Jordemoder.dk Reviews 117

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft flere besøg hos Malene i Fredericia til både tryghedsscanninger, en kønsscanning samt 3D/4D scanning med tilkøb af 5D – og hver eneste gang har været en rigtig god oplevelse. Vi er... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi følte os helt trygge og skønt behandlede. Det var en vild oplevelse at se det første hjerteslag, og vi fik både en video af sessionen med skærmen samt billeder digitalt og fysisk. Kan varmt anbefa... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan på det Aller varmeste anbefale jordemoder.dk, vi har været i Odense❤️ Vi venter vores første barn og har under graviditeten haft et behov for at kigge ind til vores lille baby lidt mere end h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde bestilt tid til en tryghedscanning på klinikken i Odense i dag, og vi blev mødt af den sødeste Birgit, hun var helt igennem fantastisk og vi følte os så trygge og i gode hænder. Her kommer vi... See more

Company details

1. Midwife
  2. Baby shop

Written by the company

Hos Jordemoder.dk har vi erfarne jordemødre og sonografer, som står klar til at hjælpe dig i enhver situation. Telefonen er åben 365 dage om året og du kan altid få en akut tid til scanning, hvis dette skulle være nødvendigt. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores scanningklinikker i Fredericia, Odense og Aabenraa!

4.8

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically takes over 1 month to reply

Virkelig god oplevelse

Fantastisk skøn kvinde. Birgit giver sig god tid til én og man føler sig i meget kompentente hænder.

12 November 2021

Hej Carina
Det er vi glade for at du synes! Tak for den fine anmeldelse!

Super oplevelse

Vi har været på klinikken i Fredericia en del gange. Det er altid en super oplevelse hos jer og virkelig søde ansatte. Vi er utrolig glade for at vi er i så kompetente hænder. Vi glæder os til på lørdag hvor vi kommer forbi til en scanning endnu engang :-)

19 August 2021

Hej Kelly
Du er altid velkommen hos os :-) Tak for din fine anmeldelse!

Rated 1 out of 5 stars

Ingen god oplevelse

Jeg havde Birgitte på OUH til min søns fødsel. Kan på ingen måde give hende en god anmeldelse. Det var bestemt ikke en god oplevelse og jeg priser mig lykkelig for at jeg fik min søn med hjem i levende tilstand pga en kæmpe fejl der blev lavet.

24 July 2021

Hej Rikke,

Vi er altid glade for at modtage anmeldelser af vores arbejde på klinikkerne.

Denne anmeldelse har dog intet med Jordemoder.dk at gøre, men kan umiddelbart tilskrives en oplevelse i forbindelse med en fødsel på OUH. Vi har slet ikke nogen ansatte der hedder Birgitte.

Såfremt du skulle mene der er sket en fejl under din fødsel, vil vi bede dig rette henvendelse til rette instans, som altså ikke er Jordemoder.dk

Rated 5 out of 5 stars

Hvis flere stjerner kunne gives⭐️

Hvis flere stjerner kunne gives, så havde jordmoder.dk fået det ⭐️

Vi har nu af flere omgange været til scanning samt fået foretaget Nipt-test ved Jordmoder.dk, og de har været helt igennem fantastiske!! Især Birgit og Thomas som har klinikken har været helt exceptionelle 🙏🏼 Fra første færd fik Birgit os til at føle os trygge og godt tilpas!!

Da vi fik et knapt så højt tal til NF tirsdag eftermiddag ringede vi straks til Thomas som gav os en tid samme aften til NIPT-test, for den del skulle vi i hvert fald bare have styr på og ikke bekymre os om.

Vi bad om at komme ind ved Birgit, og hun kørte ind for at tage sig af os. Hun skrev endda forinden for at høre om vi kunne komme lidt tidligere, alt dette for at vores prøver kunne nå at komme med sending til Göteborg samme aften og ikke først dagen efter, og så vores ventetid kunne afkortes.

Trods kaotiske tanker hos os som førstegangs-gravide, så fil Birgit endnu engang beroliget os, og en uge efter ringede Birgit med gode nyheder og en dejlig nyhed om vi venter os en lille dreng ❤️

Så tak for jer - Vi vil til enhver tid vælge jordmoder.dk over andre klinikker, også selvom vi skal køre 45 minutter for det kontra 10 minutter til nærmeste klinik 🙏🏼

29 January 2021

Hej Julie.

Mange tak for de pæne ord og den ekstra virtuelle stjerner! Vi har også nydt at have jer på klinikken!

