eTilbudsavis Reviews

TrustScore 2 out of 5

1.9

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

En god app nem at gemme indkøb Dog er det kedelige at man ikke kan fjerne grænse butikkerne da de fylder meget og jeg har ikke mulighed for at handle der Glæder mig til at de kan fravælges Hilse... See more

Rated 1 out of 5 stars

Min familie har faktisk brugt etilbudsavis en del tid. Pludselig efter en opdatering virkede vores fælles indkøbskurv ikke længere .. Jamen OK - jeg tænkte det måske skyldte en fejl i opdateringe... See more

Rated 2 out of 5 stars

Efter seneste opdatering er blevet væsentlig forringet Efter opdatering var overblikket bedre og man kunne let tilføje noter Øv øv øv Mvh Tina Ps Har efterfølgende fundet ud af at at noter kan til... See more

Rated 1 out of 5 stars

Skrækkelig opdatering! Man kan ikke se 1/2 af teksten, hverken i overblikket over butikker ell varerne med mindre man åbner hver enkel - meget uoverskueligt. For længe siden røg 365 og nu også S... See more

1. New service

Information provided by various external sources

Find tilbud, læs tilbudsaviser og planlæg med indkøbslister og ønskelister.

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 48 hours

All reviews

25 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bruger konsekvent etilbudsavis som…

Jeg bruger konsekvent etilbudsavis som er gratis tilbud til mig. Jeg savner 365 som jeg formoder selv har droppet e-tilbudsavis, grundet egne for høje priser.
Jeg bruger meget søgning på enkeltvarer f.eks levebrød og merrild kaffe, som jeg kun køber på tilbud. jeg påstår stadig at E-tilbudsavis er den bedste af dem alle. Se et tilbud i en avis og søg så hvad alle de andre tager for samme vare. En god ide ville være at inddrage samtlige rema-1000 priser. Som eneste kæde er de jo offentlige. Lidl fik sine ispriser med sidste år heler sommeren igennem, Smart.

29 August 2024

Hej Vagn

Beklager sent svar herinde, vi har ikke brugt Trustpilot i en længere periode.

Dejligt at at høre at du bruger vores app, det er vi rigtigt glade for! :)

eTilbudsavis er gratis at bruge for dig, fordi kæderne betaler i stedet. Hvis en kæde vælger ikke at betale for at være med, kan vi desværre ikke vise deres indhold.

Vi håber, at Coop kommer tilbage i appen, men lige nu kan vi desværre ikke gøre noget, da vi ønsker at appen skal forblive gratis.

Dårlig på android

Appen fungere godt... På Apple og i broswer. Desværre er appen MEGET mangelfuld på android, hvilket er meget ærgerligt.

På Android kan jeg ikke se hvis selvskrevne varer er tildelt en butik, som man kan på Apple eller i browser, hvilken kan gøre det meget svært at overskue, når ens partner har Apple.

Jeg har været i kontakte med dem i over 1 år, hvor deres svar bare er "det er meget svært at få apps til at ligne hinanden", selvom at det eneste jeg ønsker er "gruppér efter butik" på android, præcis som på Apple og browser.

8 July 2024
Rated 1 out of 5 stars

Kundeønske og forslag til forandring "giver ikke mest værdi for brugerne"

