Banner for Van Mossel Audi

Van Mossel Audi Reviews 727

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Audi Q-3 gekocht bij v d Mossel Audi Tilburg. Verkoper Halil heeft ons perfect geholpen en alles uitstekend uitgelegd over de auto. Contact is als zeer kundig en fijn ervaren. Mvg Peter en Anita

Rated 5 out of 5 stars

Een hartelijke ontvangst door Gert met een uitgebreide uitleg van onze nieuwe Audi Q8. Bovendien een paar dagen later nog eens een zeer klantvriendelijke geste van Gert! Fijne ervaring !

Company replied

About Van Mossel Audi

Written by the company

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Audi:
Van Mossel is officieel Audi-dealer en heeft vestigingen in Hapert, Tilburg, Valkenswaard en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Contact info

Promotion box for Van Mossel Audi

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4.7

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All languages

Rated 5 out of 5 stars

Audi Q-3 gekocht bij v d Mossel Audi…

Contact is als zeer kundig en fijn ervaren.
Mvg Peter en Anita

19 March 2026

Droomauto bij Audi plus

We zagen onze droomauto bij Audi plus. Na 1.5 uur gereden te hebben tot van Mossel Audi Weert, uiterst vriendelijk geholpen door Ramon. Bakje koffie en Limburgse vlaai erbij, onze kinderen waren toen al om. Proefgereden.. en verkocht. Vandaag de auto opgehaald, super geholpen. Professioneel, vriendelijk en zorgvuldig, daarom kunnen wij het aanraden!

20 March 2026

Sjors is een TOPPER

Sjors is een TOPPER! Hij heeft ons zo ontzettend goed geholpen. Een man van zijn woord, komt afspraken na en heeft een fijne manier van communiceren. Voor vele een voorbeeld! Nogmaals dank.

18 March 2026

Zeer fijne ervaring !

Fijne ervaring !

11 March 2026

Beste Margot,

Dank voor de mooie review en de 5 sterren. Gert is al op hoogte! fijne mooie goede en veilige kilometers toegewenst.

Top service

Wij hebben de aankoop met Sjors als zeer prettig ervaren. De service was top en de communicatie vonden we heel goed. Wij raden dan ook iedereen aan om hier je auto’s te kopen.

7 March 2026

Zeer tevreden

Goede begeleiding, deskundigheid, klantgerichtheid van verkoopleider (Gert) en het team achter de schermen ofwel de monteurs in de werkplaats die zorgen dat de auto helemaal in orde is.

6 March 2026

Beste Danielle,

Dank voor de 5 sterren en mooie tekst. Bedankt voor de gunning van de auto en wens je mooie goede veilige kilometers en tot snel!

Met vriendelijke groeten,

Rated 5 out of 5 stars

Geweldig service en klantvriendelijk.

Geweldig service en klantvriendelijk.

7 March 2026

Beste Dijorteley

Dank voor de review en mooie veilige kilometer toegewenst, was een mooi aflevering, tot snel !

Van Mossel Audi Tilburg
vestigingsdirecteur

Rated 5 out of 5 stars

Persoonlijke service en korte lijnen…

Persoonlijke service en korte lijnen bij vragen over de levering van mijn nieuwe auto. Levering 3 maanden na bestelling. Bedankt Gert!

27 February 2026

Beste Lars,

Dank voor compliment en de 5 sterren. Heel veel plezier en goede veilige kilometers toegewenst met je fantastische auto!

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben zeer hartelijk ontvangen door…

Ik ben zeer hartelijk ontvangen door Gert. Mij werd alles tot de details uitgelegd over de in en outs van mijn Audi A3. Er werd zelf tijd genomen om de Audi app te installeren onder het gemak van een kop koffie. Na deze introductie werd ik nogmaals verrast bij het zien van mijn auto, hier werd ik voorgesteld aan Stijn die mij alle technische functies uitlegde over het gebruik van de auto. Na deze uitleg was voor mij alles duidelijk en helder.

24 February 2026

Beste Randy,

Wat een mooie review, hartelijk dank hiervoor! Vele mooie goede en veilige kilometers toegewenst!

Fijne service bij Van Mossel Valkenswaard

Fijne service bij Van Mossel Valkenswaard. We zijn goed geholpen door Sjors, alles werd duidelijk uitgelegd en de afhandeling verliep soepel. We zijn erg blij met onze Audi Q3. Zeker een aanrader!

