Camille Brinch Jewellery Reviews

5,877
TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Very beautiful jewelry and packaging! Love the women’s day necklace that came with my order, is wearing it right now <3

Rated 5 out of 5 stars

Let at handle og hurtig levering. Dejligt at bytteservice kan fremskrives i forhold til dato for gave.

Rated 5 out of 5 stars

I have received my earrings today, which I ordered on the weekend. The delivery fast and the earrings beautiful. Thank you

Rated 5 out of 5 stars

Fast delivery, very good quality products and I love the packegeing too.

Company details

1. Jewellery Designer

Written by the company

Smykker designet af Camille Brinch i ren sterling sølv og forgyldt sterling sølv. I et feminin, rå og chunky design, der innoverer tidens trend.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

6k reviews

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

(5,877)

132 reviews in the last 12 months

Write a review

Hej Lene

Tak for din anmeldelse ✨

Det gør os så glade, at du har haft en god oplevelse og at vi kunne give dig en god service hele vejen igennem.

Du skal i hvert fald være mere end velkommen på hjemmesiden igen, og skulle du have brug for hjælp til køb af flere smykker i fremtiden, må du endelig sige til 🌟

Hej Sophine

Tak for din anmeldelse 😊

Det er simpelthen så skønt at høre! Det gør os så glade, at du oplever så god og hurtig en service hos os - det vil vi altid stræbe efter.

Jeg håber, at den heldige blev glad for de fine øreringe.

Du skal i hvert fald være mere end velkommen på hjemmesiden igen, og skulle du have brug for hjælp til køb af flere smykker i fremtiden, må du endelig sige til.

Hurtig ekspedition 👍👍
Også med retur delen

29 April 2021

Hej Birgitte

Tak for din anmeldelse 😊

Det er vi simpelthen bare så glade for at høre - det er nemlig hele oplevelsen fra start til slut der skal være den bedste for jer. Så det er vildt fedt at læse, at vi kunne give så god en oplevelse med alt fra bestilling til ombytning.

Hvor er det også bare dejligt, at vi kunne glæde dig med en god og hurtig service.

Du er altid velkommen i vores smykkeunivers igen 🌟

Hej Gabriella

Tak for din anmeldelse 😊

Det er jo simpelthen bare så skønt at høre, at du synes så godt om smykkerne og særligt finder kvaliteten helt i top.

Dejligt, at vi også kunne glæde dig med en hurtig levering af din pakke.

Jeg håber, du bliver glad for det fine smykke - og du skal i hvert fald være mere end velkommen på hjemmesiden og i vores smykkeunivers igen, så vi forhåbentlig kan glæde dig med flere smykker til samlingen 😊

Ha' en dejlig dag 🌟

Maja

Hej Rotem

Tak for din anmeldelse 😊

Det er virkelig skønt at høre, at du er så vild med smykkerne, og særligt finder kvaliteten helt i top.

Det betyder virkelig meget for os, at du vil anbefale os til andre - og du skal være mere end velkommen i vores smykkeunivers igen, så vi forhåbentlig kan glæde dig med flere smykker til samlingen ⭐️

Jeg håber, du bliver glad for dine mange fine smykker.

Hej Malene

Mange tak for din anmeldelse 😊

Hvor er det skønt at høre, at du oplever så god en service hos os, og at vi kunne glæde dig med en hurtig levering af din pakke - det vil vi altid stræbe efter.

Jeg håber, vedkommende bliver glad for gaven 😊

Ha' en dejlig dag 🌟

Maja

Rated 5 out of 5 stars

Nem webshop og super god service og…

Nem webshop og super god service og levering.

1 March 2021

Hej Henrik

Tak for din anmeldelse 🌟

Det betyder simpelthen så meget for os, at du sidder med netop dén følelse ved køb af dine smykker.

Vi stræber lige præcist efter at gøre hele bruger- og indkøbsoplevelsen på vores hjemmeside mindst lige så god, som stod du i en fysisk butik - og det er noget, vi fortsat vil udvikle på. At vi også har kunnet glæde dig med god service og hurtig levering er bare så dejligt.

Jeg håber, at gaven falder i god jord hos modtageren ✨

Ha' en skøn dag 😊

Hej Michael

Tak for din anmeldelse 😊

Det betyder rigtig meget for os, at du vil anbefale os til andre, og hvor er det dejligt, at du både giver service og leveringen topkarakter.

Vi er altid klar på at hjælpe, så vi er rigtig glade for, at du har fået den vejledning, som du havde brug for.

Super

Super god service

23 February 2021

Hej Melanie

Tak for din anmeldelse ✨

Det er simpelthen så skønt at høre! Det gør os så glade, at du oplever så god en service hos os - det vil vi altid stræbe efter.

At du er så glad for dit køb, betyder bare så meget for os - og du skal være mere end velkommen på hjemmesiden en anden gang 😊

Ha' en skøn dag 🌟

Flotte smykker

Flotte smykker, super hurtig levering ....
Whats not to like?

