Goedkopedeals Reviews 9

Company details

1. Sex toy store
  2. Adult entertainment store
  3. Erotic clothing

Information provided by various external sources

Seksspeeltjes en uitdagende lingerie koop je snel en zeer voordelig bij sexshop Goedkopedeals. Ook Libido-verhogende producten en seksdvd's zijn in een groot assortiment verkrijgbaar bij een online bestelling. Goedkopedeals, eenvoudig bestellen ,snel in huis,veilig betalen en altijd een gegarandeerde levering!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

ik heb 6-11-2023 filmpje opgestuurd…

ik heb 6-11-2023 filmpje opgestuurd over 4-pack traagschuim hoofdkussens. kjd1071392. was er niet tevreden over ,zou dan geld terug gestort krijgen en adres waar het retour kon worden gestuurd maar jullie laten niks horen is toch niet normaal,ben niet blij hoe jullie met mensen hier omgaan, alleen maar verkopen en is er iets niet goed gaat doen jullie of je neus bloed schandalig.

6 November 2023
Rated 4 out of 5 stars

Ik heb voor een ander ook al eens iets…

Ik heb voor een ander ook al eens iets besteld bij goedkopedeals.nl. Vooraf betaald,en snel geleverd,(maar het schijnt dat ze (nu) niet meer bestaan,dus de kans dat het oplichting is,is klein,dan is er bij een ander met de bestellingen/betalingen toch iets mis gegaan,maar ze zijn/waren zeker geen oplichters.J.S.

20 May 2022
Rated 1 out of 5 stars

HEB OP 17 JUNI BESTELLING GEDAAN EN…

HEB OP 17 JUNI BESTELLING GEDAAN EN BETAALD MAAR PRODUCTEN TOT NU TOE NOG NIET ONTVANGEN TELEFOONNUMMER BESTAAT NIET EN E-MAIL ADRESS BESTAAT OOK NIET MEER
DIT IS OPLICHTERIJ SNAP NIET DAT ZE ZO WAT MOGEN TOELATEN CONTROLEREN DIE HANDEL

24 September 2021
Rated 1 out of 5 stars

0 sterren, product besteld en betaald en NOOIT ontvangen 🤬 Eerst mail beantwoorden, later hetzelfde mailadres onbekend. Pure oplichterij!!

6 August 2021
Rated 1 out of 5 stars

!5/6 heb ik een bestelling gedaan…

!5/6 heb ik een bestelling gedaan vanuit Fb en ook betaalt , echter na bevestiging nooit meer iets gehoord of gezien . Hoe zit dat ? Uiteraard heb ik mijn afschrift en betaalbewijs nog . Laat iets horen graag .

28 July 2021
Rated 5 out of 5 stars

Geen ander woord dan perfect

Eindelijk een shop die snél leverd, keurig verpakt, discreet en zeker niet onbelangrijk: diverse producten worden zeer goedkoop aangeboden ten opzichte van ander shops Google maar eens!

26 July 2009

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look