Dansk Tagteknik A/S

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Useriøs firma. Fik et total tilbud på nyt tag. Da jeg satte spørgsmål ved en del af tilbudet skrev de at de havde opdaget en regnefejl. Tilbudet blev korrigeret så der blev næsten 70.000,00 dyrere.

Rated 1 out of 5 stars

Utrolig dårlig opfølgning fra Dansk Tagteknik Brørup. Den 15. September 2016 gik vores invertere ned. Vi kontaktede firmaet og bad dem tage sig af det, da vi på garantibeviset kunne læse at de... See more

Rated 1 out of 5 stars

Denne anmeldelse skrives idet Dansk Tagteknik havde renset og malet vores tag. Da vi nogle år efter skulle sælge huset fik vi at vide da Tilstandsrapporten blev lavet at der var sprøjtet asbe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Efter aftale om tilbud og betaling kom på plads har arbejdet kørt på skinner. Ethvert mindre problem undervejs er blevet løst mellem de to tagarbejdere indbyrdes og sammen med konsulenten fra firmaet.... See more

1. Carpenter
  2. Roofing service

Information provided by various external sources

Dansk Tagteknik A/S er landsdækkende tagvirksomhed. Vores speciale er oplygning af nyt tag. Alt i Tegltag, Eternittag, Betontag, Lindab & Decra Tag - På vores hjemmeside kan du udregne pris på en tagløsning. Du kan også bestille gratis og ufiorpligtigende konsulentbesøg, og få masser af ideer og inspiration til den perfekte tagløsning. Ring til os og bestil konsulent på +45 7630 0029

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Flot arbejde :-)

Vi bestilte et nyt tegl tag ved Dansk tagteknik der blev udskiftet hurtigt.
Kvalitetsarbejde til den aftalte pris.
Håndværkerne var meget professionelle og resultatet er meget flot og udførelsen er i orden.
Der var fuldstændig ryddet op, inkl. fliserne var fejet.
Vi er meget glade for vores nye tag og vil klart anbefale Dansk Tagteknik til andre.

21 October 2014

Uacceptabel og urimelig oplevelse

Kort: Jeg bestilte tagrens på nettet. 5 mdr. senere fik jeg en seddel i postkassen "Vi har været her - pas på blomster m.v. der kan blive udsat for rensemiddel" Dog var alt omkring huset og på taget knas tørt?? Dansk Tagteknik oplyser, at der kan gå op til 8 måneder før et resultat viser sig - nu er der gået 4 år uden resultat. Nu skal jeg jo passe på hvad jeg skriver for Dansk tagteknik har kan lovet at hvis hvis jeg skriver dette bliver jeg politianmeldt - så lad os se hvad der sker. I holdes opdateret. Jeg klager til Dansk Tagteknik og skal sende billeder - det gør jeg 2 sæt, et sæt billeder ved "besøget" og et sæt billeder 1 år efter, de sidste med rigtig god algevækst. Så hører jeg ikke videre fra firmaet, min advokat klager i længere tid og hører intet. Faktura fra advokat. Jeg er sur og føler mig meget dårligt "behandlet" eller mangel på samme og klager til BYG. Efter uforholdsmæssig lang behandlingstid hos BYG modtages afslag, da sagen kræver at der skal afhøres vidner (de der udførte arbejdet) og afhøring det gør BYG ikke? Nu bliver jeg mere sur. Sagen er nu blevet en principsag, løsningen må være: Småsager. Småsager kan anlægges af private uden advokat, direkte til retten, så det må være det rigtige - en dommer kunne hjælpe - men nej. Telefonretsmøde: Maj 2014. Dommeren oplyser, at jeg ikke har en sag og jeg må frafalde anklagen, da jeg ikke straks efter arbejdets udførelse fik lavet en syn og skønsforretning - nu var tiden jo gået og ingen kan huske noget. Jeg forstod nu, at ved passivitet havde Dansk Tagteknik sikret, at de ikke kunne retsforfølges - ganske professionelt - eller? Lidt glæde har der dog været, måske - Dansk Tagtekniks advokatregning til deres Fynske advokat er sikkert 10 gange så høj som min fordring på ca. kr. 3500,00, incl. advokat m.v.. Nu skal man jo ikke ønske noget ondt om nogen, men jeg mener nok firmaet burde havde haft en anden og seriøs betjening af mig - udover tavshed. Dette er en flergangsrevideret udgave (3. marts 2015) af min bedømmelse af firmaet som jeg er blevet pålagt at udfærdige (p.g.a. min kritik af adfærd og senest p.g.a. grov sprogbrug) - fra første bedømmelse og til nu er der gået lang tid - hele 10 måneder.

