens zegt het probleem niet op te kunnen lossen. Koop hier nooit iets!! Ze hebben nooit geleerd hoe ze met klanten moeten omgaan. Een aantal recensies op deze site bevestigen mijn punt.

Reply from TrendyBed
Na 5 wkn nog geen geld retour!
Vijf weken geleden mijn bestelling retour gestuurd en nog steeds geen geld retour!
Door grote volumes van de afgelopen weken zijn ze er nog niet aan toegekomen, geeft de klantenservice aan. Door drukte rondom kerst kan ik best begrijpen dat het iets langer duurt, maar geen vijf weken en meerdere mails later.

Reply from TrendyBed
Na het bestellen van 3 dekbedhoezen…
Na het bestellen van 3 dekbedhoezen kreeg ik wel een orderbevestiging maar geen andere e-mails dus ik ga achteraf reviews lezen en begon mij af te vragen of ik hier goed aan had gedaan. However. Na een paar dagen alles in huis en top kwaliteit
Dankjewel trendybed voor de zeer snelle levering / zelfs in deze kerstgekte
Paulina
Onbetrouwbaar
Vorige week donderdag artikel besteld dat volgens de website op voorraad was. Alleen een bevestigingsmail van de betaling ontvangen en verder niets meer vernomen. maandag eind van de dag gebeld om te vragen wanneer we het artikel kunnen verwachten, maar dat moest de meneer die ik sprak uitzoeken en hij zou me met een half uur terugbellen. Niets meer gehoord. Vanmiddag weer gebeld en krijg nu van dezelfde meneer te horen dat het artikel pas half december geleverd gaat worden. Zelden heb ik zo'n slecht voorgevoel bij een website gehad als bij deze online winkel. Via het zogenaamde Webwinkelkeur deze zelfde ervaring geschreven, maar opvallend genoeg wordt deze niet geplaatst.
Trap er niet in
Trap er niet in, een overtrek besteld wordt geclaimd voor 23.00 besteld volgende dag in huis dit is niet waar.
2 dagen later nog niks, krijg iemand aan de lijn als ik bel en zegt we gaan er beter opletten. Wat heb ik hier aan er wordt dan zelfs nog gezegd dat moet u niet zo letterlijk nemen. Kom eens op zeg... Waardeloos bestel hier niks kijk naar de rest van de reviews.
Dikke dikke NUL
Dikke dikke NUL!
Op 22/08 dekbedovertrek besteld. Nu exact een maand verder nog altijd geen overtrek gekregen. En iedere keer andere info over de status. Altijd maar blaasjes wijs maken. Dus, zeker niks bestelling. Ze houden je aan de lijn.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.