See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Jeg købte en robot vindues pudser, alt så ganske godt ud, kundeservice var over al forventning........ Men da jeg reklamer over at det kommer striber på vinduerne, og den stopper midt i arbejd... See more

Rated 5 out of 5 stars

Produktet kunne løse et problem hos os med vinduer til kip og derfor læste vi om Viilos’ produkt. Og de svarede hurtigt på vores spørgsmål, så vi endte med at købe den. Desværre kunne vi bruge den,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Det er sjældent jeg kommenterer mine handler på nettet, men synes i skal have denne med jer. I har en rigtig god beskrivelse af jeres produkt (elektronisk vinduespudser). Især filmene fik mig til... See more

Rated 5 out of 5 stars

Før i tiden havde jeg svært ved at få pudset nogle af mine vinduer, især dem som er svære at nå eller placeret højere oppe, men nu med Villo er det blevet utrolig nemt. Robotten klarer arbejdet for mi... See more

Company details

1. Homewares Shop

Written by the company

Viilo.dk er en danskejet webshop der er drevet med en brændende passion for at tilbyde produkter, der gør hverdagen enklere og mere bekvem - derfor stræber vi konstant efter at udbyde et sortiment af produkter, der imødekommer behovene hos vores kunder på tværs af Danmark.

4.1

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og produktet virker…

Hurtig levering og produktet virker perfekt😎

27 August 2024

Halløj Torve
Tusind tak for at du tog dig tid til at skrive den flotte anmeldelse! Det betyder utrolig meget for os 🌟 og gjorde uden tvivl dagen i dag endnu bedre - Mange gange tak🙌

God og hurtig levering.

God og hurtig levering.

Halløj Michael
Tusind tak for din flotte anmeldelse - Det betyder meget for os 🌟

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, god service og et godt produkt

Halløj Merethe

Rated 5 out of 5 stars

Det er sjældent jeg kommenterer mine…

I har en rigtig god beskrivelse af jeres produkt (elektronisk vinduespudser). Især filmene fik mig til at købe det. En jeg har testet hjemme, men skal bruges i mit sommerhus.

Hurtig levering, rigtig fint resultat (mærker ved sugekopper, men kan hurtigt tørres af), så alt i alt en meget glad kunde der fik det han ønskede.

Halløj Flemming

Super god betjening

Hurtig levering.
Venlig betjening, da jeg ringede for at bede om en manual på dansk.

15 August 2024
Unprompted review

Halløj Dagny
Tusind tak for din flotte anmeldelse - Det betyder meget for os 🌟 Vi står altid klar til at hjælpe 🤗

Supergod oplevelse

Meget hurtig levering, produktet jeg købte fungerer upåklageligt og vil give en stor besparelse i familiens økonomi.

11 August 2024
Unprompted review

Halløj Casper
Tusind tak for din flotte anmeldelse - Det betyder meget for os 🌟 Vi er glade for at vi kan bidrage positivt til familielivet 🤗

Rated 5 out of 5 stars

Lampen er fuldstændig som forventet og…

Lampen er fuldstændig som forventet og blev afsendt på bestillingsdagen, så lede dagen efter kunne vi hente i pakkeshop.
Fame service

7 August 2024

Halløj Helle
Tusind tak for din flotte anmeldelse - Det betyder meget for os 🌟 Vi gør altid alt hvad vi kan for at få pakkerne hurtigt frem 🤗

Robotvibduesvasker

Da jeg havde spørgsmål kom der hurtigt svar 🙂🙂vi skal lige lære robotvinduesvaskeren rigtigt at kende men den virker fint

30 July 2024

Halløj Lise,
Tusind tak for din flotte anmeldelse - Det betyder meget for os 🌟 Vi står altid klar på telefonen eller på e-mail hvis der skulle være spørgsmål 🤗

Rated 5 out of 5 stars

Den hurtigste levering jeg nogensinde…

Den hurtigste levering jeg nogensinde har oplevet. Bestilte ved middagstid første dag og modtog inden middag anden dag.

