Camille Brinch Jewellery Reviews

5,877
TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Very beautiful jewelry and packaging! Love the women’s day necklace that came with my order, is wearing it right now <3

Rated 5 out of 5 stars

Let at handle og hurtig levering. Dejligt at bytteservice kan fremskrives i forhold til dato for gave.

Rated 5 out of 5 stars

I have received my earrings today, which I ordered on the weekend. The delivery fast and the earrings beautiful. Thank you

Rated 5 out of 5 stars

Fast delivery, very good quality products and I love the packegeing too.

Company details

1. Jewellery Designer

Written by the company

Smykker designet af Camille Brinch i ren sterling sølv og forgyldt sterling sølv. I et feminin, rå og chunky design, der innoverer tidens trend.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

6k reviews

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

(5,877)

132 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig levering og god service…

Super hurtig levering og god service meddelser

Hej Anita

Tak for din anmeldelse 😊

Åh hvor skønt, at du har fået glæde af vores hurtige levering - og den løbende kommunikation omkring din pakke.

Vi er så glade for, at du har haft en 5-stjernet oplevelse ved os. Det stræber vi altid efter, så det betyder så meget.

Ha' en skøn dag 🌟

Super hurtig levering

Super hurtig levering, og MEGA god service👍🏻

Hej Annette

Tak for din anmeldelse 😊

Det er vi virkelige bare glade for at læse. Det betyder alverden, at du har haft en god oplevelse i vores smykkeunivers - så vi er glade for at læse, at du særlig finder vores service og hurtige levering i top.

Vi er glade for, at du er med i vores smykkeunivers, og vi håber, at vi kan glæde dig med flere smykker i fremtiden ✨

Ha' en dejlig dag 🌟

Super god kvalitet

Super god kvalitet! Jeg går i bad med dem på, og de holder.

Hej Jacob

Tak for din anmeldelse 🌟

Åh hvor er vi glade for, at kvaliteten lever helt op til dine forventinger.

For at bevare smykkets smukke glans og udseende anbefaler Camille, at du tager dine smykker af, når du træner, under rengøring, bader og sover m.m.

Men jeg er glad for at læse, at du får smykkerne brugt i din hver dag - det lyder til, at de allerede har givet dig en masse glæde.

Ha' en dejlig dag 😊

mega god service

Hej Karoline

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det betyder rigtig meget for os, at du har oplevet en service til topkarakter. Vi er altid klar på at hjælpe, så vi er rigtig glade for, at du har fået lige den service, som du havde brug for.

Tak fordi, at du er med i vores smykkeunivers - vi håber, at vi kan glæde med flere smykker i fremtiden.

Rated 5 out of 5 stars

God service og nem at komme i kontakt…

God service og nem at komme i kontakt med.

15 December 2021

Hej Rene

Tak for din anmeldelse 🌟

Hvor er det bare dejligt, at du er så tilfreds med din oplevelse hos os, og den service du har modtaget. Det glæder os især at høre, at du syntes vi er nemme at komme i kontakt med. Vi ønsker nemlig altid at stå til rådighed for at hjælpe vores kunder - hurtigst muligt.

Ha’ en dejlig dag ✨

Anna

Super service❤️

10 December 2021

Hej Pia

Tak for din anmeldelse 🌟

Det er vi virkelig bare så glade for at læse, at du synes. Det betyder nemlig så meget for os, at vi kan give en god og effektiv oplevelse. Så det er dejligt, at du har oplevet netop dette, og så endda til topkarakter.

At du netop kan se, hvor meget vi arbejder på at gøre oplevelsen helt særlig og personlig er bare så vigtigt for os.

Du er altid velkommen tilbage ved os, hvis du leder efter et nyt smykke.

Rated 1 out of 5 stars

Forbandet svineri at give kode mm

Forbandet svineri at give kode mm. Og love man kan komme til .... 1 time og 15 min og intet er sket - Fup firma

25 November 2021
Unprompted review

Hej Heidi

Tak for din anmeldelse 😊

Først vil jeg lige sige, at jeg er glad for, at du var en af de mange, der sad klar på vores hjemmeside, da vi åbnede op for Black Friday.

Vi blev simpelthen så overvældede over den store interesse, som der var for at være med i Camilles Black Friday fejring. Der var hele 10.000 kunder som prøvede på samme tid, hvilket lagde et rigtig stort pres på hele serveren.

Dette gjorde faktisk, at der opstod en intern fejl ved det firma, som varetager vores betalingssystem, og derfor blev folk sat i kø og oplevede lang ventetid - jeg er rigtig ked at, at det desværre også fik ud over din købsoplevelse.

Vi havde slet ikke forestillet os, at det ville ende sådan, men jeg er ked af, at det er endt med, at du sidder tilbage med sådan en følelse.

Camille valgte efterfølgende at give 30% på hendes smykker, hvilket hun aldrig har gjort før. På denne måde håbede vi, at alle stadig kunne føle, at de havde været en del af vores Black Friday.

Vores intention har på ingen måde været, at man skulle sidde med sådan en oplevelse.

Du må altid skrive igen hvis du har andre spørgsmål, eller vi kan gøre det mindste for dig - vores største ønske er at give alle den bedste oplevelse i Camilles smykkeunivers.

Ha’ en dejlig dag - og godt nytår ✨

Nemt at handle.

14 November 2021

Hej Christina

Tak for din fine anmeldelse 😊

Hvor er det bare skønt, at du har haft en så effektiv og god oplevelse i Camilles smykkeunivers - det betyder simpelthen så meget, at du er så tilfreds med dit besøg ved os.

