Dansk Tagteknik A/S

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Useriøs firma. Fik et total tilbud på nyt tag. Da jeg satte spørgsmål ved en del af tilbudet skrev de at de havde opdaget en regnefejl. Tilbudet blev korrigeret så der blev næsten 70.000,00 dyrere.

Rated 1 out of 5 stars

Utrolig dårlig opfølgning fra Dansk Tagteknik Brørup. Den 15. September 2016 gik vores invertere ned. Vi kontaktede firmaet og bad dem tage sig af det, da vi på garantibeviset kunne læse at de... See more

1. Carpenter
  2. Roofing service

Information provided by various external sources

Dansk Tagteknik A/S er landsdækkende tagvirksomhed. Vores speciale er oplygning af nyt tag. Alt i Tegltag, Eternittag, Betontag, Lindab & Decra Tag - På vores hjemmeside kan du udregne pris på en tagløsning. Du kan også bestille gratis og ufiorpligtigende konsulentbesøg, og få masser af ideer og inspiration til den perfekte tagløsning. Ring til os og bestil konsulent på +45 7630 0029

Useriøs firma.

Useriøs firma.

26 May 2021

Asbest i loftet

Denne anmeldelse skrives idet Dansk Tagteknik havde renset og malet vores tag. Da vi nogle år efter skulle sælge huset fik vi at vide da Tilstandsrapporten blev lavet at der var sprøjtet asbest rundt om på loftet! Det var resultatet af tagrensningen.

Resultat var en temmelig grim anmærkning i vores tilstandsrapport på en ellers meget velholdt hus.
Asbest slam var naturligvis størknet med det var lige meget for manden der lavede tilstandsrapporten.

Ejendomsmægleren sammen med os fik en chok over dette da asbest er ikke ligrefrem noget der sælger!!

Omgående måtte vi starte med at sætte hus prisen ned med kr. 100.000! Asbest omtalt i tilstandsrapporten gjorde at det tog længere tid at sælge huset som rundt regnet blev solg for nok 1/2 million mindre end det bør have gået for.

SÅ hvis du har nogensinde tænkt at sælge dit hus, lad være med at få de gamle eternit plader malet og brug slet ikke Dansk Tagteknik, som iøvrigt da vi skulle sælge vil på ingen måde tage ansvar for det sjuskede rensning og manglende forberedelse på loftet.

30 August 2020
Rated 5 out of 5 stars

For et par måneder siden besluttede vi …

For et par måneder siden besluttede vi at få udskiftet vores gamle tag. Efter den obligatoriske "budrunde" fandt valget på Dansk Tagteknik, da både prisen og dialogen i processen havde været rigtig god. Vi aftalte at arbejdet med udskiftning af taget skulle starte i slutningen af maj - og nu her 14 dage efter har vi det flotteste Teuto tegltag på vejen:-) Arbejdsprocessen har været meget effektiv, og kvaliteten på udførte arbejde har været helt i top. Det fik vi bl.a. testet under skybrudslignende tilstande undervejs i processen. Jeg kan kun give de bedste anbefalinger herfra til Dansk Tagteknik.

12 June 2017
Rated 5 out of 5 stars

Nu er det ikke længere Mogens Pedersen …

Nu er det ikke længere Mogens Pedersen som har det flotteste sorte Decra tag, Det har jeg. Og det blev lagt på ingen tid af nogle super professionelle tagfolk som løste opgaven på tag og garage på trods af pladsudfordringer og dårligt vejr.
Der blev løbende fulgt op og informeret om fremgang af byggeriet.
Alt gik efter planen og slutresultatet er af TOP-kvalitet.
Kan ikke andet end anbefale at få nyt tag.

12 June 2017
Rated 1 out of 5 stars

Utrolig dårlig opfølgning fra Dansk …

Utrolig dårlig opfølgning fra Dansk Tagteknik Brørup.

