Avonturenpark Hellendoorn Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.4

See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Leuk familiepark voor kinderen vanaf een jaar of 4. Matige review is vooral omdat er tijdens ons bezoek maar liefst 4 van de grotere attracties buiten gebruik waren. (Waaronder het drakennest en de ba... See more

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Ik was met mijn zoon in het park , als afsluiting gingen we in de ridderstrijd , die dag was er wel veel regen . We gingen erin aan het eind van de rit schoot het bakje door de rem we knalden teg... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

We kwamen binnen op een dag vol regen die niet voorspeld was en het leek maar niet te stoppen. Er waren meerdere attracties gesloten, verschillende defecten en het was een recept voor een vers... See more

Rated 3 out of 5 stars

We hebben een hele leuke dag gehad in Avonturenpark Hellendoorn! Het is een gezellig en overzichtelijk park met voor ieder wat wils. ​Helaas bleef er wel een nasmaak achter omdat er maar liefst drie... See more

Company details

1. Amusement park
  2. Amusement Centre
  3. Theme park
  4. Tourist attraction

Written by the company

Avonturenpark Hellendoorn is al generaties lang hét vertrouwde adres voor een fantastisch gezinsuitje met attracties, liveshows en (tijdens de zomermaanden) het spetterende Aquaventura Slidepark. Of je nu komt voor de spanning van de achtbanen of de gezelligheid met de kleinkinderen; plezier is gegarandeerd. We streven elke dag naar de ultieme pretparkbeleving. Gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Deel jouw ervaring, tips of complimenten hier op Trustpilot. We lezen alle beoordelingen met veel aandacht!

Contact info

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 59% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

43 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Hellendoorn is niet meer wat het ooit…

Hellendoorn is niet meer wat het ooit geweest is. In het hoogseizoen (zomervakantie), meerdere attracties dicht (o.a. de achtbaan over de kop). Meerdere eet tentjes dicht. Slecht onderhouden park. Wc's kapot, meerdere snack machines kapot, blikjes inlever apparaat kapot en laat staan het dure eten. Een fristi blikje van €4,65!!
Het geluid bij de high dive show was niet in orde, compleet schel en veelste hard! We zaten met de vingers in de oren.
Bij dreumesland daar staat een eet tentje, geen prijslijst, geen bord met assortiment, je moet alles vragen. Niet heel klantvriendelijk. Ook daar een fristi €4,65.. niet normaal meer..
Voor ons voorlopig geen Hellendoorn meer!!

Reply from Avonturenpark Hellendoorn

Bedankt voor uw review. Wij nemen feedback erg serieus en streven altijd naar de beste gastvrijheid. We helpen u hier graag persoonlijk verder mee. Wilt u ons een e-mail sturen via info@avonturenpark.nl? Dan duiken we direct in uw ervaring om dit op te lossen en onze dienstverlening te verbeteren.

Rated 3 out of 5 stars

Prijzen van het eten gaat nergens over…

Prijzen van het eten gaat nergens over geldklopperij

Rated 3 out of 5 stars

Deze review geef ik vooral als…

Deze review geef ik vooral als opbouwende kritiek waar het park hopelijk iets mee kan/gaat doen.
2 jaar geleden hier geweest en was toen leuk dus vandaag weer hier. Helaas valt het wat tegen. Belangrijke attracties zoals Balagos en Drakennest zijn wegens technische storing dicht!! Ook de zweefmolen en nog een andere attractie is dicht, dit stond blijkbaar wel op de website. Maar verwacht je niet in het hoogseizoen, naam mijn mening onacceptabel, zet een technisch team klaar. En dat in de vroege ochtend en in het hoogseizoen Dan maar even een koffie scoren. Drie horeca gelegenheden zijn dicht en gaan pas om 12:00u (waarschijnlijk) open. Voor de horeca moet je hier sowieso niet komen. Neem je eigen eten en drinken mee. Dit komt wat mij betreft niet echt gastvrij over als veel gesloten is tijdens hoogseizoen. Verder vergane glorie door slecht onderhoud (veel roest en slijtage). Jammer, met wat meer aandacht en liefde heeft het park een fijnere en verzorgde uitstraling wat de beleving écht zou verbeteren. Vermoed personeelstekort en geld tekort Lange wachttijden door beperkte attracties die open zijn is jammer en past niet bij dit park.
Laatste keer voor ons.

