Lækkert brunch 🍇 🥓siger jeg bare☺️. Fik den fineste betjening og maden var frisk og der var rigeligt af alt lige fra brød i mange varianter, kød, fisk og varme retter. Salater🥗 , ost, sild og... See more
See what reviewers are saying
Tjenere på arbejde var en fyr på ca. 40 år og en meget ung kvindelig tjener. Drikkevarer og snacks kom hurtigt. Forret kom før vi var færdige med snacks. Vi ventede lidt på hovedret, men ikke længe.... See more
Har i aften været til julefrokost med mit arbejde, vi var 70 mennesker. Skøn buffet med alt hvad hjertet begærer til en julefrokost. Tjenerne der var tilknyttet vores selskab, var så søde, v... See more
Kold mad, alt for tyk sovs, gamle croutoner fra dagen før, alt for lille portion, ingen smag i maden, deres sandwich serveres på franskbrød, osv osv. Dette er bare nogle af de ting der var galt med ma... See more
No history of asking for reviews
luksus brunch på eydes
luksus brunch på eydes. da vi ankom blev vi henvist til at sidde på ti taburetter ved baren hvor det næsten var umuligt at spise sin mad da baren var så høj at man ikke kunne få munden bare i nærheden af sin tallerken uden at skulle side med siden til. så blev vi spurgt om vi ville tilkøbe kaffe eller juice til 100 kr kuverten oveni vi sagde pænt nej tak da jeg godt kunne mærke i ryggen at vi nok var nød til at forlade stedet allerede inden vi havde spist færdig, og det var da også det vi valgte at gøre for da havde jeg fået så ondt i ryggen at min kone næsten måtte bære mig ud derfra.maden var dog nogenlunde men så er der heller ikke mere end den ene stjerne til dem. alt i alt den dårligste oplevelse jeg nogensinde har haft når vi har været ude og spise.
Skuffende oplevelse, ingen smag.
Mig og min kæreste var søndag d.4 nov. inde og spise hos Eydes, da det var en af de få steder i Odense vi ikke havde smagt.
Når vi kommer ind får vi en fin service af en ung pige, som tager imod vores bestilling. Og som de foodies vi er tager vi naturligvis 3 retter. Retterne lyder som flg:
2x Okse Cappacio - Forret
1x Wiener Schnietzel
1x Grillet Laks på blomkål & bulgur
1x kagebræt
1x Ostebræt
I alt ikke noget vildt og voldsomt, dog sidder vi i små 35-45 minutter og venter på vores forret.
Her kommer den søde tjener efter at have serveret forret / hovedret for gæster som kom længe efter os. Og fortæller at køkkenet har glemt vores bon, og beklager naturligvis.
Her er vi allerede mutte, og får 10 minutter senere vores forret.
Som er skamferet med alt for meget citron, til at smage om det er sart oksekød vi får. Eller om det er et stykke pålæg fra den lokale brugs.
Hovedretten kommer som forventet også efter 20-30 minutter, og vi må indrømme at vi nu ser frem til lidt lækker Gastro mad. Ind kommer laksen på en helt kedelig og ukrydret bulgur med 10 kapers i. (Jeps de blev talt) samt en laks som måske var sat over da vi bestilte forretten, for den var så tør man kunne affugte en kælder med den.
Wiener Schnitzlen var dog pænt stegt, dog var der knap nok peberrod til en håndmad fra slagteren. Det meste triste ved den ellers flotte tallerken var at maden jo ikke smagte af noget ? Det kunne have været en paneret karklud, med ærter. Da selv kartoflerne ingen smag har, ikke engang en antydning af smør..
Vi får spist vores hovedret, og snakker om vores oplevelse i de ellers så flotte omgivelser.
15-20 min efter kommer vores dessert, som viste sig at være aftens højdepunkt. For her var der smag tilstede, osten var god og det hjemmelavede brød var lækkert.
De 3 kager på brættet var tilpas størrelse og meget lækre. Dog er bliver jeg nød til at sige det var en flad oplevelse, for et måltid som ligger i mellemklassen med en bon på 622,- forventer man mad som hvis man selv svingede kødgryderne. Samt vi spiser ude 8-10 gange om måneden er det ikke her vi vender snuden hen forløbig. Med et navn som Eydes Gastro-pub, syntes jeg det forpligter. Og mine forventninger er bestemt ikke indfriet. Dog ganske sød betjening.
