Huiskes-Kokkeler Reviews 16

4. Car rental company
  5. Motor vehicle dealer
  6. Used car dealer

Written by the company

Huiskes-Kokkeler is dé Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA, CUPRA en Volkswagen Bedrijfswagens dealer in Twente en de Achterhoek. Met de 6 merken, een eigen leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Lease), verhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Verhuur), Schadebedrijven (Huiskes-Kokkeler Schadeherstel) en een Bedrijfswagencentrum is Huiskes-Kokkeler actief op bijna alle vormen van mobiliteit. Enthousiast over ons bedrijf en onze merken? Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze vestigingen. Of kijk rond in onze digitale showroom!

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Showroombezoek

Vanmiddag wezen kijken voor een Touareg, zeer prettig geholpen door Dhr. Richard te Brake te Doetinchem.

Zeer deskundig, en uiterst vriendelijk geholpen.

Bedankt voor het prettige bezoek.

16 February 2026

Locatie Almelo

De locatie in Almelo is fantastisch. Ik kon hier vrijwel direct terecht na mijn ongeluk. Het personeel is zeer meelevend en behulpzaam. Echt topwerk.

20 January 2026
Rated 3 out of 5 stars

Meerdere malen wat besteld in het…

Meerdere malen wat besteld in het magazijn, er zitten wel een paar fijne medewerkers maar er zijn er een paar of sowieso 1 die helemaal geen verstand heeft van automotive. Soms vraag je wel eens advies over het bestelde onderdeel en dan krijg je altijd van diegene te horen ja dat weet ik allemaal ook niet.

Ook technische vragen over hun eigen verkochte onderdelen wordt niet op gereageerd. Dit betreft locatie Hengelo

2 January 2026

Goed bij de tijd

Goed geholpen, nette mensen, duidelijke en transparante communicatie. Veel verstand van zaken over de nieuwste technieken. Daar kan mijn lokale garage nog iets van leren.

5 November 2025
Rated 2 out of 5 stars

Klantcontact

Graag wil ik feedback geven over een telefonisch contact dat ik onlangs had met uw vestiging. Ik belde omdat mijn koplampen plotseling te hoog schijnen, iets wat naar mijn idee snel en veilig opgelost moet kunnen worden. De auto is in deze staat namelijk niet goed te gebruiken, omdat je hiermee medeweggebruikers kunt verblinden.

Tijdens het gesprek kreeg ik te horen dat ik pas over ongeveer twee weken terecht zou kunnen in Aalten, terwijl ik zelf in Borne woon en had gebeld met Hengelo. Ik gaf daarbij aan dat ik dit erg lang vond duren en dat Aalten voor mij ver is. Afgelopen zomer ben ik vanwege drukte voor een APK ook al naar Aalten geweest. Eerlijk gezegd vind ik daar iets van, maar ik begrijp dat drukte soms nu eenmaal voorkomt.

Op mijn opmerking kreeg ik echter van de medewerkster te horen dat ik onredelijk was. Dat heb ik als vervelend en onnodig ervaren. Ik gaf aan dat mijn opmerking niet persoonlijk bedoeld was en dat ik als klant mijn klacht enkel uitsprak. De medewerkster betrok het echter op zichzelf en gaf aan dat zij het probeerde op te lossen en dat het niet haar schuld was dat de auto stuk was. Voor mijn gevoel ging het gesprek hiermee de verkeerde kant op, waardoor ik ervoor heb gekozen hier niet verder op in te gaan.

Uiteindelijk is er nog wel een afspraak in Oldenzaal gevonden voor komende zaterdag, waarvoor dank. Hoewel ik blij ben dat er uiteindelijk een alternatief is geboden, heb ik de communicatie en bejegening tijdens het gesprek niet als klantvriendelijk ervaren.

Ik geef deze feedback in de hoop dat toekomstige klanten vriendelijker en empathischer te woord worden gestaan, zeker wanneer zij bellen met een veiligheidsgerelateerd probleem.