Rated 5 out of 5 stars

Fik en akut scanning i lørdags

Fik en akut scanning i lørdags, da jeg fik en pludselig blødning. Kontaktede klinikken lidt i 21 og fik svar 5 min efter. Jeg kom allerede til klokken 22. Her blev jeg mødt af sødeste Birgit, som fandt hjerteblink og kunne berolige mig. Hun tog den tid, jeg havde brug for og var yderst professionel! Jeg blev ihvertfald tryg, og sendt hjem med et smil på læben 😍. Tak Birgit og Thomas!
Fantastisk service!!!

1 September 2020

Hej Camilla

Mange tak for den gode anmeldelse! Det er vigtigt at være tryg i sin graviditet, og tag endelig smilet med hjem! Det smitter! :-)

Rated 5 out of 5 stars

Jeg var til hindeløsning hos Birgit…

Jeg var til hindeløsning hos Birgit fredag kl. 12.00. Veerne begyndte stille og roligt op ad eftermiddagen og lørdag aften lå jeg med min lille søn i armene.
Mange tak til Birgit for utrolig behagelig og tryg hjælp - det var virkelig en fornøjelse.

15 June 2020

Hej Line

Tillykke med den lille, og tak for anmeldelsen! :-)

Fantastisk service

Fantastisk service. Vi kontaktede Thomas da vi var nervøse over en pludselig blødning og fik arrangeret en scanning hos Birgitte kl. 22.50 da de ikke lige var i området. Det er guld værd at der er nogle passionerede mennesker der er klar til at gå den ekstra mil for at hjælpe når man har allermest brug for det. Heldigvis var alt godt.
Tusind tak for hjælpen og den super service.
Mvh. Anette og Jonas.

12 June 2020

Hej Jonas og Anette

Vi er her for jer! :-)
Tak for de 5 stjerner!

Rated 5 out of 5 stars

Første gang vi kom til Jordemoder.dk…

Første gang vi kom til Jordemoder.dk var vi utrygge efter en dårlig scanning ved en anden privat scanningsjordemoder og på grund af ventetid over weekenden i det offentlige, valgte vi at tage kontakt til en ny. Her blev vi først mødt af Thomas, der tilbød os en scanning 50 minutter efter opkaldet og efterfølgende Birgit, der tog sig god tid til at berolige os. Dejlig og behagelig oplevelse trods alt. Vi har efterfølgende haft et par ekstra tryghedsscanninger ved Birgit og hver gang er det samme gode oplevelse, selvom hun har smidt hvad hun havde i hænderne for at komme ind på klinikken på grund af os.

Fra et par nervøse førstegangsforældre - af hjertet tak, fordi I er jer! Jeg anbefaler jer gerne til alle jeg kender, der har behov for ekstra tryghed fra en kompetent jordemoder i deres graviditet.

21 August 2019

Hej Tine

Det er desværre ikke alle vores konkurrenter, der tilbyder den samme høje kvalitet som vi sætter en ære i. Vi møder desværre mange der har stået i jeres situation. Godt at vi kunne få rettet op på ugerningen!

Held og lykke som forældre, og tak for anmeldelsen!

Fantastisk service og mennesker

Vi har fået 2 scanninger vee jordemorder.dk . Først en trygheds scanning i uge 7 ved tina . Hun var super sød og god til at scanne og forklare . Idag fik vi en køns scanning ved Birgit. Fantastisk service og rar, og god til at forklare os det hele og virkelige engageret i sit job . Ville ønske hun stadig var på Kolding sygehus som jordemoder til min fødsel . Mega dygtig til at scanne, også , Kan kun anbefale dem 10000 procent .

13 February 2016

Hej Mette!

10.000% ! Det var ikke så lidt! Det er jo over 9000! Kæmpe tak skal du have :-)

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service

Min kæreste og jeg havde bestilt tid hos jordemoder.dk til kønsscanning lørdag d. 4/4-2015, jeg ringer tirsdag d. 31/3-2015 og har lidt spørgsmål til undersøgelsen da vi er usikre på hvor meget der lig vises. Jeg slutter af med at sige det er rigtig fint 1000 tak, så har jeg noget at fortælle kæresten når han kommer hjem, så vi lig kan genoverveje om det er rette undersøgelse, eller vi skal have noget andet.
Hertil for jeg den besked, at så sletter de min tid på lørdag for de havde altså travlt her i påsken, og der var mange andre der gerne ville ha en tid. Og hvis jeg så ville ha undersøgelsen, kunne jeg ringe om en ny tid. Han bekræftigede mig end dog i at den tid jeg nu havde, den kunne jeg så ikke regne med at jeg ku få igen. Den tid havde vi booket udfra hvornår vi kune i vores kalender. Det var der ikke noget at gøre ved, det var bare ærgerligt for os. Vi kunne jo vende tilbage hvis vi stadig var interesseret.

