eTilbudsavis Reviews

TrustScore 2 out of 5

1.9

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

En god app nem at gemme indkøb Dog er det kedelige at man ikke kan fjerne grænse butikkerne da de fylder meget og jeg har ikke mulighed for at handle der Glæder mig til at de kan fravælges Hilse... See more

Rated 1 out of 5 stars

Min familie har faktisk brugt etilbudsavis en del tid. Pludselig efter en opdatering virkede vores fælles indkøbskurv ikke længere .. Jamen OK - jeg tænkte det måske skyldte en fejl i opdateringe... See more

Rated 2 out of 5 stars

Efter seneste opdatering er blevet væsentlig forringet Efter opdatering var overblikket bedre og man kunne let tilføje noter Øv øv øv Mvh Tina Ps Har efterfølgende fundet ud af at at noter kan til... See more

Rated 1 out of 5 stars

Skrækkelig opdatering! Man kan ikke se 1/2 af teksten, hverken i overblikket over butikker ell varerne med mindre man åbner hver enkel - meget uoverskueligt. For længe siden røg 365 og nu også S... See more

Company details

1. New service

Information provided by various external sources

Find tilbud, læs tilbudsaviser og planlæg med indkøbslister og ønskelister.

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

All reviews

25 reviews in the last 12 months

Write a review

Så blev den app ødelagt.

Så blev den app ødelagt.
Tidligere var det en god app der var overskuelig og nem at navigere rundt i.
Nu er den nærmest total ubrugelig.

28 August 2025

Reply from eTilbudsavis

Hej Christinna, tak for dit feedback! Er dog ked af at høre du ikke er tilfreds med den nye version af appen.

Her er nogle tips til hvordan den nye fungerer, måske det kan hjælpe:

I den nye version finder du dine favoritbutikker øverst, efterfulgt af de nyeste aviser der er nærmest din valgte lokation. Favoritterne kan du tilpasse som du vil.

Åbner du en avis fra en butik, vil du over forsiden se genveje til alle aviser de har. Både aktuelle og kommende.

I søgninger kan du sætte filtre, så du fx kun ser tilbud fra butikker du selv har valgt, eller indenfor en bestemt radius. Når du har sat filtre efter første søgning, huskes de til næste gang.

Hvis du ikke vi scrolle i aviserne, så kan du trykke nederst på din skærm, så springer du til næste side.

Skriv endelig til hej@etilbudsavis.dk hvis du har forslag til hvordan vi kan forbedre appen. Det vil vi sætte pris på.

Rated 2 out of 5 stars

Hvem bestemmer hvilke butikker man kan se?

Hvorfor kan man ikke finde f.eks. Superbrugsen?

3 August 2025

Hej Klaus

Vi håber, at Coop kommer tilbage i appen, men lige nu kan vi desværre ikke gøre noget, da vi ønsker at appen skal forblive gratis.

Sikke en gang rod

Sikke en gang rod, vi har brugt den gamle app meget tidligerer, men nu nej.Ny AI teknik eller ej.
Dårlig mulighed for zoom på varen, tilmed uskarp.
Ved klik på varen ingen ordentlig info om varen længerer, som tidligerer.(her tænkes ikke på alm. fødevarer)
Så herfra som Coop slut med at bruge denne app.

24 July 2025

Reply from eTilbudsavis

Hej, tak for jeres feedback! Er ked af at høre i ikke er glade for den nye version af appen.

I appen er nogle aviser rent digitale, og ikke baseret på en traditionel PDF fil. Og nogle af dem giver lige nu nogle udfordringer ift zoom. Men vi arbejder lige nu på at forbedre zoom funktionen, så den fungerer mere ensartet i alle aviser. Samme med beskrivelserne.

Skriv gerne til hej@etilbudsavis.dk - så holder vi dig opdateret!

INGEN stjerner!