25/7 met het gezin geweest

25/7 met het gezin geweest. Volgens de website 3 attracties in storing/onderhoud , op zich al slecht. Maar ten tijde van ons bezoek schoten ook de wildwaterval en de balagos in storing. Sanitair kan schoner. Restaurant ook niet al te schoon , lange rij en weinig personeel. Tegen de tijd dat je aan het eten kan beginnen is het koud. Erg zoute slappe patat. Verder veel horeca op het park gesloten.

Rated 2 out of 5 stars

Kwaliteit park gaat snel achteruit!

Kwaliteit van het park en de attracties gaat helaas naar beneden. Horecagelegenheden gesloten, vieze wc’s en meerdere attracties niet open vanwege storingen. Denk doe voor de gezelligheid een gewoon blikje bier. Moest €5,90 aftikken. Schaamteloos! Tip; Neem eigen drinken mee!

Rated 3 out of 5 stars

In eerste instantie een leuk park

In eerste instantie een leuk park, wel jammer dat er meerdere attracties buiten werking waren, ook wegens storing werden er weer 2 gesloten.. Kan gebeuren, maar wel zonde van de tijd dat je staat te wachten in de rij. Het sanitair kan best wat schoner, maar het eten daarintegen was prima☺️ gelukkig gingen wij met 2e kaartje gratis, anders had ik het de hoofdprijs niet waard gevonden. Personeel was vriendelijk op 1 dame na.. Voor de rest was het wel een leuk dagje uit!

Teleurstellend

Wij waren vandaag met z'n drieën in Avonturenpark Hellendoorn en helaas was het voor ons een teleurstellende ervaring.

Het park maakt een gedateerde indruk en tijdens ons bezoek waren maar liefst vier attracties buiten werking. Daarnaast vonden we het vreemd dat het park om 10.00 uur opent, terwijl een groot aantal attracties pas rond 11.00 uur beschikbaar was. Dat geeft geen goede start van de dag.

Ook de horeca liet te wensen over. Er liep veel erg jong personeel rond dat duidelijk nog weinig ervaring had en niet goed wist hoe alles werkte, waardoor de service rommelig verliep.

Al met al vonden wij de prijs-kwaliteitverhouding onvoldoende en hebben wij ons bezoek als slecht ervaren. Jammer, want we hadden er meer van verwacht.
H van der Vegt

23 July 2026

Rated 4 out of 5 stars

Leuk park voor kinderen tot 10 jaar

Op 1 attractie na was alles in werking..wachtrij viel reuze mee. Vriendelijk personeel. .
1 ding wat ons ontzettend tegenviel..
Een kinder park..met veel te veel snoep..suikerspin ,zoete drankjes reclame voor koekjes terwijlje in de rij staat...en geen waterpunt..
Verder een hele leuke dag gehad

22 July 2026

Om te huilen

3 atracties in stroing dat wisten we van te voren. Was jammer maar helaas. Discover voor onze neus storing er moeten karren uitgehaald worden gaat wel even duren. Ridderstrijd ligt er ook uit lijkt ook een serieus probleem te hebben. Kan gebeuren maar het is ook enorm druk. Overal staan enorme rijen. Ook bij het eten als het al open is. Gelukkig blijft het personeel aardig maar dit is echt niet aangenaam. We wachten nog even op de show en gaan er dan gillend vandoor helaas.

23 July 2026

Rated 5 out of 5 stars

Ik herken mij niet helemaal in de…

Ik herken mij niet helemaal in de slechte recensies, ik vond het personeel juist heel vriendelijk en ook hebben zijn ze mij heel erg tegemoed gekomen mbt mijn zoontje met een beperking via de klantenservice waar ik erg dankbaar voor ben. Ik vond het een heel leuk park. Er was inderdaad wel het één en ander dicht maar genoeg ander vertier wat het weer goed maakte en zeker de service die jullie mij aanboden mbt mijn gehandicapte zoontje. Voldoende toiletten in de buurt wat ik ook echt heel fijn vond, genoeg zit plek en korte wachtrijen waardoor mijn zoon niet lang buiten hoefte te wachten met zijn begeleiding op mij. De andere Kids hebben zich erg vermaakt groot en klein. De prijs vind ik ook betaalbaar, er is altijd wel een kortingsactie en daardoor een prima park!

