Voetbalfanshop Reviews 15

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Per ongeluk over een bal gereden

Per ongeluk over een bal gereden waardoor deze lek ging. Zo snel mogelijk een nieuwe besteld en gevraagd of deze dezelfde dag nog verzonden kon worden. “Geen probleem, dat doen wij altijd zo” voor de duidelijkheid nog even het verhaal verteld. Pakket werd inderdaad nog dezelfde dag verstuurd MET daarbij een oranje sjaal voor het EK als schrale troost. Heel fijn meegedacht, vriendelijk, attent en bovenal, menselijk. Heel erg bedankt Cathy en team!

7 June 2024

Top service

Hele goede ervaring. Al meerdere keren iets besteld (via bol.com)
Artikelen altijd binnen 1 dag in huis!
Verkopen goede kwaliteit merkkleding.

En topservice:
Na 2 maanden was mijn zoontje zijn Mbapee jasje van zijn trainingspak kwijt. En toen ik informeerde of deze los te koop was, kreeg ik er een toegestuurd

1 June 2024

Super fijn!

Super fijn!! Kleren kwamen snel binnen.
Na 1 keer wassen liet het merk tekentje al los. Ik heb ze toen gemaild, zelfde dag nog reactie. Ze vroegen om een foto en toen ik dat deed hebben ze gelijk een nieuwe opgestuurd!! Volgende dag gelijk binnen.
Super fijn!! Mijn complimenten voor de service!

17 January 2024
Rated 1 out of 5 stars

(05-11-23) Update: In aug 2023 al kleding besteld

Update 5-11-23:
De kleding is binnen gekomen. Na nog een keer contact opgenomen te hebben via de app. En toen was het er snel.

In aug 2023 al kleding besteld. Nog niet binnen. Twee keer gemaild met waar de bestelling bleef. Het was onderweg maar blijft in Duitsland hangen. Vervolgens weer gemaild blijkt pakket kwijt te zijn en hebben ze een nieuwe gestuurd. Nu okt 2023 en nog steeds geen bestelling binnen. Maar weer contact opgenomen.
We hebben wel betaald maar je denkt scherpe prijzen voor de melding op een NL oog lijkende site.
We hopen dat het nog binnen komt maar we gaan er niet 100 % meer van uit. En dan is het weg geld helaas….

21 October 2023
Rated 1 out of 5 stars

Nooit gereageerd op klantenservice bericht!

Ik heb in november al een shirt besteld en gegeven met kerst. Echter bleek het shirt te klein dus wilde ik deze ruilen of informeren welke andere opties er waren. Inmiddels al 2 keer contact opgenomen via klantenservice en nooit iets terug gehoord. Nu zit ik met een shirt waar ik niks mee kan en geen passende oplossing. Erg jammer, hebben vaak leuke acties waardoor ik meer had willen bestellen!

27 December 2022

Volgende keer weer!

Gisteren besteld en vandaag in huis! We werden goed op de hoogte gehouden van de bestelling.
Kwaliteit van het trainingspak is goed.

9 February 2023

Hele fijne webshop

Hele fijne webshop, bestellen en levering gingen enorm snel. Alles naar verwachting en de klantvriendelijkheid is echt ten top ( ik had namelijk een speciaal verzoek, en de desbetreffende man van de webshop heeft heel fijn meegedacht aan een oplossing). Ik ben zeer tevreden en mijn neefje ook met zijn voetbalshirt :D

22 July 2022
Rated 2 out of 5 stars

benieuwd of voetbalschoenen met sokje aankomen, vreemde bevestiging

1 maart bestelling geplaatst, bij een op het oog Nederlandse site, echter tot op heden geen levering. Contact is alleen mogelijk via een contactformulier. Telefoonnummer is niet in gebruik, leveringsvoorwaarden ed zijn niet opvraagbaar, geen informatie onder 'over ons', 'privacy' , 'algemene voorwaarden'. Bestelling in € gedaan en betaald, later bleek er een email nav de betaling te zijn binnengekomen waarin stond dat het afgeschreven bedrag wat zou kunnen afwijken. En idd, er is een ander (uiteraard hoger) bedrag afgeschreven door een bedrijf in China. Ik hoop van harte dat de bestelling, zoals bij anderen, alsnog komt. Vervelend dat hier onzekerheid over is en geen idee over op welke termijn.

4 March 2017
Rated 2 out of 5 stars

Slechte webshop

2-2-17 bestelling geplaatst en vervolgens niets meer vernomen. Twee keer een e-mail gestuurd in NL en Eng maar geen respons. Tel nr. niet bereikbaar. Ben heel benieuwd of de zending nog binnen komt.

Update op bericht: Bestelling binnengekomen op 22-2. Uiteindelijk geen reactie gehad maar alles zat erin. Shirt/broekje ziet er precies uit als echte model maar aan het materiaal zie je wel dat het een replica is.

10 February 2017
Rated 3 out of 5 stars

Update 13-2:geleverd en prima schoenen! Geen levering, geen contact, teveel betaald

25-1 bestelling geplaatst, bij een op het oog Nederlandse site, echter tot op heden geen levering. Contact is alleen mogelijk via een contactformulier, hierop komt geen reactie. Telefoonnummer is niet in gebruik, leveringsvoorwaarden ed zijn niet opvraagbaar. Bestelling in € gedaan en betaald, later bleek er een email nav de betaling te zijn binnengekomen waarin stond dat het afgeschreven bedrag wat zou kunnen afwijken. En idd, er is een ander (uiteraard hoger) bedrag afgeschreven door een bedrijf in China. Dus: zeer ontevreden, bestelling niet geleverd, teveel betaald, geen contact mogelijk, geen reactie op ingevulde contactformulieren. Ik hoop van harte dat de bestelling, zoals bij anderen, alsnog komt.

13-2: Het e-mailadres waar een kopie van deze review naartoe gezonden wordt werkt niet. E-mails komen niet aan. Nog stress geen bestelling ontvangen.

13-2 dhl heeft zojuist geleverd.

7 February 2017
Rated 4 out of 5 stars

Iemand een goede ervaring met voetbalfanshop.net? Opgelicht? Uiteindelijk werd alles op tijd geleverd! Dus tevreden

Ik wacht ondertussen ook al een kleine maand...
Bevestiging gekregen, ook dat mij tenue processed is, maar dan niets meer...
Nog ervaringen?
Na wat wachten toch alles perfect en in goede staat gekregen. De bedrukking is niet super, er zitten wat plooitjes in de trui daardoor. Maar toch ben ik supercontent dat alles geleverd werd!!

18 December 2016

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look