Unique-Kids Reviews 6

Company details

1. Children's clothes shop
  2. Childrens Shop

Written by the company

Børnetøj til børn i alderen 0-18 år. Mærker som Hummel, Sofie Schnoor, HOUNd, Creamie mv.

4.0

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Rated 5 out of 5 stars

HVORDAN giver man 6 STJERNER ???

HVORDAN giver man 6 STJERNER ???

Havde bestilt en julegave som skulle afhentes i Unique-Kids i Borup. I følge reglerne opbevarer de kun pakkerne i 7 dage inden de sendes retur hvis pakken ikke afhentes af modtager.

Da butikken lukker 17:30, hvilket er meget normalt, havde jeg svært ved at nå det inden lukketid, da jeg først har fri kl.17:00 og arbejder i Taastrup. Dette ringer jeg og fortæller til dem som er i butikken, hvorefter de spørger mig hvor jeg bor. Jeg bor i Bjæverskov som ligger 7-8 km fra Borup. En af ekspedienterne siger at de kunne komme forbi med pakken senere til mit hjem hvilket jeg takker ja til. Se DET er kundeservice udover det forventede. Så derfor vil jeg give 6 STJERNER til Unigue-Kids for deres håndtering af pakker. TAK tak og atter TAK.

Henrik

3 December 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super fin webshop med gode mærker

Super fin webshop med gode mærker. Sender hurtigt og skønt med en lille hilsen

29 April 2023

Hej Cæcilie
Mange tak for din flotte anmeldelse:-)
Mange hilsner Christina / Unique-Kids

Rated 1 out of 5 stars

Ubehagelige ejere.

Ubehagelige ejere.
Udover det snyder de også på nettet, bestemt ikke en butik man skal støtte.
Hvilket jeg også kan se flere fra deres lokal område nu indser!

17 March 2023
Rated 4 out of 5 stars

Fin butik - ikke optimal pakkeshop

Det er en fin butik, med et stort udvalg og søde medarbejdere.

MEN… Jeg skulle i dag afhente en Bring pakke, men butikken var lukket og også lukket i morgen, lørdag, så jeg kan først hente min pakke på mandag, hvis jeg da ellers kan ramme åbningstiden som p.t. er:

Mandag-Fredag: 12:00-17:30
1. lørdag i måneden: 10:00-14:00

Jeg må sige at jeg forsøger at undgå at få leveret til pakkeshops som kun har åbent indenfor almindelig arbejdstid.

Jeg vil opfordre butikken til ikke at være tilmeldt som pakkeshop, for det er en frustration ikke at kunne afhente sin pakke.

Indtil da, så overhold som minimum hvad I har sagt til Bring.

Ved afhentning af pakker står man desuden i samme kø som butikskunderne.

17 February 2023

Hej Allan
Vi beklager meget at du er gået forgæves i dag. Det er altid muligt at aftale afhentning af pakker uden for normal åbningstid, du skriver blot en mail til os på info@unique-kids.dk så kan vi lave en aftale. Vi ved at nogle kan have brug for at få deres pakker udleveret hurtigst muligt:-)

Bring er orienteret om de midlertidige åbningstider og vi beklager selvfølgelig hvis de ikke har fået det rettet da du bestilte pakken til udlevering hos os.

Mange hilsner
Christina
Unique-kids

Midtsjællands bedste…

Midtsjællands bedste børnetøjsforretning.
I butikken er der altid gode tilbud, en god kundeklub, arrangementer for mødregrupper og super god service, når der handles både på nettet og i butikken.
Jeg kan kun opfordre til at handle her, hvis man er i nærheden af Borup og skal bruge nyt til ungerne.

8 January 2023

Kære Malene
Mange tak for din rigtig flotte anmeldelse ♥️
Det betyder rigtig meget for os!
Mange hilsner
Sandra og Christina