21 February 2021

Hej Dorthe

Tusind tak for din anmeldelse 🌟

Ej det er så skønt at høre, at din oplevelse har været så god hele vejen igennem.
Endnu bedre er det, at du er så vild med smykkerne - det betyder så meget for os, og særligt for Camille.

Du skal være mere end velkommen på hjemmesiden og i vores smykkeunivers en anden gang!

Jeg håber, at modtageren blev glad for de fine øreringe 😊

God kvalitet

God kvalitet. Hurtig levering og super service

6 February 2021

Hej Mette

Mange tak for din anmeldelse 😊

Hvor er det bare utrolig dejligt at høre, at du oplever en høj kvalitet både på smykkerne, men også i vores Customer Care, samt levering af smykkerne - det betyder alverden for os.

At du er så glad for dit køb, er vi bare så glade for - og du skal være mere end velkommen på hjemmesiden en anden gang.

Easy to order

Easy to order, delivery is fast and reliable. I am a regular customer as the price to quality of the jewelry is very good. Beautiful design for women all ages!

2 February 2021

Hi Patricia

Thank you so much for your review 😊

It is so nice to hear that your experience has been so good! It means the world to us, that you have found our order system easy, and that we could please you with our quick delivery.

It also means a lot to us that you are so happy with your new jewellery, and that you find the quality and the design so great.

I feel like you describe our universe so well in regard to Camille’s jewellery designs. She strives towards making timeless and simple design, that indeed resembles all ages.

I'm so happy to hear, that you have become a regular customer. Thank you for being a part of our jewellery universe 😊

Have a nice day 🌟

Best Regards

24 January 2021

Hej Lone

Tusind tak for din anmeldelse 🌟

Rated 5 out of 5 stars

Super service og super god behandling

Super service og super god behandling. Kan varmt anbefale at handle her.

20 January 2021

Hej Hans

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det betyder simpelthen så meget for os, at du sidder med netop dén følelse ved køb af smykker hos os.

Hvor er det også bare dejligt, at du vil anbefale os til andre, og skønt, at du både giver service og behandling topkarakter.

Medium Panzer Ring

Usually I don’t write reviews but I highly recommend CB Jewellery! I got the Medium Panzer Ring and I'm absolutely in love!! Delivery to Germany was fast and the costumer service is very friendly and helpful. Will definitely be ordering from them again :)

19 January 2021
Unprompted review

Hi Miriam

Wow! Thank you so much for your review 😊

It is so nice to hear that your experience has been so good, and you got all the help you needed from our Customer Care team.

It means a lot to us that you are so happy with your new jewellery, and love everything about it.

You are of course more than welcome in our universe again - we are always happy to help 😊

Have a nice day 🌟

Best Regards

Absolut super!

19 January 2021

Hej Lena

Tak for din anmeldelse 😊

Hvor er det bare dejligt, at du har haft så god en oplevelse, at det har resulteret i fem stjerner. Det er netop den følelse, vi gerne vil have, at man skal sidde tilbage med.

Du skal i hvert fald altid være velkommen på vores hjemmeside.

Jeg håber, at du er glad for dit fine smykke.

Hej Jasmin

Mange tak for din anmeldelse 😊

Hvor er det bare utrolig dejligt at høre, at du oplever en høj kvalitet både på smykkerne, men også på leveringen af smykkerne.

Du har også valgt nogle virkelig fine øreringe - jeg håber, at du er blevet rigtig glad for dem.

Det er så dejligt, at du vil være en del af vores smykkeunivers, og vi håber at vi kan glæde dig med flere smykker i fremtiden ✨

Hej Christian

Tak for din fine anmeldelse 😊

Det er vi simpelthen bare så glade for at høre - det er nemlig hele oplevelsen fra start til slut der skal være den bedste for jer. Så det er vildt fedt at læse, at vi kunne give så god en oplevelse, med en hurtig levering og god service.

Jeg kan se, at ringen var til en gave - jeg håber, at den har bragt en masse glæde ved gavemodtageren.

Du er i hvert fald altid velkommen i vores smykkeunivers igen.

23 December 2020

Hej Linda

Tak for din anmeldelse 😊

Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse i vores smykkeunivers. Endnu bedre er det, at vi har kunne glæde dig med en god og hurtig service.

Rated 5 out of 5 stars

Super god service og kommunikation

Super god service og kommunikation , hurtig levering ✍️

23 December 2020

Hej Christina

Tak for din fine anmeldelse ✨

Det betyder simpelthen så meget, at du oplever så god en service hos os, og at vi - i Customer Care - har kunnet være med til at gøre din oplevelse endnu bedre.

Hvor er det også bare dejligt at læse, at vi kunne glæde dig med en god og hurtig levering.

At du er så glad for dit køb, betyder alverden for os. Du skal i hvertfald altid være velkommen i vores smykkeunivers igen.

Take a closer look