Automakelaarz Reviews 15

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Betrouwbaar

Betrouwbaar, professioneel en klantgericht een topervaring bij AutomakelaarZ!

Recent heb ik via AutomakelaarZ een Seat Leon (bouwjaar 2024) gekocht en ik ben meer dan tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk en professioneel geholpen. De medewerkers namen de tijd om mij goed te informeren en gaven eerlijk advies, zonder verkooppraatjes.

Bij aflevering bleken er enkele lichte krasjes op de auto te zitten. Dit werd direct en vakkundig opgelost, zonder enige discussie. Dat gaf mij meteen vertrouwen in hun service en klantgerichtheid. Bovendien kreeg ik er een BOVAG-garantie bij, wat het gevoel van zekerheid alleen maar versterkte.

De auto rijdt fantastisch en alles was tot in de puntjes geregeld. Je merkt aan alles dat AutomakelaarZ betrouwbaar en transparant te werk gaat, en dat ze hun klanten écht belangrijk vinden.

Kortom een uitstekende ervaring van begin tot eind. Ik kan AutomakelaarZ van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een goede auto én een zorgeloze aankoop.

23 June 2025

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Vriendelijke mensen. Goede afterservice. Ben netjes gebeld of alles naar wens is. Auto had en geluid in de kofferbak. Kon de zelfde dag nog terecht. Bleek dat de verbandtrommel in de kofferruimte niet vast zat. Geen mankement dus. Had her zelf ook kunnen oplossen. Al met al de service en afterservice was heel goed en netjes. Onze complimenten

2 October 2023
Rated 1 out of 5 stars

1 grote teleurstelling

Wat een teleurstelling is dit bedrijf. Zij maken het kopen van een auto er niet leuker op en spelen met de gevoelens en portemonnee van de klant. Schandalig hoe zij een probleem willen oplossen echt geen goed woord voor over!
Auto gekocht en binnen een maand al motorstoring en vanaf die tijd begonnen de problemen. Heb meer bij de garage gezeten als in de auto zelf. Als je vraagt om een oplossing krijg je allerlei verwijten, aannamens en bedreigingen naar je hoofd.
Onbegrijpelijk dat zij zo met klanten om gaan.

4 November 2023

Heel positief

Wij hebben een auto gekocht bij van Automakelaarz
Alle credits geven wij aan Billy.
Een correcte ontvangst, een leuk en informatief verkoopgesprek, een proefrit en een goede inruilprijs leidden tot de aanschaf van een fijne auto. Zeer aanbevelingswaardig

3 August 2023
Rated 5 out of 5 stars

Bijna 2 weken geleden heb ik hier mijn…

Bijna 2 weken geleden heb ik hier mijn e-Golf gekocht. Ik had de auto online gezien en alles wat er over de auto geschreven stond klopte. Ik werd geholpen door Rabi, die voor mijn komst ook al zeer hulpvaardig was via de mail. Ook nu nam hij alle tijd voor me en vertelde alles over de auto dat ik wilde weten. Ik kreeg ook nog wat persoonlijke tips en heb een goede proefrit kunnen maken. De auto stond, op de dag dat we afgesproken hadden, gewassen en met een nieuwe beurt om me te wachten. Ik heb de auto voor een superscherpe prijs gekocht. Hij rijdt heerlijk en voldoet aan al mijn verwachtingen. Een auto kopen bij Automakelaarz gaat met veel kennis, eerlijkheid, persoonlijkheid en oog voor de wensen van de klant gepaard. Zeer aangenaam! Automakelaarz staan op mijn lijstje van vaste adressen om te bezoeken voor een volgende auto.

27 September 2023

Afspraken zijn nagekomen

Bijna 3 maanden geleden heb ik hier mijn Golf gekocht. Ik had de auto online gezien en alles wat er over de auto geschreven stond klopte. Ik werd geholpen door Billy, die voor mijn komst ook al zeer hulpvaardig was via de mail. Ook nu nam hij alle tijd voor me en vertelde alles over de auto dat ik wilde weten. Ik kreeg ook nog wat persoonlijke tips en heb een goede proefrit kunnen maken. De auto stond, op de dag dat we afgesproken hadden om me te wachten. Ik heb de auto voor een leuk prijs gekocht. Hij rijdt heerlijk en voldoet aan al mijn verwachtingen. Een auto kopen bij Vossenstijn gaat met veel kennis, eerlijkheid, persoonlijkheid en oog voor de wensen van de klant gepaard. Zeer aangenaam! Automakelaarz staan op mijn lijstje van vaste adressen om te bezoeken voor een volgende auto.

12 October 2023
Rated 5 out of 5 stars

Recent een mooie auto gekocht tegen een…

Recent een mooie auto gekocht tegen een leuk prijsje. Alles kwam overeen met de advertentie. Het zijn wel goud eerlijke mensen. Heb per abuis 500 euro te veel betaald zonder dqt ik het door had. Kreeg het zo weer onder mijn neus terug gesgeschoven. Waar tref je nog eerlijke handelen in deze tijd? Hier dus. 5 sterren is nog te zacht uitgedrukt. Alleen maar lof. Aanraders deze mensen.

7 August 2023

Goed geholpen

Goed geholpen, het is een Bovag aangesloten organisatie, dus wel een fijn gevoel. Ze hebben mooi aanbod, vooral wat jou jongere Auto’s met fabrieksgarantie. Net als mijn auto zijn goed geprijsd. Geen klachten

1 September 2023
Rated 1 out of 5 stars

Een grote teleurstelling

Wat begon als een leuk gesprek met een (voor mijn gevoel) oprechte autoliefhebber, loopt uit in een drama. Mijn Volkswagen Golf 7R die ik vorig jaar bij de heren van Automakelaarz kocht, was volgens hun zeggen een her-import auto. Dat betekend dat er een 1'tje boven op je kenteken komt te staan. Nu blijkt dit verhaal niet te kloppen. Als dit zo was had de auto een kentekennummer uit 2016 moeten hebben (want hij kwam uit 2016), wat niet zo bleek te zijn. Sinds deze week ben ik bezig om te kijken naar een andere auto omdat ik geïnteresseerd ben geraakt in een ander type auto. De Golf ziet er helemaal gelikt uit en dat komt omdat ik hem sinds ik hem heb volledig heb opgeknapt en alle wasstraatkrassen weg heb laten halen. (erg sonde voor de soort auto dat je ermee door de wasstraat rijdt) Voor mijn gevoel was de auto echt klaar voor de verkoop, maar wat blijkt; de rest BPM die overbleef betrof €63 (!!) Dit betekend dus dat er een enorme schade of dergelijken aan de auto is geweest maar dit is nooit verteld en hier is toen destijds wel naar gevraagd. Compleet gelogen dus en om de rug van een onwetende ontzettend veel geld gemaakt. Ik mag nu doordat ik niet alles wist op de blaren gaan zitten en duizenden euro's verkoopwaarde mislopen, terwijl de auto momenteel in top staat is. Erg sonde en jammer dat Automakelaarz kennelijk (want bovenstaand bevestigd dat) verwacht dat iedereen weet hoe BPM werkt en zich daarover inleest. Een beetje klantgerichtheid en eerlijkheid/transparantie is helaas niet aanwezig.

3 August 2023

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look