INGEN stjerner!
Opdateringer skulle vel egentlig helst gøre ting bedre/nemmere/hurtigere?? - Det er så på INGEN måde tilfældet her!!! Sikke en gang makværk!
Aviser forsvinder før de er udløbet, den er blevet mindre overskuelig, oversigten over butikker er blevet dårligere og man kan ikke selv ændre layoutet over hvad man gider se. Og hvorfor kan man ikke have yndlings butikker uden absolut at skulle have besked om, hvornår de udgiver en ny avis?!
Det eneste jeg nu bruger appen til er at søge på en specifik vare, for alt andet er noget rod! Men jeg er på jagt efter en anden app, for denne er blevet spild af tid!

Tak for tilbagemelding, men har ikke brug for hjælp til appen - den er slettet!

26 July 2025

Hej Sbo

Tak for din besked!

Aviser fjernes ikke før de er udløbet, når du er inde i en avis kan du altid se alle aktive aviser som kæden har øverst. Også kommende aviser de har.

Og hvis du ikke ønsker nogen notifikationer fra vores app overhovedet, kan du slå i dine indstillinger på din telefon under Notifikationer > eTilbudsavis.

Men skriv endelig til hej@etilbudsavis.dk hvis du har spørgsmål til appen, så står vores support team klar til at hjælpe!

Øv! Ubrugelig opdatering.

Øv! Hvor er den blevet dårlig. Mine lister over varer som jeg ofte søgte, er forsvundet, til gengæld er der så kommer "populære søgninger"!?
Hvad skal jeg bruge det til? Jeg er bedøvende ligeglade med grillpølser, koldskål, eller hytteost. Og når jeg nu søger på fx castello oste eller whiskas kattemad, får jeg tilbud fra grænsehandel, Bilka eller En købmand fra Vendsyssel. Jeg bor på Bornholm og har brug for tilbud indenfor mit nærområde, hvilket vil sige 6km og ikke 500 km.
App'en er næsten blevet ubrugelig.
Hvorfor har I ødelagt en app der fungerede, og blev brugt dagligt.

10 July 2025

Reply from eTilbudsavis

Hej Karin, tak for din besked!

Når du klikker på søgeikonet vil dine seneste søgninger vises først. Og når du har lavet en søgning, kan du øverst til venstre sætte et filter, så du kun ser tilbud indenfor fx 5 km af hvor du bor. Dine filtre huskes, så du ikke behøver at gøre det igen til næste søgning.

Men skriv endelig til hej@etilbudsavis.dk hvis du oplever nogle problemer, så står vores support team klar til at hjælpe.

Rated 1 out of 5 stars

Efter opdatering så dårlig og uoverskuelig en app

Hvorfor pokker ødelægge en rigtig god, overskuelig og velfungerende app???
Simpelthen blevet så dårlig. Uoverskuelig og besværlig.
Tidligere var det så nemt, ved søgning af et produkt, at se, hvem der havde tilbud på den søgte vare. Det er det ikke længere.
Og designet er bare så dårligt.
Minus point til appen nu.

1 July 2025

Reply from eTilbudsavis

Hej Ina, vi forstår din frustration over ændringerne. Vi arbejder løbende på at gøre søgning og overblik bedre. Fx er dit forslag om at nemmere se hvem der har tilbuddet i forbindelse med søgninger allerede fixet. Du skal bare genstarte appen 1-2 gange. Men dine input er vigtige for os, og vi deler dem med teamet. Skriv gerne til hej@etilbudsavis.dk, hvis du har flere forslag eller ønsker hjælp.

Rated 2 out of 5 stars

Var en rigtig god hjemmeside/app, meeen så...

Var en rigtig god hjemmeside/app. Men efter deres opdatering er den blevet meget dårlig. Man kan ikke se sine favoritter, som en gruppe og nogle aviser er der ikke mere, som f.eks. Kvickly.

1 July 2025

Reply from eTilbudsavis

Hej Mikkel, tak for din feedback! Vi arbejder på at forbedre favorit-funktionen, så du igen kan se dem samlet. Kontakt os gerne på hej@etilbudsavis.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker.