Jeg var målløs og forarget efter jeg havde lagt røret - eksisterende kunder blev lige nedprioteret fremfor mulige nye kunde. Det kalder jeg ikke god kundeservice, og kan på ingen måder anbefale jordemoder.dk, med den ubehagelige samtale jeg havde med dem.

D. 25/1-22
Nu er det anden gang jeg får en besked retur omkring at i går ind og ændre det svar i ellers havde givet i 2015. I wonder why i ikke bare står ved det i første omgang har svaret!!!
Min anmeldelse ændre sig ikke, hvis det er det i prøver at opnå!

31 March 2015

Hej Lise

Vi er kede af at høre, at du oplevede samtalen som ubehageligt. Vi plejer jo ellers at tage tingene med et smil :-)

Det der er vigtigt at forstå, er at vi ikke kan 'reservere' tider, hvis du ikke kan give et bindende svar. Vi har fuld forståelse for, at du skal vende det med din partner og derfor er det vores anbefaling, at have koordineret indbyrdes inden der ringes ind.

Vi har meget stor efterspørgsel på vores tider og rigtig mange gravide der ønsker tider på trods af deres travle dagligdag. Derfor booker vi kun tider, hvor kunden kan bekræfte at der ønskes netop det pågældende tidspunkt.

Når der bookes en tid, bruger vi rigtig mange ressourcer på logistik og planlægning, så vi kan få puslespillet til at gå op - både med vores jordemødre og jer som kunder. Vi kan derfor ikke tilbyde 'måske tider', hvorend vi gerne ville imødekomme jer.

Det er irrelevant om kunden er ny eller har været her før. Der bliver ikke skelnet i prioriteten når der bookes tider. En bookning af tid, er en bookning af tid. Men den skal tilgengæld være bindende for begge parter. Det er den måde vi kan tilbyde vores aftaler på.

Når i er blevet enige om et tidspunkt, så skal i være velkommen til at foretage en ny bookning.

I forhold til din opdatering d. 25/01-2022, så kan jeg forsikre dig om, at vi ikke prøver at opnå andet, end at give dig svar på din negative oplevelse og uddybe så grundigt som det er os muligt. Det finder folk normalt ikke fornærmende :-)

Vi gør os ingen illusion om, at du ændrer dit mening. De negative anmeldelser har også sin plads, og det er vanskeligt at gøre alle glade - selvom vi altid gør forsøget! :-)

I kærlighedens ånd <3<3<3<3<3

Da min kæreste og jeg nu venter vores andet barn og ønsker at denne også skal samme "scannings-tur" igennem som vores første barn dvs. (Den store pakke med køns-scanning og den store pakke med 3D/4D scanning begge inkl. Billeder og dvd). Tænkte vi skal vi prøve andre end jordemoder.dk da vi vidste at de ikke lå i Gentofte længere og vi selv er fra storkøbenhavn. Så ville det jo være langt at køre til Odense eller Fredericia... MEEEEEEN...dette kan simpelthen ikke diskuteres.... Du finder ALDRIG et sted som hos JORDEMODER.DK/ Birgit og Thomas... Disse to fantastiske mennesker der har viet sit liv og deres kærlighed til DET vi alle burde være enige om er aller vigtigst her i livet nemlig vores børn som er vores fremtid... Med vores første barn blev vi budt velkommen på klinikken i Gentofte på deres første åbningsdag og jeg kan love jer alle for som mand skal man virkelig tage tilløb for at kunne sætte sig ind i hvad der sker i kvindens gravide krop og det hjalp både Thomas og Birgit mig godt igennem jeg havde jo selvfølgelig mange spørgsmål og de blev besvaret med smil.... Selve scanningerne var helt perfekte og Birgit var yderst grundig i sit arbejde og man skulle næsten tro at det var Birgit der ventede barnet for aldrig har vi oplevet et andet /fremmet menneske være så lykkelig på vores vegne og så ivrig efter at nå de bedste resultater ved scanningerne som hun med garanti opnåede til vores store begejstring.... Såååå derfor tager vi gerne en tur over broen/broerne for at få den kærlighed vores barn fortjener...og vi anbefaler 100% JORDEMODER.DK til alle vi kender for de udviser en speciel form for kærlighed til os kunder der kommer på klinikkerne denne kærlighed SKAL og kan KUN opleves hos jordemoder.dk...alle burde give jordemoder.dk 5stjerner/hjerter (i kærlighedens tegn) kh. Dennis og Denise

16 April 2013

Hej Dennis og Denise

Vi er vilde med at jeres navne matcher så godt! :-)

Vi har mange kunder der kører langt for at få tider hos os. Det er et kæmpe kompliment at få, udover de fem stjerner. Vi takker mange gange!

