DateMig.dk Reviews

TrustScore 2 out of 5

2.1

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Ok i guess. Hvis søge felterne altså virker, og at man kan gå tilbage uden at smide søgninger fra, ville det sikkert være godt. 25-44 år. Region A og B Kropsbygning (Setup) Sorter efter ma... See more

Rated 2 out of 5 stars

jeg meldte mig til, tegnede VIP-abonnement til en krone med den aftale at hvis jeg ikke afmeldte mig ville jeg skulle betale fuldt gebyr efter en måned. Jeg udfyldte glad min profil, lagde et b... See more

Rated 3 out of 5 stars

jeg blev uden mit vidende tilmeldt til Datemig. dk - men ved henvendelse til service hurtigt afmeldt igen. Kundeservice virker i hvert fald upåklageligt. Ellers har jeg ingen mening om selve sitet.

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Jeg faldt d. 27 maj for et tilbud om et gavekort på 100 kr for kun 1 kr. imod at man skulle afprøve datemig i 14 dage, jeg registrerede mig og fuldte i det hele taget datemig.dk's anvisninger til punk... See more

1. Dating service

About DateMig.dk

Information provided by various external sources

Man – Fre kl. 8-16

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Super firma

Hyggeligt lille samfund, altid dejligt at møde nye mennesker :)
- venlig kunde service og hurtigt svar

20 June 2014

Hej Simon

Mange tak for din bedømmelse. Vi er glade for at du har haft en god oplevelse på siden, og håber selvfølgelig du får mange flere :)

Rated 4 out of 5 stars

Pænt og overskueligt design af brugerflade og de holder hvad de lover...

Datemig virker som en god hjemmeside. Pænt layout og det virker som om der er en god sikring af brugerprofilernes troværghed. Dog synes jeg der mangler brugere på min alder (21år). Oprettelsen var enlig også kun ment som almen interesse for at se hvad markedet har at byde på :)

20 June 2014

Hej Lasse

Mange tak for din bedømmelse og feedback af siden. Vi gør rigtig meget for at sikre profilernes troværdighed, og det er dejligt at høre, at det skinner igennem og opleves positivt.

Du ønskes en rigtig god dag.

Glimrende side

Denne side er virkelig god, og kan konkurrere med de bedste på markedet... En helt klar anbefaling herfra.

14 April 2014

Hej Simon

Mange tak for din anmeldelse og de positive ord om siden.

Vi ønsker dig en god dag.

Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig og effektiv service

Super hurtig og effektiv service herinde og altid meget venlig tone :-)

13 April 2014

Hej Helle

Mange tak for din anmeldelse.

Dejligt at du har haft en positiv oplevelse og fået en god service. Susanne er glad for hun kunne hjælpe :)

Du ønskes en god dag.

super godt!

jeg syntes at datemig.dk er super godt, da det er nemt log lige til, det er meget overskueligt, og der er mange medlemmer, så der er gode odds.

19 March 2014

Meget positivt overrasket!

Har igennem længere tid brugt siden, og lige fra start af har jeg været positivt overrasket. Havde ikke regnet med at der ville ske det store, men hold da op der blev jeg modbevist af datemig.dk.

Alt i alt vil jeg anbefale alle at give siden en chance, det funkede i hvert fald for mig ;)

19 March 2014

Hej Rune

Vi er rigtig glade for din anmeldelse og ønsker dig fortsat god fornøjelse på siden.

Lars Madsen.

Det fungere bare

God Kundeservice . Ingen problemer - Rigtig god side, tak datemig

17 March 2014

Hej Mark

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt du har haft en god oplevelse.

God dag til dig.

falsk markedsføring

Jeg slog til efter at have set et kampagne tilbud og blev lovet en telefon.
Den telefon har jeg selvfølgelig ikke set noget til. De venter bare på at de 14 dage er gået hvorefter de ifølge betingelserne kan hæve et ret dyrt abonnement på ens kort.

Iøvrigt ret dårlig dating site.

7 February 2014

Hej Rene

Telefonen er ikke blevet sendt til dig, da du ikke har valideret din profil, hvilket som oplyst er et krav for eventuelle velkomstgaver sendes.

Der er bl.a. sendt en mail omkring dette som det også ser ud til du har åbnet.

Har du haft spørgsmål eller tvivl omkring dette har du altid kunne kontakte kundeservice, som sidder klar til at hjælpe.

Hvis du kontakter kundeservice, kan de være behjælpelige med, at sørge for du modtager din velkomstgave.

Rated 1 out of 5 stars

279kr... skal bare direkste ind på min konto igen...og det kan ik gå for langsomt....

der er intet at skrive andet i bondefanger folk...selvom jeg har afmeldt siden nu 2 gange .. jeg bruger ikke siden og den blev afmeldt inden de 14 dage var gået.... og jeg har betalt for 1 mdr. det kan jeg så gå med til ..men i hæver fandme ik 279 kr. igen... nu må dette stoppe.,.