Når man tilgår et søgeresultat og oversigt over varerne, så er standardvisningen sat til "Relevante". En 4-5 e-mails over et HALVT ÅR frem og tilbage, hvor man fremsætter forslag til ændring af denne indstilling som brugerdefineret til "Pris pr. enhed" som giver LANGT mere mening for brugeren end det andet, bliver i første omgang lovprist for, at ville blive sendt videre til virksomheden som ændringsforslag. Hvorefter et halvt år går uden nogen form for ændring. Efter at måtte gøre firmaet endnu engang opmærksom på problemet får man svaret, "Vi prioriterer de features som vi mener giver mest værdi for vores brugere." Bemærk, IKKE hvad en bruger mener, giver mest værdi for ham selv. I stedet for skal det her sindssyge cirkus med, at trykke HVER ENESTE GANG to gange på valgmuligheden for, at nå frem til den indstilling, man har behov for, foretages IGEN OG IGEN! Selv om virksomheden påstår, at "Vi har heller ikke nogen interesse i at forhindre brugere af vores apps i at finde de bedste tilbud, og vores prioriteringer dikteres ikke af supermarkederne, eller andre", så lugter det her DECIDERET af NETOP dette. En SÅ simpel ændring, hvor man laver en sorteringsalgoritme for en liste og tilføjer koden til app'en, som giver brugerne frihed til SELV at vælge en permanent standardindstilling, tager ingen doktorgrad eller lang tid at implementere.

Det viser bare, hvad firmaets prioriteter er. Supermarkederne frem for brugerne! Og det understøttes af, at man gang på gang støder på tilbud i forretningerne, som er BEDRE og BILLIGERE end hvad der er i etilbudsavis og IKKE bliver annonceret i app'en.

En stjerne for manipulerende og grådig adfærd!

3 February 2024

Fungerede egentlig fint

Fungerede egentlig fint, så stødte jeg ind i en fejl og prøvede at kontakte dem, intet svar... Så finder jeg da bare en anden app hej hej 👋

5 June 2024

"Minimumspriser"

eTilbudsavis er desværre begyndt at anføre minimumspris frem for maksimumspris ved mængdetilbud. Dvs forbrugeren kan blive snydt ved at tro, at varen er billigere, end den er.
Minimumspris = gavner sælgeren.
Maksimumspris = gavner køberen.

8 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

Der mangler ofte tilbud man søger efter…

Hej Thomas
Tak for svar og håber virkelig i laver en med fulde varesortiment.
Jeg har taget jeres mail og når jeg se det igen sender jeg info
Der mangler ofte tilbud man søger efter i søgefeltet selv om varen er i nogle avisen
Hvis i lavede en e søgemaskine med priser på varer sortiments i de samme varehuse som e tilbudsavisen kunne det blive en stor succes så kunder kan se prisforskel i de forskellige varehuse
Mvh John

20 April 2023

Hej John

Tak for din besked.

Det beklager vi! Kan du sende nogle eksempler til os på hej@etilbudsavis.dk? Det vil være en hjælp med nogle eksempler, hvor du ved, at de er forkerte. Nogle gange bruger de nogle andre ord i tilbudsavisen, end det man søger efter.

Vi er meget interesserede i at lave en løsning, der viser det fulde varesortiment. Og måske laver vi noget på den front i fremtiden.

Mvh Thomas, eTilbudsavis.

App virker ikke mere

App virker ikke mere , får ups noget gik galt

1 October 2022

Reply from eTilbudsavis

Hej Henrik! Det beklager vi meget. Vi havde desværre serverproblemer, så appen stoppede med at virke. Det virker igen nu. Beklager ulejligheden. Håber vi kan få fem stjerner en dag :-)

Manglende funktion

Det er irriterende at de varer man har på indkøbslisten er blandet og kan ikke datoopdeles. Dvs. jeg skal klikke på hvert et item på listen for at se om tilbuddet er i denne uge eller næste.

Kan gå mig til at droppe brugen af app’en….

29 September 2022

Hej Trolden,

Tak for din anmeldelse og feedback! Det sætter vi stor pris på. Jeg tager dit input med videre til vores udviklere, som tager det med i overvejelserne om hvordan vi kan forbedre indkøbslisten. Og jeg håber du vil blive ved med at bruge vores app, vi gør i hvert fald alt hvad vi kan for at forbedre den hele tiden.

Hvis du har andet input, eller har brug for assistance, så er du altid velkommen til at skrive til os på hej@etilbudsavis.dk. Så står vores support team klar til at hjælpe. :)

Ned ad bakke .... ?