En dejlig oplevelse!

Jeg blev i dag scannet hos Jordemoder.dk, og som de 4 forudgående gange (fordelt udover flere børn! :-) ), der var vi fuldt ud tilfredse. Man finder simpelthen ikke andre der er yder så meget kundeservice og er så smilende og snakkende som Birgit og hendes mand Thomas! Vi blev taget vel imod, og selv om vores 4 årige søn var med til (køns)scanningen, og på trods af hans højlydte protester over at det var en lillesøster, og ikke en lillebror, der gemte sig i mors mave, så var Birgit kun et stort smil!

Jeg vil til enhver tid anbefale Jordemoder.dk til andre gravide, vi har følt os meget velkomne der! De giver sig rigtig god tid til scanningerne og hvis man har spørgsmål, rigtig dejligt sted!

29 August 2012

Hej Lene

Tusind tak for de bevingede ord! :-)
Det har været en fornøjelse.

Rated 2 out of 5 stars

Rigtig kedelig oplevelse :-(

Vi er netop kommet hjem efter en tur hos jordemoder.dk og øv hvor er vi skuffede og hvor føler vi os snydt! Hele familien havde set frem til denne dag den sidste måned og vi glædede os ekstra meget fordi vi havde en rigtig god oplevelse, da vi for 3 år siden blev scannet der med vores første barn. Dengang var det Birgit der scannede og det var en rigtig rigtig god oplevelse. Det var det på ingen måde denne gang. Vi var 4 af sted, jeg selv, min mand, min mor og vores søn på 3 år. På hjemmesiden havde vi læst at alle var velkomne, også børn "det syntes vi bare er hyggeligt" stod der. Det var dog på ingen måde det indtryk vi fik. Vi havde bestilt tid til kl 14.30 og på hjemmesiden havde vi læst at scanningen varede 30 minutter og kostede 1000 kr. (altså 33.33 kr i MINUTTET!) Fint nok, vi ville jo gerne se vidunderet i 3 og 4d. Der var dog forsinkelse og da vi blev kaldt op, kiggede jeg på klokken og den var 14.46. Vi kom ind og fik lagt mig op på briksen. Vores søn havde glædet sig rigtig meget og ville gerne op og ligge på briksen sammen med mor og det fik han lov til. Han var meget interesseret og snakkede og spurgte til hvad der foregik. Det var tydeligt at mærke på jordemoderen, Dorthe Østergård at hun syntes det var irriterende og flere gange overdøvede hun ham bare. Det skal lige siges at det var den lille scanning vi havde bestilt, da vi tidligere har været til en masse ekstra scanninger på hospitalet og vidste at alt var ok med babyen, altså skulle Dorthe bare sørge for at vise os nogle fine billeder af babyen. Det gik nu ikke helt som forventet. Billederne var på ingen måde at samme kvalitet som dem vi fik da vi var til scanning hos birgit. Dette var sikkert mest babyens skyld, da hun lå lidt dumt, men jeg husker tydeligt at det gjorde vores søn også i sin tid og det tog Birgit med et smil og havde alle mulige metoder vi kunne prøve, for at få babyen til at vende sig, så man fik de bedste billeder. Der blev ingen forsøg gjort i den retning denne gang og da min mand fortalte hvad Birgit havde forsøgt, overhørte (eller misforstod?) hun det bare. Det virkede som om at hun ikke rigtig kendte til "maskinen" for flere gang blev der trykket forkerte, gået tilbage osv og der gik mange, i bogstaveligste forstand, værdifulde minutter tabt på den konto. Vores søn ville ikke længere kigge med og hoppede ned på gulvet og løb rundt. Han løb bare rundt i en cirkel på gulvet, pillede ikke i noget eller andet i den retning, men da det var tydeligt at mærke på jordemoderen at hun var irriteret over hans tilstedeværelse, bad jeg min mand om at tage han sko af, så man ikke kunne høre ham, men til sidst tog min mor ham op og gik rundt med ham. Pludselig stoppede jordemoderen og sagde at nu var vi færdige. Jeg var mildest talt meget forundret, for så vidt jeg kunne se var jeg blevet scannet i noget der lignede et kvarter, hvor nok halvdelen var almindelige 2d billeder som jeg jo havde set på hospitalet. Hun sluttede af