Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Jeg var der for første gang i tirsdags og det var en vildt rar oplevelse. Mit hår er blevet så flot
Simpelthen så lækkert.
Besøgte art of hair I Aalborg og jeg har aldrig fået bedre resultat af mit hår. Derudover rigtig kompetent personale og rigtig hyggelige omgivelser. Skal prøves!
Aalborgs absolut bedste frisør
Aalborgs absolut bedste frisør. Under lockdown har det som bekendt været umuligt at blive klippet, -jeg bliver jævnligt spurgt om jeg er nyklippet, - næsten 5 mdr efter sidste besøg!!! -Det kalder jeg en kvalitet for pengene.
Alle mine bedste anbefalinger herfra. (når i forhåbentlig snart må åbne igen).
rigtig god service 10/10
Meget dygtig frisør
Virkeligt et dejligt sted at komme. mega god betjening,hyggelig atmosfære,og masse af plads. Du føler på ingen måde, at de har for travlt. Jeg har været der for 5. gang,og efter jeg er begyndt at få lyse striber der ,er mit hår ikke tørt længere efter behandling. kan varmt anbefales.
Judith Larsen
Nægter at indrømme når de har lavet en fejl
Jeg har været tilfreds kunde i denne salon i 3-4 år og har altid fået mit hår farvet i den rødeste farve de har...
Sidste gang jeg fik farvet mit hår kom hun så til at glemme at komme locker i, hvilket betød at mit hår stadigt smittede af efter 4-5 uger.
Da jeg første gang kontakter dem for at brokke mig over at mit hår stadigt smitter RIGTIGT meget af, bliver jeg mødt med at det er meget underligt, og at det faktisk slet ikke kan lade sig gøre: Stort set sagde de mellem linierne at det bare var noget jeg fandt på...
Jeg kontakter dem så igen et par uger efter, fordi mit hår stadigt smitter af. Nu tilbyder de så og lave det om. Jamen juhuu tænker jeg:
Men da jeg kommer der ind bliver jeg under hele seancen fortalt at mit hår løber fordi det er for tørt; fordi at det vil det ALTID gøre med liiiige den specifikke hårfarve jeg får i. Jeg har altid fået denne hårfarve i og har ALDRIG oplevet at mit hår smitter af i mere end 1 uges tid. Nu forsøger hun så at bilde mig ind at jeg nok bare ikke har lagt mærke til det og at det altså er heeeeelllt normalt at denne farve smitter af under hele perioden man har den i????
(Altså vi taler om at når jeg vasker mit hår, er det nærmest det rene "blodbad" og det skulle jeg så ikke ha´lagt mærke til alle de andre gange jeg har fået farvet mit hår med denne farve???)
Altså deres historie er at dette er helt normalt og at det er meget underligt jeg ikke har lagt mærke til det før og at mit hår var tørt og derfor kunne det ikke hænge ved.
Men jeg kommer jo i tanker om, da jeg er derinde for at få det lavet om, og hun efter at ha skyllet farven ud, siger at nu skal jeg lige sidde ved vasken med lockeren i, i 4 min (Locker binder farven til håret)
at dette step, glemte hun jo fuldstændigt sidst.
Så sagen er: Først så nægter man at det overhovedet er muligt at håret løber så lang tid efter... Derefter påstår de det er heeeelt normalt, og at det i øvrigt er mit eget tørre hårs skyld.
Selvom at det faktisk er dem selv der har begået en fejl.
Det må filme være en ærgerlig måde at miste en kunde på!