Har brugt app'en i meget lang tid, og været tilfreds
Super ærgerligt, at touch-funktionen i Windows 11 holdt op med at virke i starten af juli ... og at der ikke bliver reageret på en fejl-melding (mail via kontakt-link'et) :-(
Tidligere var der som minimum en reaktion, hvis noget så forkert ud.

1 July 2022

Hej John

Tak for dit feedback, er virkelig ked af at høre at du ikke har fået svar! Jeg sørger for at du hører fra os asap omkring de udfordringer du har oplevet med vores website i Windows 11.

Beklager ulejligheden!

Virkelig god app!!👏🌟🌟🌟🌟🌟

Virkelig god app ! :D
Den kan jeg slet ikke undvære! Bruger den hvis ikke dagligt, så i hvert fald hver uge ;D
Jeg har alle de tilbudsaviser jeg skal bruge lige ved hånden. Og det er også nemt at søge på specifikke ting jeg lige mangler.
Den er nem at overskue, og jeg kan nemt se hvilke aviser jeg har kigget igennem, og hvilke der er nye.
Jeg elsker at der både er dagligvare, men også andre butikker som Matas, Bauhaus mm.
Jeg har ikke rigtig brugt indkøbsliste funktionen, men en god ven har idag vist mig hvordan den virker.
Den er helt vildt smart 😍
Jeg plejer at bruge notesblokken på min mobil og så ta’ billeder med mobilen af de tilbud jeg skal huske. Men alt det kan appen samle for mig. Den skal jeg helt klart bruge fra nu af :D
Stor ros her fra! Tak for denne app 🙏

16 August 2022

Genialt

Genialt
Den gør hverdagen nemmere. Bruger den hver gang jeg handler ind til at finde tilbud og som huskeseddel hvor jeg krydser af efterhånden som varerne ryger i kurven. Bruger også funktionen send et link når min mand handler ind.

29 April 2022
Rated 4 out of 5 stars

Det kunne være smart at kunne oprette…

Det den gør, gør den godt. Altså fx at spare oceaner af papir på at printe tilbudsaviser, som kun er gyldige i en enkelt uge, og som derefter skal kasseres. eTilbudsavisen kannibaliserer i hvert fald godt og grundigt FK Distributions nuværende forretningsmodel, hvilket jo blot er positivt :).

Det kunne være smart at kunne oprette en liste over faste produkter, og så kunne den automatisk lave en slags samlet huskeliste over, hvor det samlet bedst kan betale sig at handle ind fra gang til gang.

8 November 2020
Rated 5 out of 5 stars

Super god hjemmeside og app

Super god hjemmeside og app. Bruger den et par gange om ugen til at søge tilbud og planlægge indkøb. Den har smart huskeliste hvor man både kan tilføje tilbuddene direkte fra avisen, men også skrive egne noter på.

Perfekt :-)

14 March 2018

Alt for mangelfuld

Grundlæggende en god ide. Men hvorfor kan jeg ikke udvælge hvilke aviser jeg kan se? Halvdelen af de aviser jeg kan se er fra forretninger der ikke er aktuelle for mig. Og endelig hvor er "min side" hvor jeg kan ændre mine oplysninger og evt. slette min brugerkonto.

8 September 2016

Hej Mark.

Tak for feedback.

Vi har indtil videre fokuseret på at give dig en push-besked, når dine nye, favorit aviser udkommer. Hver gang, du har læst en avis, kan du tilmelde dig besked om nye udgaver :-) Du kan også tilmelde dig aviser under "Mere".

Vi er faktisk også på vej med en feature, hvor du kan udvælge aviser. Det varer nok cirka en måneds tid.