med at sige at den måde som vores søn havde opført sig på, på ingen måde var gået hvis det havde været en nakkefoldsscanning på hospitalet, for så havde hun ikke kunne koncentrere sig og så havde hun måtte bede ham gå udenfor. Vi syntes at det var noget underligt noget at sige for det var jo netop ikke en vigtig scanning på hospitalet hvor babyen skulle undersøges for sygdomme og misdannelser. Det SKULLE have været en hyggelig halv time hvor vi kunne side og nyde vores nye baby og vores søn kunne se lillesøster som vi havde snakket så meget om. Og vi havde jo kun taget ham med fordi der stod på hjemmesiden at børn var mere end velkomne. Jeg spurgte hende om det kunne passe at vi allerede var færdige for jeg havde jo betalt i dyre domme for en halv time. Ja det var vi og der var gået en halv time. Jeg fortalte hende at ja, hvis vi havde været startet til tiden, havde vi skulle være færdige nu, men vi var jo startet 16 minutter for sent og jeg ville da ikke betale for deres forsinkelse.
Hun blev ved med at påstå at der var gået en halv time, men kunne så se på dvden at der kun var gået 17 min. Jeg sagde at jeg simpelthen ikke ville betale for 30 minutter og så kun få 17, men det var sådan det var sagde hun. Jeg fik mine ting og gik ned til skranken for at betale og fortalte ham hvad jeg havde oplevet, men sådan var det og der skulle betales fuld pris. Det nægtede jeg og så ville han vide hvor tid vi havde været der. Klokken var nu blevet 15.11 og da klokken jo var 14.46 da vi rejste os i venteværelset var der stadig, efter diskussion med både ham og jordemoderen, brænding af 2 dvder, op og ned af trapper osv, kun gået 24 minutter og ikke de 30 minutter, som de ville havde at jeg skulle betale for. Nå men jeg kunne så få lov at betale pr minut og skulle så betale for 24 minutter, ergo skulle jeg også betale for den tid jeg havde brugt på at gøre dem opmærksomme på at de forsøgte at snyde os. Jeg betalte de 800 kr og var så skuffet og gik ud med en fornemmelse af af være blevet taget godt og grundigt ved næsen. Vi vil meget nødigt virke hysteriske, men når man betaler 1000 kr for 30 minutter så skal man altså også have 30 minutter og ikke nærmere det halve fordi klinikken er bagud i tidsplanen. Og det var rigtig ubehageligt at mærke hvor lidt vores dreng var velkommen, på trods af at de selv opfordrer til at man skal tage mindre søskende med. Jeg behøver vist ikke at sige at vi ikke vil anbefale stedet til andre, endsige selv benytte os af det en anden gang.
Her til aften kan vi se at de på hjemmesiden har ændre teksten så der nu står at scanningen varer 12-15 minutter. Hvor ville jeg gerne have vist det .... i så fald havde jeg ALDRIG bestilt tid. 1000 kr for 12 minutters scanning er i min verden optrækkeri af værste skuffe!

Update: Jeg har netop set videoen igennem igen og kan se at KUN 7 MINUTTER ud af den 30 minutters 3/4d scanningen som jeg bestilte virkelig er 3/4d, resten er 2 d. Det giver en pris på 142 kr pr minut for 3/4D billeder...... øv!

1 July 2012

Hej Line

Sikke en ærgelig anmeldelse at få. Der er mange af de ting du beskriver, som vi nok blot må erklære os uenige i. Det er ikke den opfattelse, vi har haft af forløbet.

Børn er som udgangspunkt velkomne, og vi synes nemlig det er hyggeligt. Vi lever trods alt af bringe børn sikkert til verden, og gøre mødre glade og trygge i deres graviditet. Vi vil dog understrege, at det selvfølgelig er vigtigt, at jordemoderen har arbejdsro og kan udføre sit arbejde, netop så i kan få det, som i betaler for. Som du selv beskriver, så løb jeres barn rundt i lokalet, og her kan vi kun anbefale at børn forholder sig roligt, hvis de deltager i scanningen. Jeres opfattelse af, at vores jordemoder skulle have været sur og irriteret, er vist en meget subjektiv vurdering, og vi genkender ikke helt det billede.