Rated 1 out of 5 stars

Er blevet besværlig at bruge.

En rigtig god app til at finde det man har brug for til en god pris, så opdatere de appen og den bliver besværlig at bruge, kunden er ikke længere i fokus, nu er appen blevet en reklamesøjle for butikkerne. Det var jo ikke det der var meningen med appen. Efter opdatering af app bliver man lige pluslig spammet med mail omkring tilbud, dette har jeg aldrig givet tilladelse til. I har mistet to brugere, for vi har afinstalleret appen.

29 June 2025

Reply from eTilbudsavis

Hej Kim, vi sætter pris på din ærlige feedback. Hvis du ikke ønsker at modtage notifikationer fra os, skal du gå til dine telefons generelle indstillinger, derefter Notifikationer, finde vores app og slå notifikationer fra dér. På den måde sender vi dig ingen notifikationer, selvom du har valgt bestemte butikker som favoritter i appen.

eTilbudsavis er gratis at bruge for dig, fordi kæderne betaler i stedet. Men det betyder ikke, at brugerne ikke er i fokus for os.
Så skriv gerne til hej@etilbudsavis.dk, hvis du har input til forbedringer. Vi opdaterer den nye app løbende baseret på det feedback vi får.

Håber i vil give vores app en chance mere!

En god app er smadret

Jeg har aldrig forstået, hvorfor it-folk og app-udviklere er så vilde med absolut at skulle ændre på noget der fungerer perfekt og som brugerne er glade og tilfredse med.

Tidligere i år var det Den Blå Avis der smadrede Danmarks bedste platform for privat køb og salg med nogle tåbelige ændringer som betød, at brugere i hobetal forsvandt og fandt alternative platforme.

Nu er det så e-Tilbudsavis, som jeg betragtede som Danmarks bedste tilbudsapp der med sin seneste opdatering - efter min mening - simpelthen har fjernet alt det som brugerne satte mest pris på - nemlig brugervenlighed og overskuelighed.

I stedet er den nu forvirrende, uoverskuelig og kompliceret at finde rundt i.

Jeg har derfor valgt en alternativ tilbuds-app, som dog har en dårligere brugervenlighed end deres gamle version, men væsentlig nemmere end den nye version. Og så får jeg Coop's butikker med igen som en lille bonus.

26 June 2025

Reply from eTilbudsavis

Hej Flemming, tak for dit feedback!

Nogle gange er ændringer som disse nødvendige, da teknikken bag scenerne bliver forældet og skal udskiftes. Og for at kunne anvende nye teknologier, som for eksempel AI. Med det nye setup vi har nu, kan vi fx nu langt hurtigere tilføje og ændre ting i appen end vi har kunnet før.

Men vi er kede af at høre at du mener at den nye version ikke er ligeså brugervenlig som den gamle. Det er bestemt ikke intentionen.

Du må meget gerne uddybe hvad du mener bør ændres og sende det til hej@etilbudsavis.dk - vi opdaterer løbende den nye app baseret på det input vi får.

Rated 1 out of 5 stars

Appen var god og jeg brugte den hele…

Appen var god og jeg brugte den hele tiden men efter opdatering er den ubrugelig. Desværre må jeg droppe at bruge den

25 June 2025

Reply from eTilbudsavis

Hej Allan. Kan du uddybe hvad du ikke kan lide til hej@etilbudsavis.dk? Vi håber, at vi kan lave nogle justeringer i den forbindelse. Vh Peter, eTilbudsavis

Opdatering

Før deres opdatering var jeg glad for den, nu er den virkelig dårlig og ikke til at finde ud at af, så jeg har slettet den desværre og går over til aviserne igen.