22 July 2026
Rated 2 out of 5 stars

Eten in het restaurant is echt een…

Eten in het restaurant is echt een verschrikking! We hebben 55 minuten in de rij gestaan en ook bij de kassa was er maar 1 medewerker waardoor wij uiteindelijk koude patat en tosti’s hadden. Nergens stond de prijzen voor blikjes drinken. 4,10 voor een blikje ice tea zijn geen normale prijzen meer. Uiteraard kan het wat duurder zijn omdat het een horeca is, maar dit is echt te gek. Daarnaast onvriendelijk personeel.
Attracties waren goed te doen, 2 buiten bedrijf.

19 July 2026
Rated 2 out of 5 stars

Helaas waren er 6 attracties dicht ivm…

Helaas waren er 6 attracties dicht ivm storing, en tot mijn verbazing lees ik dat dit heel veel voorkomt. Dat is erg triest voor een relatief niet zo'n groot park. Ik lees tot jaren terug veel over storingen, en ons gisteren zeggen, " ja vandaag is echt een pechdag met storingen"....
Wij kiezen volgende keer toch een ander park.
Wellicht is het tijd om groot onderhoud te plegen, want met de klachten doen ze helaas niks.

17 July 2026

Slechte ervaring glutenvrij eten

Mijn dochter van 6 heeft coeliakie. Voor ons bezoek gebeld wat de glutenvrije opties waren. Er waren voldoende opties, wel allemaal bij 1 snackbar. Prima. Eenmaal aangekomen is mijn vader alvast gaan vragen bij de restaurants waar het glutenvrij eten was. Bij het grote restaurant zeiden ze dat er WEL glutenvrij eten was. Wij de snackbar zeiden ze van niet. Uiteindelijk na 25 minuten in de rij bij het grote restaurant kregen we alsnog een nee, dat was niet leuk. Mijn dochter was overstuur. Bij de snackbar kregen we alsnog te horen dat er wel glutenvrij eten was. Alleen was er van voldoende keuze geen sprake. Er was alleen een frikandel en we kregen er ook curry bij met gluten. Echt een drama. Zeker 45 minuten gewacht op de bestelling. Mijn dochter lust geen frikandel dus ze had niets te eten. Klacht ingediend bij infobalie maar daar deden ze niks mee. Waarom aan de telefoon zeggen dat er voldoende opties zijn? Glutenvrij eten is een medische oorzaak en geen keuze. Zo’n groot pretpark en 1 snack is echt slecht.

Ik heb het netjes gemeld bij infobalie en een hele uitgebreide mail gestuurd. Nergens een respons op gehad dus besloten om nu een recensie achter te laten zodat ik andere mensen met coeliakie kan waarschuwen.

5 July 2026
Rated 1 out of 5 stars

Wij hadden via de vriendenloterij…

Wij hadden via de vriendenloterij kaartjes voor hellendoorn. Nu zijn die tot de 30e goed.
Wij wouden afgelopen zondag gaan. Nu had ons dochtertje de waterpokken gekregen en was er ook behoorlijk ziek van. Ik zondag bellen 2 keer maar degene die erover ging kregen ze niet te pakken. Moest ik later terugbellen. Ik net terug gebeld en zeggen ze: had je zondag tickets om moeten zetten. Hoe moeten wij dat nu weten en zaten met een ziek kind. Nu is onze dochter helemaal overstuur!! Hartstikke bedankt he!! Volgens mij is dit overmacht . Wordt ze nog gestraft voor haar waterpokken ook want zo zie ik het.
Dus totaal niet meedenkend en niks om het kind geven!!
De groeten ons zie je niet meer en zal dit ook tegen andere zeggen dat ze niet naar jullie moeten gaan

30 June 2026

Reply from Avonturenpark Hellendoorn

Wat vervelend om te horen dat er miscommunicatie is ontstaan over uw tickets. Hoewel de geldigheid tot 30 juni hier los van staat, begrijp ik uw frustratie over de situatie heel goed.

Helaas kunnen wij tickets niet met terugwerkende kracht aanpassen zodra de bezoekdag eenmaal is begonnen of voorbij is. Om onze gasten flexibiliteit te bieden, communiceren wij op onze website, in de AI-chat en via ons telefonische keuzemenu dat u tickets tot uiterlijk 10:00 uur op de dag zelf kunt verplaatsen naar een andere datum in het seizoen. Dit is een proces dat volledig via de online ticketshop verloopt.

