See what reviewers are saying
De fiets gisteren aan huis geleverd en perfect klaargemaakt door de technieker van Veloci . De vriendelijke technieker blonk uit door zijn ongeevenaarde technische kennis van zijn produkt . De fi... See more
2 nieuwe veloci solid plus gekocht in Begijnendijk. Daar hebben we een super uitleg gekregen en een super vriendelijke persoon die ons bediende. wij zijn 2 dagen rond gereden voor nieuwe fietsen te... See more
Company replied
2de fiets bij Veloci, de eerste fiets aan dochter geschonken,en is 9 jaar oud, ze fiets nog elke dag ongeveer 30km zonder probleem. De 2de fiets had ik pech, de batterij begaf het plots, geen repara... See more
Company replied
Company details
Written by the company
Weet je nog hoe het voelde om als kind op je fiets te springen? Om alle tijd te hebben om de wereld te ontdekken? Wie zegt dat je je niet opnieuw zo kan voelen? Jij verdient het om zorgeloos door het leven te fietsen. Al meer dan 100.000 fietsers gingen je voor. Ook benieuwd?
Contact info
Belgium
- veloci.be
Replied to 90% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Aankoop veloci solid plus fiets
Perfecte en vriendelijke ontvangst en een degelijke uitleg gekregen van Sieben.
De fiets stond klaar om hem mee te nemen uit de winkel.
Electrische fiets VELOCI
De fiets voldoet 100 % aan mijn verwachtingen .
Echt een aanrader ..
Doe zo voort !
Ik rij heel graag met de fiets
Ik rij heel graag met de fiets, reeds 3 jaar, loopt zacht en zit goed in de hand. Vroeger wilde ik nooit fietsen!
Als oudere persoon, met rugklachten, zou ik de volgende keer wel opteren voor dikkere banden en een fiets die niet zo zwaar is. Ik ben heel bang om te vallen en als het nat is, rij ik er niet mee daar ik bang ben om uit te glijden. Daarom dat ik aan oudere personen, deze met de dikke banden aanbeveel. Moest ik een nieuwe kopen dan is het zeker weer een veloci fiets. Met vriendelijke groeten
Het is de 4' fiets die wij daar…
Het is de 4' fiets die wij daar aankopen en zijn er zeer tevreden over ook wat betreft de uitleg en de service achteraf.
Professioneel
Professioneel, goede prijs-kwaliteit, herstelling en onderhoud gedaan met veel expertise, handig dat dit aan huis gebeurt. Volgende e-bike wordt terug een Veloci.
Telefonisch contact met Mohamed met een…
Telefonisch contact met Mohamed met een vraag ivm een instelling. Het gesprek was nog niet beëindigd of ik had het antwoord al via e-mail. Fantastisch!
Correcte en vlotte service!
5 sterren, ik dacht dat ik dit nooit aan enige leverancier zou geven... tot ik Veloci tegenkwam.
Vanaf de uitleg voor de testrit in Gent, tot de bestelling, levering en montage aan huis kan ik enkel maar de hoogste 'score' geven. Klantvriendelijkheid, kennis van zaken, niet opdringerig, luisteren naar je vragen en opmerkingen en oplossingsgericht meedenken. Door mijn gezondheidstoestand ben ik niet de persoon die dagelijks een groot aantal kilometers met de fiets zal rijden, maar het geeft me wel weer enige mobiliteit en als ik even tevreden kan zijn over mijn ritjes in de toekomst als over het volledige aankoopproces bij Veloci, dan kan ik enkel heerlijke momenten beleven met mijn nieuwe fiets.
Wij hebben 2 fietsen gekocht enkele…
Wij hebben 2 fietsen gekocht enkele jaren geleden. Zijn er heel tevreden over. Ook de service achteraf is goed.
zeer degelijke fietsen voor een…
zeer degelijke fietsen voor een aanvaardbare prijs, nu een jaar in gebruik en zeer tevreden over
Vriendelijke uitleg
Slechte kwaliteit
Wij hebben twee fietsen gekocht, maar de kwaliteit is zeer slecht. De fietsen vallen letterlijk uit elkaar. Al vanaf de eerste week na aankoop zijn er verschillende onderdelen losgekomen of verloren gegaan, zoals het pedaal en de kettingkast. De ketting valt voortdurend af, het zadel komt steeds los en de batterij is snel leeg.
we bezitten 2 Vivid Veloci fietsen en…
we bezitten 2 Vivid Veloci fietsen en zijn er heel tevreden van de ene heeft al 15500 km en de andere 10750 km de baterijen doen het nog uitstekend ook van het onderhoud aan huis zijn we tevreden.
daar we veel fietsen komen we veel mensen tegen met dezelfde fiets en naar horen is iedereen tevreden over zijn fiets.
De aankoop van de VELOCI fiets is een…
De aankoop van de VELOCI fiets is een goede beslissing , de service is snel en goed .
De fiets is qua prijs-kwaliteit Prima !
Heel tevreden over veloci
Heel tevreden over veloci, al verschillende fietsen gekocht.
Zeer vriendelijke verkoper in Kuurne, goede correcte informatie gekregen.
Service na verkoop ook heel vlot, snelle reactie op e-mail.
Zeker een aanrader ( en … het is Belgisch😉)
Top fietsen,Prijs-kwaliteit
Nieuwe fiets rijdt uitstekend
Nieuwe fiets rijdt uitstekend. Levering was.perfect. Nadien bleek het zadel toch niet hoed te staan, contact opgenomen en vrijwel onmiddellijk verder geholpen in de shop.
Zeer tevreden van mijn fiets een…
Zeer tevreden van mijn fiets een plezier om mee te rijden ..
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.