25 July 2024

Halløj Brian,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de rosende ord - det betyder utroligt meget for os 🌟 Vi gør altid hvad vi kan for at få pakkerne hurtigt ad af døren 🚚

Godt produkt

Maskinen virker fint

15 July 2024

Hej Tommy,
Tusind tak for din flotte anmeldelse! Den er vi super glade for 🤗
Vi glæder os til at se dig igen på VIILO.dk 🌟

Rated 4 out of 5 stars

Kom hurtigt hjem til mig men det med at…

Kom hurtigt hjem til mig men det med at den ikke laver striber passer ikke

8 July 2024

Hej Michael,
Tak for din anmeldelse 🤗
Hvis dine ruder er meget beskidte kræver det selvfølgelig at der skiftes klude undervejs, for at opnå det bedste resultat 😊 Samtidig er det afgørende hvilken væske (vand, glasrens eller lign.) du vælger at påføre maskinen 😊

Vi glæder os til at se dig igen på VIILO.dk 🤗

Flotte lamper

Flotte lamper, som kom få dage efter jeg havde bestilt dem. Er meget glad for dem med deres 3 trins lys .

24 June 2024

Halløj Joy,
Tusind tak for din meget flotte anmeldelse - den betyder meget for os 🤍
Vi er super glade for at høre at du er glad for lamperne 🌟

Rated 5 out of 5 stars

Det gik super hurtigt med at få min…

Det gik super hurtigt med at få min vare og massagepistolen virker fantastisk🤩

Kan klart anbefales✔️🙌

26 June 2024

Halløj Michella,

Hurtig god levering

Hurtig god levering. Vi køber gerne fra Viilo en anden gang.

14 June 2024

Halløj Connie,
Tusind tak for din flotte anmeldelse - Den er vi super glade for 🌟 Vi gør altid hvad vi kan for at få pakkerne hurtigt ud ad døren 🤍

Saunatæppe til god pris

Saunatæppe til god pris. Fungere helt perfekt. Hurtig levering

10 June 2024

Halløj Miss Lisa,

Rated 5 out of 5 stars

Rigtigt godt tæppe til prisen

Hurtig leverance og et virkelig godt produkt til pengene. Var sauna tæppet 10 cm. længere ville det være perfekt for en høj person som jeg. Det fungerer dog rigtig godt uanset.

10 June 2024

Halløj Ditte,
Tusind tak for din flotte anmeldelse - Den er vi super glade for 🌟
Vi noterer din notits til fremtidige produktioner, tak for den 🥰

Rated 5 out of 5 stars

Super lækkert produkt sauna tæppe

Super hurtigt og nemt
Virkelig lækker sauna tæppe der er nemt at betjene og vedligeholde

27 May 2024

Halløj Martin,

Gode service

Gode service

3 May 2024

Halløj Rose,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟
Den betyder meget for os 🤍

Vi glæder os til at se dig igen på VIILO.dk 🤍

Hurtigt levering

Hurtigt levering.
Fint saunatæppe virker som det skal. Fint taske til opbevaring.

29 April 2024

Halløj Sanne,
Tusind tak for din flotte anmeldelse 🌟
Vi er virkelig glade for at høre at du er glad for dit nye saunatæppe 🤍

Vi glæder os til at se dig igen på VIILO.dk 🤍

Rated 4 out of 5 stars

Jeg er rigtigt glad for mit nye…

Jeg er rigtigt glad for mit nye saunatæppe, som jeg bruger ca. hveranden dag i øjeblikket. Jeg fik hurtigt svar på et vigtigt spørgsmål inden valg af tæppe, og fik indtryk af en god seriøs behandling af virksomheden.

1 May 2024

Halløj Gitte,
Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse 🌟
Vi er super glade for at høre at du er glad for dit nye saunatæppe 🤍

Vi står altid klar ved telefonen og på mail, hvis du får brug for os - Vi glæder os til at se dig igen på VIILO.dk 🤍

Take a closer look