Det er korrekt, at vi har rettet nogle tekster på hjemmesiden, da vi selvfølgelig tager dit feedback meget alvorligt og lærer af det. Når man booker en tid hos os, svarer det til den tid, som vi sætter af til hele forløbet. Altså vil der altid være noget tid der går på diverse spørgsmål, snak med jordemoderen, betaling mv. Fuldstændig som når man bestiller tid til frisør, fysioterapi, har møde i banken, bestiller en taxa, eller andre funktioner i vores samfund. Det er netop dette vi nu har præciseret, så der for fremtiden ikke opstår nogle misforståelser. Vi kan ikke se, at det skulle være negativt, at vi tager dit feedback til efterretning og derfor opdaterer vores hjemmeside.

Skulle vores jordemor have været ekstra effektiv, og hele forløbet værende færdigt 5 minutter før tid, som er tilfældet i jeres situation, så er det sjældent, at en kunde ønsker at straffe os for den ekstra effektivitet og modregne de resterende minutter. Det kan vi så forstå, at dette var dit ønske, og derfor tilbød vi dette i denne situation, for at imødegå dig.

Vi forkorter aldrig tider på baggrund af forsinkelser, og det er ærgeligt, og svært at forstå hvordan du har fået det indtryk. Hvis dette var tilfældet, ville vi jo per dit udsagn, ikke kunne være bagud i tidsplanen, da vi så havde forkortet vedkommende før dig. Sådan fungerer det ikke hos os.

Vi håber jeres evt. næste oplevelse bliver bedre :-)

Rated 3 out of 5 stars

Ikke imponerende

Jordemoder.dk's boooking er rigtig god med mange tider t vælge imellem hvilket er rigtig rart. Efter vi havde booket tid i Odense en søndag ringede en meget sød mand til os for at spørge om vi ville komme lidt tidligere.

Han var rigtig sød og sagde i telefonen at vi endelig ikke skulle holde os tilbage med at spørge dem om alt mellem himmel og jord.

Min kæreste og jeg valgte en tryghedsscanning bare for at sikre at alt var ok.

Da vi skal scannes bliver vi mødt af en gnaven jordemoder (hun præsentere sig aldrig), som heldigvis hurtigt får sat dimsen på kærestens mave og ser at alt er ok.

Da vi stiller hende div. spørgsmål bliver hun mere og mere utålmodig/sur og kommer med meget utilfredstillende svar.

På hjemme siden reklamere de med at man får alle billeder og en DVD med hjem - vi fik 2 billede, resten krøllede hun sammen, og DVD så vi intet til.

Når/hvis vi skal scannes igen bliver det ihvertfald ikke hos jordemoder.dk

1 April 2011

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse, og vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke var positiv.

Vi giver altid besked om hvilken jordemoder der scanner, hvis i har haft telefonisk kontakt til os. Skulle i være i tvivl, er der rig mulighed for både at spørge jordemoderen eller vores kundeservice. Både før, under scanningen og efterfølgende, er der rig mulighed for at få denne information. Vi forstår godt det er rarest at vide, hvem man bliver scannet af.

Vi giver en kopi af billeder i både fysisk og digitalt format, såfremt dette er bestilt og betalt for. Du kan læse mere om forskellen på de forskellige scanninger på vores hjemmeside, og hvilke pakker der inkluderer billeder på DVD - Sidenote: idag er vi overgået til USB format.

Henvendte i jer til vores kundeservice, angående den manglende DVD? Skulle det være smuttet i farten, er det svært at forestille sig, at vi ikke har været i stand til at levere eller eftersende en sådan, hvis i har henvendt jer.

Jeg håber jeres evt. næste besøg hos os, bliver en bedre oplevelse. Vi takker mange gange for jeres feedback.

Kan KUN anbefale Jordemoder.dk

Der er super service, venlig, og hjælpsom snak med medarbejderne, og man får en super oplevelse. vi var til scanning, og både kæresten og min mor var med, og fik en stor oplevelse, og fik en stor del af oplevelsen med hjem i form af billeder, både på print og på cd, og en dvd med hele scanningen.
Ser frem til igen at skulle scannes af de søde mennesker på Jordemoder.dk om knap 2 mdr :-D
KAN KLART ANBEFALES

14 August 2010

Hej MH

Tusind tak for de pæne ord, og anbefal os endelig! :-)

Take a closer look