29 January 2014

Hej Sanne

Medlemskabet er først registreret som opsagt i dag, efter du har været i kontakt med den telefoniske support.

Er medlemskabet opsagt tidligere vil du have modtaget en bekræftelse på dette. Den vil jeg i så fald opfordre dig til at sende til kundeservice så det kan undersøges nærmere.

Du vil blive kontaktet af kundeservice på mail i løbet af i dag, så der kan findes en løsning.

Svineri

Oprettede mig via kampagne på Facebook. Kiggede rundt og fandt at siden ikke var noget for mig. Overholdt fristen på de 14 dage og meldte mig ud og nu ser jeg at der ALLIGEVEL er trukket penge for VIP på min konto. Det bliver jeg sgu sur over!

Bortset fra det er siden sikkert meget god.

18 December 2013

Hej Linda

På det kort du har benyttet er der oprettet to medlemskaber henholdsvis d. 15/11 og d. 25/11.

Medlemskabet oprettet d. 15/11 blev opsagt d. 22/11 og det er ikke blevet fornyet. Medlemskabet du oprettede d. 25/11 er ikke blevet opsagt og er derfor blevet fornyet ved prøveperiodens udløb i overensstemmelse med betingelserne.

Medlemskabet er nu blevet opsagt således du ikke modtager nye opkrævninger.

Det ser ikke ud til du har kontaktet vores kundeservice omkring dette. Skulle du have spørgsmål vil jeg opfordre dig til at skrive til kundeservice som kan hjælpe dig med disse.

Rated 4 out of 5 stars

Rettet op efter misforståelse.

Efter en misforståelse, hvor DateMig.dk mente at jeg havde brugt mit kreditkort til at bestille en velkomstgave til en anden adresse, fik jeg god hjælp af deres support i skikkelse af Susanne.

Vi fik løst de problemer der var, og jeg får nu tilsendt min velkomstgave alligevel. Stor ros til denne supporter, og stor ros til DateMig.dk for at rette op på deres fejl. Fra at være et firma jeg ikke kunne anbefale til andre, da jeg virkelig følte mig snydt, vil jeg nu uden tøven anbefale andre at benytte sig af siden!

Andreas.

10 December 2013

Hej Andreas Rasmussen

Jeg beklager du har fået en dårlig oplevelse, hvilket selvfølgelig aldrig har været intentionen. Som kundeservice har oplyst er velkomstgaven blevet afvist i systemet jf. gældende regler, da samme kreditkort ser ud til at være registreret i forbindelse med et tidligere medlemskab.

Vi er selvfølgelig kede af, hvis der er sket en misforståelse og vil sørge for at du modtager din gave. Kundeservice vil tage kontakt til dig i dag.

Dårlig side

De lokker med velkomstgaver hvilket da også er fint nok. Jeg har også modtaget min. Men så ville min mor også have en, og jeg tænkte da fint nok.. Men hun ville ikke selv oprette en datingprofil, så jeg oprettede mig for hende og med hendes adresse. Så får jeg så mail om, at det ikke er blevet godkendt, hvilket jeg synes er for dårligt. Jeg får at vide, at det er pga., det er til samme husstand.. Men det giver jo så sig selv, at det er det ikke, når det ligesom er til en anden adresse. Det der fis med, at bare fordi det er mig, der har betalt for den, så vil det være til samme husstand, det kan de godt pakke væk. Plat fis.

Og når det så er sagt, så er det en utrolig dårlig og kedelig side oveni. Findes mange andre bedre og mere spændende datingsider end lige den.

25 November 2013

Hej Bitten

Vi er kede af at du ikke er tilfreds med den oplevelse du har haft.

Dog er det sådan, at den ene velkomstgave er blevet tilbageholdt efter de gældende betingelser, da der er oprettet to medlemskaber på samme kreditkort, ved samme tilbud og i samme navn.

Det er ikke tilladt at oprette eller betale medlemskaber for andre end sig selv.

Nemt og præcis

DateMig.dk er en fantastisk og enkel hjemmeside. den er meget præcis i søgningen af potentielle dates og du får ikke sendt en masse urealistiske ansøgninger fra folk langt væk fra. som man gør på så mange andre dating hjemmesider. men vi ses... skal på date :)

13 November 2013

Alt for godt!

Udvalget på denne side er næsten for godt til at være sandt!
Anbefaler det fuldt ud til alle der er på jagt efter drømmekvinden!
Udover dette er siden også utrolig brugervenlig og let at navigere på!

30 October 2013
Rated 5 out of 5 stars

Godt fra indmeldingen til første date

Jeg synes siden er rigtig god, generelt er hjemmesiden rent teknisk bygget op om et godt grundlag hvilket giver en mulighed nemt og hurtigt at komme i gang - yderligere synes jeg at man bliver taget utroligt seriøst inde på siden og finder matches der rent faktisk passer til en, i modsætning til andre dating sites.

30 October 2013

Take a closer look