21 June 2025

Reply from eTilbudsavis

Hej Flemming. Kan du uddybe hvad du ikke kan lide til hej@etilbudsavis.dk? Vi håber, at vi kan lave nogle justeringer i den forbindelse. Vh Peter, eTilbudsavis

Rated 1 out of 5 stars

Nyt er ikke altid bedre...…

Den nye version er ikke lige min kop te. Jeg håber at muligheden for den gamle kommer igen, ellers er jeg væk.
Opdatering: Så har jeg afprøvet opdateringen nogle dage, og ved ikke om jeg skal grine eller græde. Sikke noget makværk! For hvert klik bliver jeg mindet om hvor suverænt god, den gamle version var. Her har I virkelig skudt jer selv i foden. Jeg håber at I Har den gamle til at ligge intakt et sted, eller kan fjerne opdateringen. - Og hellere i dag end i morgen og lad nu være med at forsøge at redde/opdatere på opdateringen, det vil ikke virke. APP-firmaet skylder vist en tilbagebetaling. Anyway jeg sletter nu e-Tilbudsavis, selv om alternativerne ikke kommer på højde med den tidligere version.

24 June 2025

Reply from eTilbudsavis

Hej, og tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse – også selvom den ikke er positiv.

Vi er kede af at høre, at du er så utilfreds med den nye version af appen. Det er bestemt ikke vores ønske, at opdateringen skal opleves som et tilbageskridt – tværtimod.

Nogle gange er vi dog nødt til at foretage større ændringer, fordi den tekniske platform bag appen bliver forældet og ikke længere kan udvikles videre på. Det gælder også her. Med det nye setup har vi til gengæld mulighed for at tilføje og ændre funktioner hurtigere fremover – også baseret på dit feedback.

Vi forstår godt, at det kan føles frustrerende, når noget velkendt ændrer sig, og du er naturligvis velkommen til at sende mere konkret feedback til hej@etilbudsavis.dk. Vi tager al input alvorligt og bruger det aktivt i den videre udvikling.

Vh
Peter, eTilbudsavis

Elendig opdatering

Det var da en elendig opdatering. If it ain't broke, don't fix it.
Kan heller ikke vælge at jeg kun vil se aktive tilbud.

18 June 2025

Reply from eTilbudsavis

Hej John. At kun se aktive tilbud er en feature der er lige på trapperne. Kan du ellers uddybe hvad du ikke kan lide til hej@etilbudsavis.dk? Vi håber, at vi kan lave nogle flere justeringer i den forbindelse. Vh Peter, eTilbudsavis

Rated 2 out of 5 stars

Siden plejede at være ret god

Siden plejede at være ret god, men den er ødelagt/nær ubrugelig up nu. Alle tilbudsaviserne er blevet lavet om til at kun være scrollbare, hvilket et ubrugeligt på en computer. Jeg håber ikke at det er noget de har lavet om for "at gøre oplevelsen bedre på telefoner og tablets" for så er det virkeligt åndsvagt.. Så lav det som minimum til en indstilling så man kan vælge selv.

Udover dette så har COOP's aviser manglet på siden i månedsvis nu.

25 May 2025

Hej Torben

Er ked af at høre at du ikke kan lide den nye version af etilbudsavis.dk. Har du prøvet at bruge piletasterne til at bladre? Scroll er nu bare en ekstra mulighed man har. Men vi gør det lige mere synligt på siden. Forventer at have det opdateret indenfor en uges tid.

I forhold til Coop, så er eTilbudsavis er gratis at bruge for dig, fordi kæderne betaler i stedet. Hvis en kæde vælger ikke at betale for at være med, kan vi desværre ikke vise deres indhold.

Rated 3 out of 5 stars

God, men mangler butikker.

Det er godt nok svært med hvor mange stjerne jeg skal give her.
Jeg er meget glad for eTilbudsavisen. Den er nem at bruge, meget overskuelig. Og eTilbudsavisen i sig selv, skulle nok have 5 stjerne.
Men når det er skrevet, så bruger jeg ikke eTilbudsavisen mere, den er fravalgt pga Coop ikke er med mere.
Og jeg kan ikke give 5 stjerner til noget jeg gerne ville bruge, men hvor jeg mangler noget, også selvom det er, som jeg har forstået Coop der har fravalgt eTilbudsavisen pga økonomi, så kun 3 stjerner.

