We hebben een hele leuke dag gehad in Avonturenpark Hellendoorn! Het is een gezellig en overzichtelijk park met voor ieder wat wils. Helaas bleef er wel een nasmaak achter omdat er maar liefst drie... See more
See what reviewers are saying
Company replied
Company replied
Eten in het restaurant is echt een verschrikking! We hebben 55 minuten in de rij gestaan en ook bij de kassa was er maar 1 medewerker waardoor wij uiteindelijk koude patat en tosti’s hadden. Nergens... See more
Company details
Written by the company
Avonturenpark Hellendoorn is al generaties lang hét vertrouwde adres voor een fantastisch gezinsuitje met attracties, liveshows en (tijdens de zomermaanden) het spetterende Aquaventura Slidepark. Of je nu komt voor de spanning van de achtbanen of de gezelligheid met de kleinkinderen; plezier is gegarandeerd. We streven elke dag naar de ultieme pretparkbeleving. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Deel jouw ervaring, tips of complimenten hier op Trustpilot. We lezen alle beoordelingen met veel aandacht!
Contact info
Netherlands
- www.avonturenpark.nl
No recent history of asking for reviews
Replied to 68% of negative reviews
Typically replies within 1 month
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Aanfluiting
Een zonnige dag in het hoogseizoen, je betaald de volle entree prijs en je wordt na de toegang verrast met attracties die buiten gebruik zijn i.v.m een storing. Dit word vooraf niet gemeld, het gaat om de attracties waar je voor naar het pretpark gaat.
Storingen verhelpen lijkt niet te gebeuren. In de recensies lees je dat het al een poosje drama is. Wat een zure dag.
Een aanfluiting van jewelste. Door de weinige beschikbare attracties ontstaan lange wachtrijen voor matige attracties. Zonde van het geld wat mij betreft.
Erg teleurstellend bezoek
Erg teleurstellend bezoek. We betaalden de volle entreeprijs, maar kwamen er pas in het park achter dat meerdere attracties buiten gebruik waren. Hier zijn we vooraf niet duidelijk over geïnformeerd. Juist voor de grotere attracties kom je naar een pretpark, dus als er meerdere gesloten zijn, doet dat veel af aan de ervaring.
Als we dit van tevoren hadden geweten, hadden we waarschijnlijk een andere dag gekozen of zelfs een ander pretpark bezocht. Het zou netjes zijn als het park bezoekers vooraf duidelijk informeert over gesloten attracties of een aangepaste prijs hanteert wanneer een groot deel van het aanbod niet beschikbaar is.
Hopelijk wordt de communicatie hierover in de toekomst een stuk beter.
Avonturenpark Hellendoorn
Helaas bleef er wel een nasmaak achter omdat er maar liefst drie attracties dicht waren vanwege een storing. Dat kan natuurlijk gebeuren, maar de teleurstelling zat 'm vooral in het gebrek aan communicatie. Als bezoeker verwacht je dat dit vooraf bij de ingang of via de app/website duidelijk wordt aangegeven, zodat je je verwachtingen én je route door het park erop kunt aanpassen.
Kortom: een top dagje uit qua sfeer en plezier, maar op het gebied van informatievoorziening en communicatie naar de bezoekers toe laat het park hier echt een steekje vallen.
Een dag om nooit meer te vergeten!
Wij zijn 31-7 geweest en hebben een werkelijk geweldige dag gehad! Met onze 3 pubers van 15, 14 en 13 genoten van de attracties! Nu was het ook niet erg druk, wat het natuurlijk wel comfortabeler maakt. Maar dit park is absoluut aan te bevelen! Het is netjes schoon, ruim opgezet, en voldoende plek om even te zitten om te wachten op elkaar. Ook de nieuwe/vernieuwde attracties zijn erg leuk. Ik vind de algehele uitstraling van het park zeer goed. Wij komen zeker weer terug.
Storingspark Hellendoorn…
Met tienerkinderen geweest vandaag helaas waren bijna alle attracties die voor deze doelgroep zijn gesloten ivm storing. Van te voren wordt dit niet aangegeven, heel slechte ervaring nooit weer naar storingspark Hellendoorn jammer geld

Reply from Avonturenpark Hellendoorn
Leuk familiepark voor kinderen vanaf…
Leuk familiepark voor kinderen vanaf een jaar of 4. Matige review is vooral omdat er tijdens ons bezoek maar liefst 4 van de grotere attracties buiten gebruik waren. (Waaronder het drakennest en de bakers achtbaan) Als dit van te voren was aangegeven waren we een andere keer gegaan. Contact gezocht met Hellendoorn maar totop heden niets van terug gehoord.