Hvis du vil ændre dine oplysninger, så foregår det via https://etilbudsavis.dk/more

Hvis du eventuelt vil slette din profil, så skriv gerne til hello@shopgun.com

Vh. Christian, eTilbudsavis

Rated 4 out of 5 stars

God app - sparer mig mange penge

Fin App og jeg bruger den ugentligt. Har frameldt mig alle papir reklamer og vil absolut ikke bruge Appen fra FK Distribution, da dette firma fremsendte papir reklamer selvom jeg havde frabedt mig det - dårlig stil.
Etilbudsavisen giver rigtigt godt overblik til ugen der kommer, mangler enkelte butikker (Elgiganten), ligesom man skal vænne sig til søgefunktion på tilbudsaviser og tilbud. Småting for en gratis og rigtig god App.
Keep up the good job!

6 January 2016

Reply from eTilbudsavis

Mange tak for den fine anmeldelse. Søgefunktionen bliver snart væsentligt forbedret, kan vi afsløre - glæd dig! Vi arbejder altid benhårdt på at få de annoncører med, som ikke er til stede, så måske der også snart er nyt der.

Søgefunktion er mangelfuld.

Etilbudsavis er på mange måder genial.

Men desværre er den helt centrale funktion, søgningen, yderst mangelfuld. Jeg søger altid efter økologi, og det er for tidskrævende at gøre på Etilbudsavis.

Hvis jeg søger på "økologi", forventer jeg at søgemaskinen medtager alle variationer (øko, økologiske, økologisk). Det gør den ikke.

Det vil sige at man skal igennem alle variationer for at se alle tilbuddene.

Hvis jeg lige nu søger på "Økologi", vil etilbudsavis.dk vende tilbage med 0 resultater. Hos konkurrenten tilbudsugen.dk er resultatet 192. Det kan altså lade sig gøre.

Jeg må desværre skifte til tilbudsugen.dk. Jeg siger desværre, fordi etilbudsavis.dk er langt pænere og har en bedre app. Siden er egentlig også mere overskuelig.

Fra min side er der egentligt kun det ene problem. Men det trækker jo så også gevaldigt ned, da hele ideen er, at man hurtigt skal kunne få overblik over de relevante tilbud.

Skriv endelig et svar herinde hvis i får det løst, jeg vil meget gerne skifte tilbage.

20 October 2015

Reply from eTilbudsavis

Hej Lars. Vi er glade for, at du synes, at eTilbudsavis er genial. Og vi er helt enige med dig i, at søgningen kan og skal blive bedre. Vi har et utrolig interessant system på vej, som forbedrer søgningen til noget, der er langt bedre end fx Tilbudsugen. Du skal regne med nogle uger herfra - og vi vil glæde os til at få dig tilbage som bruger :-) Vh. Christian, eTilbudsavis

Rated 3 out of 5 stars

Fin side dog med mangler.

Jeg kan godt lide jeres side, og jeg er stor tilhænger af at læse tilbudsaviser på nettet. Men i burde stramme lidt op. fx. er aldi ikke at finde i jeres tilbudsaviser, det samme gælder xl-byg afdeling avis.
I dag var jeg på tilbudsjagt, eller det troede jeg. etilbudsavis.dk oplyser at Netto's tilbudsavis gælder fra i dag. d 2/1-15. Rent faktisk gjalt den fra i går d. 1/1-15. Derfor var det en forgæves tilbudsjagt, da varen blev udsolgt allerede i går.

2 January 2015

Hej Thomas

Det er annoncørerne (fx ALDI), som bestemmer, om de vil være til stede på eTilbudsavis. ALDI har indtil videre valgt ikke at være repræsenteret på eTilbudsavis, men vi arbejder på at få ALDI med (og alle andre). Hvis du vil hjælpe, kan du skrive til ALDI på https://www.aldi.dk/kontakt_form.php og bede dem om at komme med.

Ærgerligt med tilbudsjagten. Det er faktisk også annoncørerne, som sætter gyldighedsperioderne, så det må være en fejl fra Nettos side. Det skal vi nok meddele dem, så de bliver opmærksomme på fejlen.

Skriv endelig, hvis der er andet - godt nytår!

Vh. Christian, eTilbudsavis

Take a closer look