Houkematools Reviews 73

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Het bestelde onderdeel werd de volgende dag al geleverd. Na 1 uur gebruik hield deze ermee op (accu was nog vol). Met de klantenservice contact gehad en er werd kosteloos een nieuw exemplaar opgestuur... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hyundia hoge drukspuit werkte niet, toch heeft houkematools, buiten de garantie, deze ingenomen en een nieuwe opgestuurd. Mijn Dank aan jullie is groot, qua service kunnen maar weinig bedrijven aan H... See more

Rated 1 out of 5 stars

Passend gereedschap? Waarom sturen jullie dan het verkeerde zaagblad op vlak voor pinksteren? De bestelling klopt, de levering niet. Een dikke een ster voor dit prutswerk!

Rated 5 out of 5 stars

Het artikel was goed beschreven. Het bestellen was eenvoudig en ik ontving mijn bestelling snel. De borstels passen op mijn machine en ik ben tevreden over de verkoper.

Company details

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 3 out of 5 stars

Uitstekende levering De verpakking…

Uitstekende levering De verpakking was veel te groot voor wat er was geleverd. In deze doos kun je wel 20 spuiten verpakken een grote verspilling terwijl je ook nog € 7,75 voor verzending moet betalen en je het als brievenbus pakje kon verzenden . Grote verspilling !!!!!!

24 March 2026

Mijn ervaring met onkruidborstels

Mijn vertrouwde adres voor onkruidborstels levert deze niet meer. Verder zoeken op internet bracht mij bij Houkema Tools. drie exemplaren besteld; vlot geleverd, goedkoper en beter materiaal. Zeer tevreden dus!!

6 March 2026
Rated 1 out of 5 stars

Nooit iets besteld en dan mails krijgen…

Nooit iets besteld en dan mails krijgen over iets dat niet besteld is . Heb een mail gestuurd met de uitleg en je krijgt een mail terug over hoe je track en tracé werkt . Nogmaals een mail gestuurd en toen werd het wel begrepen en aangepast .

24 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Service valt tegen zodra er een probleem is

Ik heb bij HoukemaTools een Stanley kitspuit besteld die bij eerste gebruik niet functioneerde.

Het defect is direct gemeld. Op verzoek heb ik meerdere video’s aangeleverd waaruit blijkt dat het apparaat met twee verschillende, volledig opgeladen accu’s niet reageert. Desondanks werd gesuggereerd dat het probleem bij de accu’s lag, waarbij de bewijslast feitelijk bij mij werd neergelegd.

Telefonisch contact ervaarde ik als weinig meedenkend en vrij kortaf. In plaats van een omruiling of duidelijke oplossing werd voorgesteld om accu’s (elders aangeschaft) retour te sturen en nieuwe accu’s via Houkema te kopen “omdat dat makkelijker zou zijn”.

Omdat ik twijfels had over deze conclusie heb ik zelf contact opgenomen met Stanley; daar werd aangegeven dat het geschetste probleem niet direct op een accuprobleem wees.

Correspondentie met de fabrikant waarnaar vanuit Houkema werd verwezen, is niet gedeeld. Uiteindelijk heb ik gebruikgemaakt van mijn herroepingsrecht om verdere discussie te voorkomen.

De terugbetaling van het aankoopbedrag is pas na meerdere opvolgingen verwerkt; de retourkosten zijn niet vergoed.

Bestellen verloopt probleemloos, maar bij een defect vond ik de service omslachtig, weinig klantgericht en met een duidelijke verschuiving van verantwoordelijkheid richting de klant. Voor mij onvoldoende vertrouwen om hier opnieuw te bestellen.

23 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Goed advies en extreem snelle verzending

Persoonlijk ben ik zeer tevreden over mijn recente aankoop bij Houkematools. Ik nam contact op om te horen of een onderstel van een Einhell-machine ook bij een ander type machine zou passen dan officieel wordt aangegeven op de website van Einhell.
Hoewel sommige bedrijven meenden van niet, wist de Houkematools-medewerker dat dit wel kon, en inderdaad, mits 4 extra M8 vlootjes kon ik de installatie voltooien, en ben hiermee perfect geholpen.
De verzending was in de namiddag geplaatst en de volgende dag werd ze al geleverd in België. Zo snel hoefde niet eens!
Het materiaal van Einhell is best degelijk.
Je e-mail kan in de spam terecht komen, dan krijg je ook snel antwoord via telefoon.

16 January 2026
Rated 4 out of 5 stars

Prima tools voor kleine beurs.

De Einhell importeur Houkematools met het hele assortiment van Einhell machines. Duidelijke website en ondanks de feestdagen toch een snelle verzending. Helaas ontbrak er een item en dat werd later alsnog toegezonden. De communicatie daarover zou beter kunnen, die was er namelijk in het geheel niet.

2 January 2026

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look