Den 15. September 2016 gik vores invertere ned. Vi kontaktede firmaet og bad dem tage sig af det, da vi på garantibeviset kunne læse at der er 10 års garanti og med ret til ombytning.
Efter Utallige korrespondancer med firmaet - Davidsen og Grøn sol ved Claus Hybel, venter vi stadig på de nye invertere.

9 måneder har vi været uden den forventede strøm fra vores solceller, og det anser vi for total uacceptabelt.

4 June 2017

Fremragende - 110 % professionelt

Jeg har i april 2017 fået udskiftet tage på min ejendom med nye sternbrædder og tagrender.
Tagene var komplicerede at skifte på grund af størrelse, taghældning og behov for opretning.
Stor ros til de polske håndværkere som løste opgaven 110 % professionelt.
Jeg har i dag en ejendom med de flotteste sorte Decra tage.
Der var afgivet fast pris og alt blev leveret som aftalt.
Kan anbefale Dansk Tagteknik til alle som står foran en tagudskiftning.

13 May 2017
Rated 5 out of 5 stars

Hurtigt, fremragende, hvad kan man ellers ønske sig?

Vi har her i december fået lagt et nyt Decra tag (sort) og med vindskeder og sternbrædder i hvidt hardieplank.
Arbejdet gik hurtigt!
Der blev afleveret materialer torsdag, stillads var opsat inden jeg kom hjem fredag, lørdag var "skelettet" til Decra taget lagt, søndag var skorstenen væk (som aftalt selvfølgelig) og stort set hele bagsiden var lagt.
Mandag blev bagsiden lagt færdig, vindskedder og stern blev udskiftet. Tirsdag var hele forsiden lagt samt tagrender monteret. onsdag kom de og fjernede stillads og monterede nedløbsrør og kl. 12 onsdag var vi i besiddelse af det flotteste sorte tag med flot hvidt hardie plank på vindskedder og stern! ABSOLUT FREMRAGENDE!
De blev leveret inden for tiden der blev lovet, prisen holdte 100% trods den konsulent der først havde givet tilbuddet stoppede i firmaet.
Alt blev altså overholdt præcist som lovet!
Vi kan kun sige tak og vi kan KLART anbefale Dansk Tagteknik.!
Hilsen
Alexander og Camilla

22 December 2016

Professionel Tagdækning

Dansk Tagteknik har udført et vellykket og flot stykke tagarbejde.

Huset fra 60’erne skulle lægges med Decra ovenpå ældre bølgeeternit samt udskiftning af tagrender.

Hele processen fra tilbudsgivning til afslutning af taget har været nem og professionel bl.a. pga. følgende:

• Præcis tilbudsgivning
• Overholdelse af tidsfrister (færdig 1 dag før aftale)
• Grundig, detaljeret og fagligt dygtig håndværk.
• Flittige og sympatiske ( .. og fagligt stolte)Taglæggere/håndværkere
• Oprydning og rengøring helt i top
• Perfekt afslutning og overlevering samt god kommunikation under
hele forløbet.

Jeg kan kun anbefale Dansk Tagteknik.

22 December 2016
Rated 1 out of 5 stars

Useriøst firma med mangel på respekt for potentielle kunde

Havde besøg af konsulent for tilbudsgivning på etablering af Decra-tag på eksisterende tag.
Efter 5 dage havde jeg ikke modtaget tilbuddet og kontaktede firmaet.
Fik at vide at konsulenten ikke længere arbejdede for firmaet men at jeg nok skulle få et tilbud.
Yderligere 2 dage senere kontaktede en anden fra firmaet mig for at oplyse, at man måtte sende endnu en konsulent ud en uge senere for at gennemgå projektet inden tilbudsgivning.
Vi valgte derfor at overgive opgaven til et andet firma.
Jeg anmelder firmaet med overskriften "useriøs" idet jeg finder det forkasteligt at man sender en konsulent ud, som står for at stoppe i firmaet og som ikke får afsluttet sin tilbudsgivning.