Jeg håber, gavemodtageren bliver glad for det fine armbånd - og vi forhåbentlig kan glæde hende med flere til samlingen i fremtiden.

Super.

Super fin service

14 November 2021

Hej Jake

Tak for din fine anmeldelse 😊

Åh, hvor er vi stolte over, at det er din opfattelse af os. Vi stræber nemlig sådan efter, altid at give den bedste oplevelse for jer - så at du netop, har oplevet en god service, er vi så glade for.

Du skal i hvert fald være mere end velkommen på hjemmesiden igen, og skulle du have brug for hjælp til køb af flere smykker i fremtiden, må du endelig sige til.

Jeg håber, at gavemodtager bliver glade for de fine Tekstur Hoops.

Super fin levering

10 August 2021

Hej Leif

Tak for din anmeldelse 😊

Vi er simpelthen så glade for, at du har haft en oplevelse til topkarakter - og at du især har fået glæde af leveringen.

Det er virkelig også en fin gave, som du har valgt!

At du er så vild med dit køb, er vi bare så glade for - og du skal være mere end velkommen på hjemmesiden en anden gang ✨

Hej Mira

Mange tak for din anmeldelse 😊

Hvor er det skønt at høre, at du oplever så god en service hos os, og at vi kunne glæde dig med en hurtig levering af din pakke - det vil vi altid stræbe efter.

Jeg håber, vedkommende bliver glad for gaven 😊

Ha' en dejlig dag 🌟

Rated 5 out of 5 stars

Super god kommunikation og hurtig…

Super god kommunikation og hurtig levering

22 June 2021

Hej Henriette

Tak for din søde anmeldelse 🌟

Vi er virkelig glade for, at du kan lide vores måde at kommunikere på, det er virkelig noget vi arbejder meget på. Og hvor er det dejligt, at du især også har fået glæde af vores hurtige levering.

Det er virkelig også et fint smykke, du var valgt til gave. Jeg håber, at gavemodtageren bliver glad, og at vi kan gøre dig til den glade gavegiver.

Super flotte smykker

Super flotte smykker. SUPER god, professionel og personlig service. Tak

21 June 2021

Hej Birgit

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det lyder til, at du har haft en god oplevelse hele vejen rundt, og netop den følelse ved dig, er vi så glade for.

Det er så dejligt, at du synes så godt om vores smykker, og det, at du har haft så god en oplevelse med vores Customer Care team betyder virkelig alverden for os.

Du skal i hvertfald være velkommen i vores smykkeunivers igen.

Ha’ en skøn dag 🌟

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig ekspedition og super…

Super hurtig ekspedition og super kundeservice 👍🏻

20 June 2021

Hej Rikke

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores Customer Care - det betyder utroligt meget for os.

Jeg håber, at modtageren bliver glad for den fine gave ✨

God service 😊

19 June 2021

Hej Chanette

Tak for din anmeldelse 🌟

Årh hvor skønt. Vi stræber netop efter at give så god en oplevelse som mulig fra start til slut, så det er virkelig dejligt at høre, at det netop er det, du har fået.

Det er virkelig også en fin gave du har valgt til den heldige modtager, og jeg håber at vedkommende bliver glad for smykket.

Ha' en skøn dag ✨

Muligt at købe enkelt

Hej Camille Brinch team
Jeg skal høre om det der muligt at købe en enkelt ørering da jeg mistede min søsters ørering. Det er en mellem teksturørering i guld
Hilsen Mille

4 June 2021
Unprompted review

Hej Mille

Tak for din anmeldelse 😊

Årh det er selvfølgelig ærgerligt, at du har mistet din søsters ørering.

Du er meget velkommen til, at kontakte vores Customer Care team på care@camillebrinch.dk, så vi kan finde frem til den bedste løsning til dig ✨

Ha' en fantastisk dag ⭐️

Rated 5 out of 5 stars

5 stjerner, for god og hurtig levering :)

tak for god og hurtig levering :)

1 June 2021

Hej Karina-Louise

Tak for din anmeldelse 😊

Det betyder simpelthen så meget for os, at du sidder med netop dén følelse ved køb af dine smykker.

Hvor er det også bare dejligt at læse, at vi kunne glæde dig med en god og hurtig levering.

Ha' en skøn dag ✨

Frida

Kære Camille.

Kære Camille. Tak for perfekt ekspedition.

1 June 2021

Hej Ellen

Tak for din anmeldelse 😊

Hvor er det bare dejligt, at du har haft så god en oplevelse hos os. Det betyder så meget for os, og særligt Camille, at du synes så godt om smykkerne.

At du er så tilfreds med dit køb, betyder bare så meget for os. Du skal være mere end velkommen på hjemmesiden en anden gang - uanset om det er til en gave igen eller til dig selv.

Ha' en skøn dag 🌟

Hej Berit

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Vi er så glade for, at du har oplevet så god en service hos os.

Jeg håber, at du er blevet rigtig glad for den fine ring - det er i hvert fald en af mine personlige favoritter.

Det er så dejligt, at du vil være en del af vores smykkeunivers, og vi håber at vi kan glæde dig med flere smykker i fremtiden ✨

Ha’ en skøn dag 🌟

Hurtig levering. God kvalitet

11 May 2021

Hej

Tuisnd tak for din anmeldelse 🌟

Årh det er vi simpelthen bare så glade for at læse. Vi stræber nemlig sådan efter, altid at give den bedste oplevelse for jer.

Vi er så glade for, at du vil være med i vores smykkeunivers. Du er altid velkommen tilbage ✨

Take a closer look