Darkshop Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Alles netjes verpakt ontvangen. Polo shirt past perfect . De cap,s zien er ook goed uit Verzending duurde wat langer, Maar de communicatie was erg goed Aanrader

Rated 5 out of 5 stars

Snelle levering. Het product was goed verpakt en zoals beschreven op de website. Darkshop heeft een duidelijke website en ben zeer tevreden!

Rated 5 out of 5 stars

Fout professioneel opgelost. Er was een verkeerde maat jas geleverd. Aangezien er geen vestiging in Den Haag is, zag ik al allerlei beren op de weg. Maar een telefoontje met darkshop later was... See more

Rated 4 out of 5 stars

Mooie degelijke tas, precies als op de foto en omschrijving. Levering duurde een poosje maar is niet erg.

Company details

1. Army & Navy Surplus Shop
  2. Airsoft Supply Shop

Written by the company

Darkshop.nl is een online legerdump met meer dan 12,5 jaar ervaring en is uitgegroeid tot een van de grootste online legerdumpwinkels in het land. Hoewel de term “legerdump” nog veel wordt gebruikt, wordt militaire kleding tegenwoordig ook voor andere doeleinden gebruikt, zoals buitenactiviteiten, veiligheidsdoeleinden of sporten zoals airsoft en paintball.

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 40% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

32 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Opletten met deze website!

Opletten met deze website!
Een swiss eye raptor pro besteld en een raptor 3 geleverd. Niet alleen is dat een goedkopere bril maar ze hadden er ook nog eens een sticker van de pro opgeplakt!!! Verschil is terug betaald maar dat maakt niet goed dat ze je proberen oplichten..

17 April 2025
Darkshop logo

Reply from Darkshop

Er is een fout gemaakt bij je bestelling: je ontving de verkeerde bril. Dit was een menselijke vergissing, geen opzet.

We hebben je direct meerdere oplossingen aangeboden: de juiste Swiss Eye Raptor Pro met gratis retourlabel, volledige terugbetaling na gratis retour, of creditering van het prijsverschil als je de bril wilde houden.

⚠️ Jij hebt zelf gekozen om de bril te houden en het prijsverschil te laten crediteren, wat wij dezelfde dag nog in werking hebben gezet.

Daarnaast heb je gekozen voor Klarna achteraf betalen, een betaaloptie die wij bewust aanbieden om klanten zoals jij extra zekerheid en klantbescherming te bieden.

Ook hebben we de verzending met spoed op onze kosten geregeld om de vertraging te compenseren.

We zetten ons in om elke klant eerlijk en professioneel te behandelen, en we vinden het jammer dat je onze snelle en correcte afhandeling niet waardeert.

Goede & snelle service!

2 broeken besteld maar helaas een maatje te groot... Deze teruggestuurd en contact gehad met de klantenservice. Binnen no-time hadden ze me de broeken in een maatje kleiner opgestuurd. Reageren zeer snel en de broeken zijn precies wat ik zocht <3

30 October 2024

service is top

Had een houthakkershemd besteld. Kromp heel erg. Na review van het hemd nam darkshop contact op om het hemd retour te sturen om te beoordelen of het echt zo gekrompen was. Dit was het ook naar hun mening. Ze gaven me netjes de optie voor een andere maat of geld terug.

Vriendelijk contact, nette service.

7 October 2024
Rated 1 out of 5 stars

Update: Retourbeleid is werkelijk slecht!!

Update: inmiddels contact gehad met 2 personen van de klantenservice en de 2e persoon was welwillend om te helpen dus overeen gekomen dat de helft van het bestelde bedrag gecrediteerd word. Dus voor de mensen die een item willen retourneren let heel goed op het retouradres!!
Het bestellen en leveren ging heel netjes. Nou waren de 2 artikelen veelste groot. Dus heb ik ze netjes weer verpakt. En het retourformulier gedownload op de website en ingevuld. Nu geeft het bedrijf aan dat ik het verkeerde retouradres gebruikt heb dit formulier heb ik via hun website gedownload nadat ik ingelogd heb. en nu zeggen ze dat ze niks voor me kunnen betekenen omdat ik dat via google gedaan zou hebben.
Nu ben ik meer als 60 euro kwijt en ze doen niks voor me want kan zelf maar uitzoeken of dat ik het pakket kan terug halen.
Ik ben echt een beetje verbolgen hierover. En voor mij ik bestel nooit meer iets bij deze webshop.

15 August 2024

Geen klant, wel email.

Ik kan me niet herinneren ooit iets bij dit bedrijf gekocht te hebben, toch krijg ik regelmatig email. En afmelden werkt niet, ze blijven emails sturen.

1 August 2024
Rated 4 out of 5 stars

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit. De patches die ik hier laatst heb besteld waren netjes en goed verpakt geleverd. Enige waar ik zelf niet tevreden mee ben. Is dat er niet duidelijk op de site staat vermeld, welke patches met kliterband zijn en welke zonder. Dit zou ik zelf graag duidelijker willen hebben vermeld. Voor de rest goeie site voor patches!

4 January 2024
Rated 5 out of 5 stars

Ik had zelf de verkeerde maat…

Ik had zelf de verkeerde maat aangegeven. Even gebeld en de goede maat werd dezelfde dag nog opgestuurd en de volgende dag bezorgd, inclusief een retourlabel waarmee de andere jas gratis retour gestuurd kon worden. Vriendelijke en topservice. Kom hier zeker terug als klant.

28 December 2023

The Trustpilot Experience