Jordemoder.dk Reviews 117

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft flere besøg hos Malene i Fredericia til både tryghedsscanninger, en kønsscanning samt 3D/4D scanning med tilkøb af 5D – og hver eneste gang har været en rigtig god oplevelse. Vi er... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi følte os helt trygge og skønt behandlede. Det var en vild oplevelse at se det første hjerteslag, og vi fik både en video af sessionen med skærmen samt billeder digitalt og fysisk. Kan varmt anbefa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan på det Aller varmeste anbefale jordemoder.dk, vi har været i Odense❤️ Vi venter vores første barn og har under graviditeten haft et behov for at kigge ind til vores lille baby lidt mere end h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde bestilt tid til en tryghedscanning på klinikken i Odense i dag, og vi blev mødt af den sødeste Birgit, hun var helt igennem fantastisk og vi følte os så trygge og i gode hænder. Her kommer vi... See more

1. Midwife
  2. Baby shop

Written by the company

Hos Jordemoder.dk har vi erfarne jordemødre og sonografer, som står klar til at hjælpe dig i enhver situation. Telefonen er åben 365 dage om året og du kan altid få en akut tid til scanning, hvis dette skulle være nødvendigt. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores scanningklinikker i Fredericia, Odense og Aabenraa!

4.8

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har igennem seneste graviditet

Jeg har igennem seneste graviditet, haft besøgt jordmoder.dk (Fredericia) flere gange, af forskellige årsager. Men uanset hvergang, så har vi kun oplevet positivitet. Og en følse af at være velkommen, og følelsen af at der tid til os, fantastisk sted :) og virkelig god serivce

7 July 2023

Reply from Jordemoder.dk

Tak for de pæne ord Annemarie! I er skam velkomne ;-)

Fredericia afdeling anbefales 👍

Søde og rare er dem vi har mødt. De har altid et smil på læben og tager den tid det tager med scanning. Der er ikke nogen hastværk. Behagelig personale, skønne omgivelser, skøn atmosfære, god stemning. Kan anbefales (Fredericia afdeling)

1 July 2023

Reply from Jordemoder.dk

Tak for de pæne ord Jeanette!

Rated 5 out of 5 stars

Et unikt sted fyldt med kærlighed og omsorg

Jeg har kendt Birgit en del år, hun scannede mig første gang, da jeg ventede den yngste på 11 år. Det var derfor også eneste rigtige sted at skulle hen, nu hvor det efter 1 års fertilitetsbehandling, er lykkes os at blive gravide. Ligesom for 11 år siden, var det en helt igennem fantastisk oplevelse, masser omsorg og god tid til at rumme to meget lykkelige forældres tåre over hjertelyden. Vi glæder os rigtig meget til næste scanning om nogle uger.

6 July 2023

Reply from Jordemoder.dk

Hvor er det godt at høre, at der var hjertelyd! Især når man har kæmpet for det et helt år. Vi glæder os til at se jer igen!

Kæmpe anbefaling

De er alle så søde og kompetente og jeg har haft de bedste oplevelser både med diverse scanninger og senest en gravidmassage som jeg bare under alle gravide at få. Kæmpe anbefaling herfra til at besøge jordemoder.dk i Fredericia 🫶🏻

6 July 2023

Reply from Jordemoder.dk

Tak for dit besøg og din positive anmeldelse! Kunne alle mennesker ikke trænge til en god massage i ny og næ? Det burde næsten være en menneskeret :-)

Bare rigtig behageligt

Bare rigtig behageligt. God service. Tog mig ind ret akut. Dejlig oplevelse

26 June 2023

Reply from Jordemoder.dk

Tak for de positive ord! :-)

God oplevelse

Vil klart anbefale stedet til andre. Venlig og imødekommende, med plads til at man kan få pårørende med.

26 June 2023

Reply from Jordemoder.dk

Vi er fristet til at sige 'the more, the merrier' - men man skal passe på hvad man skriver online :-)
Tak for den positive tilbagemelding!

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste oplevelse hos Birgit i…

Den bedste oplevelse hos Birgit i Fredericia!
Desværre en dårlig nyhed, men givet med omsorg, enorm viden og forståelse.
De største anbefalinger fra mig :-)

22 June 2023

Reply from Jordemoder.dk

Hej Alberte! Ærgeligt med de dårlige nyheder...
Men vi er rigtig glade for at du på trods af det, havde en god oplevelse med dit besøg her. Vi håber at se dig igen, skulle det blive aktuelt.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har nu været i både Fredericia og…

Jeg har nu været i både Fredericia og Odense, og har aldrig været skuffet ved at komme hos jer. I er SÅ søde!