Simpelthen the best
Simpelthen det bedste sted at spiser brunch. Altid smilende og imødekommende personale som altid gør lige den smule ekstra for deres gæster. Helt sikkert et sted man skal besøge for en brunch oplevelse af de bedste.
En oplevelse over middel, på trods
Jeg var inviteret på brunch af min søster og vi var hver for sig kommet frem til at Eydes godt kunne være stedet, så det blev det.
Med undtagelse af en risalamande, som bestemt godt kunne trænge til en ny opskrift, så var al maden faktisk ganske ok, over middel under alle omstændigheder. Der var hyggeligt, venligt personale, som dog havde så travlt i baren at de lavede nogle småfejl, bl.a. blev et glas vand til min søster afleveret hos nabo boret.
Alt i alt, så vil jeg sige at det var til godt og vel 4 stjerner, MEN...
Da nabo bordet forlangte deres regning, så kom vores også og det virkede lidt som om at vi var ved at blive smidt ud. Vi havde været der i en time, så vi var ikke voldsomt sultne mere, men vi havde da tænkt os at blive hængende lidt for hyggens skyld. Dette blev altså spoleret af at regningen kom og man ikke følte man kunne tillade sig at blive siddende. Der har tydeligvis været noget mix-up med nabo bordet, da det også var der at min søsters vandglas endte.
Så på den baggrund kunne jeg godt være så grov at gå helt ned på 2 stjerner. Grunden til at de alligevel kan holde de 4 stjerner hjemme er deres håndtering af deres brøler, der trods alt er i den mindre ende.
Det var tydeligvis menneskelige fejl og de sker jo fra tid til anden i en hvilken som helst branche. Men som alle deres kunder, så fik jeg en mail hvor de bad mig vurdere oplevelsen og der fik de også "over middel" karakter, dog med et notat om den lidt for tidlige regning.
De har et system der tillod deres øvrige personale at spore fejlen og finde ud af hvad der skete, de forsøgte ikke at dække over fejlen (som mange andre her på TrustPilot). De har tilbudt en form for kompensation (jeg har endnu ikke modtaget dette, men bevares, de har først fået mine informationer tidligere i dag), så hvad denne kompensation går ud på ved jeg ikke endnu.
Så de lavede nogle små brølere, men står ved det og forsøger at rette op på dette og derfor mener jeg at deres 4 stjerner alligevel er fortjent.
- Maden VAR god (for det meste)
- Der ER en hyggelig stemning
- Priserne er ikke urimelige (selvom jeg tror de tjener godt på det)
- Personalet var flinkt. En passende kombination af at lade os side og overveje hvad vi vil have at drikke, uden at der går for lang tid. De spør jævnligt om der er noget vi mangler, uden at det virker for overdrevet.
Det var ikke en Michelin restaurant, men det var heller ikke hvad vi var ude efter, så alt i alt syntes jeg godt de kan være deres produkt bekendt. Er der plads til forbedringer? Joh, det er der vel altid.
Virkelig godt!
Lækker restaurant både til brunch, frokost og aftensmad.
Barnedåb med service i top
Vi har idag holdt barnedåb ca 40 personer, hvor 15 var børn mellem 3-7 år.
Hold nu kæft en service i top 👍🏻😍 lige fra første bookingsmail, til vi går ud af døren ☺ de havde pyntet op med vores egen ønsket bordpynt, der var den flinkeste vært Thomas der tog i mod os og vores gæster og var simpelthen så høflig og venlig, han kom løbende og spurgte om alt var som det skulle være og var så god til at tænke på de mindste ting selv et tæppe børnene kunne sidde og lege på så de ikke sad på gulvet. Vores tjener var helt igennem fantastisk der var ikke en der løb tør for drikkelse og de tomme tallerkner nåede vi dårligt at se ☺ hun var så sød og høflig virkelig en rar tjener der bare havde overskuet på rette måde ☺❤
Maden var helt igennem fantastisk, maden er altid god i deres buffet men selvom hele restauranten var fyldt til renden og vores mængde oven i, manglede der ikke noget overhovedet og var altid friskt hele tiden, der var en lækker ostefad med massere af oste og beskrivelse samt lækker kage bord, der manglede virkelig ikke noget ☺
Helt klart noget vi vil anbefale andre ☺
Urimelig behandling
Skulle i dag d. 25/4 2017 have været på Eydes og fejre min datters fødselsdag, men det bliver totalt spoleret da jeg bliver ringet op 1 1/2 time før vi skulle være der, vi havde bestilt bord til klokken 11.15, med en besked om at de i morges havde opdaget en fejl i køkkenet som gjorde at de ikke kunne lave mad. Dette er hvad der kan ske, men at man først kontakter mig 1 1/2 time før vores ankomst syntes jeg er under al kritik. Jeg er selv i branchen og ved at man kontakter folk så hurtigt som muligt, hvilket jeg ikke syntes er tilfældet her. Kan absolut ikke anbefale at man holder planlagte sammenkomster hos Eydes :( :( :( :(
Hyggeligt
🌟🌟🌟🌟
Super hyggeligt sted, med god brunch.
