DateMig.dk Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.1

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Ok i guess. Hvis søge felterne altså virker, og at man kan gå tilbage uden at smide søgninger fra, ville det sikkert være godt. 25-44 år. Region A og B Kropsbygning (Setup) Sorter efter ma... See more

Rated 2 out of 5 stars

jeg meldte mig til, tegnede VIP-abonnement til en krone med den aftale at hvis jeg ikke afmeldte mig ville jeg skulle betale fuldt gebyr efter en måned. Jeg udfyldte glad min profil, lagde et b... See more

Rated 3 out of 5 stars

jeg blev uden mit vidende tilmeldt til Datemig. dk - men ved henvendelse til service hurtigt afmeldt igen. Kundeservice virker i hvert fald upåklageligt. Ellers har jeg ingen mening om selve sitet.

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Jeg faldt d. 27 maj for et tilbud om et gavekort på 100 kr for kun 1 kr. imod at man skulle afprøve datemig i 14 dage, jeg registrerede mig og fuldte i det hele taget datemig.dk's anvisninger til punk... See more

1. Dating service

About DateMig.dk

Information provided by various external sources

Man – Fre kl. 8-16

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

god service

Jeg vil sige der er god service når man stiller spørgsmål og spørger om tingene får man et venligt og godt svar :)

5 December 2014

Hej Elisabeth,

Mange tak for din bedømmelse af DateMig.dk.
Vi er glade for at du synes om vores service og håber at du får god fornøjelse af vores side i fremtiden.

En rigtig god dag til dig.

Ren hygge

Der er mange muligheder på denne side! Man har mulighed for at komme i kontakt med mange forskellige mennesker, og om det enten er bekendtskaber, venner, flirt eller kærlighed, man har brug for, Så er denne sidde super.

5 December 2014

Hej Trine,

Tak for din bedømmelse af DateMig.dk, vi er glade for at du synes om vores side og dens mange muligheder.

Vi håber du finder lige det, som du har brug for.

Fortsat god dag.

Rated 5 out of 5 stars

har hjulpet mig med at finde kærligheden

Jeg var lidt skeptisk overfor det men fandt en sød pige og pludselig var vi kærester

Tak datemig.dk

22 November 2014

Hej Walther,

Mange tak for din fine bedømmelse og fordi du delte din oplevelse med os, det er vi rigtig glade for at høre.

Vi ønsker jer alt alt det bedste fremover!

Rated 4 out of 5 stars

Stilig nettside med godt innhold! Kan anbefales!

Datemig.dk er en cool hjemmeside med en masse stilfuld indhold, bare huske at læse betingelserne for brug, dette er bedst for både dig og Datemig! Kundesupport er god,og der er nice mennesker der vil svare på dine spørgsmål! Tak!

17 November 2014

Hej John,

Tak for din bedømmelse af DateMig.dk, vi er glade for at du kan lide vores hjemmeside og indholdet derinde.

Vi håber at du også fremover vil komme til at nyde rigtig godt af vores side.

En rigtig god dag til dig.

Fik som lovet

Jeg så den der facebook skrabekalender spam ting. Det var 14 dages medlemskab for 1 kr+2x quick skrabekalender. Det var sku meget nemt, udfyldte information og modtog gaven få dage efter.
Må være heldig alligevel, for datemig.dk bruger et point system, der gør at man kan købe lodder til gevinster. Der vandt jeg og med løfte fra deres support, skriver jeg nu denne anmeldelse. Så noget for noget og de holder som lovet.

5 November 2014

Hej Steffen,

Mange tak for din bedømmelse af DateMig.dk.
Vi håber at du bliver glad for din gevinst og at du får mange flere gode oplevelser hos os.

Ha en rigtig god dag.

Hmmm

Blev pludselig ringet op af min bror at min facebook var gået amok i alle de grupper jeg er med i.
Jeg kiggede på det og kunne se at der var blevet slået et opslag op af at man kunne få 2 skrabelodder gratis.... ja helt gratis er det jo ikke, men det burde jeg have vidst. Nu prøver jeg om det kan lykkedes mig at få de to skrab......men tvivler egentlig på det. så det er op til den enkelte at vælge om man vil udsætte alle man kender for opslag på facebook for blot 2 skrab som du alligevel ikke er garanteret. for hvis ikke din profil bliver valideret inden for 14 dage frafalder retten til præmien..... men det er jo først noget man får at vide bagefter.

25 October 2014

Hej Lovinda

Jeg er ked af, at høre om din oplevelse på Facebook. Det er desværre ikke noget vi har kontrol over.