Het spijt me dat deze informatie u niet heeft bereikt. Mocht u hier nog vragen over hebben of uw situatie verder willen toelichten, dan staan we u uiteraard graag telefonisch of per e-mail te woord.

Beantwoord

U weigert te erkennen dat het een fout van uw personeel was! Ik heb zelfs iemand aan de balie geraadpleegd toen ik de tickets kocht. Het was uw personeel dat de duurste jaarpas aanraadde, die ik heb gekocht omdat mijn gehoor een jaar lang uitstekend is. Omdat ik u vertrouwde, heb ik er niet veel aandacht aan besteed en niet om bewijs gevraagd. De persoon aan de balie zou niet liegen, tenzij het een nieuwe medewerker was die het niet wist. Deze situatie is uw schuld. Ik zou niet zo dom zijn om meer dan 40 kilometer te rijden om vervolgens van u te horen dat mijn ticket verlopen was. Onze onvrede gaat niet over het feit dat u zei dat het ticket verlopen was; het gaat over uw onvermogen om de kwestie naar behoren op te lossen, wat ons, en met name ons kind, heeft teleurgesteld en ons vertrouwen in u heeft geschaad. U heeft me veel geleerd, met name dat ik anderen niet zo gemakkelijk moet vertrouwen. Omdat we geen bewijs hadden, heeft u gewonnen. Voor mij heeft u verloren. Ik zal mijn familie en vrienden over mijn ervaring vertellen en niemand zal daar ooit nog heen gaan.

23 May 2026

Reply from Avonturenpark Hellendoorn

Bedankt voor uw feedback, dat waarderen wij zeer. Hier kunnen wij van leren om de communicatie naar onze gasten toe te verbeteren. Dat u ons als oplichters ervaart, vinden wij erg jammer en is uiteraard nooit onze bedoeling.

Voor families bieden wij één specifiek abonnement aan; het is dus niet zo dat wij u een duurdere variant hebben verkocht. Dit abonnement heeft u er na gemiddeld twee bezoeken al uit. We communiceren in al onze uitingen dat dit een seizoenspas betreft en ook op de pas zelf staat de einddatum vermeld.

Desondanks nemen we uw feedback serieus en zullen we kijken of we deze einddatum in de toekomst nóg duidelijker kunnen communiceren. We hopen u dan ook van harte in de toekomst weer te mogen verwelkomen op ons park.

Rated 3 out of 5 stars

Attracties zijn echt leuk voor alle…

Attracties zijn echt leuk voor alle leeftijden maar wat een heel groot minpunt is dat er vaak storingen zijn, de dondersteentjes waren de hele dag kapot, drakennest deed alleen later in de middag en de boomstammetjes lagen ongeveer om de 5 bootjes stil ivm storing.
Heel leuk park maar aan de storingen zal wat gedaan moeten worden

1 May 2026

Eens maar nooit meer.

Eens maar nooit meer.
Wat een zooitje ongeregeld is het daar zeg.
Nadat ze een periode dicht zijn geweest waren ze vandaag weer voor het eerst open.
Eerst instantie kwamen we binnen zag er gewoon netjes uit.
Toen we in het gedeelte kwamen waar alleen kinderen tot 120cm in kunnen begon de ellende.
1 medewerker voor meerdere attracties.
Hebben bijna 15 minuten gestaan bij een klein reuzenrat er kwam nog niemand.
De medewerker tegen over zij like keer ik kom zo ik kom zo.
Nou niet dus.
Vervolgens wilde we koffie gaan halen deed de kassa het niet.
Andere locatie gegaan deed de chocolademelk machine het niet en de melk voor in de koffie was al ruim over datum.
Om half 1 wilde we wat gaan eten.
Was druk binnen snappen we aangezien het etens tijd was.
Maar de helft wat ze aanbieden hadden ze niet eens.
Mijn vrouw had het eten al mijn kinderen moesten wachten op hun tosti’s en ik op mijn broodje kroket.
Het eten van mijn vrouw had ze al op voor ik mijn broodje kreeg.
De tosti’s was helemaal drama hoe moeilijk is het om 2 keer een tosti ham kaas te maken?
Heeft 20 minuten geduurd voor we ze hadden omdat het tosti apparaat in storing was??
Vervolgens krijgen we nog eens de verkeerde tosti’s ook!
Terug gegaan duurde het weer dik 10 minuten voor we eindelijk de tosti hadden die we besteld hadden.

