Ahandyhand.dk Reviews 46

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Siden fungere rigtig fint til mindre ufaglærte opgaver som bortkørsel af affald, nedrivning, rengøring eller havearbejde. Dog skal man også her være opmærksom fordi vi fik en revet en havepavill... See more

Rated 5 out of 5 stars

En god veninde bad mig om at gennemlæse en række tekster, som skulle sendes videre til hendes arbejdsgiver næste dag. Men da jeg ikke selv havde tid, blev jeg anbefalet at kigge på ahandyhand.dk. Efte... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Svindelfirma. Man kan ikke komme i kontakt med firmaet, hverken på mail eller telefon. Kun via en chatbot der henviser til ingenting. 1: Man opretter et job 2: De trækker betaling 3: De melder at... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har brugt ahandyhand tre gange. Arbejdet er hver gang blevet udført tilfredsstillende. De to første gange betalte jeg hver gang kr. 79 for at finde en handyhander. Den tredje gang har jeg bet... See more

Company replied

Company details

1. Search engine company
  2. Handyman

Information provided by various external sources

Ahandyhand er blevet overtaget af Nordjyske Medier og har skiftet navn til Handyhand.dk. Vi har brugt lang tid på at rydde op og optimere siden, og håber at vores brugere synes om ændringerne. Vil du rate Handyhand - så gør det her: https://dk.trustpilot.com/review/handyhand.dk

2.3

3-star
2-star
1-star

Rated 3 out of 5 stars

God til mindre ufaglærte opgaver

Dog skal man også her være opmærksom fordi vi fik en revet en havepavillon ned, hvor de ikke tog glasset ud først, men bare stod og sparkede på det, så vi har nu i en uge gået og samlet glasskår op i vores have.

Og vær også meget opmærksom hvis I slår opgaver op der kræver en uddannelse, f.eks. kan man sagtens få udført el-arbejde af en handyman der ikke er uddannet elektriker eller lagt fliser i baderum af en handyman der ikke er murer, selv om de skriver at de er det. Vi fik lavet to stikkontakter af en handyman der skrev at han var elektriker, men hans arbejde blev til en K3 i tilstandsrapporten ved salg fordi han havde lavet dem uden jord.

15 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Jeg oprettede en opgave og valgte få…

Jeg oprettede en opgave og valgte få minutter efter at slette den igen og slette min profil. Alligevel bliver jeg ved med at modtage bud. Det viser sig at ingenting bliver slettet og man kan hverken ringe eller skrive til nogen. Hvis nogen hos jer mod forventning læser denne anmeldelse, så håber jeg I vil slette mine data.

12 October 2025

Rent fup. 2100 kr. for ingenting

Vi fik 8 tilbud. Tog et til 2000 kr. plus gebyr til hækklipning. Pengene blev hurtigt trukket. Beskeder frem og tilbage med “Emil”. Udsættelser etc.
Tavshed. Rent fup. Brug ikke Handyhand.
Det er jo tyveri!

20 August 2025

Fantastisk service

Har lige haft besøg af Robert til at reparere min græsslåmaskine.
Det tog en halv time, så kørte den igen, kniven blev slebet og den blev renset.
Super service, ikke sidste gang jeg bruger Handyman
10 extra stjerner til Robert

14 August 2025

Advarsel, svindel

Svindelfirma.
1: Man opretter et job
2: De trækker betaling
3: De melder at opgaven alligevel ikke kan udføres.
4: Man får ikke det indbetalte beløb fuldt refunderet. Måske refunderer de slet ikke noget af beløbet, når det kommer til stykket.

18 July 2025

Uopfordret „ tilbud“

Jeg fik for et par uger siden “ tilbud” fra Handyhand uden at have henvendt mig til dem!
Der var tilbud på ALT fra “ vugge til død”. Det var bestemt ikke billigt, og jeg tænker, at jeg vil anmelde Handyhand til Forbrugerombudsmanden, da man ikke uopfordret må henvende sig på den måde.
Desværre blev jeg så vred over henvendelsen, at jeg straks fjernede mailen og blokerede Handyhand. Derfor har jeg ikke den nøjagtige dato…..men henvendelsen var midt i juni!