Reply from Avonturenpark Hellendoorn
Slechts evaring ging er altijd zo graag heen nou heb ik het wel even gezien
Slechts evaring ging er altijd graag heen, ik ben 2 weken geleden geweest toen waren er al 3 grote atraccties dicht vandaag kwam ik weer, nog steeds diezelfde attracties dicht en ook nu nog de achtbaan erbij ontzettend slecht dat het zo lang dicht moet zitten je krijgt namelijk zo geen waar voor je geld en voor veel mensen is dit een duur uitje en dan zit er zoveel dicht, verder kochten we vandaag een slushpuppy 2x dus 16 euro nou het was geen slus het was gewoon letterlijk water en dat voor die prijs niet normaal, voor mij even geen hellendoorn meer!

Reply from Avonturenpark Hellendoorn
Er was veel buiten werking
Er was veel buiten werking. De achtbaan Balagos waar mijn 11jarige zoon het meeste zin in had, de zweefmolen, het drakennest, het schommelschip... allemaal gesloten. De horeca was duur (€63 voor 3 patatjes, 3 snackjes, 1 broodje hb en 4 frisjes) en we hebben de patat weg moeten gooien, geen idee wat voor kruiden ze daarop hebben gedaan maar het was heel vies en heel zout. Ik had flesjes mee om te vullen maar er was geen waterpunt. Het is niet heel accesible voor iedereen, de bootjes van de Sungai wildwaterbaan draaien de band op zoals ze aan komen varen en als de ingang net wat onhandig ligt is dat jammer dan en moet je een beetje klimmen. Ook is er , voor minder valide mensen, geen optie om bijvoorbeeld via de uitgang de attractie in te gaan.

Wat leuk is is dicht
Veel van wat leuk is is dicht, zomaar of vanwege en technische storing. Op een zonnige dag in het hoogseizoen moet zoiets niet voorkomen! Bij een van de gesloten attracties zag ik twee monteurs belangstellend in een apparaat kijken, een had een instrument in zijn hand, de ander hield toezicht. De borden met de mededeling van de storing zagen er al zo verweerd uit dat de storing meer permanent dan tijdelijk lijkt te zijn. Voor kinderen vanaf 11 jaar Is er door de storingen weinig te dien. De attracties die wel werken hebben daardoor ook ook langere wachttijden. De horeca kan ook beter.Hoewel horecaprijzen worden gerekend voor koffie en capuchino blijven de koppen vrij leeg. De aangeboden broodjes zijn van wit fabrieksmakelij. Voor warm eten worden friet, cola en frikandel aangeboden. Er miet tich iets gezonders te leveren zijn? De jeujen van zi n instelling waar veel mensen komen zou de gasten op nieuwe iedeeen kunnen brengen! De attractues die het wel doen functioneren goed, zijn leuk, dreumesland is mooi en overzichtelijk. Personeel is vriendelijk. Mooi groen park met mooi aangelegde borders. Nu alles nog laten werken en fruit aanbieden.

Alleen maar storingen
Nog nooit zo'n slecht pretpark meegemaakt, veel storingen en attracties die het niet deden. Daarnaast erg verouderd, veel dingen zijn nodig aan onderhoud toe. Het is dat ik met korting kaarten had want de volle prijs was het

Reply from Avonturenpark Hellendoorn
Hellendoorn is niet meer wat het ooit…
Hellendoorn is niet meer wat het ooit geweest is. In het hoogseizoen (zomervakantie), meerdere attracties dicht (o.a. de achtbaan over de kop). Meerdere eet tentjes dicht. Slecht onderhouden park. Wc's kapot, meerdere snack machines kapot, blikjes inlever apparaat kapot en laat staan het dure eten. Een fristi blikje van €4,65!!
Het geluid bij de high dive show was niet in orde, compleet schel en veelste hard! We zaten met de vingers in de oren.
Bij dreumesland daar staat een eet tentje, geen prijslijst, geen bord met assortiment, je moet alles vragen. Niet heel klantvriendelijk. Ook daar een fristi €4,65.. niet normaal meer..
Voor ons voorlopig geen Hellendoorn meer!!

Reply from Avonturenpark Hellendoorn
Prijzen van het eten gaat nergens over…
Prijzen van het eten gaat nergens over geldklopperij

Reply from Avonturenpark Hellendoorn
Deze review geef ik vooral als…
Deze review geef ik vooral als opbouwende kritiek waar het park hopelijk iets mee kan/gaat doen.
2 jaar geleden hier geweest en was toen leuk dus vandaag weer hier. Helaas valt het wat tegen. Belangrijke attracties zoals Balagos en Drakennest zijn wegens technische storing dicht!! Ook de zweefmolen en nog een andere attractie is dicht, dit stond blijkbaar wel op de website. Maar verwacht je niet in het hoogseizoen, naam mijn mening onacceptabel, zet een technisch team klaar. En dat in de vroege ochtend en in het hoogseizoen Dan maar even een koffie scoren. Drie horeca gelegenheden zijn dicht en gaan pas om 12:00u (waarschijnlijk) open. Voor de horeca moet je hier sowieso niet komen. Neem je eigen eten en drinken mee. Dit komt wat mij betreft niet echt gastvrij over als veel gesloten is tijdens hoogseizoen. Verder vergane glorie door slecht onderhoud (veel roest en slijtage). Jammer, met wat meer aandacht en liefde heeft het park een fijnere en verzorgde uitstraling wat de beleving écht zou verbeteren. Vermoed personeelstekort en geld tekort Lange wachttijden door beperkte attracties die open zijn is jammer en past niet bij dit park.
Laatste keer voor ons.