24 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Onacceptabele actie van medewerker, zelfs fysieke aanraking

Huiskes-Kokkeler Doetinchem

Helaas heb ik bij deze dealer een erg teleurstellende ervaring gehad. Bij een routinebezoek voor een oliewissel werd mij geweigerd om achteraf een factuur te ontvangen, simpelweg omdat ik nieuw was als klant. Toen ik hierover vragen stelde, werd ik onprofessioneel behandeld. De medewerker raakte mij zelfs licht aan en begeleidde mij op onaangename wijze naar buiten.

Hoewel ik videobeelden heb van dit incident, weigerde het management elke vorm van excuses of verantwoordelijkheid te nemen. Dit is echt niet hoe je als klant behandeld wilt worden.

Ik hoop dat deze review anderen helpt om een goed geïnformeerde keuze te maken en dat de dealer hopelijk in de toekomst zijn klantvriendelijkheid en professionaliteit verbetert.

14 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Ontbreken van empathie en oplossingen aandragen

8 augustus bij Huize Kokkeler Hengelo een Cupra Terramar aangeschaft. Vanaf de eerste dag hebben wij laadproblemen ervaren. Bij huize Kokkeler zijn wij door de verkoper voor de aanschaf vriendelijk en hartelijk ontvangen.
Na ontvangst auto en bij het aangeven van de laadproblemen zijn wij afgewimpeld. Geen empathie, zakelijke benadering en het ontbreken van oplossing gerichtheid.
Hierdoor kregen wij al vanaf het begin een vervelend gevoel bij Cupra Hengelo Huize Kokkeler.
Afgelopen maandag een nieuwe laadpaal aangeschaft maar de laadproblemen bleven.
Toen het laadklepje ook nog niet meer open of dicht kon hebben we vanmorgen huize Kokkeler gebeld of we niet even langs konden komen voor het openen van de laadklep. We zouden teruggebeld worden. Na twee uur wachten wederom gebeld. Antwoord: “dat we echter een week later konden komen. Ondanks ons verhaal te hebben gedaan en ondanks dat het ging om een klepje openen. Geen andere oplossing aangeboden en wederom het ontbreken van empathie.
Daarna heb ik Pouw Rijssen gebeld. Het verhaal voorgelegd. De medewerker gaf aan dat we direct langs konden komen voor het laadklepje. Gaf direct de mogelijkheid aan om onze auto daar aan de laadpaal te doen om te kijken of er in de Cupra eventueel foutmeldingen kwamen.
Wat er in zes weken tijd bij Huiskes Kokkler Hengelo niet is aangeboden is bij Cupra Pouw binnen een minuut aangeboden!
Wij hebben direct de auto bij Pouw in onderhoud gedaan en merk dat ik opgelucht ben omdat ik geen zaken meer bij Huize Kokkeler hoef te doen. Ik krijg bij hun een naar en vervelend gevoel.

22 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Huiskes Kokkeler brengt kosten in rekening..

Huiskes Kokkeler in Aalten brengt kosten in rekening voor een leenauto, terwijl onze bolide er (onder garantie!) met problemen heeft gestaan.
Het probleem speelt echter nog steeds en word alleen maar erger, dus het is nog steeds niet opgelost.

Dit was daarom ook het laatste bezoek in Aalten.

28 August 2025

Klantonvriendelijk en denigerend

Nog tijdens de garantieperiode aangegeven dat mijn auto softwareproblemen had. Op internet las ik dat deze storing veelvoorkomend was. Bij de receptie van Skoda dealer Huiskes-Kokkeler in Doetinchem deden ze net of dat ze nog nooit van dit probleem hadden gehoord. Ik ben toch niet achterlijk, maar zo'n gevoel gaf de receptionist M.... mij wel.
Bij een bezoek aan een universele garagist kreeg ik te horen dat voor mijn storing een softwareupdate bestond. Terug bij de skoda dealer deden ze net of die niet bestond. Door tussenkomst van de universele garagist was er ineens toch een softwareupdate beschikbaar. Ik heb hiervoor een afspraak gemaakt en kon 3 weken later mijn auto bij Huiskes-Kokkeler neerzetten. Ik moest hiervoor 140 euro aftikken omdat inmiddels de auto uit de garantie was. Ik heb aangegeven dat ik het hier niet mee eens was en onder protest betaald. Denk niet dat er ook maar iemand contact opneemt om te vragen waarom ik het er niet mee eens was. Ik ben al het vertrouwen in deze dealer verloren. NOOIT MEER naar deze dealer. Ik ga tegenwoordig naar Carscompleted in Wehl, daar wordt ik wel netjes te woord gestaan en ook nog eens goed geholpen. Daar kan de Skoda garage in Doetinchem nog eens een voorbeeld aan nemen.