7 June 2023

Reply from Jordemoder.dk

Tak for de pæne ord! 'Skuffede kunder' må være et sted i Rusland vi ikke har hørt om :-)

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde den bedste oplevelse!!❤️❤️

Vi havde den bedste oplevelse med jordemoder.dk i Aabenraa. Jeg var begyndt at bløde og derfor blevet utryg, jeg ringer til klinikken lørdag kl 22 om aftenen og hører hvornår deres næste ledige tid er, damen i telefonen siger at det umiddelbart først er mandag, men at hun lige ville kontakte en kollega om hun kunne komme ekstra ind i morgen for at scanne mig. Fem minutter senere hører jeg fra hende, hvor hun spørg om jeg kan 8:30 næste morgen, jeg takker hurtigt ja! Og blev så lettet over at jeg kunne få en tid så hurtigt. Jeg oplevede der var så enormt medfølelse og god service, som jeg bestemt ikke har oplevet andre steder (har også været til scanninger i Kolding hos en anden klinik) og må bare sige, der var fornemmelsen lidt flad. Men hos jordemoder.dk i Aabenraa var det helt modsat. Da vi så kom ind til scanning, mødte vi den sødeste og flinkeste dame, som tog sig al verdens tid og scannede måde livmoderhals og alle ender af barnet, vi fik set lidt 3D og til trods for jeg 4 dage forinden havde været til nakkefold, brugte hun så lang tid på at gennemgå hele barnet og var så grundig!
(Jeg var også hos dem i første graviditet og den service, glæde og grundighed der er hos dem kontra andre, kan slet ikke måle sig)
Kæmpe anbefalinger herfra! Tøv ikke med at vælge dem!❤️❤️

11 June 2023

Reply from Jordemoder.dk

Vi forsøger altid at finde tider så hurtigt som muligt, da det ikke er rart for den gravide at gå i uvisheden. Det kræver af og til en ekstraordinær indsats fra vores jordemødre, og jeg ved at de bliver glade af at læse at det bliver værdsat :-)
Vi takker mange gange for de positive ord.

Rated 5 out of 5 stars

I maj 2021 var vi til scanning I uge 21…

I maj 2021 var vi til scanning I uge 21 på OUH. På scanningen finder de en spalte på vores datter, hvor de begynder at tale kromosomsfejl. Adspurgt om der ses andre "defekter"(ja det sagde hun!) fortæller lægen, at det gør der ikke, men de vil anbefale en fostervandsprøve med risiko for tidlig fødsel. Vi er i vildrede, da jeg er så langt henne og jeg på ingen måder ønsker abort, hvorfor vi gerne vil tænke over det. Det får vi ikke lov til og jeg får en tid til prøven to dage efter, da jeg har en uge til at få søgt i samrådet og få foretaget en abort (føde barnet)! Jeg oplyser hende om den nok aflyses og samtidig tør jeg næsten ikke, når hun er så insistererende. Vi undersøger selv andre muligheder og finder ud af, at de tre kromosomer som de er bange for, kan undersøges med en NIFTY test. Jeg kontakter i desperation Jordemoder.dk ved 19.00 tiden, hvorefter jeg får mulighed for at komme kl. 21.30 Fredericia for at få taget en blodprøve. Jeg mødte den sødeste jordemoder, Birgit mener jeg, som kom fra en tur til Tyskland for af scanne mig. Hun fandt spalten og scannende min baby igennem, hun fandt ingen tegn på hjerte eller hjernefunktionsfejl, som man ser ved kromosomsfejlene. Hun berolige mig og en uge efter fik jeg svar på testen. 99.7 procent sikker ift..ingen fejl. Det gjorde at jeg kunne "slappe" af resten af graviditeten. Jeg glemmer aldrig den ro det gav mig. Af hjertet tak!

Vi har den skønneste datter, som er født med spalter, men som absolut ikke fejler andet.

30 May 2023

Reply from Jordemoder.dk

Hvis hun kom retur fra Tyskland, så var det helt sikkert Birgit :-)
Hvor er det godt at høre at der ikke var kromosomfejl. Vi er glade for at kunne hjælpe.

Altid dejlig oplevelse!

Jeg har været her en del gange efterhånden. Senest til kønsscanning. Altid rigtig dejlig og behagelig oplevelse! Der er ingen stress og hun er dygtig til at holde give dig ro, og fortælle hvad man ser på skærmen. Kan kun anbefale jordmoder.dk i Odense 😊

21 May 2023

Reply from Jordemoder.dk

Det er så vigtigt for os at skabe rolige og trygge omgivelser for de gravide! Og vi er glade for at det er lykkedes! Tak Kathrine! :-)

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god oplevelse hver gang

Virkelig god oplevelse hver gang. Vi fik både lavet kønsscanning og 3D/4D scanning ved jordemoder.dk. Super god oplevelse hver gang. De er grundige og profesionelle.

17 May 2023

Reply from Jordemoder.dk

Tak Katrine! Vi gør vores bedste! :-)

Professionelt og empatisk

Professionelt og empatisk. Har prøvet både hvor vi desværre fik dårlige nyheder og hvor vi har været så heldige at komme hjem med fantastiske billeder af en sund og rask pige.
Begge gange har der været god tid og plads til spørgsmål og alle indtryk.
Kan varmt anbefales.

