Vaegtbalancen Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mit forløb hos Sandra har været markant anderledes end alt andet, jeg har prøvet gennem årene. Jeg havde ærlig talt ikke de store forventninger, da jeg ved forløbets start stort set havde “givet op” p... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lige afsluttet 18 måneders forløb hos Sandra. Endeligt var mit mål og få tabt en masse kilo. Men jo mere jeg lærte mig og Sandra at kende så ændrede mit mål sig til at jeg gerne v... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan til enhver til anbefale et forløb hos Sandra fra Vægtbalancen. Hun er super sød og møder hendes klienter hvor de er uden fordomme og urealistiske forventninger. Har selv afsluttet et 7 mdr forlø... See more

Rated 4 out of 5 stars

Company details

1. Fitness Class
  2. Weight-Loss Service

Written by the company

Vægtbalancen tilbyder online kostvejledning samt familie forløb med fokus på sunde vaner.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

All reviews

18 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Positiv livsstilsændring uden at undværer

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til denne skønne kvinde. Hun brænder virkelig for at hjælpe dig, hun laver fantastiske kostplaner med plads til at man som familie ikke skal lave flere forskellige retter men alle kan spise det. Jeg havde et særligt forhold til chips og det var der også plads til. Hun er der når det går godt men specielt også når tingende bliver svære og hårde. På bare 4 uger er jeg gået en bukse str ned, jeg er blevet glader samt fået lysten til at være mere aktiv i min hverdag. Kan kun sige jeg er glad for at jeg havde muligheden for at følge et forløb, det har givet mig så meget. Jeg har fået troen på at det aldrig er forsent at lave en livsstilsændring. Hvis du har lyst til at gøre noget godt for dig selv, så kontakt vægtbalance du vil ikke fortryde det.
Har kun varme anbefalinger herfra

16 September 2021

Største anbefaling herfra!

Største anbefaling herfra! Det her forløb har virkelig ændret mit syn på hvad og hvormeget man kan spise selvom man vil tabe sig. 🥰
Fantastiske kostplaner med så mange forskellige retter til alle måltider, som virkelig på at man ikke kører død i det! 🤩
Og Sandra er bare så sød og forstående og man kan virkelig mærke at hun gerne vil hjælpe en og lytter til hvad man siger ❤️

9 September 2021

4 ugers forløb

Jeg har været i et 4 ugers forløb hos Sandra. Jeg er rigtig glad for at have Sandra som coach og vil helt klart anbefale Sandra!
Hun er meget investeret i forløbet og ønsker kun en det bedste, hvilket også kommer til udtryk i hendes arbejde.
Jeg føler jeg er godt på vej mod at få en ny livsstil og har ikke følt de store afsavn i forløbet, da der er plads til nærmest alt på kostplanen. Måltiderne er super lækre og Sandra gør sit bedste for at maden opfylder mine behov. Sandra er utrolig sød, forstående og respektfuld samt interesserer sig for mine fremskridt og tror på mig.

8 September 2021

8 ugers forløb ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg har været i et 8 ugers forløb hos Sandra, og det er de bedste 8 uger. De har givet mig de bedste værktøjer til at komme igang med min kostomlægning, og give mig et bedre syn på mad - og især at man behøver ikke at træne hver eneste dag, en gåtur er faktisk nok. Jeg var været så glad for vægtbalancen. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Fra mig!

10 August 2021

Et skønt sommerforløb

Jeg har haft et 4 ugers sommer forløb, og jeg er så positiv trods min skepsis i starten. Hun er simpelthen så sød, professionel og meget oprigtig. Hun vil det bedste for sine klienter og følger op hver uge, hvilket er så fedt.
Kun positivt herfra❤️

9 August 2021

Kostforløb hos Vægtbalancen

Har fulgt et 4 ugers sommerforløb hos Sandra/ Vægtbalancen og må sige at det lever fuldt ud op til navnet. Fokus på vægten, men med en fantastisk balance mellem gode, lækre solide måltider og endda lækre sunde snacks/mellemmåltider.
Har ikke på noget tidspunkt haft trang til mere eller andet mad end det på planen.
Undervejs i forløbet har Sandra motiveret med gode tips, gå-Challenge g nye opskrifter hver uge.
Tabte mig 3,8 kg og 16 cm er forsvundet.
Føler mig godt rustet tilselv at komme i mål med det sidste, og lykkedes det ikke, så tager jeg gerne et forløb til 😃
Sandra får min bedste anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

8 August 2021

20 ugers forløb

Min mand og jeg har netop afsluttet et kostforløb hos Sandra og det er noget af det bedste vi har gjort for os selv.
Med Sandras kyndige hjælp og lækre mad har hun hjulpet os til at nå vores mål.
Noget som vi i flere omgange har forsøgt på egen hånd uden succes.
Vi vil begge klart anbefale Sandra!
Hun er god til at holde en til ilden og hjælpe med at sætte delmål så det bliver mere overskueligt.

5 August 2021
Rated 5 out of 5 stars

Vil du gøre noget godt for dig selv? Så kontakt vægtbalancen 💪😍

Jeg kan med det varmeste anbefale et forløb ved Sandra. Her for du en coach der er nede på jorden, lytter på dig, hjælper dig og det er de lækkerste retter du for.
Retterne passer ind til hvad jeg godt kan lide og passer ind til min familie.
Mit 8 ugers forløb er ved ende og det har været en rejse der har givet mig inspiration og vist hvor simple ændringer i kosten der skal til. Så hvis du engang for alle vil gøre noget godt for dig selv, så kontakt Sandra - du vil ikke fortryde det 😍

4 ugers kostforløb

Jeg valgte Sandra til et “tilbage til rutinerne efter 2. Coronabølge” slog den sunde fornuft ud af mig. Det var et rigtig godt forløb med god sparring, normalt mad som er til at lave i en travl hverdag.
Jeg fik min fornuft tilbage og styr på de normale mængder for min krop, med plads til kollegahygge og en hverdag ved siden af.

Jeg synes man skal vælge Sandra, hvis man er interesseret i en sund tilgang til en ellers normal hverdag, uden for mange dikkedarer & hvis du mangler en til et kærlig skub bagi! ☺️

Rated 4 out of 5 stars

Jeg har været virkelig glad for at være…

Jeg har været virkelig glad for at være klient hos Sandra! Hun sørger for gode og nemme opskrifter hver uge. Hun følger desuden op på hvordan ens uge er gået, hvilket holder en til ilden. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos hende!

1 klasses coating

Har prøvet rigtig mange forskellige metoder for at tabe mig, men det har bare ikke fungeret.
Så hørte jeg om vægtbalancen og må ærlig indrømme at jeg var lidt skepsis til at starte med. Hvorfor skulle det lykkedes denne gang. Nå men jeg tog chancen og må ærlig indrømme at jeg blev meget overrasket da jeg modtog min første kostplan. Det var ganske alm. mad. Forstået på den måde at letmælken var skiftet ud til minimælk og hvis der var noget jeg ikke kunne lide blev det prompte skiftet ud med noget andet. Hele tiden havde du Sandra ved din side. Et helt FANTASTISK sted. Prøv det og få syn for sagen at det virker. 😊

6 June 2021

Take a closer look