10 December 2016
Dansk Tagteknik A/S logo

Reply from Dansk Tagteknik A/S

Vi er absolut ikke et Useriøst firma. Vores tilbud er ekstrem præcise, og som eksempel, kan jeg benytte denne lejlighed til at annoncere at vi i 2016 ALDRIG har måttet korrigere eller efterfakturere nogle kunder overhovedet. DSet betyder at vores konsulenter opdager ALT hvad der kan give anledning til problemer når et tag skal skiftes. Så vores tilbud kan man stole på !!

Vi sender selvfølgelig IKKE en konsulent ud som vi VED ikke skal fortsætte i firmaet, det vil jo være rent hasard. Det kunne vi selvfølgelig ikke drømme om.

En medarbejder er stoppet i firmaet, grunden og forløbet hører ikke til i den offentlige debat. Men vi har fundet det nødvendigt at måle dit tag op igen, og det er selvfølgelig træls at dette er nødvendigt. Men vi kan ikke lave et tilbud på noget som vi ikke ved 100% hvad indeholder. Jeg tror at du godt kan læse mele linjerne at vi ikke har haft andre muligheder.

Held og Lykke med dit Tag projekt !

Dansk Tagteknik A/S

1. klasses arbejde

Vi har netop afsluttet udskiftning af tag samt efterisolering på vore hus på Bogø

Vi havde et tag med bølge eternit og plastiktagrender monteret i 1982.

Vores ønske til nyt tag var Quadro fra Icopal samt en forhøjelse af spær så vi kunne få efterisoleret op til 300 mm, Zink tagrender og nedløb. Indvendigt fik vi lavet lysning til Velux ovenlys samt skåret hul i loft og monteret lem med trappe op til spidsloft. En af vores nærmeste naboer havde anbefalet os Dansk Tagteknik.
Det har vi bestemt ikke fortrudt.

Aldrig har vi mødt så dedikerede håndværkere og med så stor en faglig stolthed. Ikke alene fik de noget fra hånden når de var i gang, de var også utrolige nidkær over det håndværk som de udførte hos os.
Noget som betyder utroligt meget for os. De var også utrolige flinke når de var på pladsen, meget om hyggelige med at rydde op omkring sig hver dag og havde hele tiden øje for detaljen.
Vi føler at de behandlede vores hus med respekt. Man kunne tydeligt se at de var yderst professionelle og meget kvalitetsbevidste.

Bogø er et lille samfund og folk taler sammen  Vi er allerede blevet verdensberømt for vores nu utrolige flotte tag som befolkningen taler om og ikke mindst om hvor hurtigt det er gået med hele entreprisen, 9 dage ialt.

Allerede nu mærker vi den ekstra isolering samt ikke mindst at der er kommet vindspær i skunke.

Vi er også godt tilfredse med at vi fik Henrik som konsulent hvor vi sammen fandt den perfekte løsning omkring vindskeder og stern.

Derfor anbefaler vi med stolthed gerne Dansk Tagteknik til andre som står over for et kommende tagprojekt.

Vi ønsker at Dansk Tagteknik viderebringer vores roser til de to polske håndværkere som vi havde. Dem kan I godt være stolte af. 

7 December 2016

Flot arbejde

Vi fik lagt et betonteglstag med 2 valmer, en kvist, samt 2 ovenlysvinduer.
Det tog 10 dage med det hele.
Oprydningen var bare i orden, der lå ikke så meget som en skrue tilbage efter de var færdige.
Dygtige håndværkere med et smil på læben, som der kan deres kram.
(er selv håndværker)
Flot tag er meget tilfreds.
Kan varmt anbefales.