Ja we hebben ook nog wat goeds te melden de attracties waren gewoon goed en leuk voor de kinderen.
Daarom toch nog Max 3 sterren.

5 April 2026

Reply from Avonturenpark Hellendoorn

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Allereerst willen we u bedanken voor de 3 sterren en het compliment over de attracties; fijn om te horen dat de kinderen het daar in ieder geval leuk hebben gehad.

Tegelijkertijd willen we onze oprechte excuses aanbieden voor de rest van uw bezoek. Wat u omschrijft is absoluut niet de ervaring en de kwaliteit die wij onze gasten willen bieden. Een opstartdag na een sluitingsperiode brengt soms onvoorziene uitdagingen met zich mee, maar dat de horeca-apparatuur weigert mag simpelweg niet gebeuren.

Hopelijk gunt u ons in de toekomst de kans om te laten zien dat we dit normaal gesproken veel beter organiseren. Gastvrijheid zit in ons DNA – en dat al 90 jaar lang.

Rated 4 out of 5 stars

Leuke attracties, maar voorgelogen bij het restaurant.

Mooi gedecoreerd met pompoenen en halloweendingen. Leuke voorstellingen en vele attracties. Het was jammer dat de schommelboot een storing had. De reden voor vier sterren ligt bij het restaurant. Er was een combideal voor loaded fries met een drankje voor €11. We vroegen nog of de deal met alle drankjes gold. De man bij het eten zei dat alleen Starbucks drankjes niet meetelden. De rest allemaal wel. Wij namen dus twee keer de combi deal en een ander drankje. Bij de kassa moesten we 23.75 betalen, 1,75 te veel. Voor het betalen vroegen we de jongen bij de kassa of dit wel klopte, gezien tweemaal elf euro toch echt 22 euro is. Hij zei dat het waarschijnlijk statiegeld was en dat we dit weer konden inleveren en dat er meerdere punten voor waren. Vreemd, want op de flesjes stond niet dat er statiegeld op zat en we hebben er ook nog nooit van gehoord op een pretpark. Toen we het op hadden, bleek dat de jongen ons gewoon had voorgelogen. Er zat geen statiegeld op. Er zijn geen inleverpunten waar je die flessen kan inleveren (alleen plekken waar je je lege dienblad kan inleveren). We hebben dus 1.75 teveel betaald. Dan kan je denken dat het een klein bedrag is, maar we hebben meerdere keren bij meerdere personen gevraagd wat de actie is om zeker te zijn dat we ervan profiteren. Om dan voorgelogen te worden... Beetje jammer van de ervaring!

5 October 2025
Rated 1 out of 5 stars

Het prijsbeleid is oneerlijk en ondoorzichtig

Het prijsbeleid is oneerlijk, omdat ze erg onduidelijk en ondoorzichtig zijn over de ticketprijzen. Op de website staat dat de prijs vanaf 20,50 is, maar ze vermelden niet dat je deze prijs alleen betaalt als je de tickets online koopt! Bij de kassa moet je 10 euro extra betalen en bovenop deze prijs moet je ook nog eens 12 euro parkeerkosten (van de attractiepark) betalen, echt dieven!. Een zeer onevenredige prijs voor wat het te bieden heeft, weinig attracties, echt niets bijzonders! Een verspilling van geld, ik raad u aan uw tijd en geld op een veel slimmere manier te besteden.

21 September 2025

Reply from Avonturenpark Hellendoorn

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te plaatsen. Dat u ons dieven noemt, is wel even schrikken voor ons. Wat betreft de ticketprijzen: wij werken met een dynamische ticketshop. De prijzen variëren per dag; in 2025 was dit vanaf € 20,50. Dit betreft de online prijs in de voorverkoop. Vaak krijgt u extra voordeel als u de tickets ruim van tevoren koopt. Op de dag zelf betaalt u de reguliere dagprijs, ook als u de tickets online koopt, aangezien het vroegboekvoordeel dan vervalt.

Daarnaast bedragen de parkeerkosten € 9,95 per dag en geen € 12,-. Dit is een marktconforme prijs, en we distantiëren ons dan ook van de term 'dieven'.

Hopelijk heeft u desondanks een leuke dag bij ons gehad. Dat is namelijk waar wij ons voor de volle 100% voor inzetten. Gastvrijheid staat bij ons al 90 jaar hoog in het vaandel.

The Trustpilot Experience

Take a closer look