Jeg kan se du næsten er færdig med din validering. Har du spørgsmål til den sidste del af din validering, er du meget velkommen til at kontakte kundeservice, som kan hjælpe dig videre.

Du ønskes en god dag.

Fantastisk hjemmeside

Jeg fandt min eneste ene på denne hjemmeside. Jeg vil anbefale denne hjemmeside til mine single venner ;-)

24 September 2014

Hej Hendrik

Mange tak fordi du delte din oplevelse med os, det er vi rigtig glade for.

Vi ønsker jer alt det bedste :)

Rated 3 out of 5 stars

Det er muligt at blive taget seriøst.

Nu har jeg været VIP prøvmedlem men lukkede det hurtigt da det er for tidligt for mig at date. Jeg blev trukket den ene kr ca d4/8 og den 25 får jeg af vide at når de kan se jeg har udfyldt anmeldelsen på trustpilot vil jeg efterfølgende modtage min gave. I slutningen af sidste uge skriver jeg for at høre hvor langt gaven er kommet, hvor på jeg får dette svar at få af få gaven kræver det et VIP medlemskab hvor man blir trukket en kr. Helt ærlig tror de at jeg skriver efter noget som jeg ikke er berettigede til? Det gør man jo ikke. Nu er jeg spændt på om en Susanne kan huske eller læse en mail hvor hun skrev hun vil sende den når hun kan se jeg har været på trustpilot. Det er nu anden gang og er ikke nær så positiv som første gang. Jeg er bare træt af at disse selskaber skal gøre det så besværgeligt at få de gaver. Men de trækker gerne pengene som bliver til en del hvis mange melder sig ind. Jeg læste en som også brokkede sig om ventetiden og besværgeliggørelsen af at få gaverne udleveret, der mente selskabet at så svært kunne det da ikke være og det måtte være noget han skrev for at få selskabet op af stolene. Men det er desværre sandt. Efterfølgende skal det siges at alt er udfyldt og gjort som det skal men vigtigst af alt er at man kan erkende der er sket en fejl og få den løst. Så tak til Susanne for at at ordne fejlen. Positivt af Datemig.dk. Og derfor giver jeg nogle flere stjerner igen. Dem har jeg så trukket tilbage igen efter stadig ikke at have modtaget min velkomst gave som jeg skulle have haft inden for 1-3 dage hvilket er gået og mere til. Og så lad være med at kalde det for en trøste gave når det er en velkomst gave. Det ladet til at jeg må være født under en uheldig stjerne eftersom jeg forsat har dette problem. Dejligt andre har haft gode oplevelser. Ville ønske jeg kunne skrive det samme. Langt om længe fik jeg svar og min velkomstgave. Tak for den. Jeg tør godt anbefale date.mig, skulle i have problemer så klø på og gem jeres mail hvor i evt beder om bekræftelse af afmelding. Det har hjulpet mig men dette havde intet med date.mig af gøre. Så har i en dokumentation på i er meldt ud og dermed mulighed for at få penge tilbage som jeg læser at flere har oplevet at bliver trukket. Alt i alt har de en bred skuldre og høre sikkert en masser bøvl som de prøver at hjælpe med alligevel.

25 August 2014

Hej Jeanette

Vi er kede af at se at du har skiftet mening om din oplevelse hos DateMig.dk. Meget tyder på, at der er sket en misforståelse.- Kundeservice har hjulpet med de henvendelser de har modtaget fra dig, og har opfordret dig til at dele din oplevelse med andre, hvilket vi efterfølgende gerne ville takke for med en lille ting. Dog har dette intet med velkomstgaven at gøre, for at modtage denne er det korrekt at man skal udfylde sine informationer, hvilket er gældende for alle. Jeg beklager du har fundet det besværligt at udfylde disse, men kan se du dog er godt på vej. Kundeservice vil tage kontakt til dig i dag, så der kan findes en løsning på dette.

Rated 5 out of 5 stars

Her får man gaver for at at være med!

Jeg har været medlem et stykke tid og ud over at finde ud af hvad det er for personer der er medlemmer har jeg deltaget i deres konkurrencer; jeg vinder ikke hver gang men faktisk har jeg vundet 3 gange nu, og det er fine gevinster.
Man optjener hjerter hver gang man logger sig på og med dem kan man købe lodder til konkurrencerne, så det koster ikke noget.
De har i øvrigt en fin kundeservice og er hurtige til at følge op på tingene.
Hjemmesiden er seriøs så der er ikke noget forgjort ved at prøve.