18 May 2025

Hej Anni

Tusind tak for din ærlige anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du er glad for eTilbudsavis brugervenlighed og overblik – det er netop det, vi stræber efter.

Vi forstår fuldt ud, at fraværet af Coop-butikker har stor betydning for din oplevelse, og vi er ærgerlige over, at det har fået dig til at fravælge os. Vi håber, at døren stadig står på klem, hvis situationen skulle ændre sig.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg var en ivrig bruger af app og hjemmeside.-

Jeg var en ivrig bruger af deres gamle side og deres app, men lige pludselig forsvandt Fakta/Coop 365 fra deres app og nu er Nemlig.com og Kvickly også forsvundet fra appen og deres side som nu også har fået nyt "layout" hvis man kan kalde det sådan da det er som om den er gået tilbage i tiden og bare blivet en oversigt nu, det for mig virker som om den er lavet for at folk skal bruge appen, men hvis de bliver ved med at fjerne aviser fra den hvad er grunden så at bruge eTilbudsavis.dk eller deres app til noget.

Jeg ville have givet den 0 stjerner hvis man kunne, personligt vil jeg ikke anbefale denne side eller app til nogen, det gjorde jeg med glæde før i tiden da siden og appen var overskulig og det var let at dele indkøbs seddel med andre, nu må jeg se om jeg kan finde et godt alternativ til hvad denne side/app var før i tiden og som nu bare er blivet noget sjusk at se på og bruge.

12 April 2025

Hej Kenneth

Er ked af at høre at du er utilfreds med det nye layout på web udgaven af eTilbudsavis. Vi er igang med en større ombygning af vores website, og tager dit feedback videre.

I forhold til indholdet, så er eTilbudsavis gratis for dig at bruge, fordi kæderne betaler i stedet. Hvis en kæde vælger ikke at betale for at være med, kan vi desværre ikke vise deres indhold.

Rated 5 out of 5 stars

Brugt igennem flere år.

Brugt igennem flere år.
Bare træls at superbrugsen ikke længere sender tilbud igennem dem.

22 March 2025

Hej Mads

Tak for de mange stjerner, dem sætter vi pris på! :)

Ny brugerflade

Ny brugerflade, som desværre er brugerfjendsk. Man kan ikke længere vælge butikker i nærområdet. Alt bliver serveret uden nogen form for hensyn til brugerens behov. Det er simpelthen så ringe...

21 March 2025

Hej Erik

Tak for dit feedback, sender det lige videre til udviklerne!

Generelt er vi igang med flere opdateringer, og hvis du har input eller andet må du meget gerne skrive til hej@etilbudsavis.dk - det vil vi sætte pris på.

Rated 1 out of 5 stars

får desværre kun en stjerne af mig Vil…

får desværre kun en stjerne af mig Vil lige pludselig så understøtter man ikke Kvickly tilbudsavis længere Og for langt og siden undersåtter dem heller ikke Coop 365 til count mærkelig og dårlig service derfor vil jeg gå ud og finde noget andet i stedet for nu

1 March 2025

Hej Marco

Svarer ikke på henvendelser

Jeg har flere gange skrevet til hej(snabel-a)etilbudsavis.dk om manglende tilbudsavis fra 365 discount, men får aldrig svar.
eTilbudsavis skriver selv følgende: “Ræk endelig ud til os på hej(snabel-a)etilbudsavis.dk, hvis du har brug for hjælp, har et spørgsmål eller noget tredje. Vi er kun en e-mail væk.”; men det holder ikke.

2 October 2024

Hej John

Beklager sent svar herinde, vi har ikke brugt Trustpilot i en længere periode.

I forhold til at sende os emails, så besvarer vi normalt indenfor 24 timer. Så enten har vi slet ikke modtaget dine emails, eller er vores svar røget i dit spam filter. Du må meget gerne prøve at sende en ny mail, så vi kan finde fejlen. Vi vil altid gerne høre fra vores brugere af app'en!

Take a closer look