15 June 2025

Forberedelse til robotplæneklipper

Min græsplæne var ikke græs, men mos.
Jeg havde besluttet, at anskaffe en robotplæneklipper.
Men inden da, var det nødvendigt at få mosset fjernet og kørt bort.
Det blev MWIILLIAM SERVICE, der fik opgaven.
Det kommer jeg aldrig til at fortryde. Han mødte op som aftalt,
og arbejdede ihærdigt.
Dertil kom eftersåning af græs, samt gødskning.
Alt dette til en fair pris.

3 April 2020
Rated 4 out of 5 stars

Bruger Ahandyhand IGEN og i...

Jeg har flere gange søgt hjælp gennem Ahandyhand.dk og det vil jeg fortsat gøre. Jeg har fået hjælp af dygtige og imødekommende " handymænd". Ikke alle faglærte, men alle har taget fat. Jeg har selv været hjemme, så vi kunne justere/ ændre undervejs.

7 July 2017

Nærmest fup!

Jeg fik foræret 3 timers arbejde, hvilket jeg og mit hus trængte til. Men i stedet fik jeg biografbilletter, middage eller andet, som jeg jo ikke kan pudse vinduer i. Hvis man kunne give en minusstjerne, havde jeg uddelt sådan en. Gaven fik jeg til jul 2014 eller fødselsdag jan. 2015

8 January 2016
Rated 1 out of 5 stars

Ingen service og latterlig gjort!

Jeg købte en ellers udadtil alletiders i julegave til min mor, som var en Handymandbox. Det eneste hun skulle gøre var at aktivere den på købssiden for boxen. Derefter ville hun inden for 24 timer, blive kontaktet af Ahandyhand. Men det skulle vise sig at problemerne allerede startede der.
3 dage skulle der gå og stadig intet svar.
Hun prøvede at tage kontakt på Ahandyhands tlf. men ingen svarede. Hun tog derefter kontakt til købstedet for boxen, som så forsøgte at formidle kontakt til Ahandyhand, både via mail og tlf, men stadig intet!
2 dage mere skulle der gå, før man ENDELIG fik kontakt til Ahandyhand og de så sendte den aktiverings mail.
Nu skulle hun bare aktivere den på Ahandyhand.dk, fortælle hvad der skulle gøres, hvornår det skulle gøres og så ville de sende et udvalg af de handy personer hun kunne vælge.

(Når det er aktiveret skal man have bestilt en handymand inden 30 dage.)
Der gik så over 14 dage. Og da havde hun IGEN, stadig INTET hørt!! Hun ringede både til Ahandyhand og til købsstedet, som så igen forsøgte kontakt via. mail og telefon.

Så sad min mor der.. Efter så lang tid, og så mange opkald, og forsøg på at få kontakt og få det til at fungere og følte sig totalt til grin og pinligberørt fordi der hele tiden skulle ringes til nogle og hun hver gang var nødsaget til at beklage sig, fordi intet blev gjort?

Og det var sgu ikke kun min mor som følte sig som en sur og irriterende dame, fordi hun hele tiden skulle ringe og sige, "Jeg har stadig intet hørt, hvad skal jeg gøre?" .. Jeg følte mig ærligtalt mig også til grin og var ked af, at jeg havde givet en gave, som hun aldrig kom til at kunne bruge. Jeg syntes den gave var så genial, fordi min mor så kunne få den hjælp til haven hun havde brug for, da hun ikke kan døje så meget mere.
Det endte i sidste ende med at vi fiki pengene retur for boxen, da min mor havde forsøgt i over en månede, og til sidst bad om at få pengene tilbage. tilbagemeldingen fra Ahandyhand, kom sjovt nok da vi bad om at få pengene igen, men med en flabet besked om at de da havde sendt de mails.. -_-'

11 August 2015

hurtigt effektivt og troværdigt

Prøvet en gang. Nemt at oprette opgave. Hurtig respons fra flere udførere. Rart at ahandyhand er mellem led ved afregning.
(Ved ikke hvor dan forløbet er hvis man ikke er tilfreds med jobbet. Men kan se at der er klagemulighed)

2 May 2015

Hej Ulrikke

Tak for de fine ord.