25/7 met het gezin geweest
25/7 met het gezin geweest. Volgens de website 3 attracties in storing/onderhoud , op zich al slecht. Maar ten tijde van ons bezoek schoten ook de wildwaterval en de balagos in storing. Sanitair kan schoner. Restaurant ook niet al te schoon , lange rij en weinig personeel. Tegen de tijd dat je aan het eten kan beginnen is het koud. Erg zoute slappe patat. Verder veel horeca op het park gesloten.

Reply from Avonturenpark Hellendoorn
Kwaliteit park gaat snel achteruit!
Kwaliteit van het park en de attracties gaat helaas naar beneden. Horecagelegenheden gesloten, vieze wc’s en meerdere attracties niet open vanwege storingen. Denk doe voor de gezelligheid een gewoon blikje bier. Moest €5,90 aftikken. Schaamteloos! Tip; Neem eigen drinken mee!

Reply from Avonturenpark Hellendoorn
In eerste instantie een leuk park
In eerste instantie een leuk park, wel jammer dat er meerdere attracties buiten werking waren, ook wegens storing werden er weer 2 gesloten.. Kan gebeuren, maar wel zonde van de tijd dat je staat te wachten in de rij. Het sanitair kan best wat schoner, maar het eten daarintegen was prima☺️ gelukkig gingen wij met 2e kaartje gratis, anders had ik het de hoofdprijs niet waard gevonden. Personeel was vriendelijk op 1 dame na.. Voor de rest was het wel een leuk dagje uit!

Teleurstellend
Wij waren vandaag met z'n drieën in Avonturenpark Hellendoorn en helaas was het voor ons een teleurstellende ervaring.
Het park maakt een gedateerde indruk en tijdens ons bezoek waren maar liefst vier attracties buiten werking. Daarnaast vonden we het vreemd dat het park om 10.00 uur opent, terwijl een groot aantal attracties pas rond 11.00 uur beschikbaar was. Dat geeft geen goede start van de dag.
Ook de horeca liet te wensen over. Er liep veel erg jong personeel rond dat duidelijk nog weinig ervaring had en niet goed wist hoe alles werkte, waardoor de service rommelig verliep.
Al met al vonden wij de prijs-kwaliteitverhouding onvoldoende en hebben wij ons bezoek als slecht ervaren. Jammer, want we hadden er meer van verwacht.
H van der Vegt

Leuk park voor kinderen tot 10 jaar
Op 1 attractie na was alles in werking..wachtrij viel reuze mee. Vriendelijk personeel. .
1 ding wat ons ontzettend tegenviel..
Een kinder park..met veel te veel snoep..suikerspin ,zoete drankjes reclame voor koekjes terwijlje in de rij staat...en geen waterpunt..
Verder een hele leuke dag gehad
Om te huilen
3 atracties in stroing dat wisten we van te voren. Was jammer maar helaas. Discover voor onze neus storing er moeten karren uitgehaald worden gaat wel even duren. Ridderstrijd ligt er ook uit lijkt ook een serieus probleem te hebben. Kan gebeuren maar het is ook enorm druk. Overal staan enorme rijen. Ook bij het eten als het al open is. Gelukkig blijft het personeel aardig maar dit is echt niet aangenaam. We wachten nog even op de show en gaan er dan gillend vandoor helaas.

Reply from Avonturenpark Hellendoorn
Ik herken mij niet helemaal in de…
Ik herken mij niet helemaal in de slechte recensies, ik vond het personeel juist heel vriendelijk en ook hebben zijn ze mij heel erg tegemoed gekomen mbt mijn zoontje met een beperking via de klantenservice waar ik erg dankbaar voor ben. Ik vond het een heel leuk park. Er was inderdaad wel het één en ander dicht maar genoeg ander vertier wat het weer goed maakte en zeker de service die jullie mij aanboden mbt mijn gehandicapte zoontje. Voldoende toiletten in de buurt wat ik ook echt heel fijn vond, genoeg zit plek en korte wachtrijen waardoor mijn zoon niet lang buiten hoefte te wachten met zijn begeleiding op mij. De andere Kids hebben zich erg vermaakt groot en klein. De prijs vind ik ook betaalbaar, er is altijd wel een kortingsactie en daardoor een prima park!
The Trustpilot Experience