14 May 2023

Reply from Jordemoder.dk

Vi takker mange gange! :-)
Vi kan desværre ikke garrantere gode nyheder! Men godt at høre at det endte lykkeligt for jer.

Den bedste oplevelse i Odense 🌸

Den bedste oplevelse i Odense 🌸
Efter en dårlig og uprofessionel oplevelse til nakkefold i det offenlige og en vurder i højrisiko - Havde vi brug for et kig til baby. Fra første minut ved jordmoder.dk følte vi os taget godt af, enorm nærvær, meget grundi gennemgang af baby på en yders profesionellemåde. De varmeste anbefalinger til jordmoder.dk

16 February 2023

Vi takker! :-)

Rated 1 out of 5 stars

Ualmindeligt skuffende forløb

Jeg var i tirsdags på besøg hos jordemoder.dk i Fredericia for at få lavet en tidlig tryghedsscanning. Vi havde en tid kl. 17.45, men måtte sidde og vente i over en halv time. Da vi stadig ikke var blevet kaldt ind, henvendte min kæreste sig for st høre hvad der foregik og her fik vi en historie om at vores tid ikke var registreret (på trods af st vi havde fået både e-mail og sms påmindelser). Vi kommer ind og jordemoderen ikke så meget som præsenterer sig selv. Scanningen tager vel 5-6 min og så er det ud ad klappen igen. Vi fik INGEN info ud over at alt så fint ud. Vi ved faktisk ikke hvad det er vi kan se på de billeder vi fik med hjem. Super utryg og kedelig oplevelse. Nå, men vi betaler de 700kr, som skulle dække 15 minutter. Endnu en ting vi undrer os over.
Min kæreste ringer dagen efter og får fat i Thomas, som lover at tage en snak med jordemoderen og så vende tilbage.
Vi får senere en sms fra Thomas. Der har været “utilsigtede hændelser” på klinikken og derfor fik vi en utilfredsstillende scanning. Min kæreste Beder ham kompenserer og Thomas tilbyder næste scanning til minus 50%. Dog er vi ikke lige stemt for at vende tilbage til jordemoder.dk og skriver derfor, at vi gerne ser noget af vores betalte beløb refunderet og nu er Thomas stoppet med at svare.

Vi er blevet scannet ved jordemoder.dk ved tidligere graviditeter og har været SÅ trygge og glade. Derfor glædede vi os enormt meget til at vende tilbage her godt 11 år senere - Birgit var i sin tid helt fantastisk - jordemoder.dk, det virker mest af alt som om i er blevet for store, og hvor er det ærgerligt.

18 December 2022

Reply from Jordemoder.dk

Tak for jeres anmeldelse. Vi er kede af at høre, at i har haft en dårlig oplevelse. Desværre er det nogle gange sådan i vores fag, at der uventet kan dukke scanningsfund op, som kræver ekstra tid og omsorg. Det betyder desværre også, at vi nogle gange bliver lidt forsinkede i vores arbejde, hvilket er uheldigt for dem som venter.

Som jeg har set det i journalen er der foretaget en tidlig graviditetsscanning, hvor der i sagens natur mest er fokus på antallet af fostre, placeringen i livmoderen og hjerteblink. Jeg kan kun beklage jeres oplevelse, og havde gerne set jer retur på klinikken igen ved en senere scanning, med den lovede kompensation, så i kan mærke, at vi under helt normale omstændigheder, stadig er det Jordemoder.dk, som i kender fra jeres tidligere besøg.

Altid en god oplevelse

Har været hos Birgit i Fredericia til scanning et par gange nu, senest idag hvor jeg var lidt nervøs fordi jeg havde blødt lidt igår. Birgit startede med at sige at hun var sikker på at alt var som det skulle være, hun skyndte sig derefter at sætte scanningen i gang og sagde at jeg roligt kunne kigge med. For her lå vores lille birkes med det fineste hjerteblink og var helt perfekt. Det gjorde mig så rolig. Birgit er altid så rolig og tager den tid man har brug for! Jeg kan kun anbefale jordemoder.dk! Jeg glæder mig allerede til kønsscanning hos jer og køre gerne lidt for at netop i skal lave den! Tusinde tak for altid at være så forstående og rolige

3 August 2022

Reply from Jordemoder.dk

Hej Louise. Mange tak for de pæne ord! Vi glæder os også til at se dig! :-)

Rated 5 out of 5 stars

Kan på det allervarmeste anbefale…

Kan på det allervarmeste anbefale Birgit ❤️
Hun er yderst kompetent og et dejligt varmt menneske, som fik mig beroliget og snakkede mig igennem en helt fantastisk scanning.

Tak for at give mig den dejligste oplevelse ❤️

14 January 2022

Hej Nancy

Vi er også rigtig glade for Birgit! Godt at du fik en dejlig oplevelse, det bør en graviditet være!

Take a closer look