Fordelen ved at afregne igennem os er netop at vi tager ansvar, og hjælper i eventuelle tvister. Så snart handyhanderen har indrapporteret sine timer bliver du bedt om at bekræfte disse, hvis du ikke er tilfreds kan du på dette tidspunkt klage, blot ved at udfylde en simpel klageformular... så tager vi fat og ser om vi kan hjælpe med at finde et fornuftigt forlig for begge parter, og det lykkes heldigvis i langt de fleste tilfælde :-)

Dårligt og dyrt

Her er min originale klage da den første blev slettet uden jeg var blevet informeret om dette. De sagde at det var pga. manglende købsbevis - men det har jeg.

"For dyrt - både for handyhanderen og opgavestilleren.Havde en problem med ham der var ude og klippe min hæk. Kontaktede derfor Ahandyhands support og jeg blev nærmest beskyldt for at lyve."

24 April 2015

Meget godt

Jeg søgte en handymand til let arbejde i haven, sendt besked til Ahandyhand.dk og få timer senere fik jeg 4 tilbud. Jeg valgte en af dem og han var færdigt med arbejdet 48 timer senere.
Jeg er meget tilfreds med Ahandyhand og vil bruge dem igen.

13 April 2015
Rated 5 out of 5 stars

Super service og nem administration

Nemt at oprette en opgave og fik straks 3-4 bud på opgaven. Systemet hos Ahandyhand er nemt og flowet overskueligt. Kan bestemt anbefale Ahandyhand og vil benytte mig af dem igen.

26 March 2015

Hej Christina

Godt at høre at du fandt vores system effektivt :-)

Rated 5 out of 5 stars

Handyhand nem og hurtig løsning

Jeg mangler ofte en handy mand til ophængning mm i hjemmet, jeg gik på Handyhand dk. og fik flere bud indenfor den første time, der er mange områder man kan få hjælp til, ja stort set alt... Jeg er mere end godt tilfreds med ham der var hos mig :-)

3 March 2015

Hej Winnie

Dejligt at høre om din gode oplevelse.

Fantastiskt

En god oplevelse på arbejde i Skagen, alt gik perfekt og hurtigt.

24 February 2015

Hej Jakup

tak for de fine ord.

Dårlig formidling og blodsugeri

Har haft et abonnement tidligere hos ahandyhand og var ok tilfreds. Men nu er de gået fra at formidle kontakt mellem folk som vil have og vil tilbyde hjælp til at flå dem. Dels skal man som hjælper give en pris på opgaver uden at have set dem og dels snupper ahandyhand så 8% af prisen. De er gået fra at give folk mulighed for at hjælpe hinanden til at flå dem. Den rettelse kommer sig af at det ikke er muligt at besvare et svar fra virksomheden. Jeg mener stadig i flår folk og af hvad jeg har kunnet læse mig frem til tager i 8% ved både kunde og opgaveudføre samt for at kunne oprette opgaven tager i 39kr samt de som vil hjælpe nærmest er tvunget til at købe abbonoment på ca. 1100kr hos jer for overhovedet at komme frem ved en søgning. Havde jeg været opmærksom på jeres ændring i den måde man har mulighed for at aftale opgaver og pris så havde jeg aldrig rørt jeres site.

23 February 2015

Kære Jakob

Jeg har absolut ingen ide om hvor du får det med 1100,- fra?? Ja vi har et abonnement som handyhandere kan vælge at købe, men det koster altså kun 1780 DKK for et helt år! Uanset hvad er jeg da ked af at du mener vi “flår" folk. ahandyhand et tilbud til brugerne, men også en forretning
som skal være rentabel for at kunne betale lønninger, udvikle platformen, drive serverne osv.

Ja vores bruger betaler et adm. gebyr på 8% når vi udbetaler deres honorar. Til gengæld sikrer vi handyhanderens betalingen for det udførte arbejde (hvilket betyder at vi også skal står for inkassosager osv. selv om handyhanderen HAR fået sine penge). Vi mægler også hvis der opstår uenighed mellem parterne om arbejdets udførsel, betalingen og meget mere.

Det er ikke meningen at dem der udfører arbejdet skal “flåes” som du skriver. De har også på forhånd accepteret at betale de 8%, hvorfor de kan indkalkulerer udgiften i den pris de sender til opgavestilleren for at løse opgaven.

Jeg håber at du nu har en bedre forståelse for at de 8% rent faktisk går til at sikre dig som handyhander, sikre at du får dine penge for det udførte arbejde, og sikrer at du har en portal hvor du kan finde og få arbejde.

Rated 1 out of 5 stars

Barnlig og nedladende kundeservice.