24 October 2016

Decratag på bølgeeternit

Sjældent har jeg mødt mere arbejdsomme, dygtige, yderst høflige og behagelige håndværkere. De har lagt et gennemført flot og veludført tag, som vi er meget glade for. Vi vil ingen betænkeligheder have ved at anbefale Dansk Tagteknik fremover.
Fremragende kommunikation med firmaet, som fuldt ud levede op til forventningerne og mere til.

21 October 2016
Rated 4 out of 5 stars

Vi har igen fået nyt tag fra Dansk Tagteknik og igen en super oplevelse.

Det er nu 2. gang vi har fået nyt tag fra Dansk Tagteknik, vi fik nyt tag på vores forrige hus i 2013 og efter salg i 2015 købte vi et nyt hus som også trængte til nyt tag og viste lige hvem vi skulle ringe til.
Vi har været super tilfredse med projektering og pris samt montering og aflevering. Kan varmt anbefale Dansk Tagteknik A/S.

6 June 2016
Rated 5 out of 5 stars

Hurtigt, effektivt og særdeles professionelt.

Efter aftale om tilbud og betaling kom på plads har arbejdet kørt på skinner. Ethvert mindre problem undervejs er blevet løst mellem de to tagarbejdere indbyrdes og sammen med konsulenten fra firmaet. Det kan ikke gøres hurtigere, mere smidigt og mere præcist, og det er et tag med to skotrender! Efter tolv lange arbejdsdage var taget færdigt som lovet. Alt var ryddet op, og der var ingen skader på hverken halvtage, terasser eller beplantning. Vi er meget imponerede og glæder os over synes af vores nye tegltag hver dag. Det er alle pengene værd.

1 June 2016

500m2 Betontag på Rekordtid

Er i skrivende stund igang med at opføre 400m2 udlejningboliger i Tim i det Vestjyske. Tagene blev lavet af Dansk Tagteknik på Bare 10 Dage. 2 flotte sortblanke betontage som skal stå i mange år. Tak for den hurtige indsats. Tak til de 4 effektive gutter, som var yderst professionelle og effektive.

24 May 2016
Rated 5 out of 5 stars

Nyt mansard tegltag, isolering og hurtigt arbejde

Vi fik i efteråret 2014 nyt tegltag, ny isolering, nye kviste og 10 ovenlys på en ejendom fra 1923. Prisen var konkurrencedygtig, og vigtigst af alt blev arbejdet udført af venlige, dygtige og fleksible medarbejdere. Kan kun anbefale Dansk Tagteknik

23 January 2015

Nyt Tag og Efterisolering

Vi er virkelig glade for vores nye tag. Det er rigtig flot, og det er en fryd at se på når man når man kommer hjem. Vi har også fået efterisoleret vores loft. Det har været en fornøjelse at hold øje med varmeforbruget. Ved godt at det ikke er super koldt iår, men varmebesparrelsen er meget markant.

25 December 2014
Dansk Tagteknik A/S logo

Reply from Dansk Tagteknik A/S

Hej Erling. Mange tak for din anmeldelse. Bare vent til vi får en kold vinter, så kan du rigtig se hvor meget energi du sparer. Godt at høre at du er glad for det nye tag.

Thomas - Dansk tagteknik

Flot nyt tegltag

Første møde med Dansk tagteknik salgskonsulent, var behageligt og vi fik god rådgivning omkring vores kommende tag bestilling.

Herefter modtog vi et stærkt tilbud, som vi slog til på.

- Dette viste sig at være den helt korrekte beslutning, idet Dansk tagteknik:

• Påbegynde arbejdet inden for aftalt tid.

• Stillende med de mest effektive håndværkere, jeg nogensinde har mødt.

• Udførte yderst grundigt og professionelt arbejde.

• Færdiggjorde projektet til tiden, og efterlod alting pænt og ryddeligt.

Vi kan simpelthen ikke have ønsket os et bedre forløb.
Vi har fået et fantastisk tag, Tusind tak for det Dansk tagteknik!

KAN KLART ANBEFALES!

2 December 2014