Den eneste grund til, at der ikke er givet 5 stjerner er, at den dag vi var der, var der utrolig travlt, så det gik lidt udover betjeningen. Men værre var det så heller ikke.
Forfærdelige Fish 'n Chips.
Vi var to mænd på Eydes en stille onsdag aften. Der var ikke mange kunder i Restauranten, men måtte selv hjælpe os til et bord, da ingen kom og tog imod os ved receptions-bordet.
Vi bestilte begge Fish n' Chips, og en øl hver.
Øl = fint.
Mad = Elendigt, pinligt, horribelt etc...
Der var ingen form for krydderi på maden, ikke engang pomfritterne var saltede, og fisken smagte af absolut ingenting. Hvis der så i det mindste havde stået en saltbøsse på bordet.... Men nej. Heldigvis smagte ærtemosen, med det ulækre udseende, af ærter (til dels). Kan ikke forestille mig at nogen kan lave et dårligere måltid derhjemme, end hvad vi fik serveret den aften.
Min stol der vippede pga. et skævt ben, og de billige plastic tallerkener hjalp heller ikke på oplevelsen.
Lækker burger, lækker dessert, god betjening!
Ikke så meget at klage over. Deres signatur burger var rigtig god, desserten var som den skulle være, og tjeneren var rigtig venlig og imødekommende.
Utrolig mangelfuld oplevelse med forvirrede tjenere...
Min familie (5 personer) var i dag (søndag kl.11.30) inde og spise brunch.. Havde booket bord, men kom først til at sidde ved vores bord 11.45, da der var andre der stod i kø for at få deres bord.
Vi sad og ventede på drikkevarer og efter lidt tid gik jeg op til baren og ville spørge efter dem, i mellemtiden havde en tjener henvendt sig til vores bord, men ville komme tilbage.
Få minutter efter kom der en anden tjener. Jeg afleverede mit gavekort fra Morebox.dk, som tjeneren tog imod. Vi måtte vente ca. 10 min på tallerkener, for at kunne begynde på brunchen.
Herefter var der ingen skeer til b.la. yoghurt.
Ingen røræg...
Da vi kom tilbage til bordet var der stadig ikke drikkevarer. Fra vi bestilte dem gik der i alt 25 min. før de kom.
Herefter manglede 3 af os glas, 1 manglede kaffekop og der manglede mælk til kaffen, og de 2 x varm kakao vi havde bestilt manglede også.
Tjeneren kom rendende 3-4 gange før vi havde alt og kunne begynde at spise og drikke.
Herefter var der i lang tid ingen pandekager og det føltes som om der hele tiden var mangler.
Da vi havde spist ønskede vi flere drikkevarer (da vi havde fri drikkevarer i 2 timer). Tjeneren tog imod vores bestilling og tog den ene kaffekop og glas med ud.
Herefter kommer der en ny tjener (kvindelig) og spørger om vi mangler noget - ja, men det skulle gerne være på vej... Hun går igen.
Lidt senere kommer hun tilbage, men har kun et glas juice (ikke en kande som bestilt) og en kop kaffe med. Vi påpeger at det skulle have været en kande af hver og der manglede en kop varm kakao.
Kort tid efter vender hun tilbage, men jeg mangler stadig et glas, så deler med min mor.