20 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Maarten van Vugt bedankt voor…

Maarten van vuht bedankt voor vriendelijke hulp ben ik echt blij bedankt voor alles

14 February 2026

Beste Cengiz,

Dank voor de sterren en mooie review. Vele mooie en veilige kilometers toegewenst.

met vriendelijke groet,

Uitstekende ervaring

Zondag moest ik op vakantie. Kon mijn auto eerder ophalen. Bart van der Ven was de persoon. Alles snel en duidelijk samen behandeld. Goede ervaring. Zeer blij met de auto en natuurlijk de klantvriendelijkheid en specialisme die bart heeft.

13 February 2026

Beste Sezer,

Dank voor de review en compliment! Een hele fijne vakantie toegewenst met je mooie nieuwe auto en graag tot een volgende keer.

met vriendelijke groet,

Vestgingsdirecteur Van Mossel Audi Tilburg

Echt geweldig geholpen!

Echt geweldig geholpen door Sjors!

Vanaf het eerste moment voelde het contact vertrouwd en prettig. Sjors nam echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren en dacht mee over de beste mogelijkheden. Wat ik vooral waardeerde, was de persoonlijke benadering en de duidelijke uitleg bij elke stap in het proces. Geen verkooppraatjes, maar eerlijke informatie en oprechte hulp: dat geeft vertrouwen.

Daarnaast was het voor mij heel belangrijk dat ik gewoon met de kids langs kon komen. Ook daarin werd super meegedacht en alles was goed geregeld, Alle mogelijkheden werden rustig doorgenomen en niets was te veel gevraagd. Dat maakt echt het verschil.

Uiteindelijk ben ik superblij met mijn Audi en kijk ik terug op een hele fijne ervaring. Sjors, bedankt voor de topservice, het meedenken en de prettige begeleiding. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een auto en goed geholpen wil worden!

12 February 2026

Welkom

Hoge kwaliteit occasions en rustige en professionele ondersteuning door Maarten. En dan een oprecht feestje als je de nieuwe auto op mag halen. Heel prettig

30 January 2026

Geachte heer Van Ierland,

Dank voor de sterren en mooie review ik geef m door aan Maarten. Mooie goede en veilige kilometers toegewenst.

met vriendelijke groet

Rated 5 out of 5 stars

Ik kom er nu al 30jr en ben nog nooit…

Ik kom er nu al 30jr en ben nog nooit teleurgesteld service is fantastisch ga er met plezier naar toe!

4 February 2026

Beste Lambert,

Allereerst hartelijk dank voor de trouwe klandizie al 30 jaar! Hier hechten wij veel waarde aan. We gaan natuurlijk de volgende 30 jaar weer onverminderd door met goede service. Bedankt voor de mooie review en 5 sterren!

met vriendelijk groet,

Rated 5 out of 5 stars

Fantastische Audi dealer voor sales en…

Fantastische Audi dealer voor sales en ook after sales! Top tent!!

15 August 2025

Beste,

Dank je wel voor het compliment en de 5 sterren graag weer tot in de toekomst!

met vriendelijke groet

Rated 5 out of 5 stars

Prima geholpen door Rob Leenders!

31 January 2026

Beste heer Kocaaga,

dank voor uw review en de 5 sterren. Vele fijne kilometers toegewenst en graag tot ziens!

tevreden klant

Vanuit mijn vakantie adres een prima deal kunnen sluiten voor de aanschaf van een geweldig mooie jahreswagen: Audi Q5 TFSI e
Zeer correct geholpen door Maarten van Vugt en gister mijn nieuwe auto opgehaald.
Blij mee.

30 January 2026

Beste Koos,

Dank voor de sterren en mooie tekst die geef ik aan Maarten door!

Met vriendelijke groet

Rated 5 out of 5 stars

Helemaal super geholpen door Maarten…

Helemaal super geholpen door Maarten van Vugt van begin tot einde! After sales ook helemaal super dus graag de volgende keer!

15 January 2026

Beste Roel,

Enorm bedankt voor de mooie tekst en de 5 sterren, zijn we blij mee graag tot de volgende keer.

Met vriendelijke groet

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look