Mooie afdruk snelle levering Alleen jammer de bestelde 4 schroeven op afbeelding zijn niet de geleverde schroeven. Afbeelding: schroef torix met bolle kop Geleverd: gewone kruis schroeven die ik... See more
Company replied
Afgelopen donderdag 2 tuinposters ontvangen. De doos waar ze inzaten was beschadigd, hierdoor ook 1 van de tuinposters...... Helaas is dit bedrijf niet telefonisch bereikbaar, dus 's avonds nog e... See more
Company replied
Ik heb een tuinposter besteld en die werd al na een paar dagen geleverd. Echt supersnel! De kwaliteit is erg goed en ik heb zelf een foto kunnen uitkiezen, wat het extra persoonlijk maakt. Nu alleen n... See more
Company replied
Heel makkelijk te bestellen, geen poespas zoals op sommige andere sites. Snelle levering, niet duur en mooi kwaliteit! Top, raad dit zeker aan.
Tuinposteropmaat.nl
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Mooie afdruk en fijn de extra kwaliteitscontrole! Ik had een mooie aanbieding en een leuk cadeau voor vaderdag!
Hen nu voor derde keer bestelling gedaan,dat zegt genoeg. Zeer tevreden klant
Snelle levering en zoals ik verwacht had!
Poster met eigen foto besteld, volledig trouble. Klantendienst heeft een paar keer fotos gevraagd, en twas nooit genoeg.
Heb een retourneer bon gevraagd, wacht hem nog. Wil hem op mijn kosten terugzenden, ook geen antwoord.
Ik heb zelf een extra betaald voor "professioneel contrôle ", voor niekske dus.
Tussentijd, een tientaal mails verder gestuurd, en geen antwoord..
80 € in de vuilbak dus...
Twas mijn eerste bestelling bij ulder, de laatste ook dus !

Reply from TuinposterOpMaat.nl
Makkelijk je eigen foto oploaden.
snelle verwerking.
goed ingepakt verzonden
snelle levering
Ik heb een prachtige tuinposter gekregen, op de afgesproken tijd. De kwaliteit is goed, dus ik denk er lang plezier van te hebben, zonder verschoten kleuren!
Snelle levering, poster op formaat 120 x 180 cm is zeer scherp. Goed afgewerkt, top!
Ziet er goed en netjes uit, optijd geleverd, alleen jammer dat er slecht gecommuniceerd wordt dat de levering in 2 delen kan komen...
Is wel de volgende dag, maar toch.
Door systeemfout was onze bestelling niet doorgekomen.
Door de goede klantenservice konden we deze toch nog geleverd krijgen.
Dit was niet onze eerste bestelling, tevreden klanten komen steeds terug.
Bestelling geplaatst, keurig netjes op tijd ontvangen !
Heel blij mee nu genieten van de mooie foto als we in de tuin zitten.
Mooie kwaliteit,goed verpakt,kon zo opgehangen worden.snelle levering
Snelle levering en zoals verwacht het juiste en mooiste resultaat.
Voor de tweede maal een orde geplaatst en wederom zeer tevreden over de kwaliteit en snelle service.
Super snelle afwikkeling en razendsnel verzonden.
Prima kwaliteit en verder niets negatiefs op aan te merken.
Top product voor een mooie prijs.
Eerst kreeg ik een poster zonder ringen. Na een mail is dat prima opgelost. Kosteloos kreeg ik nog dezelfde week een nieuwe met ringen. De oude mocht ik houden. Prima service!
Bij de bestelling ging wat mis. Dit hebben ze keurig, vlot en gratis opgelost. Kussen was van prima kwaliteit.
Mooie uitvoering van de persoonlijke foto.