7 October 2014
Rated 5 out of 5 stars

Flot Decra-tag på fire dage...

Thumbs up for veludført tagarbejde og skulderklap til de hårdtarbejdende polakker her i Lynge:-) Solfangerne er også genmonteret som aftalt, og det har på alle måder levet op til mine forventninger. Jeg vil ikke tøve med at anbefale dette firma til andre.

3 December 2012

Super tagarbejde

Vi har lige fået et nyt Decratag lagt op at 2 meget kompetente håndværkere. Jeg har aldrig set nogle håndværkere der var så ihærdige, og så var de også meget omhyggelige med at rydde op hver dag.
Vi har fået et fantastisk flot tag, som håndværkene også hjalp med til at tage de rigtige beslutninger om.

16 March 2012

Godt tagarbejde

Vi fik for et par måneder siden lagt nyt decratag ovenpå eksisterende tag. Arbejdet blev udført af 2 håndværkere som var fantastisk venlige og meget arbejdsomme. De spildte bestemt ikke tiden på pauser. Vi nyder dagligt at se på vores tag og kan varmt anbefale firmaet.

27 November 2011

Fremragende tagarbejde

For ca. 1 år siden købte jeg et decratag til oplægning på eksisterende tag. Arbejdet blev udført af 2 håndværkere - polsk/tysk - venlige og omgængelige med stor sans for det håndværksmæssige. Arbejdet varede 5 dage (alm. villa) og udførtes til en fornuftig konkurencedygtig pris til aftalt tid. Jeg nyder dagligt at se på mit nye tag, og jeg kan uden tvivl anbefale omhandlede firma.

12 March 2011

Godt arbejde...

Jeg er nok lidt uenig med den forrige anmeldelse skrevet af Mille.
På trods af lidt forsinkelse pga. sne og kulde er vores nye tag nu på plads.Næsten til tiden. Godt nok har det endnu ikke regnet for alvor, men jeg tvivler stærkt på, at det på nogen måde er utæt. Det er blevet et flot tag som vi glæder os over hver dag.
Der har ingen problemer været. Arbejdet er blevet udført af 3 dygtige, særdeles venlige og imødekommende polske håndværkere. Kontakten til firmaet har været i top. Altid til at få fat i, hvilket kneb gevaldigt med de to andre konkurerende firmaer under tilbudsfasen.
Med den oplevelse kan jeg ikke andet end at anbefale firmaet til andre. Og oven i hatten var prisen den laveste af 3....

11 January 2011
Rated 3 out of 5 stars

5 måneder om at færdigmelde taget

Vi fik i foråret lagt nyt tag fra Dansk Tagteknik. Materialerne blev leveret kort efter vi havde acepteret tilbuddet, og håndværkerne (polske) gik i gang få dage efter - i weekenden! Det meste af taget var lagt på 5-6 dage.

De informerede os om at der ville komme nogen andre og lave den sidste del af taget. Noget blev lavet, mne vi synes stadig ikke det så færdigt ud, så ventede på at det sidste blev lavet. Et par uger senere modtog vi en rykker for sidste rate - Selvom firmaet ikke engang havde meddelt os at taget var færdigt!
Vi tog flere gange kontakt til firmaet, og de var en enkelt gang ude og kigge på taget, hvor vi forklarede hvad der manglede. Vi har jævnligt rykket dem for svar, men først forleden kontaktede de os, så vi fik en løsning på det. Altså 5 måneder efter de sendte rykkeren!

Kvaliteten af taget er som sådan ok - men er stadig ikke helt tilfreds med den løsning de har lavet ind mod naboen. Ken kommunikationen halter virkelig. Både med at der blev arbejdet i weekenden, færdigmelding af taget samt reaktion på kundeklager.

8 September 2010

Take a closer look