Jeg oprettede et abonnement, og ønskede kun 1 måned. Eneste mulighed for at afmelde det betalte abonnement er dog at gøre det absolut sidste dag i indeværende abonnementsperiode, ellers mister man ydelsen man har betalt for.

Dette er en god måde at få ekstra penge fra folk, der glemmer at afmelde i tide. Da jeg pointerede dette for firmaet, fik jeg af vide, at "hvis jeg nu bare havde brugt tiden på at sætte en kalenderreminder i stedet for alt mit brok, så havde der ikke været noget problem."

Ikke et sted jeg vil anbefale at støtte.

PS. Hvis Ahandyhand.dk skulle ønske at kontakte mig, har jeg gemt hele email korrespondancen med jeres "Tekniske Chef".

*Kommentar til Ahandyhand's svar til min anmeldelse: Kære Teknisk Chef, jeg formulerede mig måske ikke ordentligt, da du besvarer min klage med henføring til jeres procedure. Jeg giver den dårlige anmeldelse på baggrund af din dårlige og uprofessionelle kundekontakt, ikke på jeres produkt. Tillad mig at opfriske din hukommelse: Jeg skrev:

"(...) Jeg får afmeldt mig, og I skal ikke høre mere fra min side, ud over en mindre heldig anmeldelse på Trustpilot med henvisning til vores samtale.

Jeg håber I vil gen overveje jeres standpunkt for fremtiden, da jeres koncept ellers er rigtig fint. :-)"

Til det svarede du:

"(...) Om man kan ændre det… ja det kan man godt, det skal bare prioriteres iblandt alt det andet.
Og da det som sagt ikke kræver andet end 30 sekunders arbejde fra brugeren i slutningen af perioden, er det ikke noget som bliver prioriteret så højt….. vi snakker trods alt kun om 39 kroner, så det er jo ikke noget der vælter budgettet hvis nu ,man glemmer at melde sig fra.

Tænk hvis du havde brugt al den tid du nu har brugt på at brokke dig over det til at lave en notifikation i din kalender…. Så var det jo gjort, og du skulle kun bruge 30 sek. På at slette abonnementet ved udgangen af perioden….."

Havde du nu bare dengang opført dig ordentligt, og skrevet at jeres politik var som den nu var, men I ville tage min klage til jer, så havde vi ikke været her.

19 February 2015

Hej Jon

Tak for din bedømmelse.

Som du blev oplyst under vores kommunikation er det jo sådan med et abonnement at det er løbende, og der er ikke noget som hedder et engangs-abonnement .-)

På daværende tidspunkt blev ens PLUS profil nedgraderes med det samme når man trykkede på stop abonnement. Da koden fungerede på den måde foreslog vi dig at sætte en kalender reminder så du kunne trykke på nedgrader knappen inden næste hævning på dit betalingskort - men det synes du var for besværligt, og spurgte om ikke vi bare kunne sætte en reminder i vores kalender og så stoppe dit abonnement der, hvilket vi selvfølgelig ikke kan.

Det er selvfølgelig ikke hensigtsmæssigt at et PLUS abonnement nedgraderes med det samme, for kunderne skal jo have den tid de betaler for, og derfor blev der MED DET SAMME igangsat et projekt for at ændre på opsigelseslogikken i koden. Det færdige resultat af koden blev faktisk lanceret på sitet i dag omkring kl 12:00, og det blev annonceret på vores Facebook side kl. 12:46, altså FØR du lavede denne bedømmelse (blot så du ikke tror at det var den der var årsagen).

Du kan jo altid lige give supporten et kald, hvis du ikke lavede en reminder i din kalender, og har opsagt dit abonnement før du havde fået glæde af alle dagene, så finder vi nok ud af at give dig de dage som PLUS profil.

Fortsat god dag
"Den tekniske chef"

Rated 5 out of 5 stars

Et super alternativ, når man ikke selv kan udføre diverse opgaver

Jeg syntes det er rigtig godt, at man kan lægge sine opgaver ind, og så er der nogen der melder sig til at udføre opgaven, og super at man lige kan tjekke hvad andre siger om den person man evt ønsker skal udføre opgaven.
Jeg har haft flere opgaver, og vil helt sikkert benytte mig af denne mulighed igen, har også anbefalet ahandyhand til andre

13 February 2015

Is this your company?