Valk Veranda Reviews 22

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Zowel de opmeting als t plaatsen vd carport verliep spoedig en goed. Vriendelijk en duidelijk ervaren personeel, die ook goed meedachten. En....t resultaat is schitterend. Heel blij mee. Jullie... See more

Rated 5 out of 5 stars

Valk Veranda heeft bij ons een jaar geleden een dubbele carport geplaatst. Door de buitensporige sneeuwval van afgelopen tijd hebben de polycarboxilaat platen van het dak het begeven. Na één telef... See more

Rated 2 out of 5 stars

Adverteren met "de goedkoopste veranda" hier klopt geen bal van. Offerte van vorigjaar was 3000 goedkoper dan dit jaar voor dezelfde veranda. Concurrenten zijn gewoon nog de prijs die vorig jaar... See more

Company details

1. Deck Builder
  2. Carport and Pergola Builder
  3. Conservatory Specialist

Written by the company

Bij Valk Veranda draait alles om sfeer en kwaliteit in uw tuin. Onze geschiedenis begon in 2012 en sindsdien hebben we onze kernwaarden blijvend hoog in het vaandel staan. Klanttevredenheid staat voorop en we hechten veel waarde aan heldere communicatie en het nakomen van afspraken. We denken graag met u mee en streven naar de hoogste kwaliteit in alles wat we doen. Daarnaast zetten we in op medewerkerstevredenheid en streven we altijd naar het bieden van de beste kwaliteit tegen zeer concurrerende prijzen. Al onze producten worden op maat gemaakt zonder extra kosten, omdat we begrijpen dat uw wensen uniek zijn. We bieden ook de flexibiliteit om met, of zonder montage te leveren, waarbij ons eigen deskundige montage team altijd klaar staat om het werk professioneel en vriendelijk uit te voeren. Bij Valk Veranda is uw tuinplezier onze passie en toewijding. We nodigen u uit om deel uit te maken van onze lange geschiedenis van tevreden klanten en om uw buitenruimte te transformeren in een oase van comfort en stijl. Uw tevredenheid staat bij ons op de eerste plaats en we zien uit naar de mogelijkheid om samen met u uw droomtuin te creëren.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Zeer tevreden

Zowel de opmeting als t plaatsen vd carport verliep spoedig en goed.
Vriendelijk en duidelijk ervaren personeel, die ook goed meedachten.
En....t resultaat is schitterend. Heel blij mee.
Jullie zijn zeker n aanbeveling waard.
Frans en Sylvia van Kouwen

21 January 2026

Sneeuwschade

Na één telefoontje kwamen de monteurs het dak na 4 dagen vervangen en werd een extra versteviging aangebracht.
Buitengewone service!
Topbedrijf!

9 January 2026

Een aanrader

Nadat wij hadden besloten om een veranda aan te schaffen hebben zijn wij ons gaan verdiepen in bedrijven die dit aanbieden. Uiteindelijk zijn we bij Valk Veranda terecht gekomen en hebben daar geen seconde spijt van gehad. Valk Veranda zijn meedenkend, hardwerkend, gastvrij en aan alle kanten behulpzaam geweest. De prijs/kwaliteit verhouding vinden wij perfect. Onze veranda is 2 dagen geleden geplaatst en wij zijn meer dan tevreden. Nu voor ons de leuke taak om hem verder af te timmeren en te stylen:-)

6 October 2025

Topservice

Topservice, perfecte montage en eerlijke prijs!

We zijn ontzettend blij met onze nieuwe veranda van Valk Veranda! Wat ons vooral opviel was de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding – voor een nette prijs kregen we een veranda die qua afwerking en materiaal écht van hoog niveau is. Geen goedkope indruk, maar juist degelijk en stijlvol.

Ook de montage was perfect geregeld. De monteurs kwamen stipt op tijd, werkten snel en professioneel, en lieten alles keurig achter. Ze dachten mee en leverden vakwerk tot in de kleinste details. Echt top!

Wij raden Valk Veranda zonder twijfel aan. Je krijgt waar voor je geld én meer!

2 June 2025

Goede service!

Heel blij met onze veranda van Valk Veranda! Het contact verliep prettig en professioneel vanaf het begin. De plaatsing ging soepel en het eindresultaat is echt prachtig. Er was een klein dingetje met een afwerking, maar dat werd meteen opgepakt en snel en netjes opgelost — echt topservice. Je merkt dat ze staan voor hun werk en klanttevredenheid belangrijk vinden. We genieten er elke dag van!

3 June 2025
Rated 2 out of 5 stars

Liegen met adverteren

Adverteren met "de goedkoopste veranda" hier klopt geen bal van.

Offerte van vorigjaar was 3000 goedkoper dan dit jaar voor dezelfde veranda. Concurrenten zijn gewoon nog de prijs die vorig jaar hier ook gerekend werd.

Beetje jammer dat het zo achtelijk duur is geworden, leek een goede optie te zijn.

6 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Aanrader, zoek niet verder......

We zijn uitermate tevreden over hoe Valk Veranda ons als klant heeft behandeld. Zijn zeer flexibel, staan je altijd netjes te woord, wie je ook spreekt en communiceren zeer goed. Veel bedrijven kunnen hiervan leren.

Valk Veranda is ten zeerste aan te raden, ze zullen je als klant niet teleurstellen.

17 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende service en vakmanschap.

Uitstekende service en vakmanschap.

We zijn ontzettend tevreden over het werk dat is geleverd. Een super team in de uitvoering: alles werd nauwkeurig ingemeten, netjes uitgevoerd en met correcte, beleefde vakmensen. De samenwerking verliep professioneel en prettig. Ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen!

4 March 2025

Top bedrijf

Top bedrijf ! Goede communicatie.
Heel netjes ! ook nemen alle troep mee en ruimen zelfs de stof op !
Ik kan maar 5 sterren geven anders kregen ze er 10 !

11 February 2025

Wat een professioneel team

Wat een professioneel team! Hele vriendelijke mensen die goed meedenken en duidelijk veel ervaring hebben in het plaatsen van veranda's. We zijn heel blij met de mooie veranda!

6 December 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super blij met onze veranda met schuifdeuren

Al een paar jaar geleden onze veranda laten plaatsen. Alleen Valk Veranda had voor ons de beste mogelijkheid om de ook de hoek om te gaan.
Zo snel het kan zitten we daar.
Ook de service is prima en snel geregeld. Wat een aanwinst

28 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fijn bedrijf om mee te werken

Afgelopen week is er door Valk Veranda bij ons in Siebengewald (L) een terrasoverkapping geplaatst. We zijn erg tevreden over het hele proces van showroom bezoek, offerte, inmeten en uiteindelijk de montage. Het montage team was super op elkaar ingespeeld en werkte heel snel en netjes. Wij zijn heel erg blij met onze mooie terrasoverkapping. Valk Veranda team bedankt! Fam. Bakker

27 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Betrouwbaar bedrijf die kwaliteit…

Betrouwbaar bedrijf die kwaliteit geleverd heeft. Helemaal vanuit Eindhoven naar Lelystad. Was een probleem met de overmaking, deden ze echt niet moeilijk over. Vakmannen die in alle rust werken aan datgene waarvoor zij gekomen zijn. Ik beveel dit bedrijf echt aan. Nu gaan wij hier lekker verder met inrichten....

8 May 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look