24 July 2014

Hej Lisbeth

Mange tak for din fine bedømmelse af DateMig.dk. Vi er glade for at høre, at du synes om siden og håber du får mange flere gode oplevelser hos os.

Rigtig god sommer!

Med venlih hilsen

Simpel datingsite

Datemig er en god og simpel dating site. Det eneste minus er at det er lidt dyrt at fortsætte medlemsskabet.

24 July 2014

Hej Mark

Tak for din bedømmelse og din feedback.

Vi ønsker dig en rigtig god sommer!

Let og Funktionel

smart det kun viser profiler indenfor dine kriterier!!! Så du er sikker på du ikke ser nogle der alligevel slet ikke er interesserede.
og så er kundeservice hurtig og let tilgængelig

21 July 2014

Hej Thomas

Tak for din bedømmelse og for din positive feedback.

Vi ønsker dig en rigtig god dag!

Hurtig og effektiv

Super hurtig og effektiv service herinde og altid meget venlig tone :-)

16 July 2014

Hej Jens

Tak for din bedømmelse. Din ros til kundeservice vil vi sørge for bliver leveret til de rette, som altid sidder klar til at hjælpe.

Du ønskes en god dag.

Louise Larsen.

Rated 5 out of 5 stars

Siden holder hvad de lover og kundeservice er venlige og hurtige. Desuden er siden også nem at finde rundt på og det er altså et ekstra plus.

15 July 2014

Hej Lene

Mange tak for din bedømmelse. Dejligt du synes godt om DateMig.dk. Vi håber du får flere gode oplevelser på siden.

Holder hvad de lover

Datemig.dk er en fin dating hjemmeside, de holder hvad de lover, og har en god kundeservice.

9 July 2014

Hej Simon

Mange tak for din bedømmelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse hos DateMig.dk og håber du får mange flere.

Du ønskes en god dag!

Super godt

God arbejde på siden, og der holder hvad de lover.
Vil helt sikker anbefale det

2 July 2014

Hej Simon

Tusind for din bedømmelse af Datemig.dk. Vi håber du forsat vil få gode oplevelser på siden!

Vi ønsker dig en god dag.

God service!

Jeg har fra start oplevet en god service ved datemig.dk og hurtigt fået svar på mine spørgsmål. Ellers er det nemt at bruge og rart at folk skal betale for at kunne læse og skrive breve da man slipper for alt for mange useriøse beskeder. ;-)

23 June 2014

Hej Kristian

Mange tak for din bedømmelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse både med kundeservice og med siden - forsat god fornøjelse :)

Positivt overrasket

Faktisk meldte jeg mig i første omgang til fordi velkomstgaven lokkede, men nu er jeg altså alligevel rigtig glad for det.
Der er meget liv der inde og man 'møder' hurtigt mennesker man kan skrive med.

Det er et super sted at finde en date så man kan se om man er heldig at finde mere :-)

22 June 2014

Hej Martin

Mange tak for din bedømmelse.

Vi er rigtig glade for at høre at du har fået en positiv oplevelse, og ønsker dig fortsat god fornøjelse på siden.

super lækker side

Har igennem længere tid brugt siden, og lige fra start af har jeg været positivt overrasket. Havde ikke regnet med at der ville ske det store, men hold da op der blev jeg modbevist af datemig.dk.

Alt i alt vil jeg anbefale alle at give siden en chance, det funkede i hvert fald for mig ;)

22 June 2014

Hej Peter

Mange tak for din bedømmelse af siden. Vi håber du fortsat får en masse gode oplevelser og overraskelser på siden :)

God mandag til dig.

nice side.

Siden fungerer godt og det er en fed måde at komme i kontakt med nye mennesker.

21 June 2014

Hej GhoZt

Mange tak for din bedømmelse og fortsat god fornøjelse på siden!

Rigtig god dag til dig.

Rated 4 out of 5 stars

Et rigtig fint datingsite!

Normalt finder jeg hurtigt en date til brunch eller en tur i biografen - så er det jo bare om der er kemi eller ej :-) Og hvis ikke, har du kun brugt et par timer på at møde en ny person der måske kan lede dig til dit livs kærlighed.

Jeg er en glad bruger af siden.

21 June 2014

Hej Julian

Tusind tak for din bedømmelse. Dejligt at høre du får nogle gode oplevelser, og vi håber du får mange flere på siden.

God mandag til dig.

Take a closer look