Da vi har spist og næsten drukket færdig, kommer den samme kvindelige tjener som tog imod gavekortet og siger, at de alligevel ikke kan tage imod det, da de ikke længere fører dén type gavekort (der findes åbenbart 3 slags). Vi beklager os og siger at det fremgår af hjemmesiden, at den er gyldig - hun går ud og dobbelttjekker og i mellemtiden bliver vi nervøse og irriterede over at vi muligvis ikke kan betale med det alligevel. Bagefter kommer hun tilbage og siger det godt kan lade sig gøre.
Alt i alt en mangelfuld, irriterende og forvirrende oplevelse. Maden var fin, når der var fuldt op. Det skal siges at der var mange gæster og muligvis ikke nok tjenere (og ikke nok service, da vi fik af vide vi måtte vente på de fik vasket flere skeer og tallerkener op!!).
Uprofessionelt, men vi fik dog en beklagende og venlig undskyldning af en mandlig tjener (engelsktalende) som desuden havde virket ret snobbet og uvenlig (muligvis stresset) i starten.
Jeg overvejer kraftigt om jeg vil komme tilbage til Eydes, i hvert fald ikke til brunch en søndag!!
Lækker Brunch
Igår var jeg sammen med min mand og min datter på Eydes og spise brunch. Og det var super hyggeligt. Og maden var lækker. Jeg synes udvalget var stort og kvaliteten var der intet i vejen med.
Dog synes jeg der gik lige lovlig længe fra vi var blevet placeret til tjeneren kom og tog imod vores ordre. Men det så også ud til at han var alene.
Kan klart anbefale brunchen til andre. Priserne synes jeg var meget normale. Dog synes jeg måske godt man kunne give lidt mere for så at have noget drikkelse inkl. i stedet for at give 35 kr. ved sidden af for ét glas juice.
Hold jer væk
Spiste med familie juli 2013. Det var Gordon Ramsey's Kitchen Nightmare.
Maden var dårlig, pommes Frites var hårde og tørre. børnemenuen - fiskefilet med pommes frites var dårlig, personen som spiste den var syg i 2 dage med opkastninger og diarre. Selvom personlet blev gjort opmærksom på madens kvalitet var de ligeglade. Maden blev først serveret 1 time efter bestilling. Det eneste positive var den person som bestilte oksefilet, fik en nogenlunde bøf, som var stegt ok.
De skal holde til det de kan, nemlig at være pub uden spisning. Der var ikke mange gæster, derfor undrer det os, med alle de fejl.
Super hyggeligt og dejlig brunch
Jeg var på Eydes idag med 2 veninder til brunch. De havde et fantastisk udvalg og alting smagte lige som det skulle! Prisen var også rigtig god (109 kr).... men drikkevarer er simpelthen for dyrt! 27 kr for en kop the, det synes jeg sgu er for meget (det er sgu da bare varmt vand med smag! så hellere undvære den lille chokolade og kun betale 10 kr.) På Café Arresten i Vejle betaler man 127 kr for brunch men får til gengæld gratis kaffe, the, appelsin- eller æblejuice samt vand og dertil isterninger - det hele som man bare kan gå op og hente af.
Så 4 stjerner for maden og den super betjening...men den sidste stjerne får I ikke, udelukkende pga. jeres dyre priser for drikkevarer (så hellere give lidt mere for brunch og få det hele med)
Maden er dårlig kvalitet
Kan slet ikke andbefale dette sted til nogle. Maden er samme niveau som en føtex bistro.
Der er ringe betjening af nogle helt forvirret tjenere der tydeligvis ikke gider deres job.
Syntes ikke min salat så frisk ud tværdigtmod.
Besøg ikke dette sted.
Mvh
John
Rigtig god brunch
Vil give deres buffet-brunch den bedste anbefaling. Lækre retter og godt udvalg til en rimelig pris (109,- + drikkevarer). Venlig/hurtig betjening.
Besøgte stedet en søndag formiddag, for ca 3 uger siden.
Savner gode gamle Eydes
En gang var Eydes et godt sted at få noget at spise til en rimelig pris... Men det var dengang... Efter at der tilsyneladende er blevet skiftet stort ud i køkken staben lever de ikke en gang halvt op til den kvalitet der var en gang. Gammelt salat, koldt kød og kartofler og små portioner. OG SÅ SKAL MAN NU BETALE DET DOBBELTE!!!! Er ikke sur... Bare skuffet....