9 December 2024

Verre achteruitgang!

Flexibiliteit 0! Drama service, zowel Almelo als Hengelo!

Gelukkig een nieuwe lease auto niet hier besteld.
Ik raad dit bedrijf niet aan! Zie andere reacties online, zegt genoeg. Geen ervaren medewerkers, zoveel mogelijk verdienen in bepaalde tijd, voor de kleinste dingen dien je je auto er te laten staan voor een hele dag! Absurd!

13 May 2025

lampje brandenspanning blijft branden

lampje brandenspanning blijft branden, ook na oppompen banden,ik woon in enschede en moet nu naar hengelo om het uit te laten zetten
2x 12km en 1,5 uur kwijt
ook contact per tel. zer moeilijk, alle lijnen zijn bnezet, een moment aub ( ja 15 min)

1 April 2025
Rated 1 out of 5 stars

Zeer teleurstellend in nakomen van afspraken

Wij hadden interesse in een mooie auto bij Autobedrijf Huiskes Kokkeler en hadden zowel via e-mail als telefonisch contact met de verkoper.

In eerste instantie gaf de verkoper aan dat de auto niet gereserveerd kon worden. Maar aangezien we van ver moesten komen en we dezelfde dag nog met werk zaten, gaven we aan dat we de volgende dag zouden komen om de zaak af te handelen. De verkoper stemde hier mee in en zou de auto, voor ons, beschikbaar houden.

Na enkele onderhandelingen kregen we een offerte van de verkoper. Maar tot onze grote verbazing kregen we kort voor zes uur een telefoontje waarin werd meegedeeld dat de auto toch al verkocht was door een collega van de verkoper. Wat is er geworden van het woord van de verkoper en het vertrouwen dat we in hen hadden?

Huiskes Kokkeler heeft in deze situatie duidelijk laten zien zich niet aan hun woord te houden en totaal niet betrouwbaar te zijn. Dit is echt heel teleurstellend. Wij zullen dan ook geen zaken meer doen met dit autobedrijf.

19 March 2025

Nooit naar huiskes-Koekkeler

Ik wil graag het volgende met jullie delen, zodat jullie op de hoogte zijn.
Mijn ervaringen met Audi-dealer Huiskes-Koekkeler zijn buitengewoon slecht. Niet één keer, niet twee keer, maar meerdere keren heb ik negatieve ervaringen gehad. Daarom heb ik besloten om niet langer zaken met hen te doen en voortaan naar een andere Audi-dealer te gaan, ook al moet ik daar iets verder voor rijden.
Huiskes-Koekkeler is niet te vertrouwen. Ze komen hun beloften niet na, voeren werkzaamheden niet uit zoals afgesproken, maar laten je er wél voor betalen. De klantvriendelijkheid is ver te zoeken, en ze zijn niet bereid om met je mee te denken. Zodra de aankoop is gedaan, hoor je niets meer van hen. Dit is slechts het topje van de ijsberg.
Mijn advies, rij iets verder en naar betere dealer.

27 January 2025

Top service!

Wat een verademing! Service is top en ze zijn altijd bereikbaar voor vragen. Als je op een moment belt waarop ze druk zijn, wordt je diezelfde dag nog terug gebeld. Bij het ophalen van de auto, zijn alle functies in de auto aan mij uitgelegd op een rustige en duidelijke manier. Vragen stellen kan altijd, hoeveel dan ook, ze blijven vriendelijk!
Na het ophalen van de auto zelfs nog een bedankt kaart in de bus gekregen! Dikke 10!
Mijn speciale dank gaat uit naar Martijn Hendriks, vestiging Doetinchem. Mede dankzij deze topper, deze goede review en heb ik het vertrouwen in de autogarage terug gekregen. De klant is toch nog ergens koning!

4 July 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look