See what reviewers are saying
Company replied
Nog nooit zoveel vriendelijkheid, begrip mee gemaakt. Super geholpen, prachtige auto, vakkundig personeel. Wij moesten 3 a 4 weken wachten voordat wij auto daadwerkelijk zouden kunnen kopen. Dit von... See more
Company replied
Company details
About Van Mossel Dacia
Written by the company
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Contact info
Netherlands
- vanmossel.nl/dacia

Profiteer nu van topdeals!
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Heb de private lease maar opgezegd…
Heb de private lease maar opgezegd (gelukkig flex) de Dacia Spring van nog geen 2 jaar oud geeft meer problemen dan onze oude diesel. Pechhulp? Nee, zolang je nog een paar kilometer kunt rijden helpen ze je niet, ook al laadt de auto niets meer bij. Aan een auto die meer voor de deur of in de garage staat dan dat ie rijdt heb ik niets en wil ik ook niet meer voor betalen!
May use AI-assist with repliesRead more
Afspraak maken met Van mossel Dacia lukt niet
2 weken geleden was onze accu plots leeg. Na pechhulp naar huis gereden en bij dacia geprobeerd een afspraak te maken om de accu even door te laten meten en te controleren. Immers de auto is 1,5 jaar oud! Helaas komt er geen actie om een afspraak in te plannen. Is jammer genoeg de 2e minder plezierige ervaring met van Mossel.

Julian
Het was vooral zo'n goede ervaring door de verkoopmedewerker, Julian van Oudheusden. Geweldige man. Fantastische hulp!
Prima en snelle verkoop door een…
Prima en snelle verkoop door een gemotiveerde medewerker van de sales
betrouwbare zaak!
Alles wat met de verkoper Julian was afgesproken werd nagekomen.
Er stond een glimmend gepoetste en mooie wagen voor ons klaar!
Wij zijn er heel blij mee!
Snelle afhandeling koop/verkoop
Snelle afhandeling koop/verkoop. Service bewuste verkoper.
Uitstekend service. Heel goed verkoper.
Demian, de verkoper die me te woord stond, was altijd erg beleefd en vriendelijk. Hij heeft gedurende het hele proces uitstekend werk geleverd. Ik ben zeer tevreden over zijn service en kom zeker terug naar dezelfde winkel als ik van plan ben mijn auto in te ruilen voor een nieuwe auto.
nadat mijn Renault Twingo een paar…
nadat mijn Renault Twingo een paar weken geleden in de prak is gereden ook bij jullie gekocht , heb ik nu de Daccia Sandero Stepway gekocht bij jullie en ben er heel tevreden over heel fijne auto.

Reply from Van Mossel Dacia
Uitstekende service en een top auto!
Recent heb ik hier een nieuwe auto gekocht en ben ontzettend tevreden over de hele ervaring. Thomas heeft me fantastisch geholpen: vriendelijk, deskundig en altijd bereid om mee te denken. Geen vraag was te veel, en het contact verliep soepel en prettig. Alles was tot in de puntjes geregeld, ik kon me geen betere service wensen.
Ook bij een later bezoek aan de werkplaats werd ik weer uitstekend geholpen. De sfeer in Tiel is persoonlijk, gastvrij en professioneel. Je voelt je hier echt welkom. Ik ben vol lof over deze autodealer en raad ze van harte aan. Ze verdienen absoluut 5 sterren!
Zoveel vriendelijkheid en geduld
Wij moesten 3 a 4 weken wachten voordat wij auto daadwerkelijk zouden kunnen kopen. Dit vonden ze absoluut geen probleem en de auto werd gewoon Gereserveerd zonder aanbetaling. Waar vind je nog zoveel vertrouwen? !

Zeer behulpzame verkoper.
Zeer behulpzame verkoper.
Kwam oprecht en eerlijk over en nam de tijd om ons te helpen.

Zoektocht en realisatie
Ik wist welke Dacia ik wilde hebben en de verkoper heeft ervoor gezorgd dat ik nu zorgeloos kan rijden

Reply from Van Mossel Dacia
Ze bellen om 9 uur dat er extra werk is…
Ze bellen om 9 uur dat er extra werk is maar bij langsrijden staat de auto niet binnen😆
Als je geen tijd plant wordt je als laatste geholpen of niet 🤷♂️ dus extra flexibiliteit levert je problemen op

top bedrijf
Goede hulp, klantvriendelijk, behulpzaam, kwaliteit, en voor al netjes op tijd. top bedrijf

Reply from Van Mossel Dacia
Vandaag heb ik mijn nieuwe Dacia…
Vandaag heb ik mijn nieuwe Dacia Sandero Stepway Extreme mogen ophalen bij de dealer aan de Koperstraat Rotterdam. Het was een waar feestje deze prachtige auto overhandigd te krijgen. Alles was piekfijn in orde en op een zeer rustige en heldere manier zijn alle knopjes en praktische zaken uitgelegd door Carla Suurbier. Hartelijk dank hiervoor. Ook het voortraject kiezen en kopen is uitstekend begeleid door Fred Mouthaan. Ik kom al jaren bij deze dealer en je wordt altijd of het nu iets kleins is of een beurt laten geven het is altijd zeer klantvriendelijk en correct.

Reply from Van Mossel Dacia
Op een heel plezierige manier heeft de…
Op een heel plezierige manier heeft de verkoper Jan Willem Strohmeijer ervoor gezorgd dat een gebruikte Dacia Duster uit Spijkenisse naar Dordrecht is gehaald.
We hebben vrij snel een proefrit kunnen maken en gisteren hebben wij de auto overhandigd gekregen met zelfs nog een cadeau erbij.
Wij zullen deze dealer in Dordrecht zeker bij anderen aanbevelen.
Klantvriendelijkheid top bij Van Mossel
Gebeld met Van Mossel Rotterdam om de exacte binnenmaten op te vragen van de kofferruimte van de Dacia Jogger hybride. Anthony was allervriendelijkst , pakte onmiddellijk een rolmaat en heeft gewenste gegevens verstrekt. Compliment voor deze klantvriendelijkheid!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.